Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Remélem azért olyan izgalmakat nem kell átélnünk mint a Ravens-Broncos szurkolóknak tegnap, és "sima" 7-14 ponttal nyerünk 😊 (Bár ha izgalmak lesznek és a végén a Sólymok szárnyalnak azzal is kiegyeznék. 😊)Beatle_60Legyen csak 3-4 hosszabbítás, csak nyerjünk. 2,5 óra!!!
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Beatle_60
38
Remélem azért olyan izgalmakat nem kell átélnünk mint a Ravens-Broncos szurkolóknak tegnap, és "sima" 7-14 ponttal nyerünk 😊 (Bár ha izgalmak lesznek és a végén a Sólymok szárnyalnak azzal is kiegyeznék. 😊)
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
ha a csoda CB-ik lefogják Julio-t, meg Roddy-t, nagy meccset várok Tony G-től, és Harry Douglas-től.még 3 hosszú óra! ezt már nem bírom!!
több mint 11 éve
Tied annyira profi,hogy nem lehet összehasonítani semmivel😀ha ez nem lett az, akkor nem tudom mi az objektív 😀shawnkaA tied nem lehet ojjektív 😛gdavidfuzovelkifele.blog.nepsport.hu/archives/2013/01/13/131_indok_Russell_Wilson_mellett/az én beharangozóm meg le van szarva? 😀 linkelgetjük inkább a konkurenciát? 😀shawnka
Jó dumája van a formának 😀
Nyerni kell.Kenny
Kikérem magamnak a vádaskodást😀
több mint 11 éve
komolyan, néha én szégyellem el magamat helyetted. legközelebb 63 szmájlit rakok ki, csak hogy neked is érthető legyen. 😀www.youtube.com/watch?v=AVZ-BOfC5fIhajdufuzovelkifele.blog.nepsport.hu/archives/2013/01/13/131_indok_Russell_Wilson_mellett/az én beharangozóm meg le van szarva? 😀 linkelgetjük inkább a konkurenciát? 😀shawnka
Nyerni kell.Kenny
több mint 11 éve
Nyugi, az lett 😊ha ez nem lett az, akkor nem tudom mi az objektív 😀shawnkaA tied nem lehet ojjektív 😛gdavidfuzovelkifele.blog.nepsport.hu/archives/2013/01/13/131_indok_Russell_Wilson_mellett/az én beharangozóm meg le van szarva? 😀 linkelgetjük inkább a konkurenciát? 😀shawnka
Nyerni kell.Kenny
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
fuzovelkifele.blog.nepsport.hu/archives/2013/01/13/131_indok_Russell_Wilson_mellett/az én beharangozóm meg le van szarva? 😀 linkelgetjük inkább a konkurenciát? 😀shawnka
Nyerni kell.Kenny
több mint 11 éve
ha ez nem lett az, akkor nem tudom mi az objektív 😀A tied nem lehet ojjektív 😛gdavidfuzovelkifele.blog.nepsport.hu/archives/2013/01/13/131_indok_Russell_Wilson_mellett/az én beharangozóm meg le van szarva? 😀 linkelgetjük inkább a konkurenciát? 😀shawnka
Nyerni kell.Kenny
több mint 11 éve
A tied nem lehet ojjektív 😛fuzovelkifele.blog.nepsport.hu/archives/2013/01/13/131_indok_Russell_Wilson_mellett/az én beharangozóm meg le van szarva? 😀 linkelgetjük inkább a konkurenciát? 😀shawnka
Nyerni kell.Kenny
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
fuzovelkifele.blog.nepsport.hu/archives/2013/01/13/131_indok_Russell_Wilson_mellett/az én beharangozóm meg le van szarva? 😀 linkelgetjük inkább a konkurenciát? 😀
Nyerni kell.Kenny
több mint 11 éve
Na remélem estére máshogy beszélnek majd Matty-ről meg a csapatról...előzetesen én is a GB-t akartam elkerülni , de ma megnézve a 49ers meccset...pfff, de azon a hídon majd akkor....de messze még a 19 óra...szerencse hogy lassan kezd egy MU - Pool meccs melegítésnek jó lesz...egy - egy hazai győzelem bearanyozná a mai napomat vagy inkább az egész jövő hetemet...😊
több mint 11 éve
fuzovelkifele.blog.nepsport.hu/archives/2013/01/13/131_indok_Russell_Wilson_mellett/Jó dumája van a formának 😀
Nyerni kell.
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
6 óra (még)Melózom, és az előbb járt bent egy forma Hox sapiban, épp esélylatolgattak a haverjával. Enm szóltam semmit... 😀
A kollégám reggel azzal fogadott hogy láttam este a meccseket mert ma is hasonlóak lesznek.Hozzátéve "az Atlanta minden PO-ban kikap ugye"
Ránéztem.., az óta kerül akármerre megyek. Valószínű minden az arcomra volt írva. /Pityu+ élt 42 évet/ 6atos
Mindig jövőre
több mint 11 éve
6 óra (még)A kollégám reggel azzal fogadott hogy láttam este a meccseket mert ma is hasonlóak lesznek.Hozzátéve "az Atlanta minden PO-ban kikap ugye"
Ránéztem.., az óta kerül akármerre megyek. Valószínű minden az arcomra volt írva. /Pityu+ élt 42 évet/
több mint 11 éve
a Hawks után ezt a 49ers-t is szétszopatjuk...így lesz....😉Zsocaennyire így lesz, vagy fire coach Smith...
több mint 11 éve
a Hawks után ezt a 49ers-t is szétszopatjuk...így lesz....😉
több mint 11 éve
Oké, most már értem miért akartad inkább a Packerst 😀De ez lényegtelen jelenleg. LE KELL GYŐZNI A MÁSIK MADARAKAT!
több mint 11 éve
Márk lesz a 49ers-Packers meccsen, szóval holnap Sanyi vagy Olivér lesz nálunk.
több mint 11 éve
Pech halkítsátok le a tv-t 😀A-a. Csabi legközelebb az SB fog stúdiózni.empty taxiHa szerencsétek van Szaniszló lesz és akkor megússzátok.dandeMég el se kezdtük a meccsünket máris ekéznek a kommentátorok😀készüljetek erre, mert holnap nagyon sok bántást fogunk kapni. de nem kell vele foglalkozni, ráérünk majd hétfőn bizonygatni miért nyertünk.shawnka
mekkora falcons fóbiájuk van.Kenny
több mint 11 éve
A-a. Csabi legközelebb az SB fog stúdiózni.Ha szerencsétek van Szaniszló lesz és akkor megússzátok.dandeMég el se kezdtük a meccsünket máris ekéznek a kommentátorok😀készüljetek erre, mert holnap nagyon sok bántást fogunk kapni. de nem kell vele foglalkozni, ráérünk majd hétfőn bizonygatni miért nyertünk.shawnka
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Ha szerencsétek van Szaniszló lesz és akkor megússzátok.Még el se kezdtük a meccsünket máris ekéznek a kommentátorok😀készüljetek erre, mert holnap nagyon sok bántást fogunk kapni. de nem kell vele foglalkozni, ráérünk majd hétfőn bizonygatni miért nyertünk.shawnka
több mint 11 éve
Még el se kezdtük a meccsünket máris ekéznek a kommentátorok😀készüljetek erre, mert holnap nagyon sok bántást fogunk kapni. de nem kell vele foglalkozni, ráérünk majd hétfőn bizonygatni miért nyertünk.
több mint 11 éve
Még el se kezdtük a meccsünket máris ekéznek a kommentátorok😀mekkora falcons fóbiájuk van.
több mint 11 éve
Sztem meg a Packers a jobb matchup, de igazából mind1, kezdésnek nyomjuk le a Hoxot.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...