Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
FB-ben elég jól állunk. Nem is értem Leach miért jött egyáltalán szóba.+ TO vagy Chad!! 😀
Ha már mindenképpen hozni kell valakit, akkor nyilván az elkapósort kéne erősíteni. Collie, Sims-Walker, akár még Laurent Robinson is szóba jöhetne. Douglas mellémögé pont jó lenne akármelyikük.shawnka
több mint 11 éve
FB-ben elég jól állunk. Nem is értem Leach miért jött egyáltalán szóba.Ha már mindenképpen hozni kell valakit, akkor nyilván az elkapósort kéne erősíteni. Collie, Sims-Walker, akár még Laurent Robinson is szóba jöhetne. Douglas mellémögé pont jó lenne akármelyikük.
több mint 11 éve
Fölösleges szvsz egy drága fb még. Akkor tavaly kár volt mughellit elküldeni. + ott van a tavaly sérült, 5. Körben draftolt olajos. Ilyen névvel csak jó lehet 😀Szerk: dimarcot el is felejtettem, ulpi szerint jó cucc. Mondjuk jobb lett volna komment előtt olvasni a cikket 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
www.thefalcoholic.com/2013/6/12/4422498/will-atlantas-fullbacks-hold-the-offense-backKérdés megérné-e Leach.Van-e benne még egykét jó szezon.
Vélemények?
több mint 11 éve
fail. csak a madden 11-el játszottam néha havernál pesten 😊 ( azt is én vettettem meg vele 😀 )breaking! rémálmom volt az éjjel, trufantot a szezon után az idei év legnagyobb bustjaként könyveltük el, pláne h pár meccs után carreer ending sérülést szenvedett... 😀peachÉs utána kikapcsoltad a Maddent... 😀Wyatt
több mint 11 éve
biztos volt már linkelve anno, hátha még nem látta valaki---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
breaking! rémálmom volt az éjjel, trufantot a szezon után az idei év legnagyobb bustjaként könyveltük el, pláne h pár meccs után carreer ending sérülést szenvedett... 😀peachÉs utána kikapcsoltad a Maddent... 😀
több mint 11 éve
breaking! rémálmom volt az éjjel, trufantot a szezon után az idei év legnagyobb bustjaként könyveltük el, pláne h pár meccs után carreer ending sérülést szenvedett... 😀peachremélem bevertél két stampit kelés után.
több mint 11 éve
breaking! rémálmom volt az éjjel, trufantot a szezon után az idei év legnagyobb bustjaként könyveltük el, pláne h pár meccs után carreer ending sérülést szenvedett... 😀
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
Roddy:www.nfl.com/videos/atlanta-falcons/0ap2000000209872/Harry-Douglas-Champ-Bailey-Richard-Sherman
több mint 11 éve
Ezek még nem végleges tervek! Csupán ötletelések. Nagyjából egy év múlva fogják bemutatni a végleges stadion terveket. Még az sem eldöntött, hogy az építési terület melyik részére húzzák fel az új stadiont, márpedig attól is függ, hogy milyen lesz a kialakítása. Szóval lehet nyált csorgatni, de ha a végső stadion terve 20 százalékban hasonlít majd ezekre, akkor lehet, hogy sokat mondtam. 😊 Mindenesetre Pantheon rulez!
több mint 11 éve
nem, de rohadt szarul néz ki 😀 konkrétan nem szívesen állnék alatta amikor nyitva van(így ránézésre) 😀 de értem mire gondolsz, ne ítélkezzek róla, ha nem értek hozzá 😊 majd ők tudják mit, hogyan 😊építész vagy? 😊peachCsak és kizárólak koktél paradicsomot termesztenek majd, abban van a nagy lóvé 😀www.youtube.com/watch?v=AQN4gAZP5V4Az első változatban a holtszezon során paprikát fogtok termeszteni? 😀 teljesen úgy fest mint egy üvegházatapapa
Stadion téma, ebben a klipben vannak már új képek és hát... nem tudom melyiket választanám 😀 nagyon durva mindkettő 😊Buga
amúgy kicsit fura nekem, hogy amikor kinyitja a tetejét és oldalt ferdén elcsúsznak a tartóoszlopok, azok is mintha üvegből lennének, szóval nekem ez így nem igazán hihető koncepció 😊Buga
több mint 11 éve
építész vagy? 😊Csak és kizárólak koktél paradicsomot termesztenek majd, abban van a nagy lóvé 😀www.youtube.com/watch?v=AQN4gAZP5V4Az első változatban a holtszezon során paprikát fogtok termeszteni? 😀 teljesen úgy fest mint egy üvegházatapapa
Stadion téma, ebben a klipben vannak már új képek és hát... nem tudom melyiket választanám 😀 nagyon durva mindkettő 😊Buga
amúgy kicsit fura nekem, hogy amikor kinyitja a tetejét és oldalt ferdén elcsúsznak a tartóoszlopok, azok is mintha üvegből lennének, szóval nekem ez így nem igazán hihető koncepció 😊Buga
több mint 11 éve
Csak és kizárólak koktél paradicsomot termesztenek majd, abban van a nagy lóvé 😀www.youtube.com/watch?v=AQN4gAZP5V4Az első változatban a holtszezon során paprikát fogtok termeszteni? 😀 teljesen úgy fest mint egy üvegházatapapa
amúgy kicsit fura nekem, hogy amikor kinyitja a tetejét és oldalt ferdén elcsúsznak a tartóoszlopok, azok is mintha üvegből lennének, szóval nekem ez így nem igazán hihető koncepció 😊
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=AQN4gAZP5V4Az első változatban a holtszezon során paprikát fogtok termeszteni? 😀 teljesen úgy fest mint egy üvegház
több mint 11 éve
nekem a szolárium jobban adja. a kevesebb néha több 😊 a végén k*rva jó a kép a bezárt a és a nyitott stadionról... bár lényegében tökm1 h melyik lesz 😀
több mint 11 éve
zsozso79
118
The Pantheon!!!!--Brutálisa másik kicsit "egyszerű" nekem, de a Pantheon, az brutál!
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=AQN4gAZP5V4Stadion téma, ebben a klipben vannak már új képek és hát... nem tudom melyiket választanám 😀 nagyon durva mindkettő 😊
több mint 11 éve
Jah, cox meg szar....peachHa jól rémlik neki lejárt a szerződése, nem is hosszabbítottunk vele. Jelenleg nincsen csapata. Tehát a bevethető FB így Ewing, Snelling (fogjuk rá, hogy ő az), illetve az újak.
több mint 11 éve
Jah, cox meg szar....
több mint 11 éve
Szerintem itt csak arról van szó, hogy a korábbi FB-k nem bizonyultak kellő vetélytársnak Ewinggal szemben. A hírek szerint ugyanis Ewing felépült, 100 százalékos állapotban van és sokat erősödött tavaly óta. Játék hiányában kb semmi mást nem csinált, mint súlyt emelgetett. 😀
több mint 11 éve
A Falcons tudtommal leigazolta Patrick DiMarco FB-t. Az előző Chiefs rezsim szerezte, a KC szurkolók szerették. Az új vezetés kirúgta. Beceneve "Pancake" DiMarco, kitalálható mi a legfőbb erőssége. Határozottan, nagy erővel játszik, minden hibát büntet. STben is hasznos a lelkesedése, sebessége, és agresszív ütközései. Nagy sztár valószínűleg nem lesz, de szimpatikus, hajtós játékos.ulpianusbizony.
www.thefalcoholic.com/2013/5/30/4379904/atlanta-falcons-waive-deon-goggins-sign-patrick-dimarco-offseason
tehát Ewing-ra még nem bíznak egy egész szezont,vagy nem épült fel teljesen.
több mint 11 éve
A Falcons tudtommal leigazolta Patrick DiMarco FB-t. Az előző Chiefs rezsim szerezte, a KC szurkolók szerették. Az új vezetés kirúgta. Beceneve "Pancake" DiMarco, kitalálható mi a legfőbb erőssége. Határozottan, nagy erővel játszik, minden hibát büntet. STben is hasznos a lelkesedése, sebessége, és agresszív ütközései. Nagy sztár valószínűleg nem lesz, de szimpatikus, hajtós játékos.
Állat vagyok, ami enni kér...