Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 7 éve
Jarrett ma tölti a 26. életévét. Isten éltesse, ajándékba adjunk neki egy hosszútávú szerződést. 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Nem mintha számítana, de a free-ito-hill-barner kvartett mellé minek draftoltunk futót? Vagy már ez isnilyen berögződés, hogy 5. körben rb pick ha cigány gyerek esik az égből akkor is...? 😀Kellett egy igazi power back aki elkapásokban is hasznos mint Coleman volt. Ez lett Ollison, Green meg harcolhat Barnerrel a roster spotért,de ha engem kérdezel akkor PS és Barner marad a rosteren.
Oké, hogy hillt upgradelni próbáljuk, de sztem udfa srácokkal is kb ugyanakkora sanszunk lett volna 😊
peach
Összességében nekem tetszett ez a draft, ha udfa-n beválik Durrant Miles( aki már most van fan fav kint, mint anno Worrilow), akkor megvagyunk. Ott van még Del'Shawn Phillips aki két év alatt 180 tacklet pakolt össze, ami nem rossz, őt is dicsérik nagyon kint. Szóval az évi szokásos 2-3 udfa kukával meg leszünk.
több mint 7 éve
Nem mintha számítana, de a free-ito-hill-barner kvartett mellé minek draftoltunk futót? Vagy már ez isnilyen berögződés, hogy 5. körben rb pick ha cigány gyerek esik az égből akkor is...? 😀Barner ez a draft után rosteren sem marad a szezonra, az utolsó kiccsávó returner lesz.
Oké, hogy hillt upgradelni próbáljuk, de sztem udfa srácokkal is kb ugyanakkora sanszunk lett volna 😊
peach
több mint 7 éve
Nem mintha számítana, de a free-ito-hill-barner kvartett mellé minek draftoltunk futót? Vagy már ez isnilyen berögződés, hogy 5. körben rb pick ha cigány gyerek esik az égből akkor is...? 😀Oké, hogy hillt upgradelni próbáljuk, de sztem udfa srácokkal is kb ugyanakkora sanszunk lett volna 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Jött még Jordan Miller CB, meglepő, sérülékeny embert ritkán húzunk, egyébként kifejezetten illik a rendszerbe.6 darab fekvenyomas😂😂
empty taxi
több mint 7 éve
Sztem mind2, ahogy Crawfordot is használjuk.290-et is láttam nála, azért bizonytalanodtam el, hogy mi lehet, de strongside endnek pöpec lehet egy év tanulással286 font.borítson kívülről.Cominsky kb. a legjobb pickünk a drafton.Szélen próbálkoztok vele, vagy berakjátok középre?
Öröm és bódottá.
empty taxi
Wyatt
Kenny
Wyatt
Más: Ollison, értem én h jó outside zone futásban, cserébe térde és a csípője is olyan merev, mint egy deszka és passzblokkban is rossz.
Jött még Jordan Miller CB, meglepő, sérülékeny embert ritkán húzunk, egyébként kifejezetten illik a rendszerbe.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 7 éve
290-et is láttam nála, azért bizonytalanodtam el, hogy mi lehet, de strongside endnek pöpec lehet egy év tanulással286 font.borítson kívülről.Cominsky kb. a legjobb pickünk a drafton.Szélen próbálkoztok vele, vagy berakjátok középre?
Öröm és bódottá.
empty taxi
Wyatt
Kenny

több mint 7 éve
286 font.borítson kívülről.Cominsky kb. a legjobb pickünk a drafton.Szélen próbálkoztok vele, vagy berakjátok középre?
Öröm és bódottá.
empty taxi
Wyatt
több mint 7 éve
Cominsky kb. a legjobb pickünk a drafton.Szélen próbálkoztok vele, vagy berakjátok középre?
Öröm és bódottá.
empty taxi

több mint 7 éve
Nah, cominskyt csak behúztuk irl is 😀 isten is erre teremtette, hogy falcon legyen
több mint 7 éve
Amúgy tök egyértelmű a plan és logikus. Minden áron meg kell védeni a legnagyobb értékünk, és ezért beáldozni sok mindent. Ryannek max 1-2 jó szezonja lehet még,bár Brady után én nem merek már éveket mondani a qb-knál, de nyilván nem ugyanaz a kategória.Védelembe kukáztunk, a falban kijön a matek mert megvannak, pláne ha valami csoda folytán beválik Hageman is, akkor megvagyunk.A lb sor aggaszt,de csak lesz ott is valami. Ötödik körben hozunk 1 cornert meg egy megmaradt edge rushert. Hátul meg kikukázzuk az idei Ricot.War Roomból könnyű 😀
Jó lesz ez.
Kenny
több mint 7 éve
Aki crop topban játszott a Senior Bowlon az rossz pick nem lehet
több mint 7 éve
Cominsky kb. a legjobb pickünk a drafton.Öröm és bódottá.

Madden hates me.
több mint 7 éve
ez a fiatalember azt állítja magáról, hogy 4,26-os 40 yardot tudwelcome
több mint 7 éve
Tekintve mennyire jol scoutoljuk a hatso koroket ketlem.Annó őt akartam első körben. Lett helyette neal meg deboo. Jobban jártunk így 😀 amúgy én simán adnám érte, hátha quinn új életet tudna lehelni a karrierjébe.Amúgy tök egyértelmű a plan és logikus. Minden áron meg kell védeni a legnagyobb értékünk, és ezért beáldozni sok mindent. Ryannek max 1-2 jó szezonja lehet még,bár Brady után én nem merek már éveket mondani a qb-knál, de nyilván nem ugyanaz a kategória.Védelembe kukáztunk, a falban kijön a matek mert megvannak, pláne ha valami csoda folytán beválik Hageman is, akkor megvagyunk.A lb sor aggaszt,de csak lesz ott is valami. Ötödik körben hozunk 1 cornert meg egy megmaradt edge rushert. Hátul meg kikukázzuk az idei Ricot.Darron Lee egy 5. körös pickért?
Jó lesz ez.
Kenny
Creepy
peach
több mint 7 éve
Én Lawsont akartam azt hiszem..Annó őt akartam első körben. Lett helyette neal meg deboo. Jobban jártunk így 😀 amúgy én simán adnám érte, hátha quinn új életet tudna lehelni a karrierjébe.Amúgy tök egyértelmű a plan és logikus. Minden áron meg kell védeni a legnagyobb értékünk, és ezért beáldozni sok mindent. Ryannek max 1-2 jó szezonja lehet még,bár Brady után én nem merek már éveket mondani a qb-knál, de nyilván nem ugyanaz a kategória.Védelembe kukáztunk, a falban kijön a matek mert megvannak, pláne ha valami csoda folytán beválik Hageman is, akkor megvagyunk.A lb sor aggaszt,de csak lesz ott is valami. Ötödik körben hozunk 1 cornert meg egy megmaradt edge rushert. Hátul meg kikukázzuk az idei Ricot.Darron Lee egy 5. körös pickért?
Jó lesz ez.
Kenny
Creepy
peach
több mint 7 éve
Annó őt akartam első körben. Lett helyette neal meg deboo. Jobban jártunk így 😀 amúgy én simán adnám érte, hátha quinn új életet tudna lehelni a karrierjébe.Amúgy tök egyértelmű a plan és logikus. Minden áron meg kell védeni a legnagyobb értékünk, és ezért beáldozni sok mindent. Ryannek max 1-2 jó szezonja lehet még,bár Brady után én nem merek már éveket mondani a qb-knál, de nyilván nem ugyanaz a kategória.Védelembe kukáztunk, a falban kijön a matek mert megvannak, pláne ha valami csoda folytán beválik Hageman is, akkor megvagyunk.A lb sor aggaszt,de csak lesz ott is valami. Ötödik körben hozunk 1 cornert meg egy megmaradt edge rushert. Hátul meg kikukázzuk az idei Ricot.Darron Lee egy 5. körös pickért?
Jó lesz ez.
Kenny
Creepy
több mint 7 éve
Amúgy tök egyértelmű a plan és logikus. Minden áron meg kell védeni a legnagyobb értékünk, és ezért beáldozni sok mindent. Ryannek max 1-2 jó szezonja lehet még,bár Brady után én nem merek már éveket mondani a qb-knál, de nyilván nem ugyanaz a kategória.Védelembe kukáztunk, a falban kijön a matek mert megvannak, pláne ha valami csoda folytán beválik Hageman is, akkor megvagyunk.A lb sor aggaszt,de csak lesz ott is valami. Ötödik körben hozunk 1 cornert meg egy megmaradt edge rushert. Hátul meg kikukázzuk az idei Ricot.Darron Lee egy 5. körös pickért?
Jó lesz ez.
Kenny
több mint 7 éve
Hát McGary meg Lindström nem maradt volna bent 45-ig..végre valami pozitívat is tudok mondani.
több mint 7 éve
Amúgy tök egyértelmű a plan és logikus. Minden áron meg kell védeni a legnagyobb értékünk, és ezért beáldozni sok mindent. Ryannek max 1-2 jó szezonja lehet még,bár Brady után én nem merek már éveket mondani a qb-knál, de nyilván nem ugyanaz a kategória.Védelembe kukáztunk, a falban kijön a matek mert megvannak, pláne ha valami csoda folytán beválik Hageman is, akkor megvagyunk.A lb sor aggaszt,de csak lesz ott is valami. Negyedik körben hozunk 1 cornert meg egy megmaradt edge rushert. Hátul meg kikukázzuk az idei Ricot.Jó lesz ez.
Szerkesztette: Kenny
több mint 7 éve
Én Lindstrommel abszte megengedő vagyok, ha nem pánikpick lett volna akkor is max Sweat (esetleg Taylor) volt bent, akinek egyértelműen jobban örültem volna, az meg köztudott h a medical red flageket (még akkor is ha alaptalanok) mindig is véresen komolyan veszi/vette Dimmy az meg ugye mindkettőjüknél van/volt.igen. igazából azon akadtam ki, hogy jött mindkettő, pláne, hogy utóbbi traddel. ha csak kiválasztjuk simán lindströmöt vagy emezt akkor azt mondom ok. de így kiakadtam.
McGary viszont ámokfutás a legjavából.
empty taxi
több mint 7 éve
Én Lindstrommel abszte megengedő vagyok, ha nem pánikpick lett volna akkor is max Sweat (esetleg Taylor) volt bent, akinek egyértelműen jobban örültem volna, az meg köztudott h a medical red flageket (még akkor is ha alaptalanok) mindig is véresen komolyan veszi/vette Dimmy az meg ugye mindkettőjüknél van/volt.McGary viszont ámokfutás a legjavából.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 7 éve
Nyilván én sem vagyok elégedett.ha valaki 1/14en pánikol az kurvára nem készült fel a feladatára. ami érdekes mert ilyen még dimmynél nem fordult elő. azt erre jön még az a trade. áhhhh, valami bűzlik dániában...
Rebesgetik is h Lindstrom pánik pick volt, mert nem gondoltuk h a Phins eggyel előttünk kiviszi Wilkinst.
Csak ugye az 1. kör végére azért már véget érhetett volna ez a pánik, ha meg nem akkor el kellett volna vitetni a mentővel azt aki így pánikroham közepette kihozta ezt a McGary move-ot...
empty taxi
szerk.: ha meg ennyire wilkinst akartuk, szvsz a 2. és 3. körrel amit odaadtunk mcgayverért sztem a phins elé is be lehetett volna jönni. ülj le fiam, egyes.
Szerkesztette: peach
több mint 7 éve
Nyilván én sem vagyok elégedett.Rebesgetik is h Lindstrom pánik pick volt, mert nem gondoltuk h a Phins eggyel előttünk kiviszi Wilkinst.
Csak ugye az 1. kör végére azért már véget érhetett volna ez a pánik, ha meg nem akkor el kellett volna vitetni a mentővel azt aki így pánikroham közepette kihozta ezt a McGary move-ot...

Madden hates me.