Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
A Jaguarsnak is kevesen szurkolna,mégsem utálják őket sokan.Legalábbis hazánkban nem.Szerintem csak kevesen szurkolunk az Atlantának, ezért sok az ellen drukker.csizizolia közvélemény reakciói szerint nyerhetünk mi három SB-t, az emberek szemében akkor is szar csapat leszünk 😀peachnem'tom miért utál minket mindenki!Sugar611
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
Szerintem csak kevesen szurkolunk az Atlantának, ezért sok az ellen drukker.a közvélemény reakciói szerint nyerhetünk mi három SB-t, az emberek szemében akkor is szar csapat leszünk 😀peachnem'tom miért utál minket mindenki!Sugar611
GO FALCONS!
több mint 11 éve
Nem kell vele foglalkozni!a közvélemény reakciói szerint nyerhetünk mi három SB-t, az emberek szemében akkor is szar csapat leszünk 😀peachnem'tom miért utál minket mindenki!Sugar611
Ki mennyit játszott tegnap? cdn.atlantafalcons.com/flagship/lib/2013/01/0114_Playing_Time.pdf
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
a közvélemény reakciói szerint nyerhetünk mi három SB-t, az emberek szemében akkor is szar csapat leszünk 😀peachnem'tom miért utál minket mindenki!
több mint 11 éve
a közvélemény reakciói szerint nyerhetünk mi három SB-t, az emberek szemében akkor is szar csapat leszünk 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Nyertünk,de mi van Abraham-mel?KennyEgyenlőre csak ennyi:
Coach Mike Smith confirmed that John Abraham "retweaked" his ankle sprain just before halftime in Sunday's Divisional round win over the Seahawks.
több mint 11 éve
alázni akartunk, majdnem rá is fáztunk... legközelebb remélem érzik majd, hogy nem szabad a tűzzel játszani.www.youtube.com/watch?v=9JvxQtez50QEzért sem értettem a 4. negyedet mikor lás csodát tudtunk futni még Turner is.6atos
beast mode 😊Buga
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=9JvxQtez50QEzért sem értettem a 4. negyedet mikor lás csodát tudtunk futni még Turner is.
beast mode 😊Buga
több mint 11 éve
az biztos, hogy a 4. negyedben a coachstaff nagyon megijedt, hogy nyerhetünk 😀
több mint 11 éve
Miscommunication baszki???? Odamegyek a kickerhez és megmondom neki, hogy felrúgod a 10. sorba a labdát, vagy holnaptól nincs állásod. Mit lehet ezen félrekommunikálni? Mondjuk az is kemény, hogy nem sikerült semmit kitalálnia a sajtótájékoztatóig az időkérésről, hogy ne jöjjön le mindenki számára (mondjuk csak Stevie Wonder nem látta, hogy akkora a pánik, mint a nagyalföld), hogy fingja se volt semmiről a meccs végén.Sztem Smith így a meccs végén azt se tudta milyen rendezvényen van. Minek kérte ki az időt 13 mp-cel a vége előtt? Mi volt ez a kickoff? Kíváncsi vagyok sikerül-e levetkőznie a lámpalázát, vagy megismétli ezt az ámokfutást, de akkor sztem még egyszer nem menekültök meg.gabokockaAz időkérést nem tudta megmagyarázni, a kickoffra meg azt mondta, hogy miscommunication volt.shawnka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Mondjuk egy szélre paszt vártam Roddy irányába. Lehet ezért volt az idő hogy eldöntsék mi legyen. kickoff????az időkérést szerintem azért kérte ki, mert nem volt még eldöntve, hogy lesz még egy play vagy egyből rúgnak. gondolom még benne volt az is, hogy egy 10 yardos passz szélre és nem 49 hanem csak 39 yardról kell rúgni, de nem vállalták be végül egyből rúgtak.BugaSztem Smith így a meccs végén azt se tudta milyen rendezvényen van. Minek kérte ki az időt 13 mp-cel a vége előtt? Mi volt ez a kickoff? Kíváncsi vagyok sikerül-e levetkőznie a lámpalázát, vagy megismétli ezt az ámokfutást, de akkor sztem még egyszer nem menekültök meg.gabokockaAz időkérést nem tudta megmagyarázni, a kickoffra meg azt mondta, hogy miscommunication volt.shawnka
több mint 11 éve
az időkérést szerintem azért kérte ki, mert nem volt még eldöntve, hogy lesz még egy play vagy egyből rúgnak. gondolom még benne volt az is, hogy egy 10 yardos passz szélre és nem 49 hanem csak 39 yardról kell rúgni, de nem vállalták be végül egyből rúgtak.Sztem Smith így a meccs végén azt se tudta milyen rendezvényen van. Minek kérte ki az időt 13 mp-cel a vége előtt? Mi volt ez a kickoff? Kíváncsi vagyok sikerül-e levetkőznie a lámpalázát, vagy megismétli ezt az ámokfutást, de akkor sztem még egyszer nem menekültök meg.gabokockaAz időkérést nem tudta megmagyarázni, a kickoffra meg azt mondta, hogy miscommunication volt.shawnka
több mint 11 éve
Sztem Smith így a meccs végén azt se tudta milyen rendezvényen van. Minek kérte ki az időt 13 mp-cel a vége előtt? Mi volt ez a kickoff? Kíváncsi vagyok sikerül-e levetkőznie a lámpalázát, vagy megismétli ezt az ámokfutást, de akkor sztem még egyszer nem menekültök meg.gabokockaAz időkérést nem tudta megmagyarázni, a kickoffra meg azt mondta, hogy miscommunication volt.
több mint 11 éve
Sztem Smith így a meccs végén azt se tudta milyen rendezvényen van. Minek kérte ki az időt 13 mp-cel a vége előtt? Mi volt ez a kickoff? Kíváncsi vagyok sikerül-e levetkőznie a lámpalázát, vagy megismétli ezt az ámokfutást, de akkor sztem még egyszer nem menekültök meg.gabokockaÉn sem értettem hagyok 3mp és kész, a labdát meg elrúgom a Dome tetőre aztán jöjjenek és csináljanak 1&95-öt és levédekezem a passzt, ha sikerül nekik akkor meg megérdemelték, de így nagyon gázos volt.
több mint 11 éve
Sztem Smith így a meccs végén azt se tudta milyen rendezvényen van. Minek kérte ki az időt 13 mp-cel a vége előtt? Mi volt ez a kickoff? Kíváncsi vagyok sikerül-e levetkőznie a lámpalázát, vagy megismétli ezt az ámokfutást, de akkor sztem még egyszer nem menekültök meg.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Szerintem az, hogy ilyen körülmények között sikerült nyerni, többet ér, mintha végigvittétek volna a 20 pontos előnyt és tükörsimán nyertek. Ez a playoff, itt meg kell tapasztalni, hogy minden megingás halálos lehet, hogy nincs könnyű meccs, vért kell izzadni mindenért, és ebben egy ilyen meccs nagyon értékes tapasztalat lehet.somoskovigmaximálisan egyetértek. csak sztem nálunk kicsit más a csapat pszichéje ilyen tekintetben, az elmúlt 3 egymás utáni kiesésért, pláne, hogy egyre kilátástalanabbul játszottunk.
több mint 11 éve
Szerintem az, hogy ilyen körülmények között sikerült nyerni, többet ér, mintha végigvittétek volna a 20 pontos előnyt és tükörsimán nyertek. Ez a playoff, itt meg kell tapasztalni, hogy minden megingás halálos lehet, hogy nincs könnyű meccs, vért kell izzadni mindenért, és ebben egy ilyen meccs nagyon értékes tapasztalat lehet.
több mint 11 éve
azon gondolkodtam, hogy az a bizonyos lelki gát vajon átszakadt e ezzel a W-vel, vagy mivel majdnem sikerült elbukni a győztes meccset és iszonyat szoros lett a vége, emiatt továbbra is fent marad e. arra gondolok, hogy " úristen, még ezt is majdnem elbasz*uk!" félek, hogy benne marad a fejekben továbbra is. az sem túl jó ráadásul, hogy pont smith az aki az egyik legjobban izgul és lámpalázas szvsz.peachHát a magyar kommentnél azonnal ezzel jöttek hogy hát igen igen, pedig 20-0 még Ricsi száját is pozitív dolgok hagyták el ami nagy szó, aztán jött a második félidei semmittevés és már váltott is. Hozzáteszem jogos volt a kételkedés kár érte hogy így alakult. Most lehetett volna sok mindenkit leültetni de csak magunknak köszönhetjük hogy szoros lett.
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
azon gondolkodtam, hogy az a bizonyos lelki gát vajon átszakadt e ezzel a W-vel, vagy mivel majdnem sikerült elbukni a győztes meccset és iszonyat szoros lett a vége, emiatt továbbra is fent marad e. arra gondolok, hogy " úristen, még ezt is majdnem elbasz*uk!" félek, hogy benne marad a fejekben továbbra is. az sem túl jó ráadásul, hogy pont smith az aki az egyik legjobban izgul és lámpalázas szvsz.peachszerintem nem lesz gond! ők profi sportolók, arra fognak emlékezni, hogy a félidőben 20-0a volt, a többit elfelejtik! nem fognak azon agyalni, hogy visszajött az ellen.
több mint 11 éve
azon gondolkodtam, hogy az a bizonyos lelki gát vajon átszakadt e ezzel a W-vel, vagy mivel majdnem sikerült elbukni a győztes meccset és iszonyat szoros lett a vége, emiatt továbbra is fent marad e. arra gondolok, hogy " úristen, még ezt is majdnem elbasz*uk!" félek, hogy benne marad a fejekben továbbra is. az sem túl jó ráadásul, hogy pont smith az aki az egyik legjobban izgul és lámpalázas szvsz.peachszerintem a playoff győzelem megvolt, ez már nem teher, egy NFC döntőben ez ellen a Frisco ellen ki lehet kapni hazai pályán is. ezzel nem azt mondom, hogy ne akarjunk nyerni, de ez már nem az a kategória ahol ez faktorkén jelentkezne. Nyerni kell de itt már a teher nem kisebb csak kevesebb van belőle 😊
több mint 11 éve
azon gondolkodtam, hogy az a bizonyos lelki gát vajon átszakadt e ezzel a W-vel, vagy mivel majdnem sikerült elbukni a győztes meccset és iszonyat szoros lett a vége, emiatt továbbra is fent marad e. arra gondolok, hogy " úristen, még ezt is majdnem elbasz*uk!" félek, hogy benne marad a fejekben továbbra is. az sem túl jó ráadásul, hogy pont smith az aki az egyik legjobban izgul és lámpalázas szvsz.