NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 744
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 7 éve
Kenji
642
Teljesen felesleges lenne amúgy még Sarkot kirúgni. Folyamatosan 2 számjegyű vezetésről kikapni, az nem csak az OC hibája. Bűzlik az egész mindenhol. A defense is, ha csinál valami faszát, biztos van valami kretén büntetés is, ami nullázza az egészet. ( A mai meccsen pl. Clayborne sack-D.Jones bünti, mert McCaffreyt a földbe rakta.) Ma is 200 feletti yardot nyelni futásból, hát megáll az ész. Az offense-t azt egy nap is kevés lenne leírni, a special teamnél meg folyamat imákat morzsolok, hogy megússzuk zászló (ugye Poole?) vagy elejtett labda nélkül... Összefoglalva szar az egész. A Saints 2x, Vikes, Hawks, Cowboys sorozatból meg megnézem melyik pizsamámban fogok tudni kiálmodni 3 győzelmet (direkt sokat mondtam, még ennyi sem lesz). Megy majd még az izmozás itt a PO-ért, de ezzel a játékkal kb olyan messzinek tűnik számunkra, mint a gurulós válogatottnak a VB kijutás.
Ja, pesszimista típus vagyok.
több mint 7 éve
Ezért is igyekszem óvatosan fogalmazni 😊 ezzel együtt abban is van valami amit midnight ír. A második felében legalábbis biztosan. Sb hangover ide vagy oda.Sidenote: az 1. idénye után Shannyt is elzavartuk volna a vérbe.a proféta szóljon belőled. Nincs bajom Sark-al de szerintem az nem fér bele hogy 1 évig tart össze szokni az OC-val aztán a következő évben meg No1 támadó sorunk van. Ilyen csapattal szerintem nem megengedhető hogy 2 évente van csak erős szezonunk. :/Csak belsős ember, név szerint raheem morris. Amilyen elbaszott ötletnek tűnt őt tavaly wr és pass game assistant ( vagy mi a szar ) coachnak kinevezni annyira bevált. Hátha ez is jól sülne el.Az (is) a baj, hogy totál inkozisztens az O. Van minden meccsen két-három drive ami tetszetős, a tavalyit idézi, viszont a többi az valami borzalom, azt se tudjuk merre van az előre. Lehet itt megint a ryan féle wtf egymás utáni két sackre, a jj dropra meg a sánta rúgóra fogni de kár volna. Sark egyszerűen szarul keveri a kártyákat, nincs a támadások zömének dinamikája. A hosszú hét még sajna odébb van, ennek ellenére lehet bepróbálnék egy oc váltást amolyan baltimore módjára. Nem azért, mert nem tudom elképzelni, hogy jövőre ne lennénk jók, hanem azért mert olyanés kit hoznál ?? vagy milyen elképzelésed lenne ?szarkiegyenlített idén a liga, hogy bűn lenne ezzel a rosterrel lemaradni a po-ról. Egy új impulzus hátha jót tenne a csapatnak, mert az ilyen wtf egyéni hibák abból jönnek sztem, hogy nincs meg a kohézió az oc-vel. Nem mondom tutira, hogy bejönne, de legalább próbálnánk vmit mert a jelenlegi játékkal nem fogunk még 5-6 meccset megnyerni, pláne a hátralévő schedulet ismerve.
peach
Midnight
peach
Midnight
empty taxi
Szerkesztette: peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Midnight
1 233
Ez igaz, de Sarkban nem érzem, hogy változna a dolog jövőre és a tavalyi SB után azért kicsit remélem/reméltem hogy idén is meg lesz a PO. Főleg úgy hogy véleményem szerint csak erősödött a csapat és most elég össze vissza a liga.Sidenote: az 1. idénye után Shannyt is elzavartuk volna a vérbe.a proféta szóljon belőled. Nincs bajom Sark-al de szerintem az nem fér bele hogy 1 évig tart össze szokni az OC-val aztán a következő évben meg No1 támadó sorunk van. Ilyen csapattal szerintem nem megengedhető hogy 2 évente van csak erős szezonunk. :/Csak belsős ember, név szerint raheem morris. Amilyen elbaszott ötletnek tűnt őt tavaly wr és pass game assistant ( vagy mi a szar ) coachnak kinevezni annyira bevált. Hátha ez is jól sülne el.Az (is) a baj, hogy totál inkozisztens az O. Van minden meccsen két-három drive ami tetszetős, a tavalyit idézi, viszont a többi az valami borzalom, azt se tudjuk merre van az előre. Lehet itt megint a ryan féle wtf egymás utáni két sackre, a jj dropra meg a sánta rúgóra fogni de kár volna. Sark egyszerűen szarul keveri a kártyákat, nincs a támadások zömének dinamikája. A hosszú hét még sajna odébb van, ennek ellenére lehet bepróbálnék egy oc váltást amolyan baltimore módjára. Nem azért, mert nem tudom elképzelni, hogy jövőre ne lennénk jók, hanem azért mert olyanés kit hoznál ?? vagy milyen elképzelésed lenne ?szarkiegyenlített idén a liga, hogy bűn lenne ezzel a rosterrel lemaradni a po-ról. Egy új impulzus hátha jót tenne a csapatnak, mert az ilyen wtf egyéni hibák abból jönnek sztem, hogy nincs meg a kohézió az oc-vel. Nem mondom tutira, hogy bejönne, de legalább próbálnánk vmit mert a jelenlegi játékkal nem fogunk még 5-6 meccset megnyerni, pláne a hátralévő schedulet ismerve.
peach
Midnight
peach
Midnight
empty taxi
több mint 7 éve
Sidenote: az 1. idénye után Shannyt is elzavartuk volna a vérbe.a proféta szóljon belőled. Nincs bajom Sark-al de szerintem az nem fér bele hogy 1 évig tart össze szokni az OC-val aztán a következő évben meg No1 támadó sorunk van. Ilyen csapattal szerintem nem megengedhető hogy 2 évente van csak erős szezonunk. :/Csak belsős ember, név szerint raheem morris. Amilyen elbaszott ötletnek tűnt őt tavaly wr és pass game assistant ( vagy mi a szar ) coachnak kinevezni annyira bevált. Hátha ez is jól sülne el.Az (is) a baj, hogy totál inkozisztens az O. Van minden meccsen két-három drive ami tetszetős, a tavalyit idézi, viszont a többi az valami borzalom, azt se tudjuk merre van az előre. Lehet itt megint a ryan féle wtf egymás utáni két sackre, a jj dropra meg a sánta rúgóra fogni de kár volna. Sark egyszerűen szarul keveri a kártyákat, nincs a támadások zömének dinamikája. A hosszú hét még sajna odébb van, ennek ellenére lehet bepróbálnék egy oc váltást amolyan baltimore módjára. Nem azért, mert nem tudom elképzelni, hogy jövőre ne lennénk jók, hanem azért mert olyanés kit hoznál ?? vagy milyen elképzelésed lenne ?szarkiegyenlített idén a liga, hogy bűn lenne ezzel a rosterrel lemaradni a po-ról. Egy új impulzus hátha jót tenne a csapatnak, mert az ilyen wtf egyéni hibák abból jönnek sztem, hogy nincs meg a kohézió az oc-vel. Nem mondom tutira, hogy bejönne, de legalább próbálnánk vmit mert a jelenlegi játékkal nem fogunk még 5-6 meccset megnyerni, pláne a hátralévő schedulet ismerve.
peach
Midnight
peach
Midnight
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Midnight
1 233
a proféta szóljon belőled. Nincs bajom Sark-al de szerintem az nem fér bele hogy 1 évig tart össze szokni az OC-val aztán a következő évben meg No1 támadó sorunk van. Ilyen csapattal szerintem nem megengedhető hogy 2 évente van csak erős szezonunk. :/Csak belsős ember, név szerint raheem morris. Amilyen elbaszott ötletnek tűnt őt tavaly wr és pass game assistant ( vagy mi a szar ) coachnak kinevezni annyira bevált. Hátha ez is jól sülne el.Az (is) a baj, hogy totál inkozisztens az O. Van minden meccsen két-három drive ami tetszetős, a tavalyit idézi, viszont a többi az valami borzalom, azt se tudjuk merre van az előre. Lehet itt megint a ryan féle wtf egymás utáni két sackre, a jj dropra meg a sánta rúgóra fogni de kár volna. Sark egyszerűen szarul keveri a kártyákat, nincs a támadások zömének dinamikája. A hosszú hét még sajna odébb van, ennek ellenére lehet bepróbálnék egy oc váltást amolyan baltimore módjára. Nem azért, mert nem tudom elképzelni, hogy jövőre ne lennénk jók, hanem azért mert olyanés kit hoznál ?? vagy milyen elképzelésed lenne ?szarkiegyenlített idén a liga, hogy bűn lenne ezzel a rosterrel lemaradni a po-ról. Egy új impulzus hátha jót tenne a csapatnak, mert az ilyen wtf egyéni hibák abból jönnek sztem, hogy nincs meg a kohézió az oc-vel. Nem mondom tutira, hogy bejönne, de legalább próbálnánk vmit mert a jelenlegi játékkal nem fogunk még 5-6 meccset megnyerni, pláne a hátralévő schedulet ismerve.
peach
Midnight
peach
több mint 7 éve
Csak belsős ember, név szerint raheem morris. Amilyen elbaszott ötletnek tűnt őt tavaly wr és pass game assistant ( vagy mi a szar ) coachnak kinevezni annyira bevált. Hátha ez is jól sülne el.Az (is) a baj, hogy totál inkozisztens az O. Van minden meccsen két-három drive ami tetszetős, a tavalyit idézi, viszont a többi az valami borzalom, azt se tudjuk merre van az előre. Lehet itt megint a ryan féle wtf egymás utáni két sackre, a jj dropra meg a sánta rúgóra fogni de kár volna. Sark egyszerűen szarul keveri a kártyákat, nincs a támadások zömének dinamikája. A hosszú hét még sajna odébb van, ennek ellenére lehet bepróbálnék egy oc váltást amolyan baltimore módjára. Nem azért, mert nem tudom elképzelni, hogy jövőre ne lennénk jók, hanem azért mert olyanés kit hoznál ?? vagy milyen elképzelésed lenne ?szarkiegyenlített idén a liga, hogy bűn lenne ezzel a rosterrel lemaradni a po-ról. Egy új impulzus hátha jót tenne a csapatnak, mert az ilyen wtf egyéni hibák abból jönnek sztem, hogy nincs meg a kohézió az oc-vel. Nem mondom tutira, hogy bejönne, de legalább próbálnánk vmit mert a jelenlegi játékkal nem fogunk még 5-6 meccset megnyerni, pláne a hátralévő schedulet ismerve.
peach
Midnight
több mint 7 éve
A hátralevő nyolc meccsetekből a Tampa elleni kettőt leszámítva csak olyan csapattal játszotok, akinek pozitív a mérlege. Saints 2x, Vikes, Hawks, Cowboys, és mi a végén. Hát ebből kéne egy 4-2, de inkább 5-1. Nem egyszerű. Pláne ennyire inkonzisztens játékkal.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Midnight
1 233
Az (is) a baj, hogy totál inkozisztens az O. Van minden meccsen két-három drive ami tetszetős, a tavalyit idézi, viszont a többi az valami borzalom, azt se tudjuk merre van az előre. Lehet itt megint a ryan féle wtf egymás utáni két sackre, a jj dropra meg a sánta rúgóra fogni de kár volna. Sark egyszerűen szarul keveri a kártyákat, nincs a támadások zömének dinamikája. A hosszú hét még sajna odébb van, ennek ellenére lehet bepróbálnék egy oc váltást amolyan baltimore módjára. Nem azért, mert nem tudom elképzelni, hogy jövőre ne lennénk jók, hanem azért mert olyanés kit hoznál ?? vagy milyen elképzelésed lenne ?szarkiegyenlített idén a liga, hogy bűn lenne ezzel a rosterrel lemaradni a po-ról. Egy új impulzus hátha jót tenne a csapatnak, mert az ilyen wtf egyéni hibák abból jönnek sztem, hogy nincs meg a kohézió az oc-vel. Nem mondom tutira, hogy bejönne, de legalább próbálnánk vmit mert a jelenlegi játékkal nem fogunk még 5-6 meccset megnyerni, pláne a hátralévő schedulet ismerve.
peach
több mint 7 éve
Az (is) a baj, hogy totál inkozisztens az O. Van minden meccsen két-három drive ami tetszetős, a tavalyit idézi, viszont a többi az valami borzalom, azt se tudjuk merre van az előre. Lehet itt megint a ryan féle wtf egymás utáni két sackre, a jj dropra meg a sánta rúgóra fogni de kár volna. Sark egyszerűen szarul keveri a kártyákat, nincs a támadások zömének dinamikája. A hosszú hét még sajna odébb van, ennek ellenére lehet bepróbálnék egy oc váltást amolyan baltimore módjára. Nem azért, mert nem tudom elképzelni, hogy jövőre ne lennénk jók, hanem azért mert olyan Szerkesztette: peach
több mint 7 éve
Midnight
1 233
idén vezetjük a ligát dropolt labdákból ha sikerülne ezen változtatni akkor nem hiszem hogy olyan rossz lenne ez az O. Bennük van még a SB döntő szerintem
több mint 7 éve
szerintem meg ez a szezon elment... a Saints meg a Panthers iszonyú leolvadása kellene..pluszban nálunk nem látom hogy mitől változna az O. de lehet én vagyok pesszimista...
több mint 7 éve
Midnight
1 233
Sark honnan jött ?
több mint 7 éve
Midnight
1 233
Istenem ez a meccs de szar volt. Sark meg nem tudom eddig nem valami szimpatikus egy ilyen erős támadó sort nem tud kihasználni rendesen, töketlen play hívások, nem értem :/. Nem mondom hogy annyi a szezonnak tavaly is 5-1 volt a div mérleg, de az biztos hogy Quinn-ek rendbe kell rakni a fejeket. Jövő héten a Dallast verni kell ha szeretnénk még valamit.
több mint 7 éve
bergerdani
4 913
Reménytelen, bazmeg.Mikor Julio nem kap el egy ilyet, tudod hogy ennyi a szezon.
Mindig jövőre
több mint 7 éve
Creepy
890
Az nektek megy a Tampa ellen.. 😀Ma ki milyen eredményt vár ?? Én arra tippelek hogy egy kiélezett szoros meccsen behúzzuk a w-t.X-et 😜😜
Midnight
Fattyu
több mint 7 éve
Fattyu
1 920
Ma ki milyen eredményt vár ?? Én arra tippelek hogy egy kiélezett szoros meccsen behúzzuk a w-t.X-et 😜😜
Midnight
több mint 7 éve
Midnight
1 233
Ma ki milyen eredményt vár ?? Én arra tippelek hogy egy kiélezett szoros meccsen behúzzuk a w-t.
több mint 7 éve
bergerdani
4 913
Quinn nyílt levelet kapott egy Falcons fantól. Kéri hogy hagyják Ryant szabadabban és hagy hívja Ő a játékokat.erről az jut eszembe, mikor csaknem két éve kirúgták a Cleveland Cavaliers edzőjét, mert nem hagyta, hogy LeBron James végezze a munkáját. Igaz, a Cavs még abban a szezonban bajnok lett, de itt nem Quinnel van a probléma, hanem ugyanaz van, mint Shanny első évében: Matty még nem szokott össze az OC-val. Ha jövőre sem fognak, az sem Dan hibája lesz, hanem Sarké.
Nem rossz ötlet annak tekintetében hogy a mostani töketlenséggel nem nagyon jutunk előre.
6atos
Mindig jövőre
több mint 7 éve
Midnight
1 233
Hát ha ráadásul még cseréltek is egyet 😁 egy 300-500 nak megint örülnék 😂😂Támadó oldalon nekem az a bajom, hogy keveslem a kreativitást. Ilyen skill arzenál nem sok csapatnál van, sztem ez nincsen kihasználva. Az rb screenek szinte eltűntek, olyat se sokat láttam, hogy vmeik slotban álljon fel. Tavaly legeltettük a ligát rollout playekkel, az sincsen. Illetve ha van egy jj-sanu-gabriel hármasod basszameg rajzoljunk már fel olyan rout tree-t, hogy vmeik szabad legyen. Mellesleg gabrielt is alul használjuk sztem.én sem értem Gabrielt miért nem használjuk többet.. valahogy fantáziátlan a támadó játék..persze a tavalyi csúcs volt..de ekkora visszaesésre őszintén nem számított senki.. 😕 de reméljük lassan beindul a buli..mondjuk pont a hétvégén cicák ellen 😊
Ja és a kevés futójátékra visszatérve az is hozadéka ennek, hogy messze nem eszik meg az ellenfelek annyit a play actiont mint tavaly.
peach
Keano
több mint 7 éve
Támadó oldalon nekem az a bajom, hogy keveslem a kreativitást. Ilyen skill arzenál nem sok csapatnál van, sztem ez nincsen kihasználva. Az rb screenek szinte eltűntek, olyat se sokat láttam, hogy vmeik slotban álljon fel. Tavaly legeltettük a ligát rollout playekkel, az sincsen. Illetve ha van egy jj-sanu-gabriel hármasod basszameg rajzoljunk már fel olyan rout tree-t, hogy vmeik szabad legyen. Mellesleg gabrielt is alul használjuk sztem.én sem értem Gabrielt miért nem használjuk többet.. valahogy fantáziátlan a támadó játék..persze a tavalyi csúcs volt..de ekkora visszaesésre őszintén nem számított senki.. 😕 de reméljük lassan beindul a buli..mondjuk pont a hétvégén cicák ellen 😊
Ja és a kevés futójátékra visszatérve az is hozadéka ennek, hogy messze nem eszik meg az ellenfelek annyit a play actiont mint tavaly.
peach
több mint 7 éve
Quinn nyílt levelet kapott egy Falcons fantól. Kéri hogy hagyják Ryant szabadabban és hagy hívja Ő a játékokat.Nem rossz ötlet annak tekintetében hogy a mostani töketlenséggel nem nagyon jutunk előre.
több mint 7 éve
Reynolds lejött IR-ről, helyette Tripp ment IR-re.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Támadó oldalon nekem az a bajom, hogy keveslem a kreativitást. Ilyen skill arzenál nem sok csapatnál van, sztem ez nincsen kihasználva. Az rb screenek szinte eltűntek, olyat se sokat láttam, hogy vmeik slotban álljon fel. Tavaly legeltettük a ligát rollout playekkel, az sincsen. Illetve ha van egy jj-sanu-gabriel hármasod basszameg rajzoljunk már fel olyan rout tree-t, hogy vmeik szabad legyen. Mellesleg gabrielt is alul használjuk sztem.Ja és a kevés futójátékra visszatérve az is hozadéka ennek, hogy messze nem eszik meg az ellenfelek annyit a play actiont mint tavaly.
Szerkesztette: peach