Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
Az eredménykövetőbe is beírtam, ide is beírom, mert nyomja a bögyömet. Van 3 időkérésed. 3&4, nem kérsz időt. Nem sikerül, 4&4. Ha nem sikerül, vesztettél. Természetesen nem kérsz időt, inkább gyorsan felállsz,, hadd szóljon. A kameraállásból nagyon úgy tűnt, ha White elkapja a labdát, akkor se lett volna first down. A 3 időkérésnek volt jelentősége így utólag.Idegesség. De sürgősen kezdjen már valamit az ingame hozzáállásával, mert ez tényleg nem állapot! Koncentráljunk a draftra, már csak három hónap, és bőven van need.berger90egész évben a 3. negyedekkel volt bajunk. nem tudom mi történik félidőben az öltözőben, de hogy nem jó dolgok, az biztos.de még így is simán nyerhettünk volna...Sugar611Eddig babonából visszavonultam éltem, mint egy remete. Sajnos erre már nincs szükség. Ismét bebizonyosodott, hogy a védelem nyeri a bajnokságot. Nekünk pedig az nem igazán van. 20 majd 17 pontos előny leadása... nem érdemeltük meg a nagydöntőt. Csalódott vagyok és inkább most nem szidnék senkit, de lenne hova fejlődni még.deadmikeÉs Nolan így is jó volt. Most is megcsinálta: kivette a legnagyobb fegyvert, kinyírta a game plant az elején, és váltani kellett. Az más kérdés, hogy a 9ers jobb csapat, mint hogy csak úgy feladja. De megfelelő personel nélkül (minőségi DE, kellene egy MLB és nem ártana ha nem Samu lenne a legjobb CB) nehéz lesz.Gyurma Pappa
A "Smith takarodj" és hasonló jellegű kommenteket pedig mellőzzük, köszi.shawnka
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
persze, hogy nem. már az elején tudni lehetett, hogy nem ő lesz itt a young stallion, de elégedett voltam vele. dunta meg khmm.. még mindig túlértékeltnek gondolomMindezt fél kézzel hozta, néha szó szerint. 😊hosszútávra már csak ezért sem megoldás... Gyurma Pappa
deadmikemind tudjuk, hogy nem Asante a legjobb CB-nk.shawnkamost statokra gondoltam, minden bántás nélkül
Gyurma Pappa
több mint 11 éve
Mindezt fél kézzel hozta, néha szó szerint. 😊hosszútávra már csak ezért sem megoldás...
deadmikemind tudjuk, hogy nem Asante a legjobb CB-nk.shawnkamost statokra gondoltam, minden bántás nélkül
Gyurma Pappa
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Idegesség. De sürgősen kezdjen már valamit az ingame hozzáállásával, mert ez tényleg nem állapot! Koncentráljunk a draftra, már csak három hónap, és bőven van need.egész évben a 3. negyedekkel volt bajunk. nem tudom mi történik félidőben az öltözőben, de hogy nem jó dolgok, az biztos.de még így is simán nyerhettünk volna...Sugar611Eddig babonából visszavonultam éltem, mint egy remete. Sajnos erre már nincs szükség. Ismét bebizonyosodott, hogy a védelem nyeri a bajnokságot. Nekünk pedig az nem igazán van. 20 majd 17 pontos előny leadása... nem érdemeltük meg a nagydöntőt. Csalódott vagyok és inkább most nem szidnék senkit, de lenne hova fejlődni még.deadmikeÉs Nolan így is jó volt. Most is megcsinálta: kivette a legnagyobb fegyvert, kinyírta a game plant az elején, és váltani kellett. Az más kérdés, hogy a 9ers jobb csapat, mint hogy csak úgy feladja. De megfelelő personel nélkül (minőségi DE, kellene egy MLB és nem ártana ha nem Samu lenne a legjobb CB) nehéz lesz.Gyurma Pappa
A "Smith takarodj" és hasonló jellegű kommenteket pedig mellőzzük, köszi.shawnka
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Mindezt fél kézzel hozta, néha szó szerint. 😊mind tudjuk, hogy nem Asante a legjobb CB-nk.shawnkamost statokra gondoltam, minden bántás nélkül
Gyurma Pappa
több mint 11 éve
mind tudjuk, hogy nem Asante a legjobb CB-nk.shawnkamost statokra gondoltam, minden bántás nélkül
több mint 11 éve
Egyértelmű pozitívum viszont Pat Hill és az offense fal. Sokkal többet kihozott ebből, mint én reméltem volna. Még Baker sem volt olyan béna (vagy nem látszódott annyira).
több mint 11 éve
egész évben a 3. negyedekkel volt bajunk. nem tudom mi történik félidőben az öltözőben, de hogy nem jó dolgok, az biztos.de még így is simán nyerhettünk volna...Sugar611Eddig babonából visszavonultam éltem, mint egy remete. Sajnos erre már nincs szükség. Ismét bebizonyosodott, hogy a védelem nyeri a bajnokságot. Nekünk pedig az nem igazán van. 20 majd 17 pontos előny leadása... nem érdemeltük meg a nagydöntőt. Csalódott vagyok és inkább most nem szidnék senkit, de lenne hova fejlődni még.deadmikeÉs Nolan így is jó volt. Most is megcsinálta: kivette a legnagyobb fegyvert, kinyírta a game plant az elején, és váltani kellett. Az más kérdés, hogy a 9ers jobb csapat, mint hogy csak úgy feladja. De megfelelő personel nélkül (minőségi DE, kellene egy MLB és nem ártana ha nem Samu lenne a legjobb CB) nehéz lesz.Gyurma Pappa
A "Smith takarodj" és hasonló jellegű kommenteket pedig mellőzzük, köszi.
több mint 11 éve
Igen és nagyon remélem, hogy az edzői stáb együtt marad. Peters a meccs elején nagyon jól tolta. De fal és pressure nélkül nem fog menni jövőre sem. Azért a védőfal edzőjét cserélném és defensive playmaker kell. Abraham sztem out, Grimesra sincs szükség, ez is kiderült.Eddig babonából visszavonultam éltem, mint egy remete. Sajnos erre már nincs szükség. Ismét bebizonyosodott, hogy a védelem nyeri a bajnokságot. Nekünk pedig az nem igazán van. 20 majd 17 pontos előny leadása... nem érdemeltük meg a nagydöntőt. Csalódott vagyok és inkább most nem szidnék senkit, de lenne hova fejlődni még.deadmikeÉs Nolan így is jó volt. Most is megcsinálta: kivette a legnagyobb fegyvert, kinyírta a game plant az elején, és váltani kellett. Az más kérdés, hogy a 9ers jobb csapat, mint hogy csak úgy feladja. De megfelelő personel nélkül (minőségi DE, kellene egy MLB és nem ártana ha nem Samu lenne a legjobb CB) nehéz lesz.Gyurma Pappa
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
de még így is simán nyerhettünk volna...Eddig babonából visszavonultam éltem, mint egy remete. Sajnos erre már nincs szükség. Ismét bebizonyosodott, hogy a védelem nyeri a bajnokságot. Nekünk pedig az nem igazán van. 20 majd 17 pontos előny leadása... nem érdemeltük meg a nagydöntőt. Csalódott vagyok és inkább most nem szidnék senkit, de lenne hova fejlődni még.deadmikeÉs Nolan így is jó volt. Most is megcsinálta: kivette a legnagyobb fegyvert, kinyírta a game plant az elején, és váltani kellett. Az más kérdés, hogy a 9ers jobb csapat, mint hogy csak úgy feladja. De megfelelő personel nélkül (minőségi DE, kellene egy MLB és nem ártana ha nem Samu lenne a legjobb CB) nehéz lesz.Gyurma Pappa
több mint 11 éve
mind tudjuk, hogy nem Asante a legjobb CB-nk.Eddig babonából visszavonultam éltem, mint egy remete. Sajnos erre már nincs szükség. Ismét bebizonyosodott, hogy a védelem nyeri a bajnokságot. Nekünk pedig az nem igazán van. 20 majd 17 pontos előny leadása... nem érdemeltük meg a nagydöntőt. Csalódott vagyok és inkább most nem szidnék senkit, de lenne hova fejlődni még.deadmikeÉs Nolan így is jó volt. Most is megcsinálta: kivette a legnagyobb fegyvert, kinyírta a game plant az elején, és váltani kellett. Az más kérdés, hogy a 9ers jobb csapat, mint hogy csak úgy feladja. De megfelelő personel nélkül (minőségi DE, kellene egy MLB és nem ártana ha nem Samu lenne a legjobb CB) nehéz lesz.Gyurma Pappa
több mint 11 éve
Eddig babonából visszavonultam éltem, mint egy remete. Sajnos erre már nincs szükség. Ismét bebizonyosodott, hogy a védelem nyeri a bajnokságot. Nekünk pedig az nem igazán van. 20 majd 17 pontos előny leadása... nem érdemeltük meg a nagydöntőt. Csalódott vagyok és inkább most nem szidnék senkit, de lenne hova fejlődni még.deadmikeÉs Nolan így is jó volt. Most is megcsinálta: kivette a legnagyobb fegyvert, kinyírta a game plant az elején, és váltani kellett. Az más kérdés, hogy a 9ers jobb csapat, mint hogy csak úgy feladja. De megfelelő personel nélkül (minőségi DE, kellene egy MLB és nem ártana ha nem Samu lenne a legjobb CB) nehéz lesz.
több mint 11 éve
Kezdődhet az offseason. Ryan azért jól tolta és Mr. Blank készítheti a csekkfüzetét, ha hosszabbítani akar #2-vel.
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
Eddig babonából visszavonultam éltem, mint egy remete. Sajnos erre már nincs szükség. Ismét bebizonyosodott, hogy a védelem nyeri a bajnokságot. Nekünk pedig az nem igazán van. 20 majd 17 pontos előny leadása... nem érdemeltük meg a nagydöntőt. Csalódott vagyok és inkább most nem szidnék senkit, de lenne hova fejlődni még.deadmikewelcome back!
több mint 11 éve
Eddig babonából visszavonultam éltem, mint egy remete. Sajnos erre már nincs szükség. Ismét bebizonyosodott, hogy a védelem nyeri a bajnokságot. Nekünk pedig az nem igazán van. 20 majd 17 pontos előny leadása... nem érdemeltük meg a nagydöntőt. Csalódott vagyok és inkább most nem szidnék senkit, de lenne hova fejlődni még.
több mint 11 éve
Animarum
83
nem szidom a csapatomat, mert nem érdemlik meg. inkább csak sóhajtok egy nagyot, és megköszönöm ezt az idei menetet.Én sem szidnám őket nagyon jó kis csapat sajnálom ha elmegy gonzo de úgy érzem jövőre is ott lehetünk szépen játszottak mind a 2 csapat megérdemelte volna a tovább jutást de ez nem így megy büszke vagyok a csapatra és remélem jövőre meg mutatják hogy soha nem szabad leírni őket hiába mondja mindenki hogy nem elit csapat nekem mindig azok lesznek. Hajrá és fel a fejjel 😀
köszönöm.shawnka
Köszönöm a jó meccseket és hogy szurkolhattam 2013 januárjában is
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
én azt nem figyeltem, de 4&5nél azt hittem bedobjuk az EZ-ba, nem pedig a 1st downra megyünk!ha jól láttam a 4&5nél tök üres volt az endzoneban 😕peachközel voltunk.....kényelmetlenül közel....😕Keanoszegény Gonzo!Sugar611
több mint 11 éve
nem szidom a csapatomat, mert nem érdemlik meg. inkább csak sóhajtok egy nagyot, és megköszönöm ezt az idei menetet.köszönöm.
több mint 11 éve
ha jól láttam a 4&5nél tök üres volt az endzoneban 😕közel voltunk.....kényelmetlenül közel....😕Keanoszegény Gonzo!Sugar611
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Az első félidő parádéja után a másodikban csak egy TD kellett volna, s megvan.Beatle_60vagy saját ökörségből nem adunk nekik 14 pontot... m1, annyi balfaszságot csináltunk ami 5 meccsre is sok lenne.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Beatle_60
38
Az első félidő parádéja után a másodikban csak egy TD kellett volna, s megvan.
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Ryan két hiábja és Matthews büntije.Hagyjuk, hadd menjen. Húzhatunk kurva jó TE-ket a drafton, Gonzo pontosan tudja hogy velünk az életben nem fog nyerni.
Nem igen tudok mit mondani mert k_rvára csalódott vagyok és bosszús.
Remélem Gonzo marad.Kenny
Mindig jövőre