NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 6 éve
#3 Bryant 3év!!! 😎
több mint 6 éve
Midnight
1 233
Nem tudtam elolvasni a cikket csak a szalag címet láttam. Érdeklődtem, hát ha valaki olvasta. Nem tudom mit adnánk érte. Nem vagyok biztos benne hogy megérné, illetve nem tudom Quinn-nel milyen volt anno a kapcsolata :/Bennett jöhet hozzánk??nem kéne cetlit áldozni érte,max egy hátsót.én nem örülnék neki,szerintem ő nem fér bele a csapat jelenlegi filozófiájába egyáltalán.
Midnight
Kenny
több mint 6 éve
Pedig elkéne egy paraszt a csapatba, mindenki túl jófiú. Szegény collins próbálta betöletni a tátongó űrt, csak sajnos nem túl okosan csinálta...Bennett jöhet hozzánk??nem kéne cetlit áldozni érte,max egy hátsót.én nem örülnék neki,szerintem ő nem fér bele a csapat jelenlegi filozófiájába egyáltalán.
Midnight
Kenny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Bennett jöhet hozzánk??nem kéne cetlit áldozni érte,max egy hátsót.én nem örülnék neki,szerintem ő nem fér bele a csapat jelenlegi filozófiájába egyáltalán.
Midnight
több mint 6 éve
Midnight
1 233
Bennett jöhet hozzánk??
több mint 6 éve
Eifert pedig még jó is lehetne egy pár évig, neki örülnék ha jönne bár tudom kicsi rá az esélyLehozna 5 kíváló meccset amitől mindenki elkezdene nedvesedni, aztán még mielőtt bevágná, a 6. meccsen jönne a season ending és az IR. Nem szeretem az ilyen mézes madzag huszárokat.
Midnight
Sztem nekünk ilyen fizetésileg igénytelen, gyűrűben gondolkodó antonio gates féle emberkéket kell nézegetnünk a piacon 😉
több mint 6 éve
Midnight
1 233
Eifert pedig még jó is lehetne egy pár évig, neki örülnék ha jönne bár tudom kicsi rá az esély
több mint 6 éve
Creepy
890
Az FA piacon vannak jó TE-k ?? Vagy draftról hozunk egyet ha már Toilolo-t kivágtuk.Vannak (Eifert, ASJ, Burton...) de szerintem nem azért vágtuk ki, hogy egy még drágább TE-t hozzunk. Vagy egy olcsó öreget hozunk mentornak a nyikhajok mellé vagy draftolunk egyet a második napon, aki tud blokkolni és elkapni is. Mert a blokkolás is fontos ebben a sémában, Hooper tud azt is, de egymaga kevés, nem lehet fent minden snapen, Saubert meg inkább ne blokkoljon, mert Ryan meghal.
Midnight
több mint 6 éve
Midnight
1 233
Az FA piacon vannak jó TE-k ?? Vagy draftról hozunk egyet ha már Toilolo-t kivágtuk.
több mint 6 éve
Creepy
890
Na, itt a válasz a RB draftra:twitter.com/FalconsKelsey/status/969253749708509184?s=19
több mint 6 éve
Creepy
890
Nem tudom, olyat olvastam, hogy TeCo-val csere RB szerződést kötnénk, ő meg kezdő szintű fizetést akar. Hogy ebből mi igaz, fogalmam sincs.
több mint 6 éve
Ahogy egy tanult kollégám mondta itt egyszer: szar minden 😕Amúgy a középső körös rb picket nem értem mikor dimmy vmeik nap nagy csinnadrattával közölte, hogy hosszabbítani fogunk colemannal is.
több mint 6 éve
Aztán lehet,hogy Poe csak teszteli a piacot és ha nem kap valakitől egy valag pénzt,akkor visszajön és szépen aláír 2-3 évre megint.
több mint 6 éve
Creepy
890
Peach, ne nézz ide...twitter.com/vxmcclure23/status/968925255908708358
Gabriel és Poe is távozik. Levitre marad, de új szerződést kap. Vic 5. éves opcióját le fogják hívni, Matthews és Jarrett is hosszabbítani fog a közeljövőben. Ryan helyzete komplikált, de Dimi szerint megoldható. Középső körös WR és RB érkezésére számíthatunk, G sem első körös lesz, nekem legalábbis ez jött le.
Szerkesztette: Creepy
több mint 6 éve
Creepy
890
Hány év után kaptunk először comp. pick-et?Amúgy meg hátra tradelhetnénk belőle, hogy több picket kapjunk, kell a fenének az utolsó draftolt játékos. 😀
több mint 6 éve
Mi választhatjuk ki idén Mr. Irrelevantet.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Na ugyanarról beszélünk. Ha azt vesszük, hogy egy guardot meg kell fizetni akkor inkább levitre hosszabbításra költeném mint sittonra. Schweitzer szar volt, de most nem fog beleférni, hogy hozzunk egy top rg-t a piacról. Felőlem ölhetik továbbra is a hátsó körösöket az interior ol-be, vagy lehet pecázgatni vetminimumos arcokat is fa-ról hátha egyszer beletalálunk alapon. Vagy schweitzer jövőre nyom egy schraderert azt all pro lesz azt ennyi (Y)Egyértelmű h minden lyukat nem tudunk FA-ról betömni, egyébként a Raiders interior OL-hez képest még úgyis olcsóság lenne 😀Örülnék, csak azzal kb. lemondunk Poe-ról.Azt akkor levitre pénzét odaadjuk neki, vagy kipengetünk 20 millát a 2 guardnak?
empty taxi
peach
empty taxi
több mint 6 éve
nálam egyértelműen Poe megtartása a prioritás ebben az off seasonban. Az ésszerűség határain belül a maxot kell neki adni.Örülnék, csak azzal kb. lemondunk Poe-ról.Azt akkor levitre pénzét odaadjuk neki, vagy kipengetünk 20 millát a 2 guardnak?
empty taxi
peach
több mint 6 éve
Egyértelmű h minden lyukat nem tudunk FA-ról betömni, egyébként a Raiders interior OL-hez képest még úgyis olcsóság lenne 😀Örülnék, csak azzal kb. lemondunk Poe-ról.Azt akkor levitre pénzét odaadjuk neki, vagy kipengetünk 20 millát a 2 guardnak?
empty taxi
peach
Madden hates me.
több mint 6 éve
Örülnék, csak azzal kb. lemondunk Poe-ról.Azt akkor levitre pénzét odaadjuk neki, vagy kipengetünk 20 millát a 2 guardnak?
empty taxi
több mint 6 éve
Örülnék, csak azzal kb. lemondunk Poe-ról.
Madden hates me.
több mint 6 éve
Josh Sittonnak örülnénk? Beférne?Esélytelen
zekeffron