Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
Itt nem volt, de fontos: Spoon hétfőtől újra edz.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
miniinterjú Brian Branksel:sportsillustrated.cnn.com/video/nfl/20130812/rookie-one-on-one-brian-banks.sportsillustrated/?sct=hp_t1t_a4&eref=sihp
több mint 11 éve
Sikerült megnéznem az első pre meccset.Aki tetszett:
-Umenyiora(úgy gondolom megfelelően fogja tudni pótolni Abrahamet)
-Alford(első meccsen egyértelműen jobb volt mint Trufant)
-Worrilow.(mindenhol ott volt ahol kellett,tetszett a játéka nagyon)
-Douglas(magabiztosabbnak láttam mint tavaly)
-Schraeder(simán ott lesz a végső rosteren)
Aki nem tetszett ( persze mivel előszezon nem kell messzemenő következtetéseket levonni,pláne egy meccs után)
-Davis(olyan homályokat dobált az ember,hogy rossz volt nézni néha)
-Bartu(többet vártam volna tőle,lehet hogy csak én támasztottam nagy reményeket felé)
-Franks(mintha pályán se lett volna,kimondhatatlan nevű barátunk szét szivatta)
Welcome to the NFL Trufant,jó kis összecsapás volt az 😀
több mint 11 éve
Egyszerűen mivel én nem követem az ncaa-t nem vsgyok képben, ellenbel azokkal a fórumozókkal akik igen, ergo magyobb rálátásuk van az adott játékosra minthogy udfa és a washingtonban játszott bár lehet rosszul tettem fel a kérdést... :/peachmármint Delaware-ben, ami amúgy másodosztályú csapat, szóval nagy esély nincs rá, hogy bárki látta is volna őt többször játszani
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Offtopik: Owens nagyon zsír Clevelandben, 99%, hogy ő lesz a kezdő CB Haden mellett. Mondjuk a szerencsétlen a Rams elleni meccs előtti utolsó edzésén maga alá fordította a bokáját, de semmi komoly 😊 A kinti szakértők is nagyon dicsérik, úgyhogy viszonylag boldog vagyok emiatt 😀
több mint 11 éve
Mike Johnson (RT) szezonjának vége, IR-re rakták. Smitty-nek tetszett Holmes és Schraeder játéka RT-ben, de elismerte, hogy eléggé vékony a sor, szóval keresnek valakit. Johnson helyére egy udfa OT-t hoztak egyelőre.deadmikeGyanítom megvárjuk a TC végi cutokat, ha ott se pottyan ki vmi használható arc akk akár még vmi trade is lehet, ill. én nem tartom kizártnak h Reynoldsot is megnézzük a fal szélén és akk Hawley shit kezdhet RG v. C-ben attól függően h h osszák le Konz-cal.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Mike Johnson (RT) szezonjának vége, IR-re rakták. Smitty-nek tetszett Holmes és Schraeder játéka RT-ben, de elismerte, hogy eléggé vékony a sor, szóval keresnek valakit. Johnson helyére egy udfa OT-t hoztak egyelőre.
több mint 11 éve
Megnéztem a Bengals elleni meccs 1. negyedét (hogy lássam a kezdőket). Ryan jól mozog, viszont ami feltűnt, hogy nagyon gyorsan dobja/dobatják el vele a labdát. Lehet, hogy most gyakorolják a quick releaset, tekintve, hogy a fal jobb oldala gyakran össze fog omlani.Futásnál Jackson nem győzött meg, de látható volt, hogy itt is a jobb oldalt erőltették, csak arra ment futás. De épeszű futásblokkolás és FB nélkül Jackson haszontalan lesz. Coffman, mint 2. számú TE rendben van.
Védelem: Tru-nak még van mit tanulnia, de alapvetően jó volt, amit láttam. Osi remek, Biermann még mindig nem edge rusher, de jó. Tetszett, hogy megint elővették a tavalyi Broncos elleni "Cloud" sémát, hogy mindenki összevissza mocorog. LB sor még így foghíjasan is megállta a helyét.
A special team meg jó, mint eddig is, de a visszahordásokra kéne egy jobb megoldás.
Ennyi a rövid értékelés. 😊
több mint 11 éve
Egyszerűen mivel én nem követem az ncaa-t nem vsgyok képben, ellenbel azokkal a fórumozókkal akik igen, ergo magyobb rálátásuk van az adott játékosra minthogy udfa és a washingtonban játszott bár lehet rosszul tettem fel a kérdést... :/
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
lebuktam, shitnem tudok róla, hogy privát vonala lenne Smith-hez.Gyurma Pappahát nyilván nem köti az orrodra, hogy aztán jól lehallgasd, és továbbadd Paytonnak!kaszo
több mint 11 éve
nem tudok róla, hogy privát vonala lenne Smith-hez.Gyurma Pappahát nyilván nem köti az orrodra, hogy aztán jól lehallgasd, és továbbadd Paytonnak!
több mint 11 éve
Ha arra lettem volna kiváncsi, hogy a gugli mit dob ki róla hidd el, hogy meg oldottam volna 😛 😀 azért thx 😊peachegyébként hosszabban: szerinted shawnka honnan szedi az infókat? ő sincs ott TC-ben vagy legalább is nem tudok róla, hogy privát vonala lenne Smith-hez. tényleg nem akartalak megbántani vagy semmi, de magamból indulok ki: borzasztó rossz névmemóriám van, és kb. minden harmadik hozzászólást ki kell keresnem. 10-ből 8-szor megtalálok minden infót, ami előtte leírtak, néha többet is.
bocs, nem akartam trollkodni, peace.
több mint 11 éve
Midnight
1 233
Nekem is eltudnátok küldeni hogy mi az a TYT ? köszi
több mint 11 éve
Ha arra lettem volna kiváncsi, hogy a gugli mit dob ki róla hidd el, hogy meg oldottam volna 😛 😀 azért thx 😊peachIgazán nincs mit 😀
több mint 11 éve
Ha arra lettem volna kiváncsi, hogy a gugli mit dob ki róla hidd el, hogy meg oldottam volna 😛 😀 azért thx 😊
több mint 11 éve
Worrilowt olvastam a 9-2 tacklel. Az korrekt, de ki ő és mi ő? 😊peachlmgtfy.com/?q=Worrilow
több mint 11 éve
Worrilowt olvastam a 9-2 tacklel. Az korrekt, de ki ő és mi ő? 😊
több mint 11 éve
én végignéztem. az első drive-ban, amikor az első csapat volt fent, akkor valamelyest fölényben voltunk. nekem ott tetszett a védelem, Osi kiváló nyomást okozott végig. Trufant is üdvözölve lett, Gresham nagyon egyszerűen pusztította el, de mégis megcsinálta a szerelést 😀viszont ami nem tetszett, hogy a backupok mit műveltek, főleg offense terén: Dom teljesen vakon volt, valami 0/5-tel kezdett be, aztán egy kézilabdás dobással a következőre el is adta... Coffman jó volt, de Drew Davis és Cone is összevissza rohangáltak csak a pályán.
a védelemben Worrilow nagy király volt, illetve Massa, Motta és Goodman is mutatott szép dolgokat.
a preszezonban egyébként 2-8-cal áll a csapat az utolsó 10 meccsen.
több mint 11 éve
PM mentKifejtenétek, hogy mit takar a TYT rövidítés? Köszi! 😊deadmikeÉn csak a 2 perceset láttam az nfl.comon, esetleg van hosszabb is?peachTYT-t érdemes figyelni, oda szokták először felnyomni. Egyelőre nincs még teljes verzió, csak a Ravens és a Rams meccsekről.megyerikrisz
több mint 11 éve
Kifejtenétek, hogy mit takar a TYT rövidítés? Köszi! 😊Én csak a 2 perceset láttam az nfl.comon, esetleg van hosszabb is?peachTYT-t érdemes figyelni, oda szokták először felnyomni. Egyelőre nincs még teljes verzió, csak a Ravens és a Rams meccsekről.megyerikrisz
több mint 11 éve
Én csak a 2 perceset láttam az nfl.comon, esetleg van hosszabb is?peachTYT-t érdemes figyelni, oda szokták először felnyomni. Egyelőre nincs még teljes verzió, csak a Ravens és a Rams meccsekről.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
Én csak a 2 perceset láttam az nfl.comon, esetleg van hosszabb is?
több mint 11 éve
Hát, bár csak az összefoglalót láttam a meccsből, továbbra is a tavalyi formát látom. Az offense jó, levegőben. De a futás ellen, főleg a fal jobb oldalán nagyon komoly gondok látszanak. A védelem azért rendben van, de hogy csak 1 sacket tudtunk csinálni, nem túl biztató.én este letöltöm a meccset tytről aztán mondok véleményt,összefoglaló alapján nem szeretnék ítélkezni senki felett.
Valaki, aki látta az egész meccset, tud véleményt formálni?deadmike
több mint 11 éve
Hát, bár csak az összefoglalót láttam a meccsből, továbbra is a tavalyi formát látom. Az offense jó, levegőben. De a futás ellen, főleg a fal jobb oldalán nagyon komoly gondok látszanak. A védelem azért rendben van, de hogy csak 1 sacket tudtunk csinálni, nem túl biztató.Valaki, aki látta az egész meccset, tud véleményt formálni?
több mint 11 éve
Pedig alford eléggé bpa szagú húzásnak tűnt.... 😊