Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
több mint 11 éve
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Örök tehetségek lsd nk9 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Mert beleásta magát a játékosok történetébe, és szimpatikus lett, és szurkol nekik (gondolom én)Ezzel csak az a baj, hogy minden olyanhoz is ragaszkodik az ember, aki nem tud évek óta előrelépni, és csak állna miatta a csapat
több mint 11 éve
Nem értem ik! A legtöbb topikba bele szoktam olvasgatni és az összes volt ex jaguár playáknál reménykedsz h legalább a ps-be befér. de miért? ezek hót szar játékosok akik keserítették az életeteket 😀 jó-jó tudom h csak a ti kutyátok kölyke de akkor is.... 😀Elsősorban gondolom camp bodynak hozták, plusz mint írtam Koetter jól ismeri még a Jagsből. Remélem legalább a practice squadban kap helyet.iktriadwww.thefalcoholic.com/2013/6/18/4441570/falcons-sign-tight-end-colin-cloherty-to-two-year-dealKennytoilolo biztos szupinak tűnik 😀peach
több mint 11 éve
Elsősorban gondolom camp bodynak hozták, plusz mint írtam Koetter jól ismeri még a Jagsből. Remélem legalább a practice squadban kap helyet.www.thefalcoholic.com/2013/6/18/4441570/falcons-sign-tight-end-colin-cloherty-to-two-year-dealKennytoilolo biztos szupinak tűnik 😀peach
több mint 11 éve
www.thefalcoholic.com/2013/6/18/4441570/falcons-sign-tight-end-colin-cloherty-to-two-year-dealKennytoilolo biztos szupinak tűnik 😀
több mint 11 éve
www.thefalcoholic.com/2013/6/18/4441570/falcons-sign-tight-end-colin-cloherty-to-two-year-dealKennyKoetter jól ismeri, dolgozott vele 2011ben nálunk. Volt ST TDje is. Az volt az egyedüli snap mikor pályán volt a Tampa ellen.
több mint 11 éve
A Falcons spokesman tells PFT that this isn’t the final design, but that there’s a “pretty good chance” the finished product will closely resemble the concept.newstadium.atlantafalcons.com/design/design-concepts-june-18-2013/
Na azért mégsem minden arany ami fénylik. Nem ez a végső dizájn, de van rá esély, hogy hasonló lesz a végleges stadion.deadmike
These images were part of a presentation to the Georgia World Congress Center Authority (GWCCA) Board of Directors on June 18, 2013. They showcase the direction of the Falcons new stadium design. The concepts presented in the June 18 meeting were approved by the GWCCA board.
nem ezután fogják átszabni a tetőszerkezetet...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
A Falcons spokesman tells PFT that this isn’t the final design, but that there’s a “pretty good chance” the finished product will closely resemble the concept.Na azért mégsem minden arany ami fénylik. Nem ez a végső dizájn, de van rá esély, hogy hasonló lesz a végleges stadion.
több mint 11 éve
mea culpahát ez most rendesen meglepett, pedig korábban mindenki arról beszélt, hogy ez csak egy skicc
úgy tűnik tényleg megcsinálják a pantheont. király!! 😀
több mint 11 éve
a fehéret?ez a dizájn nyerte a pályázatot.Ez igen impozánsra sikerült! majd ide is kitűzzük a zászlónk 😉clbass
shawnka
több mint 11 éve
ez a dizájn nyerte a pályázatot.Ez igen impozánsra sikerült! majd ide is kitűzzük a zászlónk 😉
shawnka
több mint 11 éve
newstadium.atlantafalcons.com/
---
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
ez a dizájn nyerte a pályázatot.www.atlantafalcons.com/news/article-1/New-Stadium-Project-Moves-to-Next-Stages/c24672aa-8ced-4e77-9d30-00fa6e3ee794
shawnka
több mint 11 éve
Prisco és Matt Ryan együtt elemzik az NFC döntő kulcspillanatait ábrákkal gazadagon illusztrálva.www.cbssports.com/nfl/story/22449285/after-further-review-ryan-rewinds-tape-on-final-drive-of-nfc-title-game
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
- - www.thefalcoholic.com/2013/6/16/4435714/richard-seymour-falcons-match-may-not-happen
több mint 11 éve
nem tudni, hogy Brian Banks hogy muzsikál az edzéseken??Sugar611Egy BR cikkben olvastam hogy secret weaponként számolnak vele, szóval sztem van esélye az 53-ba kerülni.
+ Alford aláírt!
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
nem tudni, hogy Brian Banks hogy muzsikál az edzéseken??
több mint 11 éve
Robinsont csúnyán elkótyavetyéltük, az egyik legjobb route futó az egész ligában, és a RZ-ban is veszélyes, a probléma vele h kb. olyan sűrűn szed össze egy agyrázkódást, mint amilyen sűrűn az átlag ember fodrászhoz megy.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Davisben én is nagyon bízom, komoly potenciált látok benne. Illetve én a másik Davist (QB) is kíváncsian várom a preseasonben, hogyan fog teljesíteni. Csak nála az a gond, hogy totál más típus, mint Matty. Ő gyakorló csapatba jó, mert el tudja játszani a Newton, Kaepernick típusú irányítók szerepét edzésen.Peach: ki az a sonka? (nem shawnka, sonka) 😀
Szerk: és a potenciális kiszemeltekhez csak annyit, hogy Robinson volt már nálunk, nem véletlenül cseréltük el anno egy (talán) 6. körösért a Rams-szel.
több mint 11 éve
Sonka vagy drew davis idén többet lesz a pályán és robbantani fog... Mondjuk sims-walkernek örülnék, őt bìrom 😊peachDavis ha megkapná azokat a labdákat mint Douglas,többet kitudna hozni belőlük.Efelől nincs kétségem.
több mint 11 éve
Sonka vagy drew davis idén többet lesz a pályán és robbantani fog... Mondjuk sims-walkernek örülnék, őt bìrom 😊