Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 15 900 — a new hope (again)
Lindstrom jó lesz, ő abszte illik is a rendszerbe, a feltrade-re idejére meg sajna sztem már túl sokat ittak a war roomban.
Mindenesetre a SB-ig jutó rosterhez képest támadóoldalon tény h csak OL-ben volt gyengébb a gárda, rá is mentek rendesen. Nyilván Shanny meg Koetter között a különbség az kb akkora, mint egy Aston Martin meg egy Dacia Logan között.
Védőoldalon meg újra Quinn hívja a playeket (akárcsak anno), a kezdő nem vállalhatatlan, mondjuk depth az siralmas, cserébe talán zsinórban 2 évben nem döglenek le annyian, mint 2018-ban.
empty taxi
ezt értem, de az fa-t meg a draftot szvsz egyben kell nézni.
a tavalyi kezdő ol-ből elment levitre és germán. előbbi helyére befizettél két veteránra, akik szvsz depth embernél busásabban fognak keresni. majd erre ráhúztál egy 1/14et. ez 3 ember az egy kezdő helyre, és nem a top picked fog padozni. értem én, hogy fusco cut lesz, de akkor mi a fasznak hoztál két drága veteránt egy helyre? pláne, hogy schweitzer is kereten van még, mondjuk nyílván ő is megy fusco után. a tackle ugyanez. kifizeted pásztornak a kezdő határát suroló pénzt, oké, konkrétan egy szar kezdő rt pénzét, majd rádraftolsz egy szintén első körös tacklet, úgy, hogy feladod a 2. és 3. körödet. miért? 5 misi/ évet fogsz rohasztani a padon vagy a második top picked? sztem itt kurva nagy fejetlenség van, izomból ész nélkül próbáljuk összerakni a falat. 3 veterán igazolás + két első körös draft egy egységbe kurva sok. pláne, hogy nem texans féle ámokfutásról próbálunk építkezni. és akkor még ott van gono, ott van a volt cardsos gyerek* stb... gyakorlatilag az egész offseasont egy tetves egységre használtuk el, közben a csapat többi hiányposztját kb bottal piszkáltuk. a dl tavaly is kevés volt mint téliszalámiban a hóvihar, érdemi erősítés nem jött. a sec. két kezdőt veszített akiknek elvileg a pótlása megoldott a tavalyi depthből. aztán mögöttük a kibaszott nagy űr, a teljes homály és sötétség. értem én, hogy vannak még hátra 4.,5.6.7. körök meg a camp utáni cutok időszaka, de sztem ezt így lehozni kurva nagy hiba, túl sok tőkét raktunk egy egységbe. az, hogy ennek értelme legyen top3 o line teljesítmény kell az idényben. és nem csak pass vagy run blockban, mindkettőben. beüt 2-3 sérülés a dl-ben vagy a sec-ben megint és vége is a dalnak. azt akkor még duke riley is pályát láthat ha baj van valószínűleg....

*szerk: eszembe jutott a neve, josh wells. jah meg itt van még adam gettis is.

Szerkesztette: peach

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 301 — NFL bracket champion '26
Lindstrom jó lesz, ő abszte illik is a rendszerbe, a feltrade-re idejére meg sajna sztem már túl sokat ittak a war roomban.
Mindenesetre a SB-ig jutó rosterhez képest támadóoldalon tény h csak OL-ben volt gyengébb a gárda, rá is mentek rendesen. Nyilván Shanny meg Koetter között a különbség az kb akkora, mint egy Aston Martin meg egy Dacia Logan között.
Védőoldalon meg újra Quinn hívja a playeket (akárcsak anno), a kezdő nem vállalhatatlan, mondjuk depth az siralmas, cserébe talán zsinórban 2 évben nem döglenek le annyian, mint 2018-ban.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Mióta követem a draftokat (ryan óta) nem emlékszem ilyen wtf húzásokra. egy nap alatt nem volt ember itt, aki bármi értelmet, akár erőltetve is, de bele tudott volna magyarázni ebbe a tevékenységbe.

több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 124 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mi jó eséllyel vittük volna Lindströmöt kicsit irígylem is tőletek. Azzal együtt, hogy Dillarddal is sztem nagyon jól jârtunk.
több mint 7 éve
Kenji Atlanta Falcons 648
Nekem bajom nem lenne a Lindstrom pickkel. Reach oké, de nem vészes és kajak kellett.

DE! ilyen FA "munka" után felcserélünk egy Kaleb McGaryért, hát miaf@sz?
Hát ez a Jóskagyerek 2/45-ön még csont nélkül is bent ült volna.....

És "instastoryzik" Dzsordzsóármáni Dimitroff, hogy RISE UP b@zd meg....

Csak én vagyok ennyire kiakadva emiatt a day 1 miatt?
zekeffron
Dehogy lett volna, a Colts simán kivitte volna addigra 😊
Wyatt
Mondjuk meglepő, hogy sikerült egy 2. és 3. kört eldobni, hogy felmozogjunk egy szívritmuszavaros falemberért. Pláne, ha előtte már húztunk egyet. Nem írom le egyből, csak furcsa.
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nekem bajom nem lenne a Lindstrom pickkel. Reach oké, de nem vészes és kajak kellett.

zekeffron
Dehogy lett volna, a Colts simán kivitte volna addigra 😊

több mint 7 éve
Matty 3 hét múlva lesz 34, szvsz még van a tankban, jövőre talán még korai útódot keresni neki, de tény és való h az esetleges új rezsim részéről indokolt lenne win now módba kapcsolni.

Madden hates me.
több mint 7 éve
zsomborparrag Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 693 — Tyrone Creek
Nem látom át a mestertervet, de az biztos, hogy ha nem jön be, az a dimitroff-quinn éra végét jelenti. És utána jön a jollyjoker kérdés, ryannel vagy nélküle?
peach
Ryannel.

De jövőre lehet draftolnék már QB-t, hogy legyen idő
több mint 7 éve
Nem látom át a mestertervet, de az biztos, hogy ha nem jön be, az a dimitroff-quinn éra végét jelenti. És utána jön a jollyjoker kérdés, ryannel vagy nélküle?

több mint 7 éve
Creepy Atlanta Falcons 890
Egy pozitív oldala van..nem CB.
A McGary pick után esetemben:
 twitter.com/rhopkins_/status/1121612879000739840?s=19

Szerkesztette: Creepy
több mint 7 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 667 — Omar's Coming Yo!
Végülis scheme fit mindkettő, baj nem lehet. Kifehérítettük a falat.

Szerkesztette: Kenny

több mint 7 éve

zekeffron
ja, ennyiből feljöhetett volna Metcalfért is

van WR, dehát lehetne még 😀
több mint 7 éve
zekeffron Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 316 — Rider

több mint 7 éve
Tény, ami tény h annyira telített lett az OL, h Fusco/Schweitzer/Harlow amennyiben lesz tradepartner hasonló kaliberű védőjátékosra lesz cserélve.

Madden hates me.
több mint 7 éve
Még érteném is a dolgot, ha fa-n nem hoztuk volna carpentert, brownt, gettist, pasztor hosszabbításról nem is beszélve. Az fa mozgásokkal nekem sehogy nem áll össze ez az egész.
peach
forradalmasítjuk a fodballt, 7 OL lesz minden playben.
több mint 7 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 382 — Keep pounding
Nem nagyon értem, mi volt ez a felcsere. Kifizettek Sombreronak évi 5 misit 3 évre, majd felcseréltek egy másik tackle-ért. Az, hogy ugyanezt guard poszton is eljátszottátok, csak hab a tortán. Érdekelni fognak a niylatkozatok, hogy mi miért történt, persze az igazság úgyse fog kiderülni. Mindenesetre lesz harc a TC-ben a kezdőbe kerülésért....

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Még érteném is a dolgot, ha fa-n nem hoztuk volna carpentert, brownt, gettist, pasztor hosszabbításról nem is beszélve. Az fa mozgásokkal nekem sehogy nem áll össze ez az egész.

több mint 7 éve
Nyugi Empty, majd ma hozunk a secondarybe játékosokat

xd
több mint 7 éve
Védőfal nem lesz így a feltrade után, cserében hoztunk reach-csel még egy OL-t.
Mondjuk ha beválik akkor legalább újra elit lehet az O.
A gond az h védőoldalon tényleg csak abban lehet bízni h Quinn kiváló defensive play caller.
Mondjuk Clayborn és Davison érkezésével már van 7 olyan DL-ünk, akik azért felférnének egy átlag NFL-csapat rosterére (rajtuk kívül: Beasley, Crawford, Jarrett, Takk és Senat). Persze a secondary meg emberemlékezet óta nem volt olyan vékony, mint most.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 7 éve
Kenji Atlanta Falcons 648
Nyugalom. Jo pick.
Kenny
Ősszel meglátjuk 😊
több mint 7 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 667 — Omar's Coming Yo!
Nyugalom. Jo pick.

több mint 7 éve
nnntm Atlanta Falcons 932
Amugy tok jo hogy eddig 13/13 jatekost mutattak, 11 a helyszinen is ott volt, a mienkrol kepet sem lattunk 😀
több mint 7 éve
nnntm Atlanta Falcons 932
Szinte lattam magam elott felrobbani peach fejet amikor lattam hogy Guard 😀
több mint 7 éve
catpenter meg a másik zsírdesznyó után 600 milliáért ezmegmiafaszom?

több mint 7 éve
Creepy Atlanta Falcons 890
Paszmek..mi a faszom..