Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
a cikk szerint azért lett jó a Seahawks (Wilson) a második félidőben, mert Abraham nem játszott...jó lenne ha egy 80%-os állapotban megint lenne, csak most játssza is végig a meccset!!
bleacherreport.com/articles/1486209-nfc-championship-abrahams-ankle-needed-to-help-falcons-contain-kaepernick
több mint 11 éve
Beatle_60
38
Csak nem fog újra olyan jól játszani a 49ers (Kaep) mint a múlthéten, legyen Battle of the Birds Vol.2 a SB-ra. 😊
több mint 11 éve
Örülök hogy ebbe a topicba is maradandót alkothattam 😀TocaTúlzásokba ne essünk 😛
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
www.nfl.com/videos/atlanta-falcons/0ap2000000126999/Mike-Nolan-s-advantage
több mint 11 éve
Igazából nem lényeg azon felül, hogy keresem a témákat ahova írogathatok hogy ne tanuljak. Mondjuk még igazam is volt részben így pláne plusszos 😀 Örülök hogy ebbe a topicba is maradandót alkothattam 😀Akkor PO nélkül csak 8-0, igaza van Tocának. 😊nem is írtam, hogy az alapszakaszban, csak azt, hogy "az NFC West ellen" 😀 nézzétek el, hogy kiment az emlékezetemből a Cards elleni csúfos vereség.shawnka
Ha a PO mérlegetek 1-1, akkor nem lehet 9-0 az alapszakasz és 9-1 PO-val együtt. 😊somoskovig
több mint 11 éve
Akkor PO nélkül csak 8-0, igaza van Tocának. 😊nem is írtam, hogy az alapszakaszban, csak azt, hogy "az NFC West ellen" 😀 nézzétek el, hogy kiment az emlékezetemből a Cards elleni csúfos vereség.
Ha a PO mérlegetek 1-1, akkor nem lehet 9-0 az alapszakasz és 9-1 PO-val együtt. 😊somoskovig
több mint 11 éve
Akkor PO nélkül csak 8-0, igaza van Tocának. 😊Ha a PO mérlegetek 1-1, akkor nem lehet 9-0 az alapszakasz és 9-1 PO-val együtt. 😊
több mint 11 éve
huh, nagyon meg vagy zavarodva 😀De akkor is max 10-1 el állhattok mert el vertétek a Hawkst 😛 😀Toca2008, Cardinals? shawnkaNe haragudj de ez a szám nem lehet valid , mert azt jelentené hogy 0-1-el álltok Playoffba, tekintve hogy a Seahawksot elvertétek nem állhattok 0-1el 😀Tocaha a playoffot is nézzük, akkor 9-1 😀shawnkajaigen, erről majdnem elfeledkeztem: Mike Smith eddig 9-0 az NFC West ellen.shawnkaMondjuk az utolsó sem rajta múlt 😀
Meg ezek a legsemmitmondóbb statok, főleg a palyoffban 😊Toca
2008: Rams(W), Cardinals(L)
2009: Cardinals(W)
2010: Rams(W), Cardinals(W), 49ers(W), Seahawks(W)
2011: Seahawks(W)
2012: Cardinals(W), Seahawks(W)
több mint 11 éve
De akkor is max 10-1 el állhattok mert el vertétek a Hawkst 😛 😀2008, Cardinals? shawnkaNe haragudj de ez a szám nem lehet valid , mert azt jelentené hogy 0-1-el álltok Playoffba, tekintve hogy a Seahawksot elvertétek nem állhattok 0-1el 😀Tocaha a playoffot is nézzük, akkor 9-1 😀shawnkajaigen, erről majdnem elfeledkeztem: Mike Smith eddig 9-0 az NFC West ellen.shawnkaMondjuk az utolsó sem rajta múlt 😀
több mint 11 éve
2008, Cardinals?Ne haragudj de ez a szám nem lehet valid , mert azt jelentené hogy 0-1-el álltok Playoffba, tekintve hogy a Seahawksot elvertétek nem állhattok 0-1el 😀Tocaha a playoffot is nézzük, akkor 9-1 😀shawnkajaigen, erről majdnem elfeledkeztem: Mike Smith eddig 9-0 az NFC West ellen.shawnkaMondjuk az utolsó sem rajta múlt 😀
több mint 11 éve
Ne haragudj de ez a szám nem lehet valid , mert azt jelentené hogy 0-1-el álltok Playoffba, tekintve hogy a Seahawksot elvertétek nem állhattok 0-1el 😀ha a playoffot is nézzük, akkor 9-1 😀shawnkajaigen, erről majdnem elfeledkeztem: Mike Smith eddig 9-0 az NFC West ellen.shawnkaMondjuk az utolsó sem rajta múlt 😀
több mint 11 éve
ha a playoffot is nézzük, akkor 9-1 😀jaigen, erről majdnem elfeledkeztem: Mike Smith eddig 9-0 az NFC West ellen.shawnkaMondjuk az utolsó sem rajta múlt 😀
több mint 11 éve
jaigen, erről majdnem elfeledkeztem: Mike Smith eddig 9-0 az NFC West ellen.shawnkaMondjuk az utolsó sem rajta múlt 😀
Meg ezek a legsemmitmondóbb statok, főleg a palyoffban 😊
több mint 11 éve
jaigen, erről majdnem elfeledkeztem: Mike Smith eddig 9-0 az NFC West ellen.
több mint 11 éve
Esetleges gyenge pontok pl.? Vagy nektek olyan nincs? 😂hát ez akkor automatikus win nektek 😂Of San Fran's 17 Pro Bowlers or alternates, 12 of them were drafted or signed during Mike Nolan's tenure. He might know Niners a bit.empty taxi“We anticipate John will be back out practicing with us before the end of the week,” Smith said.csak az a baj, hogy közben egy rakat játékos kicserélődött, meg az edzői stáb plusz a FO 😀 szóval olyan őrült nagy segítség nem lesz.petey
Oppáré ez ki is ment a fejemből:
Coach Smith: Mike Nolan was a big part of this San Francisco team. He's very familiar with them, which will help us out. #RiseUpempty taxi
semmi pluszt nem jelent ez. ismeri őket hogy mit vacsoráznak, vagy mi? 😊petey
Egyébként tényleg nem ezen fog múlni.
Madden hates me.
több mint 11 éve
hát ez akkor automatikus win nektek 😂Of San Fran's 17 Pro Bowlers or alternates, 12 of them were drafted or signed during Mike Nolan's tenure. He might know Niners a bit.empty taxi“We anticipate John will be back out practicing with us before the end of the week,” Smith said.csak az a baj, hogy közben egy rakat játékos kicserélődött, meg az edzői stáb plusz a FO 😀 szóval olyan őrült nagy segítség nem lesz.petey
Coach Smith: Mike Nolan was a big part of this San Francisco team. He's very familiar with them, which will help us out. #RiseUpempty taxi
semmi pluszt nem jelent ez. ismeri őket hogy mit vacsoráznak, vagy mi? 😊
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
letrade 😛az én szememben akkor is azt jelenti, hogy Super Bowl-t nyerünk!! 😀Sugar611ez nem azért van, mert úgy gondolják, hogy SB-t nyerünk, hanem azért mert alapszakasz legjobb mérleggel rendelkezünk 😊Bugawww.nfl.com/draft/2013/mock-draftsAzt néztem én is. 😊csizizoli
A csapat lista az érdekes!!!!!!!!!!!!!!!! 😀😀😀 (32)6atos
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
legutóbbi meccsünk a 49ers ellen. Roddy még mindig beszarás amit csinált!! 😀www.nfl.com/gamecenter/2010100305/2010/REG4/49ers@falcons#menu=highlights&tab=recap
több mint 11 éve
Of San Fran's 17 Pro Bowlers or alternates, 12 of them were drafted or signed during Mike Nolan's tenure. He might know Niners a bit.“We anticipate John will be back out practicing with us before the end of the week,” Smith said.csak az a baj, hogy közben egy rakat játékos kicserélődött, meg az edzői stáb plusz a FO 😀 szóval olyan őrült nagy segítség nem lesz.petey
Madden hates me.
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
az én szememben akkor is azt jelenti, hogy Super Bowl-t nyerünk!! 😀ez nem azért van, mert úgy gondolják, hogy SB-t nyerünk, hanem azért mert alapszakasz legjobb mérleggel rendelkezünk 😊Bugawww.nfl.com/draft/2013/mock-draftsAzt néztem én is. 😊csizizoli
több mint 11 éve
ez nem azért van, mert úgy gondolják, hogy SB-t nyerünk, hanem azért mert alapszakasz legjobb mérleggel rendelkezünk 😊www.nfl.com/draft/2013/mock-draftsAzt néztem én is. 😊csizizoli
több mint 11 éve
www.nfl.com/draft/2013/mock-draftsAzt néztem én is. 😊
GO FALCONS!
több mint 11 éve
www.nfl.com/draft/2013/mock-draftsA csapat lista az érdekes!!!!!!!!!!!!!!!! 😀😀😀 (32)