NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
26
8
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 735
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 7 éve
Kenji
642
Jó volt egy biztos laza meccs már végre, de én a pezsgő bontással még várok. A dallas tegnap biitang gyenge napot fogott ki, szóval ha verjük a hawks-t hétfőn és fent tudjuk tartani a mutatott produktumot a következő két meccsen akkor majd elkezdek én is matekozni. Sztem a story nem változott, ez egy 9-7, 8-8-as csapat idén.Tök jól összefoglaltad kb. ugyanazt amit én is gondolok. Egy Hawks, Vikes elleni győzelem után bizakodóbb lennék. Marha nehéz is lesz megcsinálni. Attól függ, hogy sikerül-e most megülni ezt a momentumot. Remélem Quinn-ék odateszik magukat.
peach
Azt meg itt külön, hogy nem tudom mikor láttam olyat utoljára, hogy egy szünet után egyértelműen jobban jöttünk ki a 2. félidőre, mint az ellenfél. Meg tudnám szokni az biztos....
több mint 7 éve
Jó volt egy biztos laza meccs már végre, de én a pezsgő bontással még várok. A dallas tegnap biitang gyenge napot fogott ki, szóval ha verjük a hawks-t hétfőn és fent tudjuk tartani a mutatott produktumot a következő két meccsen akkor majd elkezdek én is matekozni. Sztem a story nem változott, ez egy 9-7, 8-8-as csapat idén.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Akkor nézzünk némi becslést a jövő offseasonre:Az találgatták hogy jönnénk ki jól.Ezért első kör Gabriel helyett második Poe és az utolsó körökben egy QB-t húznánk + S. Közé szúrnánk be DE, G-T.
13 misi hellyel számol jövőre az OTC, komolyabb játékidővel bíró UFA-k:
Poe, Clayborn, Bryant, Upshaw, Gabriel, Rubin, Ishmael.
Igazából a gond, hogy értelmesen spórolni is max egy Shelby és egy Schaub cuttal (az 3.25 ill. 4.25 misi spórolás) illetve egy Julio restructure-rel, meg egy Jake hosszabbítással lehet, azaz a fenti névsorból biztos lesznek olyanok, akik jövőre máshol fociznak.
Ha tippelnem kéne: Bryant visszavonul, Ishmaelt elengedjük, Clayborn és Rubin sztem marad, Poe és Gabriel közül az marad, akinek kevésbé pofátlan az ügynöke, Upshaw maradása meg azon múlik h az említett úri emberek szerződései után h állunk cappel.
Poe ügynöke egyébként Jimmy Sexton (akárcsak Julioé, úgyh nem zárom ki h a Julio restructure ára egy zsíros Poe szerződés lesz), Gabriel elvileg januárban felfogadta Jonathan Perzley-t és Brian Macklert, az ő cégük a Sports Stars NY kötötte az Alford dealt velünk, ami nagyon nem volt olcsó, plusz egyébként Rubin is az ügyfelük...
empty taxi
több mint 7 éve
Akkor nézzünk némi becslést a jövő offseasonre:13 misi hellyel számol jövőre az OTC, komolyabb játékidővel bíró UFA-k:
Poe, Clayborn, Bryant, Upshaw, Gabriel, Rubin, Ishmael.
Igazából a gond, hogy értelmesen spórolni is max egy Shelby és egy Schaub cuttal (az 3.25 ill. 4.25 misi spórolás) illetve egy Julio restructure-rel, meg egy Jake hosszabbítással lehet, azaz a fenti névsorból biztos lesznek olyanok, akik jövőre máshol fociznak.
Ha tippelnem kéne: Bryant visszavonul, Ishmaelt elengedjük, Clayborn és Rubin sztem marad, Poe és Gabriel közül az marad, akinek kevésbé pofátlan az ügynöke, Upshaw maradása meg azon múlik h az említett úri emberek szerződései után h állunk cappel.
Poe ügynöke egyébként Jimmy Sexton (akárcsak Julioé, úgyh nem zárom ki h a Julio restructure ára egy zsíros Poe szerződés lesz), Gabriel elvileg januárban felfogadta Jonathan Perzley-t és Brian Macklert, az ő cégük a Sports Stars NY kötötte az Alford dealt velünk, ami nagyon nem volt olcsó, plusz egyébként Rubin is az ügyfelük...
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Sarkinak szerintem a múlt héten szóltak hogy a nyáron asztalára tett playbookot vegye már magához és nyissa ki, talál benne egy két csodát. Claybornnál elgurult valami. 😊Jövő évi draft 1.-re a Gabriel pótlására WR jósoltak.
több mint 7 éve
Midnight
1 233
Ez is igaz, de nem lehetetlen véleményem szerint. Az biztos hogy Freeman-re szükségünk lesz ha nyerni szeretnénk. Nem tudom mennyire súlyos az agyrázkódása fog e tudni játszani hétfőn. Illetve remélem végre levetkőzik az elkapok ezt a nagyon sok dropot és felütött labdákat amiből lett vagy 4 int je Mattynek :/Való igaz a TNF-en a Seahawksban kb. az nem sérült meg, aki nem lépett pályára, szal alapesetben benne lenne egy győzelem, de van 3 dolog, ami ellenünk szól: 1. Az NFL leghangosabb stadionjába megyünk. 2. Seattle Atlantától qrva messze van, sokat kell utazni. 3. Mivel TNF-et játszott a Hox többet tudnak ellenünk készülni, mint fordítva.Úgy gondolom hogy hozható lehetne a 10-6. A pantherst idegenben majd nem sikerült meg verni itthon nyerni kell ellenük, a jövő heti mérközés a seahawks ellen szerintem szintén hozható nincs támadó fala és Sherman is ki esett, tampát oda vissza kell verni ami lehetséges ha ez nincs meg akkor nincs PO, a vikings meccsre nincs tippem a Saintset legalább egyszer meg kell verni ami csoport rangadó révén benne lehet a pakliban. CSak nem tudom, hogy elég lesz e a 10-6, bár ha sikerül a seahowks-ot és a pantherst meg verni akkor a WC meg lehet.A 10-6-hoz csupán az kell, hogy hozzuk a hátralévő meccseinket hazai pályán plusz nyerjünk Tampában. Nyilván nem lesz könnyű itthon a Saints, Vikings, Panthers trió, de azért sztem ez nem is lehetetlen.10-6 al meg lehet a rájátszás ??Hátravan ugye Bucs és Saints kétszer, Vikings és a Panthers a végén.
Midnight
Ez nálam legjobb esetben is csak 8-8, amivel idén nincs PO a főcsoportban.
bergerdani
empty taxi
Midnight
empty taxi
több mint 7 éve
Való igaz a TNF-en a Seahawksban kb. az nem sérült meg, aki nem lépett pályára, szal alapesetben benne lenne egy győzelem, de van 3 dolog, ami ellenünk szól: 1. Az NFL leghangosabb stadionjába megyünk. 2. Seattle Atlantától qrva messze van, sokat kell utazni. 3. Mivel TNF-et játszott a Hox többet tudnak ellenünk készülni, mint fordítva.Úgy gondolom hogy hozható lehetne a 10-6. A pantherst idegenben majd nem sikerült meg verni itthon nyerni kell ellenük, a jövő heti mérközés a seahawks ellen szerintem szintén hozható nincs támadó fala és Sherman is ki esett, tampát oda vissza kell verni ami lehetséges ha ez nincs meg akkor nincs PO, a vikings meccsre nincs tippem a Saintset legalább egyszer meg kell verni ami csoport rangadó révén benne lehet a pakliban. CSak nem tudom, hogy elég lesz e a 10-6, bár ha sikerül a seahowks-ot és a pantherst meg verni akkor a WC meg lehet.A 10-6-hoz csupán az kell, hogy hozzuk a hátralévő meccseinket hazai pályán plusz nyerjünk Tampában. Nyilván nem lesz könnyű itthon a Saints, Vikings, Panthers trió, de azért sztem ez nem is lehetetlen.10-6 al meg lehet a rájátszás ??Hátravan ugye Bucs és Saints kétszer, Vikings és a Panthers a végén.
Midnight
bergerdani
empty taxi
Midnight
Madden hates me.
több mint 7 éve
Midnight
1 233
Úgy gondolom hogy hozható lehetne a 10-6. A pantherst idegenben majd nem sikerült meg verni itthon nyerni kell ellenük, a jövő heti mérközés a seahawks ellen szerintem szintén hozható nincs támadó fala és Sherman is ki esett, tampát oda vissza kell verni ami lehetséges ha ez nincs meg akkor nincs PO, a vikings meccsre nincs tippem a Saintset legalább egyszer meg kell verni ami csoport rangadó révén benne lehet a pakliban. CSak nem tudom, hogy elég lesz e a 10-6, bár ha sikerül a seahowks-ot és a pantherst meg verni akkor a WC meg lehet.A 10-6-hoz csupán az kell, hogy hozzuk a hátralévő meccseinket hazai pályán plusz nyerjünk Tampában. Nyilván nem lesz könnyű itthon a Saints, Vikings, Panthers trió, de azért sztem ez nem is lehetetlen.10-6 al meg lehet a rájátszás ??Hátravan ugye Bucs és Saints kétszer, Vikings és a Panthers a végén.
Midnight
bergerdani
empty taxi
több mint 7 éve
A 10-6-hoz csupán az kell, hogy hozzuk a hátralévő meccseinket hazai pályán plusz nyerjünk Tampában. Nyilván nem lesz könnyű itthon a Saints, Vikings, Panthers trió, de azért sztem ez nem is lehetetlen.10-6 al meg lehet a rájátszás ??Hátravan ugye Bucs és Saints kétszer, Vikings és a Panthers a végén.
Midnight
bergerdani
Madden hates me.
több mint 7 éve
Ha valahogy a Seahawks ellen hozzuk a MNF-t akkor egy -egy zakóval / Saints, Vikings / benne van a 10-6...bár szerintem csoda lenne....
több mint 7 éve
bergerdani
4 913
10-6 al meg lehet a rájátszás ??Hátravan ugye Bucs és Saints kétszer, Vikings és a Panthers a végén.
Midnight
Mindig jövőre
több mint 7 éve
bergerdani
4 913
Baszki, focizott a csapat, de még milyet!Matty nem tehetett a pickről és teljesen jól játszott, Coleman jó játéka nagyon kellett, Hooper zseniál,
Claybornt meg hagyjuk, vért ivott az ember, vitán felül DPOW. De az egész védelem odakúrta ma, csodás volt
Csak két ilyen meccsünk legyen még, és nem fog érdekelni hogy nincs PO.
Mindig jövőre
több mint 7 éve
Midnight
1 233
10-6 al meg lehet a rájátszás ??
több mint 7 éve
Nyugodtan BPA-zhatunk.
Madden hates me.
több mint 7 éve
Midnight
1 233
Mondjuk igaz DT se lenne rossz mert nem tudom jövőre marad e nálunk PoePróblom elterelni a figyelmem arról, hogy ha veszítünk elúszott a szezon.. szóval..szerintetek melyik játékosposzt most az, ahova elférne egy első körös? 😀DT
Creepy
peach
több mint 7 éve
Próblom elterelni a figyelmem arról, hogy ha veszítünk elúszott a szezon.. szóval..szerintetek melyik játékosposzt most az, ahova elférne egy első körös? 😀DT
Creepy
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Midnight
1 233
Próblom elterelni a figyelmem arról, hogy ha veszítünk elúszott a szezon.. szóval..szerintetek melyik játékosposzt most az, ahova elférne egy első körös? 😀Szerintem egy TE nem lenne rossz. Bár azt olvastam hogy az idei draft class nem túl erős. De majd el válik ha oda kerülünk 😁
Creepy
több mint 7 éve
TSzabi
3 794
Csak oda érdemes első kör közepén 😂. Viccet félretéve szerintem amilyen hiányposztok vannak azok közül elsőkörbe ha nem top 10 be húzol akkor még mindig Endet érdemes. Guard Safety Tight End első kör nem menő. Ha nagyon a végén van az az első kör akkor Tight End.Elég gáz lenne, azután hogy az utolsó három évben két DE-t is húztak az első körben.Próblom elterelni a figyelmem arról, hogy ha veszítünk elúszott a szezon.. szóval..szerintetek melyik játékosposzt most az, ahova elférne egy első körös? 😀Defensive End
Creepy
Turóczi Szabolcs
kapitnono
több mint 7 éve
Próblom elterelni a figyelmem arról, hogy ha veszítünk elúszott a szezon.. szóval..szerintetek melyik játékosposzt most az, ahova elférne egy első körös? 😀offesne fal.guard kb.vagy safety.
Creepy
több mint 7 éve
Elég gáz lenne, azután hogy az utolsó három évben két DE-t is húztak az első körben.Próblom elterelni a figyelmem arról, hogy ha veszítünk elúszott a szezon.. szóval..szerintetek melyik játékosposzt most az, ahova elférne egy első körös? 😀Defensive End
Creepy
Turóczi Szabolcs
több mint 7 éve
TSzabi
3 794
Próblom elterelni a figyelmem arról, hogy ha veszítünk elúszott a szezon.. szóval..szerintetek melyik játékosposzt most az, ahova elférne egy első körös? 😀Defensive End
Creepy
több mint 7 éve
Creepy
890
Próblom elterelni a figyelmem arról, hogy ha veszítünk elúszott a szezon.. szóval..szerintetek melyik játékosposzt most az, ahova elférne egy első körös? 😀
több mint 7 éve
Martellus Bennett a célkeresztben. Én már úgy vagyok vele kell ide mindenki mert a TE -k is balfaszok idén.megkérdezhetnék Gonzót..nem akar-e egy fél szezont bohóckodni... csak is jól jönnénk ki belőle.. 😀
6atos