Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
Na akkor az is eldőlt, hogy a Seahawks / Redskins / Vikings trió közül látogat hozzánk az egyik ....
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
le kő sz*rni, majd megbünteti érte isten mikor a falconst kell közvetítenie a SB-n 😀peachés reméljük, nem a Pats vagy a broncos lesz az ellenfél, hogy tényleg ne tudjon segget nyalni.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Én ezt értem, de ha már itt van, tényleg minek idegesíti magát rajta. Ez volt kb. a 6. hsz-e Ricsivel kapcsolatban, csak jót akarok 😊Most komolyan mondom: SZARD MÁR LE. A Ricsi véleménye nem igazán mérvadó, túl sokat idegeskedsz rajta.Gyurma Pappahát a fórumon nem, de valószínű, hogy a legtöbb néző nem követi a fórumot.
Zsoca
több mint 11 éve
Gyurma PappaMost komolyan mondom: SZARD MÁR LE. A Ricsi véleménye nem igazán mérvadó, túl sokat idegeskedsz rajta.[/quote]hát a fórumon nem, de valószínű, hogy a legtöbb néző nem követi a fórumot.
több mint 11 éve
Tegnap mindenki átugrott a dartsra én meg úgy voltam vele megnézem a sport tv esti meccsét. Hát az ideg elkapott hogy ez a nyomorult csííífszricsi már megint a Falconst fikázza, Höri nem ugrott a provokatív kérdéseknek diplomatikusan elhárította a dolgot (a beszélnisemtudoksanyi örült volna ilyen kérdéseknek). Nem kellett csak az első negyedig várni és már kezdte újra. Nem tudom hogy ezzel senki sem közli nagyon idegesítő amit csinál. A hírhedt csíííífsznél meg egy bokszosnak agyon kell lőnie mindenkit hogy valami történjen Kansasban ez meg az NFC #1 ócsárolja hetek óta. 6atosMost komolyan mondom: SZARD MÁR LE. A Ricsi véleménye nem igazán mérvadó, túl sokat idegeskedsz rajta.
több mint 11 éve
le kő sz*rni, majd megbünteti érte isten mikor a falconst kell közvetítenie a SB-n 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Tegnap mindenki átugrott a dartsra én meg úgy voltam vele megnézem a sport tv esti meccsét. Hát az ideg elkapott hogy ez a nyomorult csííífszricsi már megint a Falconst fikázza, Höri nem ugrott a provokatív kérdéseknek diplomatikusan elhárította a dolgot (a beszélnisemtudoksanyi örült volna ilyen kérdéseknek). Nem kellett csak az első negyedig várni és már kezdte újra. Nem tudom hogy ezzel senki sem közli nagyon idegesítő amit csinál. A hírhedt csíííífsznél meg egy bokszosnak agyon kell lőnie mindenkit hogy valami történjen Kansasban ez meg az NFC #1 ócsárolja hetek óta.
több mint 11 éve
blog.atlantafalcons.com/jayadams/2012/12/30/smith-updates-condition-of-injured-falcons/Samuel's INT was his 50th of his career. #DeterioratingSkills
Sean Weatherspoon @SeanWSpoon56
We'll be ready!
Tanult WillyMotól 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
nyugi empty, sztem mind2 képben lesz, duntában szinte biztos vagyok. nem létezik, hogy az ő feje egy ilyentől ne jöjjön kb 30 perccel ezelőttre rendbe 😀 ettől függetlenül sztem fordítva sült el ez a meccs mint ahogy smith akarta... :/
több mint 11 éve
Az alapszakaszban mind a három vereség csoporton belül jött. Ez azért mégiscsak biztató 2 hét múlvára 😊
több mint 11 éve
higgy a shawnkának, ha a shawnka információt közöl 😛kein problem!a Falcoholic azt írta, hogy térd sérülése van nem boka!Sugar611
Coach Smith says John Abraham's ankle injury, on initial assessment, "does not appear to be serious."shawnka
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
13-3 már volt! reméljük a folytatás olyan lesz, amilyen még nem volt! 😊Matt-nek gratula a TD rekordhoz!
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
kein problem!a Falcoholic azt írta, hogy térd sérülése van nem boka!
Coach Smith says John Abraham's ankle injury, on initial assessment, "does not appear to be serious."shawnka
több mint 11 éve
kein problem!Coach Smith says John Abraham's ankle injury, on initial assessment, "does not appear to be serious."
több mint 11 éve
Duntával és Abrahammel kevesebben vagyunk, zseniális döntés Smithey!
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Egy félidő alatt vállalható szerintem ez a 5/42... 😀😀😀menjetek be a fórumfoci topikba és ámuljatok múlt szombati teljesítményemen ! 😛shawnka42 elkapás, 674 yard, 12 TD 😂peachAkkor te is vállalsz 3-4 elkapást?6atosEzek szerint nincs sok értelme kezdőnek jelölni Roddy White-ot fantasyban?skizofitaannyira fog játszani, mint én.shawnka
több mint 11 éve
legközelebb vigyetek pár embert, aki csak jegyzeteli a statokat a vonal mellett 😀menjetek be a fórumfoci topikba és ámuljatok múlt szombati teljesítményemen ! 😛shawnka42 elkapás, 674 yard, 12 TD 😂peachAkkor te is vállalsz 3-4 elkapást?6atosEzek szerint nincs sok értelme kezdőnek jelölni Roddy White-ot fantasyban?skizofitaannyira fog játszani, mint én.shawnka
több mint 11 éve
menjetek be a fórumfoci topikba és ámuljatok múlt szombati teljesítményemen ! 😛42 elkapás, 674 yard, 12 TD 😂peachAkkor te is vállalsz 3-4 elkapást?6atosEzek szerint nincs sok értelme kezdőnek jelölni Roddy White-ot fantasyban?skizofitaannyira fog játszani, mint én.shawnka
több mint 11 éve
42 elkapás, 674 yard, 12 TD 😂Akkor te is vállalsz 3-4 elkapást?6atosEzek szerint nincs sok értelme kezdőnek jelölni Roddy White-ot fantasyban?skizofitaannyira fog játszani, mint én.shawnka
több mint 11 éve
Szerintem is vele kezdünk, és nem hiszem hogy más érdemes lenne 1 teljes félidőre. De csak 2 TD ad 1-1 TG,JJ-nek. 😊Köszi! Háátt nehéz döntés, még meglátom.zavi27szerintem az első 3 negyedet ő fogja vinni.shawnkaNemtudom, de a döntőben vagyok, úgyhogy választ várok,MOST!!😊)) Különben Kaepernick felkészül😊zavi27Ryan mennyit játhatsz szerintetek? Én is fantasy miatt kérdezném😊 Mert ha egy félidőt csak de az alatt dob 3 TD-t, akkor az nekem tökéletes.😊zavi27milyen liga az, ahol még a 17. héten is rendeznek meccset amúgy? 😀shawnka
több mint 11 éve
Köszi! Háátt nehéz döntés, még meglátom.szerintem az első 3 negyedet ő fogja vinni.shawnkaNemtudom, de a döntőben vagyok, úgyhogy választ várok,MOST!!😊)) Különben Kaepernick felkészül😊zavi27Ryan mennyit játhatsz szerintetek? Én is fantasy miatt kérdezném😊 Mert ha egy félidőt csak de az alatt dob 3 TD-t, akkor az nekem tökéletes.😊zavi27milyen liga az, ahol még a 17. héten is rendeznek meccset amúgy? 😀shawnka
több mint 11 éve
szerintem az első 3 negyedet ő fogja vinni.Nemtudom, de a döntőben vagyok, úgyhogy választ várok,MOST!!😊)) Különben Kaepernick felkészül😊zavi27Ryan mennyit játhatsz szerintetek? Én is fantasy miatt kérdezném😊 Mert ha egy félidőt csak de az alatt dob 3 TD-t, akkor az nekem tökéletes.😊zavi27milyen liga az, ahol még a 17. héten is rendeznek meccset amúgy? 😀shawnka
több mint 11 éve
Nemtudom, de a döntőben vagyok, úgyhogy választ várok,MOST!!😊)) Különben Kaepernick felkészül😊Ryan mennyit játhatsz szerintetek? Én is fantasy miatt kérdezném😊 Mert ha egy félidőt csak de az alatt dob 3 TD-t, akkor az nekem tökéletes.😊zavi27milyen liga az, ahol még a 17. héten is rendeznek meccset amúgy? 😀shawnka
több mint 11 éve
Ryan mennyit játhatsz szerintetek? Én is fantasy miatt kérdezném😊 Mert ha egy félidőt csak de az alatt dob 3 TD-t, akkor az nekem tökéletes.😊zavi27milyen liga az, ahol még a 17. héten is rendeznek meccset amúgy? 😀
több mint 11 éve
Ryan mennyit játhatsz szerintetek? Én is fantasy miatt kérdezném😊 Mert ha egy félidőt csak de az alatt dob 3 TD-t, akkor az nekem tökéletes.😊