Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
Michael Turner revealed Thursday that he played through groin tears in both 2010 and 2011."One side one year, the other side the next year," Turner explained. The first tear required surgery after the 2010 season, though it's not clear if he went under the knife to repair the 2011 injury. We have little doubt that the nagging groin injuries and the effects of aging and high carry totals have contributed to Turner's obvious loss of speed and leg drive this season.
több mint 11 éve
azért elég szépen elboldogult amíg nem volt JJ. volt, hogy jenkins! volt a 2. számú reciever aki jó indulattal is egy erős átlagos WR. douglas szintén az, akármennyire is kedvelem. + gonzo érkeztéig TE játék sem volt, már arra sem emléxem ki volt a TE. és így sem produkált rossz szezonokat + white is akkor indult be mikor ryan jött...Egy apróságot megjegyeznék: az első 4 helyezett közül csak mindegyiknek van PO győzelme.nálam Ryan a 4. nem Flacco! az első háromba viszont nem lehet belekötni, max a sorrendbe!dettó. de nálam még schaub is megelőzi flaccot.peach
www.nfl.com/playoffs/story/0ap1000000121543/article/aaron-rodgers-tom-brady-joe-flacco-among-top-playoff-qbs?campaign=Twitter_writers_brandtSugar611
Idézet a cikkből: "And that's why a guy like Joe Flacco, who might not seem like a world-beater in the regular season, is ranked as highly as he is; he's a proven playoff winner."
Hogy Flacco jobb QB-e mint Ryan, abba nem nagyon érdemes belemenni, többek között azért sem, mert jelentős minőségi különbség van a két csapat elkapóinak minősége között, értsd White > Boldin, JJ > Smith és Gonzalez >>>>>>>>>>> Pitta.
Anélkül, hogy ekézni akarnám Ryant, többször leírtam már, jogos a kétség az irányába, hogy mit is kezdene high class elkapók nélkül. Minden bizonnyal nem véletlen, hogy gyakorlatilag egy teljes draftot adtatok JJ-ért, és biztos vagyok benne, ha lenne egy Tony szintű TE prospect, még egyszer megtennétek.Gyurma Pappa
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Egy apróságot megjegyeznék: az első 4 helyezett közül csak mindegyiknek van PO győzelme.nálam Ryan a 4. nem Flacco! az első háromba viszont nem lehet belekötni, max a sorrendbe!dettó. de nálam még schaub is megelőzi flaccot.peach
www.nfl.com/playoffs/story/0ap1000000121543/article/aaron-rodgers-tom-brady-joe-flacco-among-top-playoff-qbs?campaign=Twitter_writers_brandtSugar611
Idézet a cikkből: "And that's why a guy like Joe Flacco, who might not seem like a world-beater in the regular season, is ranked as highly as he is; he's a proven playoff winner."
Hogy Flacco jobb QB-e mint Ryan, abba nem nagyon érdemes belemenni, többek között azért sem, mert jelentős minőségi különbség van a két csapat elkapóinak minősége között, értsd White > Boldin, JJ > Smith és Gonzalez >>>>>>>>>>> Pitta.
Anélkül, hogy ekézni akarnám Ryant, többször leírtam már, jogos a kétség az irányába, hogy mit is kezdene high class elkapók nélkül. Minden bizonnyal nem véletlen, hogy gyakorlatilag egy teljes draftot adtatok JJ-ért, és biztos vagyok benne, ha lenne egy Tony szintű TE prospect, még egyszer megtennétek.
több mint 11 éve
nálam Ryan a 4. nem Flacco! az első háromba viszont nem lehet belekötni, max a sorrendbe!dettó. de nálam még schaub is megelőzi flaccot.
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
nálam Ryan a 4. nem Flacco! az első háromba viszont nem lehet belekötni, max a sorrendbe!www.nfl.com/playoffs/story/0ap1000000121543/article/aaron-rodgers-tom-brady-joe-flacco-among-top-playoff-qbs?campaign=Twitter_writers_brandt
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
a Sports Illustrated szakértői szerint idén sem nagyon fogunk PO meccset nyerni...8/3 mondja csak azt, hogy igen. és általában a Seahawks az ellenfelünk.
sportsillustrated.cnn.com/nfl/news/20130103/nfl-playoff-picks-predictions-2012/
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
visszatérve még a PO-ra, hogy a Vikings lenne a legjobb (szerintem is). a Packers tuti elveri őket. Ponder nem fog még egyszer úgy játszani mint vasárnap, plusz a -10 fokhoz Rodgersék jobban hozzászoktak már.
több mint 11 éve
Kár lenne érte inkább mondjuk azt mint tavaly, hogy maradjon egy évet. +1Nem hiszem, hogy Reggienek elszállt igényei lennének, azért tisztában van ő is az értékeivel. Azt nyilatkozta, hogy jól érzi magát Floridában, szerintem maradni fog. Ha nem, akkor sem hiszem, hogy ti meg tudjátok fizetni.Gyurma PappaHa Gonzo visszavonul akk van mozgásterünk FA-n, ha nem akk marad a draft.empty taxi
több mint 11 éve
Nem hiszem, hogy Reggienek elszállt igényei lennének, azért tisztában van ő is az értékeivel. Azt nyilatkozta, hogy jól érzi magát Floridában, szerintem maradni fog. Ha nem, akkor sem hiszem, hogy ti meg tudjátok fizetni.Gyurma PappaHa Gonzo visszavonul akk van mozgásterünk FA-n, ha nem akk marad a draft.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
nah jah, csak mi sem állunk vmi jól cap ügyileg.lattimort ilyen 5. kör környékén gondoltam, pontosan a benne lévő potenciál miatt. 3. kört nem adnék érte...
több mint 11 éve
szal ha nem lesznek rohadtul elszállt igényei Bushnak akk hosszabbíthatnak, de van egy rakat másik ember akinek fontos a megtartása úgyh túlfizetni nem fogják.empty taxiNem hiszem, hogy Reggienek elszállt igényei lennének, azért tisztában van ő is az értékeivel. Azt nyilatkozta, hogy jól érzi magát Floridában, szerintem maradni fog. Ha nem, akkor sem hiszem, hogy ti meg tudjátok fizetni.
több mint 11 éve
Utánanézve kellemes caphelyzetben vannak, de csak 7 kezdőt újra kellene igazolniuk: Bush, Hartline, Jake Long, Clemons, Fasano, Sean Smith, Starks.Nem is nagyon akar szerintem menni. Csúnya pénzt fog kapni.Gyurma PappaLattimore többet volt kórházban, mint pályán, ráadásul kifog menni a 3. körig legkésőbb, hisz potenciál van benne gazdagon. Mendenhall sincs megkímélt állapotban ha Ball mellé még 1 futót akarunk akk draftoljuk Le'Veon Bellt v. ill. FA-n is lesznek nem lestrapált és nem szar RB-k: pl. Reggie Bush, Shonn Greene, Tashard Choiceempty taxiBush nem lenne rossz, de elengedik? Kb élete szezonja volt.berger90
Az utóbbi 2 évben Lamar Miller és Daniel Thomas személyében azért magasan jegyzett futókat draftoltak, szal ha nem lesznek rohadtul elszállt igényei Bushnak akk hosszabbíthatnak, de van egy rakat másik ember akinek fontos a megtartása úgyh túlfizetni nem fogják.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Nem is nagyon akar szerintem menni. Csúnya pénzt fog kapni.Lattimore többet volt kórházban, mint pályán, ráadásul kifog menni a 3. körig legkésőbb, hisz potenciál van benne gazdagon. Mendenhall sincs megkímélt állapotban ha Ball mellé még 1 futót akarunk akk draftoljuk Le'Veon Bellt v. ill. FA-n is lesznek nem lestrapált és nem szar RB-k: pl. Reggie Bush, Shonn Greene, Tashard Choiceempty taxiBush nem lenne rossz, de elengedik? Kb élete szezonja volt.berger90
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Lattimore többet volt kórházban, mint pályán, ráadásul kifog menni a 3. körig legkésőbb, hisz potenciál van benne gazdagon. Mendenhall sincs megkímélt állapotban ha Ball mellé még 1 futót akarunk akk draftoljuk Le'Veon Bellt v. ill. FA-n is lesznek nem lestrapált és nem szar RB-k: pl. Reggie Bush, Shonn Greene, Tashard Choiceempty taxiBush nem lenne rossz, de elengedik? Kb élete szezonja volt.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Lattimore többet volt kórházban, mint pályán, ráadásul kifog menni a 3. körig legkésőbb, hisz potenciál van benne gazdagon. Mendenhall sincs megkímélt állapotban ha Ball mellé még 1 futót akarunk akk draftoljuk Le'Veon Bellt v. ill. FA-n is lesznek nem lestrapált és nem szar RB-k: pl. Reggie Bush, Shonn Greene, Tashard Choice
Madden hates me.
több mint 11 éve
mondjuk az igaz, a sérülései az nagy probléma.+ lattimore valahol hátul.RB téren gondolkodtam, hogy az honnan és hogy oldhatjuk meg. Szerintetek hülyeség lenne pl. egy Mendenhallban gondolkodni? Úgy tudom ott nem túl jó a viszony be lehetne húzni. Vagy nem?6atosMontee Ball, 3. kör.shawnka
mendenhall remélem nem jön, többet sérült mint egészséges.peach
több mint 11 éve
+ lattimore valahol hátul.RB téren gondolkodtam, hogy az honnan és hogy oldhatjuk meg. Szerintetek hülyeség lenne pl. egy Mendenhallban gondolkodni? Úgy tudom ott nem túl jó a viszony be lehetne húzni. Vagy nem?6atosMontee Ball, 3. kör.shawnka
mendenhall remélem nem jön, többet sérült mint egészséges.
több mint 11 éve
RB téren gondolkodtam, hogy az honnan és hogy oldhatjuk meg. Szerintetek hülyeség lenne pl. egy Mendenhallban gondolkodni? Úgy tudom ott nem túl jó a viszony be lehetne húzni. Vagy nem?6atosMontee Ball, 3. kör.
több mint 11 éve
RB téren gondolkodtam, hogy az honnan és hogy oldhatjuk meg. Szerintetek hülyeség lenne pl. egy Mendenhallban gondolkodni? Úgy tudom ott nem túl jó a viszony be lehetne húzni. Vagy nem?
több mint 11 éve
Bár még remélem vár ránk több meccs is a PO-ban...itt a 2013-as schedule..elvileg, azt nem tudom mennyire hivatalos...az idei formák alapján, ez megintcsak nem egy húú de acélos schedule. aztán meg ki tudja, az idei meg erősnek tűnt tavaly és mégsem lett az... 😊
www.fbschedules.com/nfl-13/2013-atlanta-falcons-football-schedule.php
home : Rams,Seahawks,Redskins,Patriots,Jets
away: Cardinals,49ers,Packers,Bills,Dolphins
Keano
a hidegbe tényleg nem volna jó menni:/
több mint 11 éve
A Packers - Bills kettősön jó lenne még a szezon elején túlesni egyébként a többi sorrend kb. mind1.Bár én nem szeretem ha egy adott csopellenféllel vívott két meccs között kevés idő telik el, de ez legyen a legnagyobb baj 😊
Madden hates me.
több mint 11 éve
Bár még remélem vár ránk több meccs is a PO-ban...itt a 2013-as schedule..elvileg, azt nem tudom mennyire hivatalos...www.fbschedules.com/nfl-13/2013-atlanta-falcons-football-schedule.php
home : Rams,Seahawks,Redskins,Patriots,Jets
away: Cardinals,49ers,Packers,Bills,Dolphins
több mint 11 éve
11 percet késtem volna vele. 😊Én kb. ezt vártam
több mint 11 éve
Dirk Koetter:msn.foxsports.com/nfl/story/Dirk-Koetter-signs-extension-with-Atlanta-Falcons-010213
Egyszerre írtuk be. De itt hagyom a linket.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
jó hír: #Falcons OC Dirk Koetter has signed contract extension 2 stay. Met with KC yday about HC gig.
Madden hates me.