NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 7 éve
Kenji
642
Nana, egy Rodgers nélküli GB verés azért még nem ok arra, hogy mindenki idejárjon megmondóembert játszani. 😊nem most kell nyerni,hanem a playoffban. Jobbak voltak kétség nem fér hozzá.Oda be is kell jutni.
Kenny
HajduImre
több mint 7 éve
HajduImre
157
nem most kell nyerni,hanem a playoffban. Jobbak voltak kétség nem fér hozzá.Oda be is kell jutni.
Kenny
több mint 7 éve
Kenji
642
A társaság agyilag teljesen le van robbanva és az volt az érzésem, hogy még a gyatya is tele volt . Az, hogy ez az offense 5 negyeden keresztül nem szerez pontot kb. elfogadhatatlan, az egyetlen TD is csak JJ harcosságának köszönhető. Ha nem tépi ki Butler kezéből, akkor az INT. A Pats meg szépen tovább gondolta a SB gameplant, és ennyi is volt a történet.nem most kell nyerni,hanem a playoffban. Jobbak voltak kétség nem fér hozzá.Tudom, semmi negativitás de elég szar spirálban vagyunk, gyakorlatilag nemhogy fejlődés, inkább további visszaesés tapasztalható, ráadásul meccsről meccsre ufyanazokat a kretén momentum gyilkos hibákat követjük el. A 2016-os szezon rémképe lebeg előttem most.
Kenny
peach
több mint 7 éve
nem most kell nyerni,hanem a playoffban. Jobbak voltak kétség nem fér hozzá.Tudom, semmi negativitás de elég szar spirálban vagyunk, gyakorlatilag nemhogy fejlődés, inkább további visszaesés tapasztalható, ráadásul meccsről meccsre ufyanazokat a kretén momentum gyilkos hibákat követjük el. A 2016-os szezon rémképe lebeg előttem most.
Kenny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Nem akartam továbblőni a negatív kisugárzásomat de egész hétvégén az az érzés volt bennem h ki fogunk szopni a f@szba, azt így is lett...Papírforma eredmény született.Sztem senki nem azt várta, hogy biztosan nyerünk, de a döglödő pats védelem ellen, akinek josh mccown egy robby anderson jermain kearse elkapó duóval 354 yardot és két td-t pakolt fel a múlthéten, vmi épkézláb game plannel egy jó produktum minimum elvárható lett volna. Na hát ettől is olyan messze voltunk mint makó jeruzsálemtől.
empty taxi
peach
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Valóban, lényegesen nagyobb szenvedést vártam mára, legalább yardok tekintetében, mert ez lényegesen jobb támadósor, mint amelyekkel mostanában megszenvedtünk. A pontokban viszont nem álltunk az utolsó két meccsen kutyául már (14, 17), ez most még javult is (7), bár Julio nem ember, megint mit művelt... Az a TD kb csak nála TD, amúgy interception 😊Papírforma eredmény született.Sztem senki nem azt várta, hogy biztosan nyerünk, de a döglödő pats védelem ellen, akinek josh mccown egy robby anderson jermain kearse elkapó duóval 354 yardot és két td-t pakolt fel a múlthéten, vmi épkézláb game plannel egy jó produktum minimum elvárható lett volna. Na hát ettől is olyan messze voltunk mint makó jeruzsálemtől.
empty taxi
peach
több mint 7 éve
Papírforma eredmény született.Sztem senki nem azt várta, hogy biztosan nyerünk, de a döglödő pats védelem ellen, akinek josh mccown egy robby anderson jermain kearse elkapó duóval 354 yardot és két td-t pakolt fel a múlthéten, vmi épkézláb game plannel egy jó produktum minimum elvárható lett volna. Na hát ettől is olyan messze voltunk mint makó jeruzsálemtől.
empty taxi
több mint 7 éve
Papírforma eredmény született.
Madden hates me.
több mint 7 éve
Midnight
1 233
Szerintem a D# nem szar az O-val van valami baj nem értem, hogy egy ilyen támadó sorral mért nem tudnak jobban játszani
több mint 7 éve
Az offense nézhetetlen, a defens szar. Ezt sikerült megszakértenem az első félidő után 😀
több mint 7 éve
Elég szarul alakul a mai meccs, de azért szúrjunk be némi pozitívumot:twitter.com/NFLResearch/status/922278812989112320
Madden hates me.
több mint 7 éve
Fattyu
1 920
Hà na, ha nyertek akkor is a hàtunkat nézitek. Csoporton belül jobb a mérlegünk!!😁😋😋kellene a W hajnalban mint egy falat kenyér 😊Há na, a húdetnation vezetné a csoportot ha nem nyerünk. El kell venni ezt az apró kis örömüket is 😀
Keano
peach
több mint 7 éve
Ohh hidd el, ha szomorkodom, van a gépemen két meccs amit újra nézhetek. És ezek közül csak az egyik a Saints SB győzelme 😉kellene a W hajnalban mint egy falat kenyér 😊Há na, a húdetnation vezetné a csoportot ha nem nyerünk. El kell venni ezt az apró kis örömüket is 😀
Keano
peach
több mint 7 éve
kellene a W hajnalban mint egy falat kenyér 😊Há na, a húdetnation vezetné a csoportot ha nem nyerünk. El kell venni ezt az apró kis örömüket is 😀
Keano
több mint 7 éve
Creepy
890
Jó hogy behúztuk a Bears ellen azért.
több mint 7 éve
Creepy
890
Akkor még boldog egyetemista voltam, nem sokan néztek focit, nem szivatott senki, csak a szivem tört egyre kisebb darabokra..ahogy megjött Quinn, úgy álltam munkába és derült ki, hogy itt bizony kb. mindenki követi az eseményeket. Ekkor kezdtem el ráébredni, milyen jó évek várnak itt rám. 😀Nem tudok mit mondani..ez nagyon gáz volt. Erre jön majd a Pats. Nehéz hetek várnak rám a munkán, kb. a SB vereség szintjén fognak szivatni. Csak most a 25 helyett 17 lesz a szám. Köszi, Atlanta Falcons.Ehhez már a Mike Smith éra alatt sokszor hozzászokhattunk!
Creepy
hegepapa88
több mint 7 éve
hegepapa88
53
Nem tudok mit mondani..ez nagyon gáz volt. Erre jön majd a Pats. Nehéz hetek várnak rám a munkán, kb. a SB vereség szintjén fognak szivatni. Csak most a 25 helyett 17 lesz a szám. Köszi, Atlanta Falcons.Ehhez már a Mike Smith éra alatt sokszor hozzászokhattunk!
Creepy
több mint 7 éve
Creepy
890
De ha nem a szörnű Vellano lett kivágva, hanem Tupou akkor Tupou valószínűleg még csak egy forgóajtót sem tud eljátszani.Kellett valaki aki tehermentesíti Poe-t. 🙂
De valószínűleg nem játszik majd a hétvégén..
több mint 7 éve
És tényleg! Vmiért csak a denverből indultam ki.Athyba Rubint kibaszkurálta a denver. Sztem vellanohoz képest talán, de csak talán upgrade volna. Monnyuk nemtom ő 4-3ba fit lenne é.Seattle-ben 4-3-ban tolta Rubin.
peach
empty taxi
több mint 7 éve
Athyba Rubint kibaszkurálta a denver. Sztem vellanohoz képest talán, de csak talán upgrade volna. Monnyuk nemtom ő 4-3ba fit lenne é.Seattle-ben 4-3-ban tolta Rubin.
peach
Madden hates me.