Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
látva a Hawkst, minden a los-on fog eldőlni, mégpedig a mi támadó falunkon. Jobb mint a Skinsé és ezt kell kihasználnunk, meg kell védeni Ryant nagyon!!! akkor nem lehet baj 😊 a futást úgyis benyeljük,de Wilson nem fogja szétpasszolni a védelmünket.
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Jó csapat a Seahawks, sőt nekem még szimpatikusak is, de nem ájultam el tőlük...2 éve a GB ellen paráztam előre, de most nem ..otthon a Dome-ban egy Ryan- Gonzo- White- Jones és remélem egy PO-ra feltámadó Turner-el nyerni kell...nincs mese RISE UP !! KeanoTúl sokszor van mázlijuk, és röhögve lefutják a védőinket. De legyen igazad!!! 😊
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Jó csapat a Seahawks, sőt nekem még szimpatikusak is, de nem ájultam el tőlük...2 éve a GB ellen paráztam előre, de most nem ..otthon a Dome-ban egy Ryan- Gonzo- White- Jones és remélem egy PO-ra feltámadó Turner-el nyerni kell...nincs mese RISE UP !!
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Valahogy fordítson a Redskins és jöjjenek Griffin nélkül.Hawks ellen meleg lesz.KennyEnnek sajna lefőtt a kávé. Most jobban kell koncentrálni mint bármikor...
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Valahogy fordítson a Redskins és jöjjenek Griffin nélkül.Hawks ellen meleg lesz.
több mint 11 éve
Én jobban szeretném a Redskins-t a védelme szerintem gyengébb mint a Seahawks-é, így adott a feladat..több passzolt yardot összehozni támadásban, mint amennyi futottat a D benyel..😊
több mint 11 éve
na kinek drukkolunk este?? 😊Igazából majdnem mindegy. A két legrosszabb ellenfelet kaptátok meg O szempontból, pont abban erősek, ami ellen a ti védelmetek sebezhető. A Skins védelem gyengébb, főleg passz ellen, szóval a Skins lenne a jobb eset nektek, ráadásul idén már egyszer vertétek őket. (Most más kérdés, hogy RG3 megsérült, és előtte azért szoros volt).
azért a Redskins talán jobb lenne?!Sugar611
több mint 11 éve
Nah spotrac szerint jövőre majdnem 18 misi capspace-ünk van.ebből gonzo ( ha marad ) , baker/svitek, willymo és sonka kedvéért 21 megtartása ami kötelező szvsz. mondjuk baker az idei éve után drága lesz, kérdés, hogy svitek tudná e azt hozni mint tavaly... :/
Mondjuk lejáróink is vannak gazdagon: Gonzo, Grimes, Baker, WillyMo, Svitek, Peterson, Cox, McClure, Owens, Polite, Walker, Hope h a legnagyobb neveket említsem.empty taxi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Nah spotrac szerint jövőre majdnem 18 misi capspace-ünk van.Mondjuk lejáróink is vannak gazdagon: Gonzo, Grimes, Baker, WillyMo, Svitek, Peterson, Cox, McClure, Owens, Polite, Walker, Hope h a legnagyobb neveket említsem.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
SEA v. WAS hát várható volt, hogy itt kötünk ki. Lehet a Redskinssel jobban járnánk v. nem.... 😊
több mint 11 éve
ennyi van csak:Falcons RCB Dunta Robinson returned to practice Friday after gaining clearance from the NFL's concussion protocol.
It's a positive sign for Robinson's availability next week, but he may still have to pass one more test before gaining clearance for game action. The Falcons should have both starting corners and DE John Abraham (ankle) available for the Divisional Round of the playoffs.
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Asante-nak meghalt az anyukája 😕www.thefalcoholic.com/2013/1/4/3837456/send-your-thoughts-and-prayers-to-asante-samuel
Mindig jövőre
több mint 11 éve
van valami hír Abraham, Dunta, Moore hármasról? azt látom, hogy nem edzenek de mégis mi van velük? Moore is 4 héttel az alapszakasz vége előtt sérült le akkor azt írták két hét meg ugye az utolsó kettőn nem erőltettük, de elég rég nem edzik már... :/
több mint 11 éve
én nem, mert ők gb és nem falcons játékosok 😊sztem minden csapat ha tehetné, ezt a WR állományt választaná. peachimádomszeretem a wrjeinket, de azért ez nincs így 😀 én előbb vágnék neki a szezonnak a Packers elkapóival, ha szabadon lehetne választani. itt van 2,5 playmaker, ott 4.shawnka
amúgy csak arra akartam célozni, hogy bármelyik csapat qb-a szívesebben dobálna nekik, mint középszerű wr-eknek 😉
több mint 11 éve
Shawnka faszák lettek a PO tippjeid!! 😀Sugar611kicsit longshotnak érzem persze, de ha meglesz az div kör, akkor nincs az a csapat, amelyik megállít minket.
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
Shawnka faszák lettek a PO tippjeid!! 😀
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
"It's crunch time. This is do or die. This is what we want and we're going to be ready for it." - Tony Gonzalez(bár gondolom mindannyian lájkoltátok már a Falcons fb oldalát)
több mint 11 éve
Éppen akartam írni hogy GB elkapóit nézve ott sincs gond, sőt.sztem minden csapat ha tehetné, ezt a WR állományt választaná. peachimádomszeretem a wrjeinket, de azért ez nincs így 😀 én előbb vágnék neki a szezonnak a Packers elkapóival, ha szabadon lehetne választani. itt van 2,5 playmaker, ott 4.shawnka
több mint 11 éve
sztem minden csapat ha tehetné, ezt a WR állományt választaná. peachimádomszeretem a wrjeinket, de azért ez nincs így 😀 én előbb vágnék neki a szezonnak a Packers elkapóival, ha szabadon lehetne választani. itt van 2,5 playmaker, ott 4.
több mint 11 éve
Ha nyerünk meccset a PO-ban,ne adj Isten eljutunk a döntőig és azt is megnyerjük,rögtön elkezdik majd tisztelni a csapatot és normálisan beszélni róla.Minden esetre kiváncsi vagyok milyen RB-t draftolunk.
több mint 11 éve
szerintem ez is azt mutatja, hogy ryan konzisztensen fejlődik. az, hogy milyen célpontjai vannak az dimitroffék érdeme. sztem minden csapat ha tehetné, ezt a WR állományt választaná. és akkor még mindig ott van, hogy matty clutch 😀 az, hogy mi a határa a képességeinek az csak 3-4 év múlva fog kiderülni. ryan megítélése amúgy is olyan mint az egész falconsé a nagytöbbség szemében... én nagyon szeretem, mert jó játékos, a franchise arca és vezére. ha soha nem lesz belőle manning,brady,rodgers az se baj. szerk, és a mr.checkdown is mullarkey miatt van. így visszagondolva nem szerettem azt a taktikát 😊
több mint 11 éve
azért elég szépen elboldogult amíg nem volt JJ. volt, hogy jenkins! volt a 2. számú reciever aki jó indulattal is egy erős átlagos WR. douglas szintén az, akármennyire is kedvelem. + gonzo érkeztéig TE játék sem volt, már arra sem emléxem ki volt a TE. és így sem produkált rossz szezonokat + white is akkor indult be mikor ryan jött...peachJenkins erősen átlagos, aki produkált erősen átlagos idényeket (2008-ban volt 777 yardja a legtöbb, Julio az első gyengébb évében 900+-os). Douglas 400 yardot alig lépte át, közepes szezonban nálunk a 3. RB kap el annyit yardot.
Julio érkezése óta 60 yardot nőtt a meccsenkénti teljesítménye Ryannek (még ha az idei éve kicsit túlzás is volt).
Tony 2009-ben jött, egy évet tényleg elboldogult nélküle. Btw Turner 1699 yardot futott 2008-ban. Tony előnye nem a sok yard, hanem a sok elkapás. Megold olyan szitukat (3&8-15), amiket egy WR-rel nehezebb.
Roddy 2007-ig nem is volt kezdő, akkor azért abban a szar szezonban összekapkodott 1202 yardot. Persze, ha valaki 2.-3. WR, úgy nehezen indul be.
Összefoglalva: 2008-ban, az újonc évében produkált egy elég jó szezont, az akkori liga 2. futás mellé liga 14. passz yardokat, újonctól egész kiválónak mondható volt az a szezon. 2009-ben sérült volt, tekintsük úgy, hogy nem érdekes. 2010-ben megint elég jó szezont volt, Matty megmutatta, hogy tud jó game manager QB lenni (6,5-ös passzonkénti átlag nem sok, mr. Checkdown), de akkor is 1371 yardot odatett Turner, tartotta magát a középmezőnyhöz Ryan (15. volt a ligában). 2011-ben megjött Julio és 7. helyet jött feljebb a passzjáték. Az idei év csalóka, ha van normális futás, talán 3-400 yarddal kevesebb a passz, de a 68,5%-os passz pontosság nem hazudik, és a 7,9 YPA és 99-es rating is jelzi a fejlődés.
Nézd, én nem mondom, hogy Ryan rossz irányító, de nézd meg, hogy máshol mit hoznak ki elit irányítók közepes (vagy rosszabb) elkapókból. Nálatok a top 3 elkapó 1. körös, nem véletlenül.
Ez nem baj, sőt, én csak szeretném láttatni, hogy a fanyalgó szakértők mire építik a véleményüket.
több mint 11 éve
2013.01.03 Atlanta Falcons injury report: Abraham, Robinson and Moore did not practice