Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
Hát a roddy-julio párosnál szerintem sincs jobb jelenleg, ellenben mélységben elég csehül állunk szvszpeachNem feltétlen.Douglas ha nem ejti el azt a labdát tavaly akkor simán SB.
Davis nekem nagy kedvencem,atletikus,jó kezei vannak,gyors jó backupnak.Ott van még Cone akiről jókat irnak,de igazság szerint én semmit nem tudok róla,hogy milyen szintet képvisel.
Az UDFA-k közül meg Evansre és Moore-ra mondják hogy ügyes és akár lehet helyük a rosteren.
több mint 11 éve
Hát a roddy-julio párosnál szerintem sincs jobb jelenleg, ellenben mélységben elég csehül állunk szvsz
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Az nfl.com szerint a Falconsé a liga legjobb elkapósora. több mint 11 éve
Király, megtörtént a beállítás (asszem). 😊 Végre egy kis esemény az uborkaszezonban.deadmike"Pokol" témával piszok jól mutat a fejléc.
több mint 11 éve
Király, megtörtént a beállítás (asszem). 😊 Végre egy kis esemény az uborkaszezonban.
több mint 11 éve
beállítások -> kedvenc csapat -> tádámm 😊jjncaagyönyör!
több mint 11 éve
beállítások -> kedvenc csapat -> tádámm 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Huzamosabb ideig nem lehet képességeid felett teljesìteni, ergó egyszerűen pass protban jó a falunk nagyon, csak alulértékelt. Idén holmeson és konzon nagyon sok fog múlni....peachEzzel vitatkoznék. Lásd Bushrod 😊
több mint 11 éve
Huzamosabb ideig nem lehet képességeid felett teljesìteni, ergó egyszerűen pass protban jó a falunk nagyon, csak alulértékelt. Idén holmeson és konzon nagyon sok fog múlni....
több mint 11 éve
Tavaly is többször beszéltünk róla, a Falcons OL bőven képességei felett játszott, most Clabo távozásával nem sokat erősödött, nincs ezen mit meglepődni.
több mint 11 éve
és blalocknál? a liga egyik legalulértékeltebb guardja. am decoud jó futás ellen, jól lép fel,keményeket üt csak tavaly kicsit sok volt a misses tackle...
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Sok helyen téma most ez a lista. Koncz azért kaphatott gyenge besorolást, mert még nem játszott centert kezdőként? BugaNem, azért, mert bottom 3-as RG volt a snapek legalább 25 százalékában pályán közül, –12.4-es rate-tel
DeCoudnál a futás elleni védekezés gyengesége miatt lett alacsony a besorolás
több mint 11 éve
Sok helyen téma most ez a lista. Koncz azért kaphatott gyenge besorolást, mert még nem játszott centert kezdőként?Decoud besorolását se értem,annyira nem is kell komolyan venni..
Buga
több mint 11 éve
Sok helyen téma most ez a lista. Koncz azért kaphatott gyenge besorolást, mert még nem játszott centert kezdőként? több mint 11 éve
Ha SBt nyerünk felőlem lehet 30 is.... 😀
több mint 11 éve
Igenigenigen!!! Azt h nincs új szerződés továbbra sem...
több mint 11 éve
zsozso79
118
Ryan szerződéséről tudtok már valamit?
több mint 11 éve
Majd a tc utáni cutoknál szvsz...
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
lassacskán nem kéne egy rohadt OT szereznünk?!?!
több mint 11 éve
Blalock nem csak a fociban tehetséges: blog.atlantafalcons.com/jayadams/2013/06/28/blalock-joins-atlanta-symphony-for-a-day/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Sugar611Azt nem tudom megítélni,hogy milyen játékos,de emberileg nagyon rendben van.Örülnék neki ha ott lenne a végső rosteren.