NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 7 éve
Creepy Atlanta Falcons 890
Nálam is csak PS-ig jutott, pedig az én csapatom klasszisokkal rosszabb mint ez a Falcons 😀
empty taxi
Hátha összehoz valamit. 😀
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 407 — Lájkold a zsűrit!
Mai hírmorzsák:
Money hátproblémákkal küzd, szóval visszatért Meyer. Mondjuk nem volt rossz a preseasonben, de azért nem bánnám ha Bryant felépülne.
empty, Dimitroff válaszolt ma az emailemre, hogy kukkantsam meg kit hozott a PS-ba. Woodard-ot igazolták le, azt mondta, hogy megnézik mit tud, egyelőre semmit nem ígér. 😀
Creepy
Nálam is csak PS-ig jutott, pedig az én csapatom klasszisokkal rosszabb mint ez a Falcons 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Mai hírmorzsák:
Money hátproblémákkal küzd, szóval visszatért Meyer. Mondjuk nem volt rossz a preseasonben, de azért nem bánnám ha Bryant felépülne.
empty, Dimitroff válaszolt ma az emailemre, hogy kukkantsam meg kit hozott a PS-ba. Woodard-ot igazolták le, azt mondta, hogy megnézik mit tud, egyelőre semmit nem ígér. 😀

ps. Sanu és Hardy is kihagyta az edzést, szóval Nick Williams/Andre Robertson a WR2.. #Hooper4WR

Szerkesztette: Creepy
több mint 7 éve
Kenji Atlanta Falcons 642
Szerintem is felesleges egyelőre a stat nézegetés. Lehetünk bármennyire elől, ha folyamatosan olyan hibákat vét a csapat, ami pl. a yardos statisztikában nincs benne.1-3 és 3-1 között jelenleg annyi a különbség, hogy az ellenfél (Lions, Bears) nem tudott két GW drive-ot a RZ-ban befejezni. Persze a jó csapat ismertetője, hogy ezeket valahogy megoldja, de a Bills ellen már látszott, hogy ez hosszútávon nem fér bele. Kb kiszámíthatatlan jelenleg a csapat, de egy ilyen SB után jól is van ez így. Úgy néz ki egyelőre jobban megbírkózik vele a társaság, mint tavaly a Cicák. A majom meg úgyis majd a csoportmeccseken ugrik a vízbe. (Na meg a Pats ellen....)
több mint 7 éve
Na, a D összesítettben a top10-ben van. Ez azért nem semmi. Valamint mi vagyunk a Skins és a Vikes mellett a 3. csapat, akinek a D és az O is top10..jó lesz ez, csak ne kapjak mini stroke-ot minden 3. play után..😀
És Crawford helyét Taniela Tupou (DE/DT) vette át.
Creepy
Ne a yardot nézd, a scoring szvsz sokkal többet mond mint a yard stat.
A D 18., az O 14. scoringban.
Ahol mind2 egység TOP10-ben van az a Jacksonville (2. D, 5. O), a Seattle (5. D, 10. O) és a Detroit (10. D, 9. O).

5.forduló után egyébként azt lehet mondani h persze már kezdenek kikristályosodni az erőviszonyok, de szvsz ezek a statisztikai lajstromok úgy a 8-9. héttől kezdve jelentenek tényleg komoly támpontot.

Madden hates me.
több mint 7 éve
Na, a D összesítettben a top10-ben van. Ez azért nem semmi. Valamint mi vagyunk a Skins és a Vikes mellett a 3. csapat, akinek a D és az O is top10..jó lesz ez, csak ne kapjak mini stroke-ot minden 3. play után..😀
És Crawford helyét Taniela Tupou (DE/DT) vette át.

több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
Mondjuk leszarom, hogy mennyivel csak yardot meg td-t gusson, kapjon el sokat 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
...egyetlen egy ember van, aki 2 játékával is a TOP10-be került, őt Tevin Colemannek hívják. 😊...
empty taxi
Az első húszban is csak ő van 3x. Mondjuk én azt hittem "Turbo" Gabriel nálunk a leggyorsabb lasztival.
Mondjuk tavaly Coleman 22.25 mph-el futott, szal lesz ez még gyorsabb. 😊
több mint 7 éve
Napi stat rovat:
A next gen stats méri h labdával a kezében ki mennyire gyorsan fut meccs közben, egyetlen egy ember van, aki 2 játékával is a TOP10-be került, őt Tevin Colemannek hívják. 😊
A 2. heti 35 yardos futásával a GB ellen a 7. helyre került, 21.05 MPH-val repesztett.
A 4. heti 29 yardos futásával a BUF ellen pedig holtversenyben a 8. helyre került, 20.99-cel "meszelték le". 😊
Forrás:  nextgenstats.nfl.com/stats/top-plays/fastest-ball-carriers

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 7 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 486 — Keep pounding
"Hiszen azt tartjuk, hogy hit által igazul meg az ember, a törvény cselekvésétől függetlenül."

Pál levele a rómaiakhoz 😀

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Na, a Panthers az első. Nem néztem még egy meccsüket sem az idén, szóval inkább titeket kérdezlek: mennyire kell tőlük félnünk?
Creepy
FeneCam meccsről meccsre jobb, ebből még bajunk lehet.
Ugyanakkor a secondaryjük Julioék feltartásra alkalmatlan, ha tart az OL-ünk akkor feltétlen van esélyünk.
empty taxi
Őket majd Meltdown Matty feltartóztatja 😛
gabokocka
 www.pro-football-reference.com/leaders/gwd_career.htm
Matty Ice-nak 34 GWD-ja van 146 kezdés alatt azaz meccseinek a 23,3%-ában vezetett GWD-t.
Newtonnál 13 GWD jut 97 kezdésre azaz a meccseinek 13,4%-ában vezetett GWD-t.

Ki a clutch? 😛
empty taxi
Sőt, 2008 óta meltdownnak van a legtöbb. | bár arra is kíváncsi lennék hányat nem bírt megcsinálni mert sztem abban sem áll "szarul" 😀 |

több mint 7 éve
Na, a Panthers az első. Nem néztem még egy meccsüket sem az idén, szóval inkább titeket kérdezlek: mennyire kell tőlük félnünk?
Creepy
Ugyanakkor a secondaryjük Julioék feltartásra alkalmatlan, ha tart az OL-ünk akkor feltétlen van esélyünk.
empty taxi
gabokocka
 www.pro-football-reference.com/leaders/gwd_career.htm
Matty Ice-nak 34 GWD-ja van 146 kezdés alatt azaz meccseinek a 23,3%-ában vezetett GWD-t.
Newtonnál 13 GWD jut 97 kezdésre azaz a meccseinek 13,4%-ában vezetett GWD-t.

Ki a clutch? 😛

Madden hates me.
több mint 7 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 486 — Keep pounding
Creepy
empty taxi

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
empty taxi
Köszi. 😊
Szóval akkor fel kell kötnünk a gatyaszárat, ha be akarjuk húzni a csoportot. Na majd összekapják magukat a fiúk vasárnapig és beindul a henger. 😊
több mint 7 éve
Most 3 Afc meccs jön zsinórban, abból a phins és a jets kötelező, a pats meg egy amolyan édes ráadás. Aztán indul a panthersel a mandula, innentől már magas fordulatszámon kell pörögni 6 csoport meccs + 3 k*rva kemény nfc ellenfél jön az uccsó 9! fordulóban... nem könnyű schedule, kicsit sem, de a feladat adott... 😉

több mint 7 éve
Creepy

Madden hates me.
több mint 7 éve
több mint 7 éve
Buga Atlanta Falcons 435 — Falcons fan
Ha így fogynak a DL játékosok, hozzuk vissza Babineaux-t erre az évre 😊

több mint 7 éve
A New England elleni visszatérés a legvalószínűbb.

több mint 7 éve
Midnight Atlanta Falcons 1 233
Beasly mikor jöhet vissza ??
több mint 7 éve
Sacks are overrated! 😀
 twitter.com/falcoholicdw/status/915724986299625473
több mint 7 éve
Oké empty, írok Diminek, aztán majd megbeszéljük, mennyibe lesz ez neked. 😀
több mint 7 éve
Crawford IR.
Kár érte mert nekem tetszett amit eddig hozott.
Kenny
Mint tavaly Shell-B..akkor kíváncsi vagyok, kit húzunk be. Állítólag tegnap már megnéztek néhány hozzá és Upshaw-hoz hasonló DE/DT játékost..
Creepy
Hogy nevesítsük is őket:  atl.247sports.com/ContentGallery/Atlanta-Falcons-workout-five-defensive-free-agents-108368367

Devin Taylor még használható játékos is volt Detroitban, ha nem ő, akkor O'Connor vagy Woodard jöjjön, mert ők nálam vannak a bowl.hu GM játékában 😀

Madden hates me.
több mint 7 éve
Crawford IR.
Kenny
Mint tavaly Shell-B..akkor kíváncsi vagyok, kit húzunk be. Állítólag tegnap már megnéztek néhány hozzá és Upshaw-hoz hasonló DE/DT játékost..
több mint 7 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!
Crawford IR.