Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Armstrong nem mellesleg foglalkozott már védelemmel (DB ill. LB-edző) és támadókkal (WR-edző) is pályafutása során, szal mindenre van rálátása, 24 éve NFL-edző szal kapcsolati hálója is megvan valszeg, plusz néger, így a Rooney-rule-t is ki lehet lőni vele.

Szerk. vki azért összetrollkodta a wikijét, a positionhöz beírta h professional interviewer 😀

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Kenji Atlanta Falcons 642
Emlékezzünk meg arról is h ST coordinatorunk Keith Armstrong 2. körös HC-interjún vesz részt a Cardsnál.
empty taxi
Annak fényében, hogy idén milyen szar volt a ST, nem sírnánk annyira....vagy de? Valaki homályosítson fel, ha rosszul gondolom. 😊
Kenji
Sztem nem volt szar. Lett volna több nagy játékunk is, csak visszafújták őket szabálytalanságok miatt. A play off-ban meg csináltak 3 TO-t. Igazából mióta itt van, az st miatt sose kellett főnie a fejünknek. Remélem marad és beszerünk egy fasza returnert mert roberts nem az.
peach
Nekem valamiért elég sok szabálytalanság, meg a rossz field poziciók ugrottak be. Bár ugye ehhez Robert-nek is van némi köze, meg lehet ma pesszimistábban állok hozzá az átlagnál.
Abban meg teljesen igazad van, hogy sosem volt gond vele. Pár csapat biztos örülne annak a ST-nek, amit most leszaroztam. 😀

Szerkesztette: Kenji
több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
Emlékezzünk meg arról is h ST coordinatorunk Keith Armstrong 2. körös HC-interjún vesz részt a Cardsnál.
empty taxi
Annak fényében, hogy idén milyen szar volt a ST, nem sírnánk annyira....vagy de? Valaki homályosítson fel, ha rosszul gondolom. 😊
Kenji
Sztem nem volt szar. Lett volna több nagy játékunk is, csak visszafújták őket szabálytalanságok miatt. A play off-ban meg csináltak 3 TO-t. Igazából mióta itt van, az st miatt sose kellett főnie a fejünknek. Remélem marad és beszerünk egy fasza returnert mert roberts nem az.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
empty taxi
több mint 6 éve
Creepy Atlanta Falcons 890
Na ezt ki tudja végigkövetni? 😀
 twitter.com/mattkaroly/status/953775320276111360
több mint 6 éve

Madden hates me.
több mint 6 éve
Knapp jó QB-edző, OC-nek még Sarknál is szarabb, Fisch vmivel kreatívabb elme, örülnék ha elhoznánk PGC-nek és Morris foglalkozhatna csak a WR-ekkel, szvsz az is belejátszott a sok idei dropba h extrafeladatot kapott Raheem, így kevesebb ideje volt az elkapókra.

Madden hates me.
több mint 6 éve
6atos Atlanta Falcons 668 — Falcons Fan
Edzői stáb változás lehet. Knapp és Fischt nézegetik!
Tudják ezek, hogy mi is tudjuk, hogy nekik tudniuk kell, hogy mi tudjuk.
több mint 6 éve
Annyira nem vagyok tisztában a fizetési sapkával, azonban szerintetek lenne reális esélyünk Grahamra? Egy jó TE sokat jelentene kritikus pillanatokban, bővülne a taktikai repertoár
Tdog
Poe megtartása mellett nagyon necces, akkor ki kellene vágni néhány veteránt. Shelby, Reed és Toilolo olyan, hogy nem hagynának betölthetetlen űrt maguk mögött, de azért értelmezhető pénzmennyiséget sikerülne a kivágásukkal spórolni (3.25, 3.56, 2.5 millió).

Madden hates me.
több mint 6 éve
Tdog Atlanta Falcons 653
Annyira nem vagyok tisztában a fizetési sapkával, azonban szerintetek lenne reális esélyünk Grahamra? Egy jó TE sokat jelentene kritikus pillanatokban, bővülne a taktikai repertoár
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!
Sarkisian marad, megnyugodhat mindenki.
shawnka
 twitter.com/nerdybirdatl/status/953386673936785409
Creepy
Shanahan bevitt minket a döntőbe,majd el is bukta azt nekünk.Sarkot bevitte a védelem a rájátszásba,majd Sark elbukta azt.

több mint 6 éve
shawnka
 twitter.com/nerdybirdatl/status/953386673936785409
több mint 6 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
közben...Deion Jones Pro Bowler lett.. 😊

több mint 6 éve
Reed pl az, akit gondolkodás nélkül basznék ki rubin, de leginkább ishmael helyett.

több mint 6 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Quinn mellett kiét nem írtam helyesen?
Creepy
Clayborne

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 6 éve
shawnka
Ha előhúz egy Shanny féle feltámadást, akkor megbocsátok neki.
több mint 6 éve
shawnka
eddig se voltam ideges 😊

Madden hates me.
több mint 6 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 301 — Tyrone Creek
több mint 6 éve
Hát az a rossz hírem, hogy kb. 10 millánk lesz idén, meg ugye a salary cap nő ~15 millával úgy, hogy Money, Rubin, Ishmael, Garland, Poe, Upshaw azok akikkel hosszabbítani kellene. Gabriel ugye biztosan nem marad, Clayborne sem. Jövőre meg jön Ryan, Matthews és a '15-ös class a hosszabbításért.
Kétpem, hogy Poe marad, inkább egy első körös DT-re számítok, a másodikban egy G, ha Harlow nem úgy fejlődik ahogy kellene, meg ugye Clayborne pótlására egy hibrid középső körös. Valamint valószínűleg idén is húzunk egy RB-t meg egy CB-t. Egy fiatal backup QB sem lepne meg, Schaub 3 millát szabadítana fel, valamint Levitre vagy belemegy a kisebb fizetésbe (Garland gyenge játékát látva hülye lenne) vagy kivágjuk 7 milliót felszabadítva.
Creepy
17 az a 10.
Rubin,Ishmael,Upshaw minden szívfájdalom nélkül mehet.Mindegyik pótolható.
Kenny
Az Over The Cap szerint 16, a Spotrac 10, szóval valahol a kettő között van az igazság.
Szerintem meg Rubin és Ishmael nagyon kell a futás védekezéshez.
Creepy
16,9. Dehogy kellenek.Tucat játékos mindekttő.Sőt igazság szerint Reed ideje is lehet lejárt,vele tudnánk fogni még némi pénzt.
Kenny
Amikor Rubin a pályán volt, sokkal jobban fogtuk a futást, valamiért az ő leigazolása után lett jobb a futásvédelem. Meg ahogy Riley megsérült és Ish játszott a helyén, egyből kevesebb lett a missed tackle, szóval hasznos backup mindkettő. Amennyire Qinn fétise a D-line rotálása (és ez Manuel szerelme is), kell a sok ember oda, köztük Brooks "Spin Move" Reed is.
De szerencsére ezt nem nekem kell kitalálnom, hogy legyen.
Creepy
az élő Istenre kérlek,legalább a nevüket írd le helyesen.
Kenny
Quinn mellett kiét nem írtam helyesen?
több mint 6 éve
Hát az a rossz hírem, hogy kb. 10 millánk lesz idén, meg ugye a salary cap nő ~15 millával úgy, hogy Money, Rubin, Ishmael, Garland, Poe, Upshaw azok akikkel hosszabbítani kellene. Gabriel ugye biztosan nem marad, Clayborne sem. Jövőre meg jön Ryan, Matthews és a '15-ös class a hosszabbításért.
Kétpem, hogy Poe marad, inkább egy első körös DT-re számítok, a másodikban egy G, ha Harlow nem úgy fejlődik ahogy kellene, meg ugye Clayborne pótlására egy hibrid középső körös. Valamint valószínűleg idén is húzunk egy RB-t meg egy CB-t. Egy fiatal backup QB sem lepne meg, Schaub 3 millát szabadítana fel, valamint Levitre vagy belemegy a kisebb fizetésbe (Garland gyenge játékát látva hülye lenne) vagy kivágjuk 7 milliót felszabadítva.
Creepy
17 az a 10.
Kenny
Az Over The Cap szerint 16, a Spotrac 10, szóval valahol a kettő között van az igazság.
Creepy
16,9. Dehogy kellenek.Tucat játékos mindekttő.Sőt igazság szerint Reed ideje is lehet lejárt,vele tudnánk fogni még némi pénzt.
Kenny
Amikor Rubin a pályán volt, sokkal jobban fogtuk a futást, valamiért az ő leigazolása után lett jobb a futásvédelem. Meg ahogy Riley megsérült és Ish játszott a helyén, egyből kevesebb lett a missed tackle, szóval hasznos backup mindkettő. Amennyire Qinn fétise a D-line rotálása (és ez Manuel szerelme is), kell a sok ember oda, köztük Brooks "Spin Move" Reed is.
Creepy
az élő Istenre kérlek,legalább a nevüket írd le helyesen.

több mint 6 éve
Creepy
17 az a 10.
Kenny
Creepy
Kenny
több mint 6 éve
Creepy
17 az a 10.
Kenny
Creepy

több mint 6 éve
Szerintem nem szorulok kioktatásra SP viselt dolgait illetően (még akkor sem, ha nem követem 13 éve). Csak meglehetősen nagy baromság egy PO csapat HC-ának a részéről, ha a meccs vége előtt elkezdi az ellenfél szurkolóit szivatni idegenben. A történtek fényében, talán lett volna jobb dolga is. 😊
Ha pedig a meccs után mindenhová kiírják, hogy KARMA, meg bunkó, akkor azon ne legyen már sértődés. És ezt meg is fogja kapni mindig, amíg ilyeneket csinál.
A bounty-botrányt (ha igaz), nem feltétlenül az ő nyakába kell varrni, szóval ez nálam mellékes.
Kenji
Hát, most mondanám, hogy nincs igazad, de igazad van. De ¯\_(ツ)_/¯ , ezt kaptuk, ezzel dolgozunk. Engem akkor zavar, hogy bunkó, ha közben nem hatékony. Jelen esetben pl. zavar. (Bár, hogy a védelem dolgába mennyire szól bele, az más kérdés, de most Dennis Alan fikázást elrakom későbbre.) Én úgy voltam vele korábban is, hogy inkább legyen parasztbunkó, de nyerjünk, mint egy Jim Caldwell, aki nagyon kedves, de nem nyer. Nem juthat mindenkinek egy Rivera féle role modell 😊

Nem akartalak kioktatni, nem listázom, hogy ki mennyit tud SP-ről, és a postod rácsodálkozónak tűnt.
Gyurma Pappa
Igen, az szurkolói mentalitás kérdése is, hogy ki milyen edzőt/HC-t tart szimpatikusnak. Gurulós focival jó párhuzamot lehet állítani, de abba most inkább nem megyek bele. Mindegyiknek megvan a jó/rossz oldala. 😊
több mint 6 éve
Creepy
Money az ki? 😊
peach
Ilyet nem tudni.. 😁
 twitter.com/AtlantaFalcons/status/952295577974378496
Creepy
Nincs twitterem szóval....

#36 pótolható? Normális vagy?

több mint 6 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 218 — Egyéb témák lakó
Szerintem nem szorulok kioktatásra SP viselt dolgait illetően (még akkor sem, ha nem követem 13 éve). Csak meglehetősen nagy baromság egy PO csapat HC-ának a részéről, ha a meccs vége előtt elkezdi az ellenfél szurkolóit szivatni idegenben. A történtek fényében, talán lett volna jobb dolga is. 😊
Ha pedig a meccs után mindenhová kiírják, hogy KARMA, meg bunkó, akkor azon ne legyen már sértődés. És ezt meg is fogja kapni mindig, amíg ilyeneket csinál.
A bounty-botrányt (ha igaz), nem feltétlenül az ő nyakába kell varrni, szóval ez nálam mellékes.
Kenji
Hát, most mondanám, hogy nincs igazad, de igazad van. De ¯\_(ツ)_/¯ , ezt kaptuk, ezzel dolgozunk. Engem akkor zavar, hogy bunkó, ha közben nem hatékony. Jelen esetben pl. zavar. (Bár, hogy a védelem dolgába mennyire szól bele, az más kérdés, de most Dennis Alan fikázást elrakom későbbre.) Én úgy voltam vele korábban is, hogy inkább legyen parasztbunkó, de nyerjünk, mint egy Jim Caldwell, aki nagyon kedves, de nem nyer. Nem juthat mindenkinek egy Rivera féle role modell 😊

Nem akartalak kioktatni, nem listázom, hogy ki mennyit tud SP-ről, és a postod rácsodálkozónak tűnt.