Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
kerestem-kerestem, de csak injury rportot találtam. szerintem amúgy egy keveset biztos.Szóval Ryan, Julio, Gonzo és a többiek lesznek?iktriadMa nálatok ki (nem) fog játszani este?iktriadMike Johnson, Samu, Nicholas, Peria Jerry és Roddy.berger90
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Szóval Ryan, Julio, Gonzo és a többiek lesznek?Ma nálatok ki (nem) fog játszani este?iktriadMike Johnson, Samu, Nicholas, Peria Jerry és Roddy.berger90
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Ma nálatok ki (nem) fog játszani este?iktriadMike Johnson, Samu, Nicholas, Peria Jerry és Roddy.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
oké thx, így már érthető...Konz állítólag sokkal természetesebben mozog ha ő center, ő a főnök a falban, így bepróbáljuk újra Reyonoldsot, mert RG-ként anno Hawley is súlytalan volt.empty taxioké, de a tavalyi fal egész pofás volt mikor mcclure sérült volt. most az RT nem kérdés mert az így is úgyis nagy kérdőjel. szóval ha vmi működött már tavaly, akkor most minek eröltetni aki eddig szar volt? 😀peachEz a reynolds dolog párszor már megbukott, nemtom most mitől változna....peachNincs jobb jelenleg.empty taxi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Ma nálatok ki (nem) fog játszani este?
több mint 11 éve
Konz állítólag sokkal természetesebben mozog ha ő center, ő a főnök a falban, így bepróbáljuk újra Reyonoldsot, mert RG-ként anno Hawley is súlytalan volt.oké, de a tavalyi fal egész pofás volt mikor mcclure sérült volt. most az RT nem kérdés mert az így is úgyis nagy kérdőjel. szóval ha vmi működött már tavaly, akkor most minek eröltetni aki eddig szar volt? 😀peachEz a reynolds dolog párszor már megbukott, nemtom most mitől változna....peachNincs jobb jelenleg.empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
oké, de a tavalyi fal egész pofás volt mikor mcclure sérült volt. most az RT nem kérdés mert az így is úgyis nagy kérdőjel. szóval ha vmi működött már tavaly, akkor most minek eröltetni aki eddig szar volt? 😀Ez a reynolds dolog párszor már megbukott, nemtom most mitől változna....peachNincs jobb jelenleg.empty taxi
több mint 11 éve
Ez a reynolds dolog párszor már megbukott, nemtom most mitől változna....peachNincs jobb jelenleg.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Ez a reynolds dolog párszor már megbukott, nemtom most mitől változna....
több mint 11 éve
Kezdő OL h fog kinézni?A fenti verzió az alap, de ha Reynolds szar lesz akk valszeg az általad vázolt 2. verzió valósul meg.
Baker-Blalock-Konz-Reynolds-Holmes vagy esetleg konz lesz megint RG hawley meg center? Reynoldsot nem bìrom kicsit se....peach
Madden hates me.
több mint 11 éve
Kezdő OL h fog kinézni? Baker-Blalock-Konz-Reynolds-Holmes vagy esetleg konz lesz megint RG hawley meg center? Reynoldsot nem bìrom kicsit se....
több mint 11 éve
Friss, ropogós DC: www.atlantafalcons.com/team/depth-chart.html
Madden hates me.
több mint 11 éve
Az egy dolog, hogy adják a mi meccsünket, de nem is értettem, hogy azt hogyan...Double Header a Sport1-en, ez azért már komoly 😀
több mint 11 éve
szerintem meg höri, sanyi, maxi 3asból lesz vki, ők meg jók, szóval nem lesz ezzel baj... 😊Jövő vasárnap a mi rangadónkat adja a sport1! 😊berger90örülök is meg nem is,néha nagyon fogalmatlanok a magyar kommentátorok velünk szemben,szerintem marad majd a stream.Kenny
több mint 11 éve
Jövő vasárnap a mi rangadónkat adja a sport1! 😊berger90örülök is meg nem is,néha nagyon fogalmatlanok a magyar kommentátorok velünk szemben,szerintem marad majd a stream.
több mint 11 éve
gyurma: elvileg akkor brees esete sem sokkal másabb. kapott egy első körös elkapót ugye meachem személyében + graham. ez ryan esetében julio + gonzo. ( whiteot hadjuk mert ő már korábban itt volt ) arról nehogy már ryan tehessen h a két elkapó liga elitté nőtte ki magát... 😀 én amúgy is azt mondom, hogy a jelenlegi szűk legelitebbnek vett irányítóknak 5-6 év kellet, hogy eljussanak erre a szintre. ryan kövi két éve fog arról dönteni szvsz, hogy tagja tud e lenni ennek a bandának...peachBtw Graham a draft előtt 1 éve játszott focit, szóval őt inkább kockázat volt, mint biztos pick. Meachem ugyan a 2007-es 2. wr prospectje volt, de közel sincs JJ szintjén. Egyébként a Saints két kezdő WR-e 7. körös és udfa 😊
több mint 11 éve
gyurma: elvileg akkor brees esete sem sokkal másabb. kapott egy első körös elkapót ugye meachem személyében + graham. ez ryan esetében julio + gonzo. ( whiteot hadjuk mert ő már korábban itt volt ) arról nehogy már ryan tehessen h a két elkapó liga elitté nőtte ki magát... 😀 én amúgy is azt mondom, hogy a jelenlegi szűk legelitebbnek vett irányítóknak 5-6 év kellet, hogy eljussanak erre a szintre. ryan kövi két éve fog arról dönteni szvsz, hogy tagja tud e lenni ennek a bandának...peachAzért Julio már a draftkor is korszakos zseninek látszott, nem véletlenül adta oda a fél életét a Falcons, hogy felmehessenek érte. 😊 Meachem meg egy első kör végi pick volt, ott azért a beválási arány sokkal alacsonyabb. Másrészt azon el lehet vitatkozni, hogy mennyi szerepe van Julionak Ryan teljesítményében és fordítva, illetve mi a helyzet Brees és Meachem "kölcsönhatásában".
több mint 11 éve
Nem felejtettem el, csak SJ egész szezonos formájában még nem tudom mit fog hozni. És nem vagyok szurkoló, hogy megelőlegezzem a bizalmat 😊És szerintem ha lenne egy megbízható elkapó RB-je, akkor már egészen tökéletes közeli lenne ez a rendszer.Gyurma PappaSJ a liga egyik legjobb kezű RB-je, csak ugye ezt az emberek hajlamosak elfelejteni tekintve a stílusát, Quizz és Snelling nem különben jókezű RB-k (sőt Snelling passprotban is kurva jó), egyedül Burnerrel volt gond ilyen téren.empty taxi
több mint 11 éve
És szerintem ha lenne egy megbízható elkapó RB-je, akkor már egészen tökéletes közeli lenne ez a rendszer.Gyurma PappaSJ a liga egyik legjobb kezű RB-je, csak ugye ezt az emberek hajlamosak elfelejteni tekintve a stílusát, Quizz és Snelling nem különben jókezű RB-k (sőt Snelling passprotban is kurva jó), egyedül Burnerrel volt gond ilyen téren.
Madden hates me.
több mint 11 éve
gyurma: elvileg akkor brees esete sem sokkal másabb. kapott egy első körös elkapót ugye meachem személyében + graham. ez ryan esetében julio + gonzo. ( whiteot hadjuk mert ő már korábban itt volt ) arról nehogy már ryan tehessen h a két elkapó liga elitté nőtte ki magát... 😀 én amúgy is azt mondom, hogy a jelenlegi szűk legelitebbnek vett irányítóknak 5-6 év kellet, hogy eljussanak erre a szintre. ryan kövi két éve fog arról dönteni szvsz, hogy tagja tud e lenni ennek a bandának...
több mint 11 éve
Yap. Nálatok adott a liga valaha volt egyik legjobb irányìtója + payton rendszere. Az emlìtett játékosok ebbe a rendszerbe tökéletesen illettek ( akárcsak green bayben ). Aztán meg lehet nézni meachemet h máshol mit produkál....peachEz egyébként érdekes kérdés, hogy Meachemmel mi történt. Nem vártam, hogy ekkorát zuhan, ő azért első körös volt, és annak idején ha jól emlékszem ennél hátrább nem is várták. És egyébként nem is rossz elkapó. De ez itt off.
Ryan elit/nem elit kérdéshez annyit, hogy szerintem Ryan jó irányító, de nagyon jól felismerte a Falcons, hogy elit elkapók nélkül Matty örökre Mr. Checkdown marad, mivel nem is egy kockáztatós alkat. Kell neki egy JJ meg egy White, akinek fel lehet dobni, és megszerzi a labdát (akár be nem dobott OPI árán... nem bírtam kihagyni bocs, annyira régen írtam 😀). De kellett neki Tony is, mert checkdownolni is kell valakivel megbízhatóan. És szerintem ha lenne egy megbízható elkapó RB-je, akkor már egészen tökéletes közeli lenne ez a rendszer.
több mint 11 éve
Yap. Nálatok adott a liga valaha volt egyik legjobb irányìtója + payton rendszere. Az emlìtett játékosok ebbe a rendszerbe tökéletesen illettek ( akárcsak green bayben ). Aztán meg lehet nézni meachemet h máshol mit produkál....peachNa ez az... Nálatok inkább az a helyzet, hogy amíg valamelyik ki nem esik, nem lehet tudni, hogy a kutya csóválja a farkát vagy a farok a kutyát, esetleg mindkettő egyszerre. Rodgers bárkivel eldobálgat viszonylag eredményesen, ahogy Brady is. Manningnek valamikor volt egy hasonló erejű corpja Harrison+Wayne idején, de azért ő is eldobálgat bárkinek. Ryan-nél ez akkor fog kiderülni, ha rászorul. Vagy megoldja, vagy nem. Ha liga elit QB-k közé akar lépni, akkor nem szabad, hogy komoly visszaesést okozzon 1, de akár 2 elkapójának kiesése is.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Yap. Nálatok adott a liga valaha volt egyik legjobb irányìtója + payton rendszere. Az emlìtett játékosok ebbe a rendszerbe tökéletesen illettek ( akárcsak green bayben ). Aztán meg lehet nézni meachemet h máshol mit produkál....
több mint 11 éve
Arra próbáltam célozni, hogy itt a legerősebb a kezdősor, cserébe viszont a helyettesek átlag alattiak, így egy átlagon felüli kezdő és egy átlagon aluli csere esetén jóval nagyobb a visszaesés, ha kidől a kezdő. Ezzel szinkronban van az is, amit empty gondolt, teljesen logikusnak tűnik csapatépítés szempontjából.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.