Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
zsoca, keano, te és jómagam regeltünk 6 éve. h a sorrend hogy volt passzolom 😀pedig zsoca volt a legrégebbi falcons veterán itt a fórumon... rip 😀peachköhöm!!! 😀
bőven elég ha a playoffra visszajön 😊Buga
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Akkor az év visszatérője 2013: Zsoca (Falcons)pedig zsoca volt a legrégebbi falcons veterán itt a fórumon... rip 😀peachköhöm!!! 😀
bőven elég ha a playoffra visszajön 😊Buga
több mint 11 éve
pedig zsoca volt a legrégebbi falcons veterán itt a fórumon... rip 😀peachköhöm!!! 😀
bőven elég ha a playoffra visszajön 😊
több mint 11 éve
pedig zsoca volt a legrégebbi falcons veterán itt a fórumon... rip 😀
több mint 11 éve
A múltkor összeszámolva 7-en voltunk mint a gonoszok!azon vettem észre magam, hogy belenéztem az NBA topicba és utána rutinból benéztem ide is, hogy mi van, de az első komment után rájöttem, hogy már rég nem érdekel miről beszélünk a 7. év után(nálam). tavaly óta nem vagyok túl aktív.DIVAT 😀shawnka
rájöttem, hogy ez egy elcseszett csapat, elcseszett sport. inkább nézem a Lakers szenvedéseit (nameg Juvét, de ők végre királyak 7 év után)!
offseasonben nyilván nem leszek, az eddig sem érdekelt nagyon.
örőkké Falcons fan maradok, de mivel az elmúlt 7-8évben csak az ő meccseiket néztem, azért hogy pofáraessek nálam elveszítette az értékét ez a sport és a fanatizálás, mert szinte csak ez az egy csapat érdekelt.
szerencse, hogy nincs már dislike gomb. jó fórumozást srácok! 😊Zsoca
Akkor most 7 mínusz 1......!!!
Toborozni kell hogy ki legyen a FRONT SEVEN!!!! :d:d:d
több mint 11 éve
Animarum
83
azon vettem észre magam, hogy belenéztem az NBA topicba és utána rutinból benéztem ide is, hogy mi van, de az első komment után rájöttem, hogy már rég nem érdekel miről beszélünk a 7. év után(nálam). tavaly óta nem vagyok túl aktív.Ez volt a legfontosabb amit tudnunk kellett 2013-ban 😀 köszönjük Emese xD
rájöttem, hogy ez egy elcseszett csapat, elcseszett sport. inkább nézem a Lakers szenvedéseit (nameg Juvét, de ők végre királyak 7 év után)!
örőkké Falcons fan maradok, de mivel az elmúlt 7-8évben csak az ő meccseiket néztem, azért hogy pofáraessek nálam elveszítette az értékét ez a sport és a fanatizálás, mert szinte csak ez az egy csapat érdekelt.
több mint 11 éve
azon vettem észre magam, hogy belenéztem az NBA topicba és utána rutinból benéztem ide is, hogy mi van, de az első komment után rájöttem, hogy már rég nem érdekel miről beszélünk a 7. év után(nálam). tavaly óta nem vagyok túl aktív.DIVAT 😀
több mint 11 éve
azon vettem észre magam, hogy belenéztem az NBA topicba és utána rutinból benéztem ide is, hogy mi van, de az első komment után rájöttem, hogy már rég nem érdekel miről beszélünk a 7. év után(nálam). tavaly óta nem vagyok túl aktív.rájöttem, hogy ez egy elcseszett csapat, elcseszett sport. inkább nézem a Lakers szenvedéseit (nameg Juvét, de ők végre királyak 7 év után)!
szerencse, hogy nincs már dislike gomb. jó fórumozást srácok! 😊
több mint 11 éve
sonka ironizált, amúgy meg 3-4 lesz és akkor olb kell tudtommal... 😉 NT-t FA-n kell hozni....Az öreg Tony meg mit csinál akkor inkább DE..... :d6atosok, én is így gondoltam, csak egy csomó mockban DE van hozzánk írva, ezért kérdeztem 😊kaszoti mit húznátok első körben, pass rushert vagy tight endet?kaszonyilván tight endet.shawnka
több mint 11 éve
Az öreg Tony meg mit csinál akkor inkább DE..... :dok, én is így gondoltam, csak egy csomó mockban DE van hozzánk írva, ezért kérdeztem 😊kaszoti mit húznátok első körben, pass rushert vagy tight endet?kaszonyilván tight endet.shawnka
több mint 11 éve
ok, én is így gondoltam, csak egy csomó mockban DE van hozzánk írva, ezért kérdeztem 😊ti mit húznátok első körben, pass rushert vagy tight endet?kaszonyilván tight endet.shawnka
több mint 11 éve
ti mit húznátok első körben, pass rushert vagy tight endet?kaszonyilván tight endet.
több mint 11 éve
ti mit húznátok első körben, pass rushert vagy tight endet?
több mint 11 éve
AC-n azon ment az ok fejtés, hogy mivel nagyon magas összeget adunk #22 #23-nak így nem igazán marad #20-naka nagy szerződésre lóvé, így valószínűsítik máshol kell keresgélnie a busás összeg után. Szerintem igaz hogy rizikós a sérülés utáni forma, de #23 lecserélném #20-ra.
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
nem szoktam vesztes meccsket visszanézni...de az NFC döntőt már 2x újra néztem..., de hiába várok arra, hogy nyerjünk nem jön össze..😊 Ami nagyon kiakaszt az Cliff Matthews büntetése az elhibázott 49ers 3rd down-ál..illetve Ryan fumble-je...ha abból drive-ból nem is csináltunk volna TD-t csak FG-t..akkor a végén egy sima FG-al megvan a meccs...áááááááá tényleg bosszantó...Keanonálam totál ugyan ez van! én is letöltöttem már is visszanéztem!
és ahogy már írtam is, szerintem a Matthews-on ment el a meccs! azt a driveot, Ryan snapnjénél kivédekeztük (tehát abból nem lett gond) erre ez a balfasz odaüt #7-nek, 15 yardért. utána egyből TD!
még mindig agyfaszt kapok ha rágondolok! és nem'tom úgy érzem, hogy erősebbek vagyunk a 2 AFC csapatnál...
több mint 11 éve
nem szoktam vesztes meccsket visszanézni...de az NFC döntőt már 2x újra néztem..., de hiába várok arra, hogy nyerjünk nem jön össze..😊 Ami nagyon kiakaszt az Cliff Matthews büntetése az elhibázott 49ers 3rd down-ál..illetve Ryan fumble-je...ha abból drive-ból nem is csináltunk volna TD-t csak FG-t..akkor a végén egy sima FG-al megvan a meccs...áááááááá tényleg bosszantó...
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
Sound FX:hogy a faszba kaphattunk ki?! még mindig nem hiszem el!!
www.nfl.com/videos/atlanta-falcons/0ap2000000130336/Sound-FX-Falcons-offense-erupts
több mint 11 éve
Mondjuk annyi h effektív 3-4 OLB volt ő is?9,5 sack smafu? Moore-nak abban az évben 8,5 volt.empty taxiAzt írtad, hogy csak "idén" = tavaly vette át Moore Miller posztját, én ezt a téves állítást magyaráztam meg. Ehhez mi köze van annak, hogy Moore vagy Porter hány sacket szerzett 2011-ben? 😊vassadi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Animarum
83
remélem is 😀De elmennék arra meccs nézésre csak szegedről nem épp könnyű ráadásul másnap melo :sGoFalconsGoelég kemény szegedi mag van kialakulóban 😀peach
több mint 11 éve
vassadi
15 617
9,5 sack smafu? Moore-nak abban az évben 8,5 volt.empty taxiAzt írtad, hogy csak "idén" = tavaly vette át Moore Miller posztját, én ezt a téves állítást magyaráztam meg. Ehhez mi köze van annak, hogy Moore vagy Porter hány sacket szerzett 2011-ben? 😊
több mint 11 éve
De elmennék arra meccs nézésre csak szegedről nem épp könnyű ráadásul másnap melo :sGoFalconsGoelég kemény szegedi mag van kialakulóban 😀
több mint 11 éve
9,5 sack smafu? Moore-nak abban az évben 8,5 volt."Idén", tehát 2012-ben, vagyis inkább tavaly klasszikus DE-t játszott a 4-3-ra váltó D-ben. 2011-ben, még 3-4-ben ő volt a hibrid DE/OLB - "Jack", ha úgy tetszik, amit anno Miller is játszott a TAMU-n; Porter a túloldalon szerepelt.vassadiidéntőlempty taxiSean Porter: a 2011-es szezonban még 3-4-et játszott a TAMU ott úgy látszott h kiváló Von Miller-pótlék leszempty taxiVon Miller szerepkörét Damontre Moore vette át.vassadi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...