Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
Nah csak baszogatni kellett itt a fórumon, egyből megijedt 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Trufant is.
több mint 11 éve
Tim Toone cut.
több mint 11 éve
Őszintén szólva a huza-vonát sem értem hisz ahogy Buga is írta az új CBA-vel eléggé le lettek szabályozva a rookie szerződések, Matty szerződése meg kb. Flacco és Rodgers közé illene h essen, de nem tartom kizártnak h csak a szezon után lesz megállapodás.Tavaly Weedent vitte 1/22-re a Browns, ő 4 év 8 misiért írt alá, bővebben itt.Ezt is soknak érzem kicsit. Szerencse, hogy cappel most jól állunk. Matty szerződését ugye semmiben nem befolyásolhatja, költhetünk nyugodtan?berger90
Az 1/21-es Eifert már aláírt 4 évre 8.25 misiért, nála a büdös életben nem kap többet, kb. annyi lóvéra számíthat mint Weeden, max kb. 8.1 milliós szerződést köthet 4 évre, amiből olyan 7.5 millió lehet a garantált összeg.empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Tradeltünk érte azt bevérzett a szeme....?!peachteljesen jól látod 😊
több mint 11 éve
Tradeltünk érte azt bevérzett a szeme....?!
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Tavaly Weedent vitte 1/22-re a Browns, ő 4 év 8 misiért írt alá, bővebben itt.Ezt is soknak érzem kicsit. Szerencse, hogy cappel most jól állunk. Matty szerződését ugye semmiben nem befolyásolhatja, költhetünk nyugodtan?
Az 1/21-es Eifert már aláírt 4 évre 8.25 misiért, nála a büdös életben nem kap többet, kb. annyi lóvéra számíthat mint Weeden, max kb. 8.1 milliós szerződést köthet 4 évre, amiből olyan 7.5 millió lehet a garantált összeg.empty taxi
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Amióta a rookie szerződéseket bekorlátozták, nem hiszem, hogy akkora szerződést le tudna akasztani, max. azzal kell számolni, hogy itt az egész vagy majdnem az egész összeg garantált. Javítsatok ha nem így van.
több mint 11 éve
Tavaly Weedent vitte 1/22-re a Browns, ő 4 év 8 misiért írt alá, bővebben itt. Az 1/21-es Eifert már aláírt 4 évre 8.25 misiért, nála a büdös életben nem kap többet, kb. annyi lóvéra számíthat mint Weeden, max kb. 8.1 milliós szerződést köthet 4 évre, amiből olyan 7.5 millió lehet a garantált összeg.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Üdv.Amilyen sec needünk van, ki is fogják nyalni a seggét. Csak mi tudjuk, hogy ekkora király azért nem volt... Bizonyítson, aztán lehet nagy léről tárgyalni, vagy menjen Dallasba.
Hallott valaki Trufant szerződéséről?
Most olvastam, hogy valami "kiba...ott" nagy pénzt akar keresni és ameddig nem kapja meg, addig nem akar aláírni.
Ezzel a gyerekkel jól kezdődik itt nálunk.
Nem túl szimpi!!!!!!!!!!!!!!!zsozso79
Mindig jövőre
több mint 11 éve
zsozso79
118
Üdv.Hallott valaki Trufant szerződéséről?
Most olvastam, hogy valami "kiba...ott" nagy pénzt akar keresni és ameddig nem kapja meg, addig nem akar aláírni.
Ezzel a gyerekkel jól kezdődik itt nálunk.
Nem túl szimpi!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
Tony G:www.nfl.com/videos/atlanta-falcons/0ap2000000218355/Gonzalez-Falcons-building-the-perfect-offense
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
2013 NFL Preview: NFC South (semmi újdonság)nfl.si.com/2013/07/17/nfl-preview-2013-nfc-south-2013-atlanta-falcons-new-orleans-saints/?sct=hp_t13_a3&eref=sihp
több mint 11 éve
te már amúgy is kijátszottad a rendszert az avataroddal 😊na igen, csak ezt az iszonyat buta narancssárga kiemelést, meg a szarul körbevágott szmájlikat nem tudom megszokni benne...kaszoKirály, megtörtént a beállítás (asszem). 😊 Végre egy kis esemény az uborkaszezonban.deadmike"Pokol" témával piszok jól mutat a fejléc.Kenny
amúgy mindenki generálhat magának saját színrendszert, itt van hozzá a leírás:
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
na igen, csak ezt az iszonyat buta narancssárga kiemelést, meg a szarul körbevágott szmájlikat nem tudom megszokni benne...Király, megtörtént a beállítás (asszem). 😊 Végre egy kis esemény az uborkaszezonban.deadmike"Pokol" témával piszok jól mutat a fejléc.Kenny
több mint 11 éve
Őő ez azért költői túlzás... 😊 redskinsék csinálják ìgy a biznyákot 😀 egy olyan tradet aláìrnék mint jones esetében, az is megérte 😉
több mint 11 éve
Akkor majd a 2. körben húzzák ki csak, ott akad fasza pick 😀WyattNe viccelj, kizárt, hogy várnak addig. Ha Dimitroff akar valakit, akkor odaadja érte a következő négy évet is 😊
több mint 11 éve
Minden sorozatnak egyszer végeszakad 😊 am. sem tudom h annó grashem v modt eifert volt e olyan prospect mint jenkins....
több mint 11 éve
Ha tojlolo nem dobbant nagyot idén elnézve az utóbbi évek tradejeit dimmi simán felmegy seferian-jenkinsért, hogy 10 évre letudjunk megint egy kulcs posztot.... Legalábbis nem bánnám 😊peachAz jó lenne, az elmúlt évek első körös TE pickjei nem igazán váltották be a reményeket 😊
több mint 11 éve
Ha tojlolo nem dobbant nagyot idén elnézve az utóbbi évek tradejeit dimmi simán felmegy seferian-jenkinsért, hogy 10 évre letudjunk megint egy kulcs posztot.... Legalábbis nem bánnám 😊
több mint 11 éve
Ez a rendszer, amiben a Falcons O működik, egyszerűen nem igényli, hogy legyen több célpont. Tök egyszerű, de nagyon hatékony ez így: JJ le tudja rázni a CB? Ha nem White szabad? Ha nem ott van Tony. A többiek akkor játszanak, ha valaki tök üresen hagyja őket az ellenfél.A baj az lesz, ha nem tud kinevelni vagy szerezni valakit jövőre Tony helyére a csapat, mert Tony már túl sokat nem fut, de ha 4,5 méteres rádiuszon belül elkap mindent, amit felé dob Matty. Ennél több meg nem kell.
több mint 11 éve
Igazad van és Douglas is csak erős túlzással lehetne 3. WR.A kérdés az, hogy a felsoroltak közül bármelyik lehetne-e akár 2. vagy 3. WR valahol, gond nélkül. A válasz, hogy max. Douglas, de ahogy az emlegetett drop mutatja, nyomás alatt nem tud jól teljesíteni, szóval max. 3. lehetne valahol.Hát a roddy-julio párosnál szerintem sincs jobb jelenleg, ellenben mélységben elég csehül állunk szvszpeachNem feltétlen.Douglas ha nem ejti el azt a labdát tavaly akkor simán SB.
Davis nekem nagy kedvencem,atletikus,jó kezei vannak,gyors jó backupnak.Ott van még Cone akiről jókat irnak,de igazság szerint én semmit nem tudok róla,hogy milyen szintet képvisel.
Az UDFA-k közül meg Evansre és Moore-ra mondják hogy ügyes és akár lehet helyük a rosteren.Kenny
Azt tény, hogy Roddy és JJ jelenleg az legerősebb kezdő páros NFL-szerte.
Most olvasom, hogy belevették Tony-t a listára, úgy meg tényleg nincs sok kérdés.Gyurma Pappa
Nem hiszem hogy a jelenlegi cap helyzetünk és lyukak a rosteren lehetővé tenné,hogy wr-t hozzunk.Ezt a szezont így kell letolni.Több lesz a futás SJ miatt,szóval többet pihenhetnek a kezdő elkapóink.
több mint 11 éve
A kérdés az, hogy a felsoroltak közül bármelyik lehetne-e akár 2. vagy 3. WR valahol, gond nélkül. A válasz, hogy max. Douglas, de ahogy az emlegetett drop mutatja, nyomás alatt nem tud jól teljesíteni, szóval max. 3. lehetne valahol.Hát a roddy-julio párosnál szerintem sincs jobb jelenleg, ellenben mélységben elég csehül állunk szvszpeachNem feltétlen.Douglas ha nem ejti el azt a labdát tavaly akkor simán SB.
Davis nekem nagy kedvencem,atletikus,jó kezei vannak,gyors jó backupnak.Ott van még Cone akiről jókat irnak,de igazság szerint én semmit nem tudok róla,hogy milyen szintet képvisel.
Az UDFA-k közül meg Evansre és Moore-ra mondják hogy ügyes és akár lehet helyük a rosteren.Kenny
Azt tény, hogy Roddy és JJ jelenleg az legerősebb kezdő páros NFL-szerte.
Most olvasom, hogy belevették Tony-t a listára, úgy meg tényleg nincs sok kérdés.