Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
zsozso79
118
hát igen, ez az O fal egy szar volt a második félidőben.Sajnos erre az egyre nem áldoztak Smithék.
Nekem az is hiányzott, hogy Dent helyett miért nem tette be MIke Worilowot?
Remélem a jövő héten jobb lesz minden.
Egyébként ezt a Saints-et így is verni kellett volna
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
Jövő héten ne felejtsetek el szólni, hogy sértegessem az O-falatokat. A preseasonben bejött Asante Samuelnél a módszer!az már igaz, de engem a fal teljesítménye nagyon elkeserít!! és nem'tom, hogy ebben lehet-e akkorát fejlődni?! de ha Ryan-nek csak 2-3 mp lesznek és folyton megütik akkor...
Egyébként meg fel a fejjel, inkább most jöjjön a pofon, mint télen!iktriad
több mint 11 éve
Jövő héten ne felejtsetek el szólni, hogy sértegessem az O-falatokat. A preseasonben bejött Asante Samuelnél a módszer! Egyébként meg fel a fejjel, inkább most jöjjön a pofon, mint télen!
több mint 11 éve
úgy látszik, legalább a Tampa is megveri magát... így csak a Saints kezdi győzelemmel a szezont a csoportból (de az duplát ér)
több mint 11 éve
hát így első blikkre:Annyi kiegészítése, hogy Alford sokkal jobb, mint reméltem. Tru többet hibázott, bár többet is volt a pályán. Dent azért annyira nem volt jó, főleg pass ellen, néha eléggé fogalmatlan volt.
+: Dougles, Dent, CB-k
-: FAL, Moore, pass rushSugar611
Ja és a falból is Baker... korábban sem szívleltem, de most egy nagy szerződéssel és ilyen sz.r teljesítménnyel, brrr.
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
hát így első blikkre:+: Dougles, Dent, CB-k
-: FAL, Moore, pass rush
több mint 11 éve
Hát ez rettentő nagy csalódás volt. Sajnos úgy tűnik, hogy ez az offense fal képtelen rendesen működni. Nagyon sokat kell még ezen dolgozni. A védelem meglepően jól teljesített, de a pass-rush azért még mindig erőtlen.
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Akkor vágjunk bele! Idén én csak a SB-részvételt fogadom el.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Ennél jobb meccsel nem is kezdődhetne a szezon.Gyerünk!
több mint 11 éve
Atlanta FalconsWR Roddy White is ACTIVE for today's game. #ATLvsNO
CB Asante Samuel is inactive, and CB Robert McClain will get the start.
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Saints ellen mindig pörög! Szeretik is érte... 😀A Rotoworld szerint 80%, hogy nem játszikFalcons source insists Roddy White will play today. If so, the real question will be his effectiveness.
| Büdös picsába! | berger90
Egyébként király volt a jedi elmetrükk, főleg, hogy Roddy pofázott a legjobban hetek óta 😀shawnka
Mindig jövőre
több mint 11 éve
A Rotoworld szerint 80%, hogy nem játszikFalcons source insists Roddy White will play today. If so, the real question will be his effectiveness.
| Büdös picsába! | berger90
Egyébként király volt a jedi elmetrükk, főleg, hogy Roddy pofázott a legjobban hetek óta 😀
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
A Rotoworld szerint 80%, hogy nem játszik| Büdös picsába! |
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Vagy ha már vége! 😀Adam Schefter :Percenként változik, szerintem csak akkor fog kiderülni, ha már megy a meccs.berger90
Falcons WR Roddy White is nursing a high ankle sprain that will make it challenging for him to play today vs. Saints.ulpianus
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Adam Schefter :Percenként változik, szerintem csak akkor fog kiderülni, ha már megy a meccs.
Falcons WR Roddy White is nursing a high ankle sprain that will make it challenging for him to play today vs. Saints.ulpianus
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Adam Schefter :Falcons WR Roddy White is nursing a high ankle sprain that will make it challenging for him to play today vs. Saints.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
Brian Banks az NFL AM-ben:www.nfl.com/videos/nfl-am/0ap2000000238565/Brian-Banks-second-chance
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
egy kis Sports Illustrated-es szezon latolgatás: (a Green Bayt sokan nagyon jónak tartják)sportsillustrated.cnn.com/nfl/news/20130904/nfl-season-predictions-2013-super-bowl-xlviii/?sct=hp_t11_a2&eref=sihp
több mint 11 éve
Kit raktunk ki h legyen helye?peachTerren Jonest és Manleyt.
több mint 11 éve
Kit raktunk ki h legyen helye?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Épp most akartam ìrni,hogy csodálkozok h senkit nem kukáztunk a fal szélére.... 😀 legalább van kezdő tapasztalata srácnak.... 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Évekig volt Tampában középszar RT, idén Washingtonban próbálkozott, de nem bírt az egyébként nem kimagasló képességű Tyler Polombusszal. Bevallom én miatta nem szedném ki Holmest, hadd szokja a fiatal a mély vizet, azt legfeljebb ha teljes a csőd legalább van vki, aki már bemutatta h mit tud élesben.jött Trueblood védeni Ryan seggének jobb oldalát 😀gabokockaörülünk vagy nem?
Semmit nem tudok a srácról.Kenny
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
jött Trueblood védeni Ryan seggének jobb oldalát 😀gabokockaörülünk vagy nem?
Semmit nem tudok a srácról.
több mint 11 éve
jött Trueblood védeni Ryan seggének jobb oldalát 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Az ESPN-nél 2., az nfl.com-nál 4. helyen vagyunk PR-ben.espn.go.com/nfl/powerrankings/_/year/2013/week/1
www.nfl.com/news/story/0ap1000000237674/article/power-rankings-with-kickoff-nigh-49ers-broncos-seahawks-rule?campaign=Facebook_writers_harrison
Mindig jövőre