Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Ebből most ìgy sokat....peachprofootballtalk.nbcsports.com/2013/08/17/tony-gonzalez-plans-to-play-in-falcons-third-preseason-game/
gondolom erre gondolt
több mint 11 éve
Ebből most ìgy sokat....
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
miért?ez az egész mondat egy faszság.shawnkaSzerintetek az csak taktikai húzás, hogy Toilolot nem nagyon használják elkapásokra és majd csak az alapszakaszban mint új fegyver, vagy csak simán nem megy neki és azért nem?mohatomiGonzo hiányában nem lehet véletlen, hogy ennek ellenére sem próbálták ki, szerintem nem megy neki.berger90
Mindig jövőre
több mint 11 éve
ez az egész mondat egy faszság.Szerintetek az csak taktikai húzás, hogy Toilolot nem nagyon használják elkapásokra és majd csak az alapszakaszban mint új fegyver, vagy csak simán nem megy neki és azért nem?mohatomiGonzo hiányában nem lehet véletlen, hogy ennek ellenére sem próbálták ki, szerintem nem megy neki.berger90
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Elemzés:mmqb.si.com/2013/08/18/atlanta-falcons-2013-preview/
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Nemtom, coffman áll. iszonyat zura, sonka szerint toilolo is jóféle....nekem mondjuk m1 csak vmeik hasìtson...
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Roddy bokájáról van már valami plusz infó, vagy tényleg semmi extra, és azért nem került említésre a meccs óta?kaszoAdam Schefter szerint a preseasonban már nem nagyon játszik, de szerintem ha komolyabb baj lenne, azt már tudnánk.
bleacherreport.com/articles/1739883-roddy-white-injury-updates-on-falcons-stars-ankle
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Roddy bokájáról van már valami plusz infó, vagy tényleg semmi extra, és azért nem került említésre a meccs óta?
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Szerintetek az csak taktikai húzás, hogy Toilolot nem nagyon használják elkapásokra és majd csak az alapszakaszban mint új fegyver, vagy csak simán nem megy neki és azért nem?mohatomiGonzo hiányában nem lehet véletlen, hogy ennek ellenére sem próbálták ki, szerintem nem megy neki.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
mohatomi
8
Szerintetek az csak taktikai húzás, hogy Toilolot nem nagyon használják elkapásokra és majd csak az alapszakaszban mint új fegyver, vagy csak simán nem megy neki és azért nem?
több mint 11 éve
Aki nekem tetszett a ravens elleni meccsen az Dimarco volt,nagyon jókat blokkolt.Davis újra úgy játszott mint ahogy egy QB-nak kell.Worrilow-t én akár a kezdőbe is beraknám sokkal impresszívebb mint pl Dent.
több mint 11 éve
F@szom az előszezonba! Szurkolói szemszögből "csak" feszültebbé teszik a várakozást...
GO FALCONS!
több mint 11 éve
Leadtunk egy 13 pontos előnyt egy félidő alatt, a meltdown már kurva jól megy. A cserék szénája viszont egyre kevésbé.berger90kurvamindegy az eredmény ilyenkor, tőlem lehetünk 0-4-gyel is, amíg az első sorok értelmesen játszanak, a szezonban úgyis csak az számít majd 😊
több mint 11 éve
Leadtunk egy 13 pontos előnyt egy félidő alatt, a meltdown már kurva jól megy. A cserék szénája viszont egyre kevésbé.berger90jó, ha te a 3-4. sor alapján képes vagy felhúzni magadat, akkor ajánlom, hogy ne is nézzél szeptemberig meccset.
több mint 11 éve
Jeromey Clary 😊Ki lehet normális RT aki fizu miatt cut lesz a pre végén?peachEz nem csak fizutól, hanem attól is függ h az illetőnek van-e normális, fiatalabb, olcsóbb alternatívája az adott keretben. Délután sztem lesz időm átgondolni.empty taxi
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Ki lehet normális RT aki fizu miatt cut lesz a pre végén?peachEz nem csak fizutól, hanem attól is függ h az illetőnek van-e normális, fiatalabb, olcsóbb alternatívája az adott keretben. Délután sztem lesz időm átgondolni.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Ki lehet normális RT aki fizu miatt cut lesz a pre végén?
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Leadtunk egy 13 pontos előnyt egy félidő alatt, a meltdown már kurva jól megy. A cserék szénája viszont egyre kevésbé.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
A lényeg lement.+JULIOOOOOOOO! Remekül játszott, így kell.
+Coffman. Ez az ember továbbra is király
+Worrilow. Ő is.
+Elsőre megoldottunk egy GL-szitut, ebből tavaly sok gáz volt ugye
+Asante pick!
+Tetszik a RB depth. Jax ma nagyon jól mozgott, Quizz nemkülönben, Smith és Vaughan pedig kapaszkodnak rendesen.
+Dom Davis úgy nézett ki, mint egy NFL QB. 6/6-tal kezdett be, nyoma nem volt a múltheti balfaszkodásnak.
+Jeremy Shelley kellemes meglepetés, ügyesen szerzi a három pontokat.
-TD Asanteről. Itt hosszútávon bajok lesznek a sebességkülönbséggel, de mégis nagyon kell ő oda.
-Roddy lement az első negyedben bokasérülés miatt. Elvileg nem komoly, de ez sose jó,
-A fal jobb oldala teljes átjáróház, Doom úgy ért oda Mattyhez folyton, mintha ő tervezte volna a pályát.
-Nem csak a jobb oldalon jöttek.
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Egy cikk SJ-ről és arról amit eddig elért, nem véletlen imádom a játékát kb. NFL-karrierje kezdete óta: www.nfl.com/news/story/0ap1000000228313/article/steven-jackson-defying-odds-and-age-with-atlanta-falconsempty taxiBaaszus, még csak 30? Azt hittem már legalább 12 éve nyomja az ipart, valahogy nálam összefonódott a neve az NFL-lel. Durva.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Egy cikk SJ-ről és arról amit eddig elért, nem véletlen imádom a játékát kb. NFL-karrierje kezdete óta:
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
a legfrissebb Hard Knocksban benne vagyunk, nézze mindenki!! 😊
több mint 11 éve
Óbejó 😊