Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 10 éve
atlantafalcons.blog.ajc.com/2016/01/12/5-free-agents-the-atlanta-falcons-must-keep/Ledbetternek is elgurult a gyógyszere, Godfrey mint must keep??? Nekem eszembe nem jutna vele hosszabbítani plusz Wheeler visszahozatala sem feltétlen muszáj, az LB-sorban nem a mennyiség, hanem a minőség a gond.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Én még ott tartottam, hogy quinn nyílvánosan kiállt a haverság mellett. Egyrészt ez jó mert marad a kontinuitás, másrészről meg nemtudom...írtam korábban, hogy csak akkor cserélném ha tudjuk, hogy jobb ember jöhet. Quinn seattlei haverjáról olvastam, nem vagyok biztos benne, hogy sokkal jobb lett volna.Igen. Quinn kiállt mellette, hiába akarta elzavarni Blank, így az lett a kompromisszum, hogy akkor végezzen nagytakarítást a scouting részlegben.Ledbetter a free agentekről, 1-4-ig még van is benne ráció: atlantafalcons.blog.ajc.com/2016/01/11/5-free-agents-the-atlanta-falcons-must-consider/Ez már biztos, hogy dimmy megúszta? Ha igen, nagy survivor tomika...
Állítólag egyébként Dimmy csak úgy maradhatott, hogy kipucolja a scouting részleget, ami hamarosan el is kezdődik.
empty taxi
peach
empty taxi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Ledbetter a free agentekről, 1-4-ig még van is benne ráció: atlantafalcons.blog.ajc.com/2016/01/11/5-free-agents-the-atlanta-falcons-must-consider/Nem rossz jöhetnek 😀
Állítólag egyébként Dimmy csak úgy maradhatott, hogy kipucolja a scouting részleget, ami hamarosan el is kezdődik.
empty taxi
több mint 10 éve
Igen. Quinn kiállt mellette, hiába akarta elzavarni Blank, így az lett a kompromisszum, hogy akkor végezzen nagytakarítást a scouting részlegben.Ledbetter a free agentekről, 1-4-ig még van is benne ráció: atlantafalcons.blog.ajc.com/2016/01/11/5-free-agents-the-atlanta-falcons-must-consider/Ez már biztos, hogy dimmy megúszta? Ha igen, nagy survivor tomika...
empty taxi
peach

Madden hates me.
több mint 10 éve
Ledbetter a free agentekről, 1-4-ig még van is benne ráció: atlantafalcons.blog.ajc.com/2016/01/11/5-free-agents-the-atlanta-falcons-must-consider/Ez már biztos, hogy dimmy megúszta? Ha igen, nagy survivor tomika...
empty taxi
több mint 10 éve
Ledbetter a free agentekről, 1-4-ig még van is benne ráció: atlantafalcons.blog.ajc.com/2016/01/11/5-free-agents-the-atlanta-falcons-must-consider/Irving,Boone párost bármikor aláírnám.
empty taxi
több mint 10 éve
Ledbetter a free agentekről, 1-4-ig még van is benne ráció: atlantafalcons.blog.ajc.com/2016/01/11/5-free-agents-the-atlanta-falcons-must-consider/Állítólag egyébként Dimmy csak úgy maradhatott, hogy kipucolja a scouting részleget, ami hamarosan el is kezdődik.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 10 éve
#neverpuntArmstrong az elmúlt 2-3 évben már semmi kiemelkedőt nem alkotott az ST-vel csak mondom...Bosher ligaelit punter lett, utoljára 2010-ben kaptunk ST TD-t, jah lóf@szt se csinált...
peach
empty taxi

több mint 10 éve
Arra gondoltam h mi se. Van az az egy db hester return tavalyról. Idén meg kaptunk punt blokkból td-t szal az sem igaz amit írtál. Én elismerem, hogy jó edző de sztem az extrák már nem jönnek a ST-től pár éve...Armstrong az elmúlt 2-3 évben már semmi kiemelkedőt nem alkotott az ST-vel csak mondom...Bosher ligaelit punter lett, utoljára 2010-ben kaptunk ST TD-t, jah lóf@szt se csinált...
peach
empty taxi
több mint 10 éve
Armstrong az elmúlt 2-3 évben már semmi kiemelkedőt nem alkotott az ST-vel csak mondom...Bosher ligaelit punter lett, utoljára 2010-ben kaptunk ST TD-t, jah lóf@szt se csinált...
peach

Madden hates me.
több mint 10 éve
Armstrong az elmúlt 2-3 évben már semmi kiemelkedőt nem alkotott az ST-vel csak mondom...
több mint 10 éve
a secondary coach-unk, Marquand Manuel is interjúra megy, ő a Jags-hez DC pozícióba. Sajnos az edzői stáb értelmesebb részét egy ilyen év után is szétkapkodják.Armstrong nagyon jol vegzi a munkajat evek ota. Megerdemli az eselyt egy komolyabb pozicioban. Tavaly sajnaltam hogy nemleptettek elo.
deadmike
több mint 10 éve
a secondary coach-unk, Marquand Manuel is interjúra megy, ő a Jags-hez DC pozícióba. Sajnos az edzői stáb értelmesebb részét egy ilyen év után is szétkapkodják.
több mint 10 éve
Ha az öreg Shanny vhol vezetőedző lesz akk sztem Kyle is lelép.Már tavaly is vitte volna Bowles, de akkor még volt egy év a szerződéséből, ami idén értelemszerűen lejárt, vagyis már csak rajta múlik a váltás. Szóval lesz változás az edzői sorban, csak nem az, amiért sokan-sokszor "kiabáltunk".Úgy néz ki, hogy Keith Armstrong ST Coach eligazol, megy át a Jets csapatához.Kár érte, jó szakember.
deadmike
empty taxi
deadmike
Ledbetter a tegnapi után megírta az 5 túlteljesítőt is: atlantafalcons.blog.ajc.com/2016/01/08/5-falcons-who-exceeded-expectations-in-2015/
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 10 éve
Már tavaly is vitte volna Bowles, de akkor még volt egy év a szerződéséből, ami idén értelemszerűen lejárt, vagyis már csak rajta múlik a váltás. Szóval lesz változás az edzői sorban, csak nem az, amiért sokan-sokszor "kiabáltunk".Úgy néz ki, hogy Keith Armstrong ST Coach eligazol, megy át a Jets csapatához.Kár érte, jó szakember.
deadmike
empty taxi
több mint 10 éve
Úgy néz ki, hogy Keith Armstrong ST Coach eligazol, megy át a Jets csapatához.Kár érte, jó szakember.
deadmike

Madden hates me.
több mint 10 éve
Úgy néz ki, hogy Keith Armstrong ST Coach eligazol, megy át a Jets csapatához.
több mint 10 éve
ismételni tudom csak magam,rip tampa 😀sőt, az a terve állítólag, hogy Mike Smith lesz a DC 😀Koetter hogy megcsinálta magának a karriert, elképesztő 😀rip tampa
shawnka
Kenny
shawnka
több mint 10 éve
Na ez is egy olyan stat aminek semmi jelentősége. 😉 minden szezon más, ettől még lehet jövőre top5 red zone offense itt.idén a Jets volt a legjobb RZ-ban. No PO
peach
több mint 10 éve
sőt, az a terve állítólag, hogy Mike Smith lesz a DC 😀Koetter hogy megcsinálta magának a karriert, elképesztő 😀rip tampa
shawnka
Kenny
több mint 10 éve
5 csalódást keltő playa ebből a szezonból: atlantafalcons.blog.ajc.com/2016/01/07/five-falcons-who-didnt-meet-expectations-in-2015/

Madden hates me.
több mint 10 éve
Na ez is egy olyan stat aminek semmi jelentősége. 😉 minden szezon más, ettől még lehet jövőre top5 red zone offense itt.
több mint 10 éve
Sziasztok, a mai kis színes a következő:A Shanny féle offense az elmúlt 8 szezont tekintve 6 szezonban a liga hátsó felében tanyázott a red zone hatékonyság tekintetében. Idén a 17. helyet sikerült megcsípnie... így nehéz lesz ebből a csapatból SB várományost csinálni...
több mint 10 éve
Majd csak ne csodálkozzál ha jövőre megint 3an megyünk innen a play off.-ba, mint a régi szép időkben. És megsúgom, hogy a saints lesz az aki kimarad a buliból 😀Koetter hogy megcsinálta magának a karriert, elképesztő 😀rip tampa
shawnka
Kenny
Szerkesztette: peach