Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
zsozso79
118
mi van az nfl.com-al? Arra hogyan lehet előfizetni és mennyi ?game passt hogy kell venni?nfl.com, szerintem teljesen megéri, én is azonnal beruháztam, ahogy elment a espn am.Gyurma Pappa
a streemekkel nekem is ki volt a tökömzsozso79
több mint 11 éve
Nemtom, nekem 5 éve mióta mindig nézem a falconst mindig csak streamem volt és egy kezemen megtom számolni hányszor volt olyan, hogy ne találtam volna normálisat. Más kérdés, hogy a hd-től a nagyrésze k*rva messze van, pedig olyan tévém van amin aztán nagyon lehetne élvezni... 😕 de laptopon ìgy is elmegy...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
game passt hogy kell venni?nfl.com, szerintem teljesen megéri, én is azonnal beruháztam, ahogy elment a espn am.
a streemekkel nekem is ki volt a tökömzsozso79
több mint 11 éve
én minden meccset felvettem amit tudtam és utána visszanéztem. most meg majd várhatok rá,hogy mikor rakják fel valahová, ahonnét le lehet tölteni.Azt az 1 vagy 2 napot nem lesz nehéz kivárni, mire felrakják tyt-re
én ezért fizettem elő valamikor a UPC-re, most meg ba..hatom!zsozso79
több mint 11 éve
zsozso79
118
én minden meccset felvettem amit tudtam és utána visszanéztem. most meg majd várhatok rá,hogy mikor rakják fel valahová, ahonnét le lehet tölteni.én ezért fizettem elő valamikor a UPC-re, most meg ba..hatom!
több mint 11 éve
én idén lehet beruházok rá,mégis csak HD.eleget idegeskedtem az akadozó streamek miatt,pedig elég sok oldalt végigpróbáltam.nekem soha nem is volt, bőven megoldható enélkül is.shawnkaMa megtudtam a számomra az év második legrosszabb hírét: -az ESPN America megszüntette az Európai műsorsugárzását.éjszaka nézed streamen(vagy veszel game passt),vagy letöltöd TYT-ről.Kenny
Mi a fa..on fogunk vasárnap meg hétfőn hajnalban+a sok ismétlés-meccset nézni?
Sírok mindjárt😥zsozso79
több mint 11 éve
nekem soha nem is volt, bőven megoldható enélkül is.Ma megtudtam a számomra az év második legrosszabb hírét: -az ESPN America megszüntette az Európai műsorsugárzását.éjszaka nézed streamen(vagy veszel game passt),vagy letöltöd TYT-ről.Kenny
Sírok mindjárt😥zsozso79
több mint 11 éve
Ma megtudtam a számomra az év második legrosszabb hírét: -az ESPN America megszüntette az Európai műsorsugárzását.éjszaka nézed streamen(vagy veszel game passt),vagy letöltöd TYT-ről.
Sírok mindjárt😥zsozso79
több mint 11 éve
zsozso79
118
Ma megtudtam a számomra az év második legrosszabb hírét: -az ESPN America megszüntette az Európai műsorsugárzását.Mi a fa..on fogunk vasárnap meg hétfőn hajnalban+a sok ismétlés-meccset nézni?
Sírok mindjárt😥
több mint 11 éve
Yasinskas (ESPN NFC South blogger) elemzi Matty szerződését: espn.go.com/blog/nfcsouth/post/_/id/49463/breaking-down-matt-ryans-contract
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
ahhoz senkise,ígyvan?nem méltó a 21-es számhoz.shawnkaszóval az van, hogy Trufant idáig csúnyán szenved, nagyon egyszerűen kapják el rajta a labdákat. ellenben Alford borzasztóan pozitív képet ad magáról, jelenleg Tru előtt van a rangsorban.shawnkaezazz! 😀peach
több mint 11 éve
nem méltó a 21-es számhoz.szóval az van, hogy Trufant idáig csúnyán szenved, nagyon egyszerűen kapják el rajta a labdákat. ellenben Alford borzasztóan pozitív képet ad magáról, jelenleg Tru előtt van a rangsorban.shawnkaezazz! 😀peach
több mint 11 éve
szóval az van, hogy Trufant idáig csúnyán szenved, nagyon egyszerűen kapják el rajta a labdákat. ellenben Alford borzasztóan pozitív képet ad magáról, jelenleg Tru előtt van a rangsorban.shawnkaezazz! 😀
több mint 11 éve
szóval az van, hogy Trufant idáig csúnyán szenved, nagyon egyszerűen kapják el rajta a labdákat. ellenben Alford borzasztóan pozitív képet ad magáról, jelenleg Tru előtt van a rangsorban.
több mint 11 éve
kiváncsi leszek erre a hybrid front7-re.megfog-e valósulni és ha igen milyen formában és minőségben.
több mint 11 éve
ha nem hát nem 😊 csak jó az iktriad funoknak h van mit olvasniuk magyarul 😀
több mint 11 éve
Valaki nem ìrna összefoglaló(ka)t a tc ről? 😊peachmár készülünk a kollektív csapatbeharangozókkal, ott lesz róla szó. de így külön napi bontást én nem tervezek.
több mint 11 éve
Valaki nem ìrna összefoglaló(ka)t a tc ről? 😊
több mint 11 éve
Roddyról egy cikk, többek között Deion Sanders dícséri benne: pro32.ap.org/article/falcons-white-knows-1000-yards-new-standard
Madden hates me.
több mint 11 éve
Nagykedvencemről Konzról egy cikk: bigstory.ap.org/article/peter-konz-steps-big-role-falcons-center?utm_campaign=NFL&utm_source=SocialFlow&utm_medium=Twitter
Madden hates me.
több mint 11 éve
Egyszer majdnem megnéztem egy meccset. Majdnem bírtam egy drive-ot. Inkább elolvasom, amit ata ír 😊
több mint 11 éve
nekem az van, nem szoktam nézni a preseasonos kínlódást 😀