Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 5 éve
Vieri Atlanta Falcons 383
Harom hete nem sackeltunk a vedoguruval😃
Kenny
Kenny
Egyszerre ninden ne tudjunk már!!! 😊
Majd a hétvégén csinálunk abból is egyet!
6atos
Most éppen ki fog szarrá verni minket?
peach
Bárki!
Amúgy úgy emlékszem, hogy a Rams. Sack az tuti lesz csak nem a mi oldalunkon hanem Donald zsákolja be Ryant kb 10x

Szerkesztette: Vieri
több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
Kenny
Kenny
6atos
Most éppen ki fog szarrá verni minket?

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
6atos Atlanta Falcons 668 — Falcons Fan
Kenny
Kenny
több mint 5 éve
Kenny
De a cardsnak kellett puntolnia is! Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.

több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!

több mint 5 éve
uatu Indianapolis Colts 949 — uatu@freemail.hu
Ki tud mondani olyan NFL csapatot az elmúlt évtizedből, amelyiknek ha nem ment, akkor azért nem ment, mert az az egység volt pocsék, amelyik a HC szakterülete?

A Texans / Bill O'Brien-en kívül nem jut eszembe egy másik eset sem. A többi esetben ami eszembe jut (Niners, Saints, Vikings, Panthers, még Jets/Rex Ryan is) az az egység mélyrepült és vitte magával az egész csapatot, amelyikhez a HC nem értett.
peterk2005
Azért te is emlékezhetnél a fos Colts defense-ekre Paganini idejéből... Mentségére annyit, hogy a hozott anyag amiből dolgoznia kellett... Khmm... hagyott némi kívánni valót.

Szerkesztette: uatu
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Szóval a Packersnél az edző állásába került. A Giants-t hagyjuk, a Hawks meg 5-1-el áll, ilyen rekorddal sehol nem tesznek fel kérdéseket. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 751
Ki tud mondani olyan NFL csapatot az elmúlt évtizedből, amelyiknek ha nem ment, akkor azért nem ment, mert az az egység volt pocsék, amelyik a HC szakterülete?

A Texans / Bill O'Brien-en kívül nem jut eszembe egy másik eset sem. A többi esetben ami eszembe jut (Niners, Saints, Vikings, Panthers, még Jets/Rex Ryan is) az az egység mélyrepült és vitte magával az egész csapatot, amelyikhez a HC nem értett.
peterk2005
Idei Hawks.

több mint 5 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM

peterk2005
Tavalyi giants?
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 330

peterk2005
Packers 2017-18, oké, az első évben Rodgers sérülésével
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Midnight Atlanta Falcons 1 233
Kihagyott extra a meccs végén <3 elképzelni nem tudtam mi hiányzott még a szezonból...
Amúgy mindent elmond az egészről, hogy halál nyugalommal aludtam el a negyedik negyedben a picsába... sztem ilyen még az uccsó kettő év mike smith érában sem volt. Egyszerűen élvezhetetlen az egész. Esküszöm azért szeretném, hogy bassz@k ki quinnt minél előbb, hogy a játékosok jöhessen a megváltás ebből a szenvedésből
peach
Ha Quinnt megy remélem Koetter is!!
több mint 5 éve
Kihagyott extra a meccs végén <3 elképzelni nem tudtam mi hiányzott még a szezonból...
Amúgy mindent elmond az egészről, hogy halál nyugalommal aludtam el a negyedik negyedben a picsába... sztem ilyen még az uccsó kettő év mike smith érában sem volt. Egyszerűen élvezhetetlen az egész. Esküszöm azért szeretném, hogy bassz@k ki quinnt minél előbb, hogy a játékosok jöhessen a megváltás ebből a szenvedésből

több mint 5 éve
Vedoguru?
Oh, wait..

több mint 5 éve
Azt hozzá kell tenni, hogy Cards drukkerként is fogtam a fejem néhány ítélet láttán. A zebrák sokat segítettek nekünk behúzni a meccset. De azért azt az extra pontot illett volna berúgni a végén 😊
csongi
Nem az extra ponttal volt gond hanem védelemmel. Illetve kíváncsi lettem volna hogy ha puntoltok akkor 1 perc alatt sikerült volna e végig menni a pályán, bár 4 és 1 re is sikerült volna a védelmünk ellen xD
több mint 5 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
Azt hozzá kell tenni, hogy Cards drukkerként is fogtam a fejem néhány ítélet láttán. A zebrák sokat segítettek nekünk behúzni a meccset. De azért azt az extra pontot illett volna berúgni a végén 😊
több mint 5 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
úgy érzem DQ mágneskártyája hétfőn már nem fog működni
több mint 5 éve
Az a szomorú - még ha egy gyenge Arizona védelméről is van szó-, hogy nem a támadókon múlt a meccs :/ Ryan megint 300+ yard JJ és hooper 100+ yard még freeman is 88 yard-öt össze hozott. Valamit kell a védelemmel kezdeni
több mint 5 éve
Creepy Atlanta Falcons 890
Kb. így érzek.
 twitter.com/ViennaFalcons/status/1183492718598807557?s=19
Jó éjt! Újra itt jövő héten.
több mint 5 éve
Olvastam olyat, hogy ha ma kiszívtok Quinn repül. Sztem fals, egyfelől nem kaptok ki a Cardstól, másfelől Blank szezon közben nem fogja kirakni Quinnt.
gabokocka
abban az esetben látom csak, hogy kiraknák ha BYE -ig nem nyernénk meccset.

több mint 5 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Olvastam olyat, hogy ha ma kiszívtok Quinn repül. Sztem fals, egyfelől nem kaptok ki a Cardstól, másfelől Blank szezon közben nem fogja kirakni Quinnt.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
zekeffron Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 290 — Rider
Egy kis önsanyargatás:
 www.youtube.com/watch?v=l2onETkzzEM
Kenji
Még kevésbé értem mit keres még itt a kopasz....
több mint 5 éve
Kenji Atlanta Falcons 642
Egy kis önsanyargatás:
 www.youtube.com/watch?v=l2onETkzzEM
több mint 5 éve
Creepy Atlanta Falcons 890
Tru meg Blidi offos. Kyler FTW!
Upsz. Ezt a Cardinals topicba kellett volna. Ők az új csapatom a szezon végéig, ha holnap tényleg olyan jók lesznek, mint a többi ellenfelünk. 😀

Szerkesztette: Creepy
több mint 5 éve

Hétvégén ir...