Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 6 éve
Kenji
642
Devonta IRKicseszett okos ötlet volt felküldeni a Vasas ellen, hogy fusson 30 yardot, és rásérüljön. Vajon ki volt az a zseni, aki ezt kitalálta? 😮
Bryant out for a couple of weeks
.....
shawnka
több mint 6 éve
Creepy
890
Ha már tegnap feltettem a költői kérdést... 😀Kár érte, ezt a szezont még igazán kihúzhatta volna. 😀
www.nfl.com/news/story/0ap3000000974617/article/buccaneers-firing-defensive-coordinator-mike-smith?campaign=fb-nf-sf200062099-sf200062099&sf200062099=1
Kenji
több mint 6 éve
Kenji
642
Ha már tegnap feltettem a költői kérdést... 😀www.nfl.com/news/story/0ap3000000974617/article/buccaneers-firing-defensive-coordinator-mike-smith?campaign=fb-nf-sf200062099-sf200062099&sf200062099=1
több mint 6 éve
Én vagyok a helikopter!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Creepy
890
Mert a 3 negyedben maradt ki rengeteg esély, ezt hittem arra gondolsz.Hogy jön ide a 3. negyed? Mindig több pontot kapunk mint csinálunk? Na bumm. Én a meccs lezárásához szükséges offense játékról beszéltem. 5 meccset nyerhettünk volna meg így, ebből kétszer kellett volna td ( 5yardon belülről) , kétszer csak egy first down, egyszer egy fg drive. Siralmas, mégha most a végén be is röfögött a malac. Ez a hb dive 3&2re úgy, hogy a tampa 11 emberrel tömte a los-t pedig mindennek a legalja.Én csak ennyit mondok: 5/0Voltunk mi jók valamikor a 3. negyedben? Ezen olyan, mintha a Chargers szukolók akadnának ki egy ST baromságon vagy a Bills szurkolók azon, hogy Peterman INT-et dob..
peach
Creepy
peach
Mah, neked mindig szar, ha lemosnánk valakit 30-0-ra,akkor is zsörtölődnél valamin.
Meg ha lenne egy normális védelmünk, nem kellene ennyi pontot felpakolni, tavaly kevesebb pontot átlagolva is nyertünk meccseket. Szóval én az O-t nem akarom hibáztatni. Vannak zárlatai Sarknak, de mident az ő nyakába vartok, ez már sok azért.
több mint 6 éve
Hogy jön ide a 3. negyed? Mindig több pontot kapunk mint csinálunk? Na bumm. Én a meccs lezárásához szükséges offense játékról beszéltem. 5 meccset nyerhettünk volna meg így, ebből kétszer kellett volna td ( 5yardon belülről) , kétszer csak egy first down, egyszer egy fg drive. Siralmas, mégha most a végén be is röfögött a malac. Ez a hb dive 3&2re úgy, hogy a tampa 11 emberrel tömte a los-t pedig mindennek a legalja.Én csak ennyit mondok: 5/0Voltunk mi jók valamikor a 3. negyedben? Ezen olyan, mintha a Chargers szukolók akadnának ki egy ST baromságon vagy a Bills szurkolók azon, hogy Peterman INT-et dob..
peach
Creepy
több mint 6 éve
Most nem fogják elküldeni, ha stabilan lesznek 30 pontos meccsek. Teljesen következetlen döntés lenne, ami ettől a rezsimtől elég távol áll.Mennyi rá az esély hogy jövőre más lesz az OC?50-50, vagy lesz vagy nem
Midnight
Ezt most így lehetetlen megmondani. Ha lesz valami ocsmány 7-9 még azt is lehet a sérülésekre fogni, mert hát az O pakolgatja a 30+ pontokat.
Így teljesen külsősként, ez alapján a 6 meccs alapján 0 közeli esélye van még hogy elküldik, mert kb. ugyanannyira benne van a szar szereplésben Quinn, mint ő.
Gyurma Pappa
Maradjon csak. Annyira nem vészes mint tavaly. Attól meg nem kell félni, hogy HC interjúkra hívják.
több mint 6 éve
Creepy
890
Én csak ennyit mondok: 5/0Voltunk mi jók valamikor a 3. negyedben? Ezen olyan, mintha a Chargers szukolók akadnának ki egy ST baromságon vagy a Bills szurkolók azon, hogy Peterman INT-et dob..
peach
több mint 6 éve
az idei első meccs amit kihagytam...az összefoglaló alapján megint volt körömrágás a végén....fasza hogy már az O-ben is terjed a kór... Ridley, Sanu, Bryant...nem tudtam mi hiányzik még... 😕
több mint 6 éve
Midnight
1 233
A sérültekről mi hír van??
több mint 6 éve
Én csak ennyit mondok: 5/0
több mint 6 éve
Creepy
890
Amúgy Falcoholicon is pedzegették már, de Sark 34 pont körül átlagol Free nélkül (5 meccsen), 20 pontot Free-vel (19 meccsen). 😀*6 meccsen
Creepy
több mint 6 éve
Idén úgyis minden a D-re és a sérülésekre lesz kenve, még ezek a meccslezáró impotens hívások is. Tehát sztem 0 az esélye.Mennyi rá az esély hogy jövőre más lesz az OC?50-50, vagy lesz vagy nem
Midnight
Ezt most így lehetetlen megmondani. Ha lesz valami ocsmány 7-9 még azt is lehet a sérülésekre fogni, mert hát az O pakolgatja a 30+ pontokat.
Így teljesen külsősként, ez alapján a 6 meccs alapján 0 közeli esélye van még hogy elküldik, mert kb. ugyanannyira benne van a szar szereplésben Quinn, mint ő.
Gyurma Pappa
több mint 6 éve
Midnight
1 233
Köszi, azért reménykedek hátha.. Próbáltam hinni azt hogy fejlődött de sajnos nem egyszerűen az O erős és ezért tud felrakni 30+pontot, de ha valami erős D# találkozik a csapat akkor ez az ember vakon van teljesen 😓Mennyi rá az esély hogy jövőre más lesz az OC?50-50, vagy lesz vagy nem
Midnight
Gyurma Pappa
több mint 6 éve
Mennyi rá az esély hogy jövőre más lesz az OC?50-50, vagy lesz vagy nem
Midnight
több mint 6 éve
Midnight
1 233
Mennyi rá az esély hogy jövőre más lesz az OC?
több mint 6 éve
Ez a hívás megy a polcra mike smith mellé mikor időt kért a lionsnak londonba. Egyszerűen képtelen vagyok feldolgozni.
több mint 6 éve
egy normális világban, ezért a 3&2-ért azonnal menesztés jár és örülhet, hogy nem kötik fel az öltözőben. milyen ember ez, te jó isten. komolyan ez a mélypont, innen nincs lejjebb.
több mint 6 éve
Midnight
1 233
Mondtam én hogy fejlődött 😂🤣 (Sark.-azmus) Azért ez nagy mázli volt
több mint 6 éve
Creepy
890
Én bízom benne, hogy Krazee megölte volna Jacksont..Nyertünk baszki..el sem hiszem.
több mint 6 éve
Creepy
890
De 2020 előtt nem tudunk kimászni a szerződéséből. TeCo meg túl hullámzó szerintem, én inkáb eltradelném egy 3. körért, Freet elzavarnám műtétre és Ito-ra meg Hillre bíznám a futójátékot. A fal úgysem blokkol tökéletesen, a pass protection-ben úgysem lehetnének rosszabbak mint TeCo meg Free az idén, a szezon meg..37-34 lesz ide, a fordulópont a szezonban!Free megint out és Jarrett se gyógyult meg...szenvedős lesz a hétvége megint...Amúgy Falcoholicon is pedzegették már, de Sark 34 pont körül átlagol Free nélkül (5 meccsen), 20 pontot Free-vel (19 meccsen). 😀 Persze valószínűleg nem sok köze van hozzá, de elég wtf. 😀
Keano
Sanunak meg megint nagy meccse lesz, a Tampa CB-k a kedvenc ellenfelei. Kár, hogy ezt is be fogjuk szopni. 😀
Creepy
amúgy lassan azon kéne elgondolkodni, hogy lehet mégis Colemant lenne érdemes megtartani és Freet elküldeni máshova. állandóan sérült a csávó, kezdem kevésbé lendületesnek látni, miközben Coleman gyorsaságban és erőben is felette van egy szinttel szerintem.
shawnka
Ilyenkor örülök, hogy én csak kommentelek innen a fotelból, nem több milliárdos biznisszel játszadozom. 😀
több mint 6 éve
37-34 lesz ide, a fordulópont a szezonban!Free megint out és Jarrett se gyógyult meg...szenvedős lesz a hétvége megint...Amúgy Falcoholicon is pedzegették már, de Sark 34 pont körül átlagol Free nélkül (5 meccsen), 20 pontot Free-vel (19 meccsen). 😀 Persze valószínűleg nem sok köze van hozzá, de elég wtf. 😀
Keano
Sanunak meg megint nagy meccse lesz, a Tampa CB-k a kedvenc ellenfelei. Kár, hogy ezt is be fogjuk szopni. 😀
Creepy
amúgy lassan azon kéne elgondolkodni, hogy lehet mégis Colemant lenne érdemes megtartani és Freet elküldeni máshova. állandóan sérült a csávó, kezdem kevésbé lendületesnek látni, miközben Coleman gyorsaságban és erőben is felette van egy szinttel szerintem.
több mint 6 éve
Creepy
890
Free megint out és Jarrett se gyógyult meg...szenvedős lesz a hétvége megint...Amúgy Falcoholicon is pedzegették már, de Sark 34 pont körül átlagol Free nélkül (5 meccsen), 20 pontot Free-vel (19 meccsen). 😀 Persze valószínűleg nem sok köze van hozzá, de elég wtf. 😀
Keano