Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 10 éve
DT és meg vagyunk ezzel is
több mint 10 éve
Az OT bejött de nem rá számítottam
több mint 10 éve
Nem tudom, hogy álltok DT poszton jelenleg, megnézve a depthet, nem olyan jól, pláne hosszútávon.Jarrett pofátlan nagy steal, én őszintén szólva 1.kör vége/legkésőbb 2.közepe-végére vártam.
Annyit elárulok, hogy a Clemson szurkolók nagy része (köztük én is) nem Beasleyt fogja hiányolni az idei védelemből, hanem őt. (ő volt ugyanis a legfontosabb láncszem az egységben)
Remélem itt is megkapja a lehetőséget, mert, ha igen, kétségem sincs afelől, hogy élni fog vele és a liga top UT-i között lesz záros határidőn belül.
több mint 10 éve
Collins OT bent maradhatna, nagyon nem látok mást TE szerintem már nem lesz.
több mint 10 éve
Ez durva, ha igaz.Túl nagy lett a buli!
Falcons DT Grady Jarrett's family home went up in flames as he waited to be drafted last night.iktriad
több mint 10 éve
Ez durva, ha igaz. Falcons DT Grady Jarrett's family home went up in flames as he waited to be drafted last night.
több mint 10 éve
Harrisont még ha be tudnánk húzni kehet jó is lenne a buli6atosMaradt Collins
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=5aLPtrAluYUOlyan Döglesz forma a srác ha azt meg hozza akkor ez is tuti húzás! Az egy kezesek tetszenek! 😊
Na most már többet tudok. 😀 Kicsit atletikus a srác és van labdaérzéke is.deadmike
több mint 10 éve
Ez eddig A++++ os draft srácok.
több mint 10 éve
Harrisont még ha be tudnánk húzni kehet jó is lenne a buli
több mint 10 éve
Maradt egy 7/225 és 7/249 itt már csak töltelék várható szerinetm
több mint 10 éve
Már Hardy kiválasztása után is akartam írni, Jarrett szerintem hatalmas stealnek számító ötödik körös behúzását követően pedig már muszáj: maximálisan elégedettek lehettek az átszervezett rezsim munkájával, parádés ez a draft.vassadiÚgy tűnik nagyon felépített munka folyik eddig A+
több mint 10 éve
Már Hardy kiválasztása után is akartam írni, Jarrett szerintem hatalmas stealnek számító ötödik körös behúzását követően pedig már muszáj: maximálisan elégedettek lehettek az átszervezett rezsim munkájával, parádés ez a draft.
több mint 10 éve
grady DT
több mint 10 éve
Igen, ez valóban megfontolandó szempont. Akkor úgy fogalmazom, hogy az 5. körben már nem biztos, hogy ezeknél potenciálisan jobb játékost tudunk hozni (vagyis a sérülékenységi faktort kiküszöbölve) se lesz sokkal jobb ez a pozíció; talent-level szempontból semmiképp.TE poszton szerintem a Tamme, Moeaki, Toilolo hármassal idén el lehet karistolni. Nem SB a cél idén, úgyhogy ezzel a "lyukkal" együtt tudok élni.deadmikeAz első kettőből szerintem csak az egyik fogja megélni a rostert.Mindkettőben benne van a potenciális IR,szerintem ekkora kockázatot nem fognak vállalni.Kenny
több mint 10 éve
TE poszton szerintem a Tamme, Moeaki, Toilolo hármassal idén el lehet karistolni. Nem SB a cél idén, úgyhogy ezzel a "lyukkal" együtt tudok élni.deadmikeAz első kettőből szerintem csak az egyik fogja megélni a rostert.Mindkettőben benne van a potenciális IR,szerintem ekkora kockázatot nem fognak vállalni.
több mint 10 éve
TE poszton szerintem a Tamme, Moeaki, Toilolo hármassal idén el lehet karistolni. Nem SB a cél idén, úgyhogy ezzel a "lyukkal" együtt tudok élni.
több mint 10 éve
Eddig 1 pickbe sem lehet belekötni.Kész van egy durva secondary.Offense is kezd alakulni,már csak egy TE kell.A fal a kérdés,így hogy nem húztunk értelmes helyen G-t valószínű Stone megkapja az esélyt,mondjuk megérdemli abszolút.
több mint 10 éve
Hardy ráadásul PR-ként is funkcionált. Hát ez tényleg nagyon jó picknek tűnik.
több mint 10 éve
még mindig A+
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=5aLPtrAluYUNa most már többet tudok. 😀 Kicsit atletikus a srác és van labdaérzéke is.
több mint 10 éve
Meg is jött az a slot wr, bár Justin Hardy-ról nem sokat tudok.