Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 11 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064
FB-ben elég jól állunk. Nem is értem Leach miért jött egyáltalán szóba.

Ha már mindenképpen hozni kell valakit, akkor nyilván az elkapósort kéne erősíteni. Collie, Sims-Walker, akár még Laurent Robinson is szóba jöhetne. Douglas mellémögé pont jó lenne akármelyikük.shawnka
+ TO vagy Chad!! 😀
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
FB-ben elég jól állunk. Nem is értem Leach miért jött egyáltalán szóba.

Ha már mindenképpen hozni kell valakit, akkor nyilván az elkapósort kéne erősíteni. Collie, Sims-Walker, akár még Laurent Robinson is szóba jöhetne. Douglas mellémögé pont jó lenne akármelyikük.
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
Fölösleges szvsz egy drága fb még. Akkor tavaly kár volt mughellit elküldeni. + ott van a tavaly sérült, 5. Körben draftolt olajos. Ilyen névvel csak jó lehet 😀

Szerk: dimarcot el is felejtettem, ulpi szerint jó cucc. Mondjuk jobb lett volna komment előtt olvasni a cikket 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 029 — Omar's Coming Yo!
 www.thefalcoholic.com/2013/6/12/4422498/will-atlantas-fullbacks-hold-the-offense-back

Kérdés megérné-e Leach.Van-e benne még egykét jó szezon.
Vélemények?

több mint 11 éve
breaking! rémálmom volt az éjjel, trufantot a szezon után az idei év legnagyobb bustjaként könyveltük el, pláne h pár meccs után carreer ending sérülést szenvedett... 😀peach
És utána kikapcsoltad a Maddent... 😀Wyatt
fail. csak a madden 11-el játszottam néha havernál pesten 😊 ( azt is én vettettem meg vele 😀 )

több mint 11 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 437 — no es importante
biztos volt már linkelve anno, hátha még nem látta valaki

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
breaking! rémálmom volt az éjjel, trufantot a szezon után az idei év legnagyobb bustjaként könyveltük el, pláne h pár meccs után carreer ending sérülést szenvedett... 😀peach
És utána kikapcsoltad a Maddent... 😀

több mint 11 éve
remélem bevertél két stampit kelés után.

több mint 11 éve
breaking! rémálmom volt az éjjel, trufantot a szezon után az idei év legnagyobb bustjaként könyveltük el, pláne h pár meccs után carreer ending sérülést szenvedett... 😀

több mint 11 éve
TOP WR lista:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/t4yehwhoykvpp7nbr33w
Ranking the NFL's top 40 wide receivers
We know A.J. Green is one of the NFL's best receivers. But where does he deserve to be ranked overall? Chris Wesseling provides the answer while selecting the best players at the position.
több mint 11 éve
Roddy:
 www.nfl.com/videos/atlanta-falcons/0ap2000000209872/Harry-Douglas-Champ-Bailey-Richard-Sherman
több mint 11 éve
deadmike Atlanta Falcons 488 — dirty bird
Ezek még nem végleges tervek! Csupán ötletelések. Nagyjából egy év múlva fogják bemutatni a végleges stadion terveket. Még az sem eldöntött, hogy az építési terület melyik részére húzzák fel az új stadiont, márpedig attól is függ, hogy milyen lesz a kialakítása. Szóval lehet nyált csorgatni, de ha a végső stadion terve 20 százalékban hasonlít majd ezekre, akkor lehet, hogy sokat mondtam. 😊 Mindenesetre Pantheon rulez!
több mint 11 éve
Buga Atlanta Falcons 435 — Falcons fan
 www.youtube.com/watch?v=AQN4gAZP5V4
Stadion téma, ebben a klipben vannak már új képek és hát... nem tudom melyiket választanám 😀 nagyon durva mindkettő 😊Buga
Az első változatban a holtszezon során paprikát fogtok termeszteni? 😀 teljesen úgy fest mint egy üvegházatapapa
Csak és kizárólak koktél paradicsomot termesztenek majd, abban van a nagy lóvé 😀
amúgy kicsit fura nekem, hogy amikor kinyitja a tetejét és oldalt ferdén elcsúsznak a tartóoszlopok, azok is mintha üvegből lennének, szóval nekem ez így nem igazán hihető koncepció 😊Buga
építész vagy? 😊peach
nem, de rohadt szarul néz ki 😀 konkrétan nem szívesen állnék alatta amikor nyitva van(így ránézésre) 😀 de értem mire gondolsz, ne ítélkezzek róla, ha nem értek hozzá 😊 majd ők tudják mit, hogyan 😊

több mint 11 éve
Stadion téma, ebben a klipben vannak már új képek és hát... nem tudom melyiket választanám 😀 nagyon durva mindkettő 😊Buga
Az első változatban a holtszezon során paprikát fogtok termeszteni? 😀 teljesen úgy fest mint egy üvegházatapapa
Csak és kizárólak koktél paradicsomot termesztenek majd, abban van a nagy lóvé 😀
amúgy kicsit fura nekem, hogy amikor kinyitja a tetejét és oldalt ferdén elcsúsznak a tartóoszlopok, azok is mintha üvegből lennének, szóval nekem ez így nem igazán hihető koncepció 😊Buga
építész vagy? 😊

több mint 11 éve
amúgy kicsit fura nekem, hogy amikor kinyitja a tetejét és oldalt ferdén elcsúsznak a tartóoszlopok, azok is mintha üvegből lennének, szóval nekem ez így nem igazán hihető koncepció 😊

több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Az első változatban a holtszezon során paprikát fogtok termeszteni? 😀 teljesen úgy fest mint egy üvegház

több mint 11 éve
nekem a szolárium jobban adja. a kevesebb néha több 😊 a végén k*rva jó a kép a bezárt a és a nyitott stadionról... bár lényegében tökm1 h melyik lesz 😀

több mint 11 éve
zsozso79 Atlanta Falcons 118
The Pantheon!!!!--Brutális

a másik kicsit "egyszerű" nekem, de a Pantheon, az brutál!
több mint 11 éve
Stadion téma, ebben a klipben vannak már új képek és hát... nem tudom melyiket választanám 😀 nagyon durva mindkettő 😊

több mint 11 éve
 www.nfl.com/videos/atlanta-falcons/0ap2000000207468/Nick-Roach-Jon-Beason-Brent-Celek-Jordan-Babineaux-Owen-Daniels-Jeff-Cumberland-Kyle-Rudolph-Champ-Bailey
több mint 11 éve
Jah, cox meg szar....peach
Ha jól rémlik neki lejárt a szerződése, nem is hosszabbítottunk vele. Jelenleg nincsen csapata. Tehát a bevethető FB így Ewing, Snelling (fogjuk rá, hogy ő az), illetve az újak.
több mint 11 éve
Jah, cox meg szar....

több mint 11 éve
Szerintem itt csak arról van szó, hogy a korábbi FB-k nem bizonyultak kellő vetélytársnak Ewinggal szemben. A hírek szerint ugyanis Ewing felépült, 100 százalékos állapotban van és sokat erősödött tavaly óta. Játék hiányában kb semmi mást nem csinált, mint súlyt emelgetett. 😀
több mint 11 éve
A Falcons tudtommal leigazolta Patrick DiMarco FB-t. Az előző Chiefs rezsim szerezte, a KC szurkolók szerették. Az új vezetés kirúgta. Beceneve "Pancake" DiMarco, kitalálható mi a legfőbb erőssége. Határozottan, nagy erővel játszik, minden hibát büntet. STben is hasznos a lelkesedése, sebessége, és agresszív ütközései. Nagy sztár valószínűleg nem lesz, de szimpatikus, hajtós játékos.ulpianus
bizony.
 www.thefalcoholic.com/2013/5/30/4379904/atlanta-falcons-waive-deon-goggins-sign-patrick-dimarco-offseason

tehát Ewing-ra még nem bíznak egy egész szezont,vagy nem épült fel teljesen.

több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
A Falcons tudtommal leigazolta Patrick DiMarco FB-t. Az előző Chiefs rezsim szerezte, a KC szurkolók szerették. Az új vezetés kirúgta. Beceneve "Pancake" DiMarco, kitalálható mi a legfőbb erőssége. Határozottan, nagy erővel játszik, minden hibát büntet. STben is hasznos a lelkesedése, sebessége, és agresszív ütközései. Nagy sztár valószínűleg nem lesz, de szimpatikus, hajtós játékos.

Állat vagyok, ami enni kér...