NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
Duntát ne bántsuk, nagyon jó éve van. Az eddigi legjobb Sólyomként.shawnkaCsak ezért a "jó" teljesítményért a felét is elég lenne zsebre tenni....
több mint 11 éve
Duntát ne bántsuk, nagyon jó éve van. Az eddigi legjobb Sólyomként.
több mint 11 éve
10 millió fölötti cap hit keletkezne a kivágásával, a cap alig párszázezer $-ral fog emelkedni jelen állás szerint és idén is alig fértünk be alá. Ha vmikor akk az idei szezon előtt tudtuk volna a legcapbarátabb módon cutolni, nem tettük, nem látom az okot h most az év végén miért tennénk meg.Mondjuk Dunta is sokat keres azért a sz@rért amit csinál. Kuka....6atosIrreálisan sokat keresett a teljesítményéhez képest, szvsz legink emiatt vágtuk ki, futás ellen jó, passz ellen csak Jared Allen és a Williams-wall mellett tűnt jónak.empty taxiRay-el mi volt a baj? Azt tudom, hogy szinte nem csinált semmit, de mi állhat emögött, mert a képességei megvannak. Megérne nekünk egy misét? Mondjuk a Franciskának nem kellett...Medvepapaszerintem az mindent elmond, ha a mi vékony DE rotációnkba nem kellett, akkor azok a képességek mennyire működnek.shawnka
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Mondjuk Dunta is sokat keres azért a sz@rért amit csinál. Kuka....Irreálisan sokat keresett a teljesítményéhez képest, szvsz legink emiatt vágtuk ki, futás ellen jó, passz ellen csak Jared Allen és a Williams-wall mellett tűnt jónak.empty taxiRay-el mi volt a baj? Azt tudom, hogy szinte nem csinált semmit, de mi állhat emögött, mert a képességei megvannak. Megérne nekünk egy misét? Mondjuk a Franciskának nem kellett...Medvepapaszerintem az mindent elmond, ha a mi vékony DE rotációnkba nem kellett, akkor azok a képességek mennyire működnek.shawnka
több mint 11 éve
Irreálisan sokat keresett a teljesítményéhez képest, szvsz legink emiatt vágtuk ki, futás ellen jó, passz ellen csak Jared Allen és a Williams-wall mellett tűnt jónak.Ray-el mi volt a baj? Azt tudom, hogy szinte nem csinált semmit, de mi állhat emögött, mert a képességei megvannak. Megérne nekünk egy misét? Mondjuk a Franciskának nem kellett...Medvepapaszerintem az mindent elmond, ha a mi vékony DE rotációnkba nem kellett, akkor azok a képességek mennyire működnek.shawnka
Madden hates me.
több mint 11 éve
Ray-el mi volt a baj? Azt tudom, hogy szinte nem csinált semmit, de mi állhat emögött, mert a képességei megvannak. Megérne nekünk egy misét? Mondjuk a Franciskának nem kellett...Medvepapaszerintem az mindent elmond, ha a mi vékony DE rotációnkba nem kellett, akkor azok a képességek mennyire működnek.
több mint 11 éve
egyszerre ugyanazt ? 😊KeanoAz a bizonyos rugó,most nagyon egyre járt😀
több mint 11 éve
Ray-el mi volt a baj? Azt tudom, hogy szinte nem csinált semmit, de mi állhat emögött, mert a képességei megvannak. Megérne nekünk egy misét? Mondjuk a Franciskának nem kellett...
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Gonzo, JJ, és Ryan a ProBowl keretben...kurvára remélem, hogy más dolguk lesz....
több mint 11 éve
Matty,Julio és Gonzo a Pro Bowl keretben.Bár remélem idén kihagyják.
több mint 11 éve
Ray Edward próbálkozik Seattle-ben, milyen érdekes lenne ha a Frisco verné az ellenfelét és a Seattle is nyerne akkor jöhetne a Dome-ba.... 😊
több mint 11 éve
Pihenjenek a sérültek, ne kockáztassunk.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Lista:William Moore S Hamstring Did Not Participate In Practice Questionable
Roddy White WR Knee Limited Participation in Practice Questionable
Cliff Matthews DE Hamstring Did Not Participate In Practice Questionable
Jonathan Babineaux DT Ribs Limited Participation in Practice Questionable
Christopher Owens CB Hamstring Limited Participation in Practice Questionable
Harry Douglas WR Ribs Full Participation in Practice Probable
Tyson Clabo T Thigh Limited Participation in Practice Questionable
több mint 11 éve
Boldog Karácsonyt és PO-ban gazdag új évet FALCONS FANOK!!!!!
több mint 11 éve
Látszik h idén nem volt olyan meccsünk, ahol Billick volt a szakkomm, ő már korábban is felült a bandwagonunkra 😊Már-már nevetséges amit művelnek az úgynevezett szakértők.Kennyamíg nem Favre, Manning, Rodgers irányít nálunk, le se szarják. 😀berger90nem csalódtam a sporttv-ben... az egész meccs arról szólt, hogy mekkora szarok vagyunk 😀 Bugamiért, nem? 😀shawnka
Remélem a SB-on meg majd nem győzik hangsúlyozni...hogy ők megmondták, hogy a Falcons-al számolni kell....😊
Keano
Madden hates me.
több mint 11 éve
Nem értek egyet velük, de megértem őket: egyik sem meri a múltbéli tapasztalatok alapján felvállalni, hogy ha megint 1&done lesz a Falcons, akkor ne mondhassák, hogy "ugye megmondtam". Nagyobb a kockázat a másik oldalban.Már-már nevetséges amit művelnek az úgynevezett szakértők.Kennyamíg nem Favre, Manning, Rodgers irányít nálunk, le se szarják. 😀berger90nem csalódtam a sporttv-ben... az egész meccs arról szólt, hogy mekkora szarok vagyunk 😀 Bugamiért, nem? 😀shawnka
Remélem a SB-on meg majd nem győzik hangsúlyozni...hogy ők megmondták, hogy a Falcons-al számolni kell....😊
Keano
több mint 11 éve
Már-már nevetséges amit művelnek az úgynevezett szakértők.amíg nem Favre, Manning, Rodgers irányít nálunk, le se szarják. 😀berger90nem csalódtam a sporttv-ben... az egész meccs arról szólt, hogy mekkora szarok vagyunk 😀 Bugamiért, nem? 😀shawnka
Keano
több mint 11 éve
amíg nem Favre, Manning, Rodgers irányít nálunk, le se szarják. 😀berger90nem csalódtam a sporttv-ben... az egész meccs arról szólt, hogy mekkora szarok vagyunk 😀 Bugamiért, nem? 😀shawnka
több mint 11 éve
Atlanta becomes first NFC team to earn No. 1 seed 2x in three seasons since Eagles in 2002-04.Roddy surpassed 80 catches last night to join Harrison, Holt, Rice, Brown, and Wayne, as only WRs to have 6 straight yrs of 80 + 1,000 yds.
White's 153 receiving yards marked his 7th 100+ game this season, tying his own franchise record.
Ryan's QB rating is 100.2 & he's on pace to become just 2nd #Falcons QB to ever top 100.0 (C.Chandler in '98). Went to SB in '98.
On the road, #Falcons were 6-2, Ryan's QBR was 111.3, completed 72 %, threw for 2,566 yards and tossed 21 touchdowns to just five INTs.
Madden hates me.