NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
Jó, hogy Julio marad, de azért fejbekomminthatná Hardy-t, hogy ha már olyan jók a kezei meg most ő lesz a WR2, ne szórja el a labdát, Gabriel meg próbálja meg lerázni az emberét. Nick Williams pedig jó így ahogy van, többre nen képes, ő a WR-ek Worrilow-ja. 😀 Amúgy nem lehetne Coleman is WR amíg nem jön Sanu, blokkolni Ward is tud, meg 3&1-nál is belefut a falba erőből..khm, khm..😀
Creepy
Nekem is volt hiányérzetem. Vártam volna vmi kis csemegét, pl. coleman slotnak áll fel vagy két rb a backfielden stb...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!
Ezt a számot küldeném a WR-eknek, remélve h elhagyjuk ezeket a felpattanó INT-eket.
 www.youtube.com/watch?v=McjmZUyhwkE
empty taxi
azé a filmet is megnézhetnék!

több mint 7 éve
Kenji Atlanta Falcons 642
Jó, hogy Julio marad, de azért fejbekomminthatná Hardy-t, hogy ha már olyan jók a kezei meg most ő lesz a WR2, ne szórja el a labdát, Gabriel meg próbálja meg lerázni az emberét. Nick Williams pedig jó így ahogy van, többre nen képes, ő a WR-ek Worrilow-ja. 😀 Amúgy nem lehetne Coleman is WR amíg nem jön Sanu, blokkolni Ward is tud, meg 3&1-nál is belefut a falba erőből..khm, khm..😀
Creepy
Egy magas backup WR kellett volna, mert ahogy kiesett JJ meg Sanu, meg volt lőve a csapat. El lettek nyomva a kicsik egész egyszerűen, pluszba meg még nem is játszottak jól. Hoopert is szerettem volna kicsit többet látni...de igazából nem lényeges, az viszonylag ritka, hogy 10-15 perc alatt lesérül egy meccsen a két legjobb elkapód. Reméljük, hogy most ezt letudtuk 5-10-100 évre. 😊
több mint 7 éve
Creepy Atlanta Falcons 890
több mint 7 éve
..Crawford reggeli MR-jéről még nem jött eredmény.De tegnap azt mondták "nem néz ki jól".
J'terius time!
Kenny
Vellano úgyis nettó emberhátrány volt, ez rosszabb nem sokkal lehet.
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 407 — Lájkold a zsűrit!
Ezt a számot küldeném a WR-eknek, remélve h elhagyjuk ezeket a felpattanó INT-eket.
 www.youtube.com/watch?v=McjmZUyhwkE

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Juliora nem,viszont Sanura 2-3 hetes kihagyás vár.Crawford reggeli MR-jéről még nem jött eredmény.De tegnap azt mondták "nem néz ki jól".
J'terius time!

több mint 7 éve
Most olvasom, hogy a Bills 10 játékossal jött vissza az utolsó snapre..ezen a meccsen kb. mindent besz*ptunk, amit lehetett. De még így is megvolt az esély, hogy megnyerjük. Na ha ez nem rázza fel a fiúkat, semmi sem fogja.
több mint 7 éve
Nem örülök a vereségnek de belefér. Legalább lesz mit elemezni a bye week alatt, meg szépen gyógyúlhatnak a sérültek is. Sajnos csak fél szemmel néztem a meccset de így is láttam pár drop-ot meg felpattanót. Mennyi írható ezekből Ryan számlájára? Gondolom kevésbé jobb az összhang a 3. 4. számú WR-el.
Vieri
Az első INT volt az övé, a 2.-nál Williams volt béna, a fumble meg egyszerűen nem volt fumble.

Madden hates me.
több mint 7 éve
Vieri Atlanta Falcons 383
Nem örülök a vereségnek de belefér. Legalább lesz mit elemezni a bye week alatt, meg szépen gyógyúlhatnak a sérültek is. Sajnos csak fél szemmel néztem a meccset de így is láttam pár drop-ot meg felpattanót. Mennyi írható ezekből Ryan számlájára? Gondolom kevésbé jobb az összhang a 3. 4. számú WR-el.
több mint 7 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
és még ennyi hibával is majdnem hoztuk.... bye után a delfinek ellen lehet javítani 😊

több mint 7 éve
Inkább most legyünk pechesek, mint ősz végén vagy a télen. Kikaptunk 6al úgy, hogy a bills kapott egy grátisz td-t, ill. egy kamu int után mentek rövid pályát egy fg-ért. Afc csapat, no problémo, a bye is jókor jön.

több mint 7 éve
Midnight Atlanta Falcons 1 233
hozzá teszem hogy megint ön tökön rúgás volt. Rengeteg drop és elvesztett labda. Nem értem mért dadog ennyire a kezükben a labda 😮
több mint 7 éve
Belefér.Nyugalom.

több mint 7 éve
Megérdemelt bukta lett. Jól fog jönni ez a bye week rendbe kell tenni a fejeket és a sérültek is pihenhetnek. Nem értem mért nem futottunk, de így alakult 3-1 nem olyan rossz az. Egy kicsit lebecsültem ezt a Bills-t, de bivaly erősek 😮
több mint 7 éve
AFC-s vereség nem tragédia, a bye week alatt gyógyuljanak meg minél többen.

Madden hates me.
több mint 7 éve
 twitter.com/AtlantaFalcons/status/914506205132763136

Istenem ez a fekete,megmegyek.

több mint 7 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 301 — Tyrone Creek
Na ma ki milyen meccsre számít ? Szerintem nyerni fogunk és viszonylag simán. 😊
Midnight
hahahahahahaha sima Falcons W hahahahahhahaha
több mint 7 éve
mondjuk attól függ a Bills melyik arcát mutatja...ha Panthers ellenit akkor no problem...remélem McCoy nem ellenünk találja meg a futócipőét...otthon egyértelműen kell a w...jó lenne a by weekre a 4-0 😊

több mint 7 éve
Otthon jóval jobban megy a játék, így én optimista vagyok.
Tényleg jó a Bills D, eddigi legkomolyabb tesztje lesz Sarkisiannek a mai meccs.
A túloldalt pedig a feladat h tömjük a boxot, verjen meg T-Mobile minket vertikális passzjátékkal, ha tud.

Madden hates me.
több mint 7 éve
Midnight
Sztem meg nem fog ízleni nekünk a buf O, a D meg végképp

több mint 7 éve
több mint 7 éve
Schraeder ezt is kihagyja..paszmek.
több mint 7 éve
LeVitre bekerült a hét csapatába a PFF-nél.
Grat neki!

Madden hates me.
több mint 7 éve
A kedvenc mezem...a régi #33 Turner mellé ideje lesz beszereznem egy frisset is 😎