Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
szabi79
4
még 2 óra... de lassan telik az idő.. nagyon szurkolok a srácoknak, remélem megajándékoznak egy győzelemmel így a szar napom végére.
több mint 11 éve
Nagyon remélem hogy nem futunk bele egy tavalyi Giants meccsbe.Na akkor ebben teljes az egyetértés, mi sem szeretnénk egy tavalyi Giants meccsbe belefutni 😊
Legjobbakat estére uraim!Kenny
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Nagyon remélem hogy nem futunk bele egy tavalyi Giants meccsbe.Legjobbakat estére uraim!
több mint 11 éve
én már alig bírom kivárni a 9 órát!!!!!!!!!!!!!!!!Sugar611én is kész vagyok el is megyek egyet edzeni....... ááááááááááááááááááááááá
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
én már alig bírom kivárni a 9 órát!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 11 éve
megmondom őszintén én zakót várok, aztán remélem, hogy nagyot fogok csalódni... 😊peachAdhat erőt az előző heti győzelem. A védelmetek egyik leggyengébb pontja a passrush pedig egy option Qb ellen nem annyira lényeges. Otthon játszotok, Crabtree pedig lehet,hogy fejben nem lesz ott, Smith pedig biztosan nem 100%-os.
Ugyanakkor én valahogy nem érzem a csapat teljesítményét meggyőzőnek. Remélem nme haragszotok meg érte. Minket legyőztetek, de adtátok jeleit annak,hogy nincs minden rendben, és lehet,hogy nem csak egyszeri kisiklás volt a kócsing jellege a 2. félidőben. Hárbó akármekkora paraszt, sokkal jobban motivál!
A 9ers tanult a mi első félidőnkből, és nem fogják elkövetni ugyanazokat a hibákat mint mi!
Ráadásul azt sem tudom mondani,hogy TE-ben gyengébbek lennének mint mi voltunk. Wideoutban jobbak is szerintem.
Ami érdekes,hogy ha megszerzitek a vezetést, ami mondjuk 2 birtoklás meg lesz, képes-e Capy fiú lemásolni RW passzjátékát. Szerintem nem!
Kicsit nekik is, kicsit nektek is szorítok!
több mint 11 éve
megmondom őszintén én zakót várok, aztán remélem, hogy nagyot fogok csalódni... 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Falcons DE John Abraham (questionable, ankle) participated in team drills during Friday's practice.helyes. kell is nagyon!
Although Abraham was officially "limited," it was his first participation in team drills of the week. Abraham is going to be active for Sunday's NFC title matchup with the San Francisco. Whether Atlanta's top pass rusher will be effective on the field -- or be able to last four quarters -- remains to be seem.
John Abraham (questionable, ankle) expects to start Sunday versus the 49ers in the NFC Championship game.
"I feel good," Abraham said. "My workload was ramped up every day as the week progressed. Everyone is hurt at this time of year, but this is the NFC championship, so we all have to go." Coach Mike Smith believes Abraham can still push off his foot well enough to get pressure on dangerously elusive QB Colin Kaepernick. 6atos
Mindig jövőre
több mint 11 éve
ma! ma! maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!hú..de várom már....Keano+1 😀Sugar611
nyerünk!
több mint 11 éve
Falcons DE John Abraham (questionable, ankle) participated in team drills during Friday's practice.Although Abraham was officially "limited," it was his first participation in team drills of the week. Abraham is going to be active for Sunday's NFC title matchup with the San Francisco. Whether Atlanta's top pass rusher will be effective on the field -- or be able to last four quarters -- remains to be seem.
John Abraham (questionable, ankle) expects to start Sunday versus the 49ers in the NFC Championship game.
"I feel good," Abraham said. "My workload was ramped up every day as the week progressed. Everyone is hurt at this time of year, but this is the NFC championship, so we all have to go." Coach Mike Smith believes Abraham can still push off his foot well enough to get pressure on dangerously elusive QB Colin Kaepernick.
több mint 11 éve
Idén eddig ez a legjobb:www.nfl.com/videos/movie-trailers/0ap2000000127767/A-tale-of-Fire-and-Ice-49ers-vs-Falcons
GO FALCONS!
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
több mint 11 éve
Hát ahogy fel volt pörögve csodálom hogy nem szaladt be besegíteni egy Tcl kiosztott volna aztán irány a kórház.... 😀És az Öreg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jó hogy nem az End Zoneban ácsorog, aztán övé lett volna az INT!! 😀 😀Sugar611
6atos
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
És az Öreg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jó hogy nem az End Zoneban ácsorog, aztán övé lett volna az INT!! 😀 😀
6atos
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
8 év után az első konfdöntőnk, teljesen más lesz mint egy regular meccs. Ha láttátok a néhány napja linkelt videót, azt szorozzátok be százzal, és máris nagyon közel jártok a vasárnapi várható hangulathoz 😊Georgia Dome, Edward Jones Dome, Century Link, Gillette..ezek sem voltak halk helyek 😊 szóval nem ez az elsőpeteyREMINDER from Coach Smith:Készülnek rá a srácaink 😊
"When we are on offense at the Dome, our fans are quiet so Matt Ryan and company can operate at peak efficiency. Conversely, when we are on defense, our fans are loud and often times make it difficult for the visiting team’s offense to hear, communicate, and operate their offense with any kind of rhythm.
Additionally, a fired up crowd brings a much needed energy to the building that our players and coaching staff feeds off of. That is the kind of crowd we will be looking for this Sunday... "
én ha ott lehetnék üvöltenék végig telitorokból! és persze kussolnék amikor kell!! 😀Sugar611
"We just need to go in and shut their crowd down and make it a home game for us," Carlos Rogers CB (született Augusta GA és " still a fan of the Falcons.Just not this week.")diverdoc
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Georgia Dome, Edward Jones Dome, Century Link, Gillette..ezek sem voltak halk helyek 😊 szóval nem ez az elsőREMINDER from Coach Smith:Készülnek rá a srácaink 😊
"When we are on offense at the Dome, our fans are quiet so Matt Ryan and company can operate at peak efficiency. Conversely, when we are on defense, our fans are loud and often times make it difficult for the visiting team’s offense to hear, communicate, and operate their offense with any kind of rhythm.
Additionally, a fired up crowd brings a much needed energy to the building that our players and coaching staff feeds off of. That is the kind of crowd we will be looking for this Sunday... "
én ha ott lehetnék üvöltenék végig telitorokból! és persze kussolnék amikor kell!! 😀Sugar611
"We just need to go in and shut their crowd down and make it a home game for us," Carlos Rogers CB (született Augusta GA és " still a fan of the Falcons.Just not this week.")diverdoc
több mint 11 éve
eddig ez a legjobb RISE UP szám! 😀engem ez a zene kifejezetten irritál, az előadó még aztán még jobban...ez egy fos 😀
Sugar611
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Sugar611
1 064