Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
Hihetetlen meccs volt. Többszörös szívroham közeli helyzet, mindkét oldalon. Gratulálok és SuperBowl győzelmet kívánok!!!!
több mint 11 éve
Remélem most átszakadt az a bizonyos gát...Abraham sérüléséről van valami ?
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
GYEREKEK, MEGVAN! Vége a köcsög trollkodásoknak, a PO-győzelmek számonkérésének, Ryan basztatásának. Nem is akarok még a jövő vasárnapra gondolni.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Beatle_60
38
Megvaaaan
több mint 11 éve
Beatle_60
38
20-0 félidőben, kell ennél több, remélem így is folytatjuk 😊Mondjuk kár, hogy nem mi kezdjük a második félidőt.
több mint 11 éve
Kezdjük!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 11 éve
Beatle_60
38
Akkor gyerünk, győzzünk!
több mint 11 éve
joeolah
59
Hát akkor hajrá Falcoons!
több mint 11 éve
á, csak bíztatjuk magunkat, mert be vagyunk szarva! 😊benéztem a hawks topikba, qrva nagy az arc. a tavalyi önmagunkra emlékeztet, mikor kiderült, hogy a new yorkkal játszunk.... 😊peachén is pont azt figyeltem.. 😊szabi79
több mint 11 éve
szabi79
4
benéztem a hawks topikba, qrva nagy az arc. a tavalyi önmagunkra emlékeztet, mikor kiderült, hogy a new yorkkal játszunk.... 😊peachén is pont azt figyeltem.. 😊
több mint 11 éve
benéztem a hawks topikba, qrva nagy az arc. a tavalyi önmagunkra emlékeztet, mikor kiderült, hogy a new yorkkal játszunk.... 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Pat Yasinskas @espn_nfcsouthArthur Blank just had short talk with Mike Smith. Think I could read his lips -- "Win this one''.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
nah, nagy megelepetésre játszik a zsidaj 😊 viszont sonka, sajnálom, de 21 inaktív 😕peachláttam. de lélekben a pályán van, akárcsak én itthon a mezében 😀
több mint 11 éve
nah, nagy megelepetésre játszik a zsidaj 😊 viszont sonka, sajnálom, de 21 inaktív 😕
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Jó meccset, jó szurkolást! 😉
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Ez nem volt kérdés szerintem 😊 Még sem vagyok hajlandó nézni, de ilyenkor még az eredménykövetőt is messze kerülöm 😊hallgathatjuk a tavaly Giants elleni meccset... ebből stream lesz.berger90Olivér lesz a mi meccsünkön Ricsi mellett.shawnkafasza! Szaniszló Csaba tök jó lett volna, őt bírom az NBA alatt is!Sugar611
több mint 11 éve
Sérülésmentes derbit kívánok Neketek, magunknak!
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
hallgathatjuk a tavaly Giants elleni meccset... ebből stream lesz.Olivér lesz a mi meccsünkön Ricsi mellett.shawnkafasza! Szaniszló Csaba tök jó lett volna, őt bírom az NBA alatt is!Sugar611
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Most már tényleg nagyon tűkön ülök!Járkálok a lakásban fel-le, mint 8 éves koromban, amikor vártuk a "jézuskát" 😀
RISE UP!
GO FALCONS!
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
Olivér lesz a mi meccsünkön Ricsi mellett.shawnkafasza! Szaniszló Csaba tök jó lett volna, őt bírom az NBA alatt is!
több mint 11 éve
Olivér lesz a mi meccsünkön Ricsi mellett.
több mint 11 éve
Gonzo TD-re fogadtam,szerintem be is fog jönni.2,00 odds volt rá.aki szokott fogadni szerintem tegye meg.