Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 6 éve
Poe-t nagyon ebbe a formába ne hiányoljátok. Nem tud semmit csinálni pedig itt van mellete egy Short, és egy Addison Peppers. Senki sincs nagy formában, de nem érezni hogy Poeval bármi jobb lenne mint Kyle Loveal. Tehát az hogy valami félre ment itt is rendbe van de ő se jelent különbséget.Tavaly jó szezonja volt úgy, hogy Bryant Young volt a pozíciós edzője, nem gondolnám h markánsan visszaesett volna.
Nagyon sok D-line szenved idén. Papíron egy csomonak jobbnak kéne lennie de egyszerűen nem megy.
Turóczi Szabolcs
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
TSzabi
3 794
Poe-t nagyon ebbe a formába ne hiányoljátok. Nem tud semmit csinálni pedig itt van mellete egy Short, és egy Addison Peppers. Senki sincs nagy formában, de nem érezni hogy Poeval bármi jobb lenne mint Kyle Loveal. Tehát az hogy valami félre ment itt is rendbe van de ő se jelent különbséget. Nagyon sok D-line szenved idén. Papíron egy csomonak jobbnak kéne lennie de egyszerűen nem megy.
több mint 6 éve
Annyiban feltétlen hiányzik Poe h ő lekötött 2 OL-t konstans (akárcsak Jarrett, innentől már nem nehéz a matek h vkire nem jut ember), erre az utódok közül senki sem képes állandó jelleggel.Nem véletlen nyomom a "Derrick Brownt Atlantába!" kampányt.
Madden hates me.
több mint 6 éve
Jogos. Akkor is, ha adrian claiborne és courtney upshaw hiányától összeomlik a dl akkor sztem beszélhetünk arról, hogy gond van...Amúgy azt akartam megkapargatni amit empty írt. oké, hogy kiesett deboo meg a safetyk, de a legnagyobb bajunk, hogy rohadtul nem tudunk nyomást rakni a qb-ra. Ezért is van az, hogy ég a sec mint a rongy. Pedig a dl a senat-poe cserén kívül nem változott. Szóval vagy az van, hogy egy nose ennyit számít (nem) vagy az, hogy itt már az offseasonben valami nagyon félre ment...Clayborn nagyon hiányzik. Meg McClain is elég ergya, Upshaw ettől hasznosabb volt, nem is kicsit..
peach
Creepy
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Creepy
890
Amúgy azt akartam megkapargatni amit empty írt. oké, hogy kiesett deboo meg a safetyk, de a legnagyobb bajunk, hogy rohadtul nem tudunk nyomást rakni a qb-ra. Ezért is van az, hogy ég a sec mint a rongy. Pedig a dl a senat-poe cserén kívül nem változott. Szóval vagy az van, hogy egy nose ennyit számít (nem) vagy az, hogy itt már az offseasonben valami nagyon félre ment...Clayborn nagyon hiányzik. Meg McClain is elég ergya, Upshaw ettől hasznosabb volt, nem is kicsit..
peach
több mint 6 éve
Amúgy azt akartam megkapargatni amit empty írt. oké, hogy kiesett deboo meg a safetyk, de a legnagyobb bajunk, hogy rohadtul nem tudunk nyomást rakni a qb-ra. Ezért is van az, hogy ég a sec mint a rongy. Pedig a dl a senat-poe cserén kívül nem változott. Szóval vagy az van, hogy egy nose ennyit számít (nem) vagy az, hogy itt már az offseasonben valami nagyon félre ment...
több mint 6 éve
Tuti hogy jövőre másik csapatban meg brillírozni fog.Szerintem az lehet a legnagyobb baj, hogy 4 év alatt nem fejlesztett ki más passrush mozdulatokat, szóval ha az első nem jön be, nála vége a dalnak.Jó kérdés.Vicc Beasley.Ő miért felejtett el focizni?
empty taxi
peach
A profik között annyira szvsz sosem volt jó. Mikor sack leader lett, akkor is sokszor azért jött össze, mert Quinn megkavarta az OL-t stuntokkal, twistekkel és rá nem maradt ember, szabadon támadhatta az irányítót.
Ez mára már annyira nem megy (oka számomra ismeretlen).
empty taxi
Mert abban az évben Sambrailo és tsai voltak az ellenfelei, akiket avval az egy trükkel könnyen neg tudott csinálni. Meg nagy százalákban váltotta a pressure-t sack-re, ami nem az amit éppen szeretne az ember, mert inkább sok pressure legyen és 10 körül a sack-ek száma, az jobban zavarja az irányítót.
Pedig úgy örültem, amikor behúztuk.. :/
Creepy
több mint 6 éve
Creepy
890
Szerintem az lehet a legnagyobb baj, hogy 4 év alatt nem fejlesztett ki más passrush mozdulatokat, szóval ha az első nem jön be, nála vége a dalnak.Jó kérdés.Vicc Beasley.Ő miért felejtett el focizni?
empty taxi
peach
A profik között annyira szvsz sosem volt jó. Mikor sack leader lett, akkor is sokszor azért jött össze, mert Quinn megkavarta az OL-t stuntokkal, twistekkel és rá nem maradt ember, szabadon támadhatta az irányítót.
empty taxi
Mert abban az évben Sambrailo és tsai voltak az ellenfelei, akiket avval az egy trükkel könnyen neg tudott csinálni. Meg nagy százalákban váltotta a pressure-t sack-re, ami nem az amit éppen szeretne az ember, mert inkább sok pressure legyen és 10 körül a sack-ek száma, az jobban zavarja az irányítót.
Pedig úgy örültem, amikor behúztuk.. :/
több mint 6 éve
Jó kérdés.Vicc Beasley.Ő miért felejtett el focizni?
empty taxi
peach
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 6 éve
Vicc Beasley.Ő miért felejtett el focizni?
empty taxi
több mint 6 éve
Creepy
890
Debo aktiválva! Valami jó hír is a napokban.. 😊
több mint 6 éve
Vicc Beasley.
Madden hates me.
több mint 6 éve
2018 szeptember 4. 8:30De laci, ezt a szezon előtt mondtad vagy kb 3. meccs után? A likeok miatt ez egy nagyon fontos kérdés. 😊Látjátok, már szezon előtt nyomtam a gyűlölet kampányt riley ellen, de nem követtetek. Most meg ez van, mindenki csodálkozik. Nézzetek magatokba... 😀Én meg megmondtam hogy jó ha csinálunk egy 8-8-at és nagy volt a felhördülés!
peach
Az idény végén viszont igényt tartok a like-okra, és hogy igen Laci te megmondtad!!!! 😊 😊 😊
6atos
peach
😁😁😁
több mint 6 éve
De laci, ezt a szezon előtt mondtad vagy kb 3. meccs után? A likeok miatt ez egy nagyon fontos kérdés. 😊Látjátok, már szezon előtt nyomtam a gyűlölet kampányt riley ellen, de nem követtetek. Most meg ez van, mindenki csodálkozik. Nézzetek magatokba... 😀Én meg megmondtam hogy jó ha csinálunk egy 8-8-at és nagy volt a felhördülés!
peach
Az idény végén viszont igényt tartok a like-okra, és hogy igen Laci te megmondtad!!!! 😊 😊 😊
6atos
több mint 6 éve
Látjátok, már szezon előtt nyomtam a gyűlölet kampányt riley ellen, de nem követtetek. Most meg ez van, mindenki csodálkozik. Nézzetek magatokba... 😀Én meg megmondtam hogy jó ha csinálunk egy 8-8-at és nagy volt a felhördülés!
peach
több mint 6 éve
Creepy
890
Nem a Yale-re járt mint Foye. 😀Látjátok, már szezon előtt nyomtam a gyűlölet kampányt riley ellen, de nem követtetek. Most meg ez van, mindenki csodálkozik. Nézzetek magatokba... 😀A maga módján zseniális h arra akarja kerülni a futásblokkoló OL-t amerre az el akarja tolni az útból. 😀
peach
empty taxi
több mint 6 éve
Látjátok, már szezon előtt nyomtam a gyűlölet kampányt riley ellen, de nem követtetek. Most meg ez van, mindenki csodálkozik. Nézzetek magatokba... 😀A maga módján zseniális h arra akarja kerülni a futásblokkoló OL-t amerre az el akarja tolni az útból. 😀
peach
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 6 éve
Creepy
890
Látjátok, már szezon előtt nyomtam a gyűlölet kampányt riley ellen, de nem követtetek. Most meg ez van, mindenki csodálkozik. Nézzetek magatokba... 😀Engem annyi lefoglal Jordan Richards, hogy Riley bashingre már nem marad. 😂
peach
több mint 6 éve
Látjátok, már szezon előtt nyomtam a gyűlölet kampányt riley ellen, de nem követtetek. Most meg ez van, mindenki csodálkozik. Nézzetek magatokba... 😀
több mint 6 éve
Kenji
642
Na elmennek a jó....Az a csapat amelyik elköveti minden idők legnagyobb SB meltdownját ne nagyon nézzen le senkit. De ezek a balfácánok még ennyit se tudnak...
twitter.com/timwilliamsart/status/1061748772693262336?s=19
Az a csapat, amelyikben Jordan Richards, Duke Riley jelentős mértékben van a pályán, nem létezik passrush és Beasley, Alford és Trufant már meccsek óta borzasztóan játszik, félvállról vesz bármely csapatot? Nagy bajok vannak itt ha ez igaz, remélem Quinn ezen a héten kukoricál térdelteti ezeket a szerencsétkeneket..
Creepy
Valahogy nem érzik a késztetést, hogy lemossák magukról a történelmi szégyent. Ennek a csapatnak drukkolunk, ez van.
több mint 6 éve
Creepy
890
Na elmennek a jó....twitter.com/timwilliamsart/status/1061748772693262336?s=19
Az a csapat, amelyikben Jordan Richards, Duke Riley jelentős mértékben van a pályán, nem létezik passrush és Beasley, Alford és Trufant már meccsek óta borzasztóan játszik, félvállról vesz bármely csapatot? Nagy bajok vannak itt ha ez igaz, remélem Quinn ezen a héten kukoricál térdelteti ezeket a szerencsétkeneket..
több mint 6 éve
bergerdani
4 913
nem emlékszem pontosan, talán a Steelers vagy a Bengals meccs alatt írtam, hogy biztos vagyok a Brownstól való vereségben is.és még a Ravens is jön... 😀
ugye 😀
shawnka
Mindig jövőre
több mint 6 éve
Szegény Dallas, jövő héten 38-0-ra lesznek elpicsázvaMost baszták ki az oc-t ott is... 😀
twitter.com/SlopingGiraffe/status/1061724735694761985
shawnka