NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
nem, ha megint elmarad a körkép 😛 😀nagyon jó tett a lelkemnek ez a W. az elmúlt hetek állandó fanyalgásait kezdtem teljesen elhinni, és valljuk be h a csapat játéka is sokszor kiábrándító volt. ez most olyan atlanta volt amelyik az év elején is tarolt. ezt a formát kell tartani.megbocsájtjátok ha a körképben sem lesz? 😀shawnka
írtam eredménykövetőbe is, az O line-nak jár egy nagy pacsi, bőven volt elég ideje ryannek. gyak nem jut most eszembe negatívum, ez már valami!peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
nagyon jó tett a lelkemnek ez a W. az elmúlt hetek állandó fanyalgásait kezdtem teljesen elhinni, és valljuk be h a csapat játéka is sokszor kiábrándító volt. ez most olyan atlanta volt amelyik az év elején is tarolt. ezt a formát kell tartani.megbocsájtjátok ha a körképben sem lesz? 😀
írtam eredménykövetőbe is, az O line-nak jár egy nagy pacsi, bőven volt elég ideje ryannek. gyak nem jut most eszembe negatívum, ez már valami!peach
több mint 11 éve
nagyon jó tett a lelkemnek ez a W. az elmúlt hetek állandó fanyalgásait kezdtem teljesen elhinni, és valljuk be h a csapat játéka is sokszor kiábrándító volt. ez most olyan atlanta volt amelyik az év elején is tarolt. ezt a formát kell tartani. írtam eredménykövetőbe is, az O line-nak jár egy nagy pacsi, bőven volt elég ideje ryannek. gyak nem jut most eszembe negatívum, ez már valami!
több mint 11 éve
Komoly meccs volt, a D nagyon hozta magát, még én is elismerően csettintettem, pedig nem szoktam Falcons teljesítményre 😀Gyurma Pappategnap a szeretet napja lehetett, mert hasonlóan éreztem a ti meccseteket nézve is 😀
több mint 11 éve
Komoly meccs volt, a D nagyon hozta magát, még én is elismerően csettintettem, pedig nem szoktam Falcons teljesítményre 😀
több mint 11 éve
Örülök a W-nek lehet kellett a pofon előtte. Nem utolsó sorban Ricsiék fikázása is elmaradt igaz gyors átugrották a témát és inkább a CSÍÍÍFSSSSZ meg a TOM BRÉÉÉÉÉDIIII volt a téma igaz hogy nem tudom mióta van New York Petriots! 😊 de mindegy is..... 😊
több mint 11 éve
Kis elemzés Julio hosszú TD-jéről: www.nationalfootballpost.com/How-did-Julio-Jones-beat-the-Giants-deep.html?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Téli olimpia Naganoban 😊Julio cracked 1,000 yards today, making he and Roddy the first #Falcons teammates to reach that mark since 1998. Good things happened in '98Foci világbajnokság 😉 😛dande
98 óta először érte el két elkapónk is az 1000 yardos vonalat. Mind tudjuk, hogy mi volt 98-ban 😊shawnka
több mint 11 éve
Julio cracked 1,000 yards today, making he and Roddy the first #Falcons teammates to reach that mark since 1998. Good things happened in '98Foci világbajnokság 😉 😛
98 óta először érte el két elkapónk is az 1000 yardos vonalat. Mind tudjuk, hogy mi volt 98-ban 😊shawnka
több mint 11 éve
Julio cracked 1,000 yards today, making he and Roddy the first #Falcons teammates to reach that mark since 1998. Good things happened in '9898 óta először érte el két elkapónk is az 1000 yardos vonalat. Mind tudjuk, hogy mi volt 98-ban 😊
több mint 11 éve
Azt hiszem lehet pihenni a PO-ra, nem kéne most már semmilyen aljas sérülés.
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
múlt héten azt mondtam ha nyer a Giants a Saints ellen akkor minket is elkapnak. de remélem nem így lesz! 😊hát ha így fogunk játszani a PO-ban egy szavunk sem lehet!! 😀
szerintem nagyon jó lesz a meccs abból a szempontból, hogy képet kapjunk arról, hogy milyenek lehetünk a PO-ban. a Giants egy jó csapat (bajnok csapat), nagyon kell nekik a győzelem, hogy meglegyen a csoport elsőség. tehát kurvára fognak hajtani, úgyhogy ez egy jó erőfelmérő lesz, hogy a PO-ban egy erős csapat ellen mire mennénk.
RISE UP!Sugar611
több mint 11 éve
Willy Mo megint inaktív, sok jóra nem számítok.
Madden hates me.
több mint 11 éve
A topik egyik kedvenc szavajárását használva: ez a vereség még belefér, de ha a SF nyer a Patriots ellen, akkor ők 0,5 meccsre lesznek (bár nekik rosszabb a konferencia mutatójuk, így kevésbé veszélyesek), de mondok rosszabbat: ha a Green Bay nyer, akkor ők már is egy meccsre lesznek, még hozzá jobb mutatóval. Az utolsó két meccs már biztosan PO-ból kimaradó csapat ellen lesz, de egyiküknek sem kell tankolni, így minden mindegy alapon lehet kellemetlen.Röviden: belefér itt kikapni, de akkor kb. az utolsó héten sem lesz majd pihenő, mert a #1 veszélybe kerülhet, ha a riválisok teljesítenek.
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
múlt héten azt mondtam ha nyer a Giants a Saints ellen akkor minket is elkapnak. de remélem nem így lesz! 😊szerintem nagyon jó lesz a meccs abból a szempontból, hogy képet kapjunk arról, hogy milyenek lehetünk a PO-ban. a Giants egy jó csapat (bajnok csapat), nagyon kell nekik a győzelem, hogy meglegyen a csoport elsőség. tehát kurvára fognak hajtani, úgyhogy ez egy jó erőfelmérő lesz, hogy a PO-ban egy erős csapat ellen mire mennénk.
RISE UP!
több mint 11 éve
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
több mint 11 éve
Kicsit gondolkodtam ezen a DE dolgon, 4-et draftoltunk a Dimmy-érában:- Biermann: 5. körös, rotációs játékosnak vígan jó, ez 5. körös játékostól eredmény
- Sidbury: 4. kör, ez bukó
- Cliff Matthews: 7. kör, ink ST-be húztuk szvsz
- Massaquoi: 5. kör, rookie, korai megítélni
Madden hates me.
több mint 11 éve
Peters tavaly kurva jó volt futás ellen, idén tényleg nem az igazi de hát sokáig volt sérült, jövőre sztem megint jó lesz. a DL kérdés vhol igaz is meg nem is, aldon smith, JPP, matthews stb... azonnal upgrade volt. egyszerűen csak a jó embert kell draftolni 😀 ... nah nekünk legutóbb jamaal andersont, majd jerryt sikerült ide első körben draftolni 😀
több mint 11 éve
DT csak akkor kell sztem ha átállnánk 3-4re. jelenlegi rendszerhez sztem megvan a megfelelő emberanyag. gonzo meg egy ilyen én után sztem bevállal majd legalább még egyet. legalábbis vmiért erre számítok, kicsit olyan az ő visszavonulása mint annó favré. a projekt DEkkel meg tele a f*szom, az elmúlt pár évben senki nem jött be, sztem azonnal konstans kezdő kell arra a posztra. az LB és sec. kérdéssel tök egyetértek, willymo meg nem fog elmenni szvsz az ő megtartása prioritást fog élvezni...peachPFF szerint (néha vannak hülyeségeik, de kiindulásnak nem rossz) futás ellen Walker, Peters és Jerry is a liga 10 legszarabb DT-je közt van, ez gond, pláne úgy h nincs már Lofton, Gonzo szvsz max egy elvesztett SB v egy hosszabbításos PO-vereség, v vmi ehhez hasonló dráma esetén vállal még 1 évet, Willy Mo megtartása mindenkinél fontosabb sztem is, DL-ben meg ritka h vki már rookie évében istencsászár legyen, ha ilyet akarsz akk ink FA, amire nincs nagyon zseton, bár jut eszembe cutoltuk Edwardsot aki azért nem keresett keveset...
A 7végével kapcsolatban: Per @AJCFalcons Matt Ryan has never lost back-to-back games in his career when one of those games is at home. Lost 2-straight 2x but on rd.
Madden hates me.
több mint 11 éve
DT csak akkor kell sztem ha átállnánk 3-4re. jelenlegi rendszerhez sztem megvan a megfelelő emberanyag. gonzo meg egy ilyen én után sztem bevállal majd legalább még egyet. legalábbis vmiért erre számítok, kicsit olyan az ő visszavonulása mint annó favré. a projekt DEkkel meg tele a f*szom, az elmúlt pár évben senki nem jött be, sztem azonnal konstans kezdő kell arra a posztra. az LB és sec. kérdéssel tök egyetértek, willymo meg nem fog elmenni szvsz az ő megtartása prioritást fog élvezni...
több mint 11 éve
sziasztok,vasárnap gyertek: www.facebook.com/events/175373869272301/
és már itt sem vagyok (:
több mint 11 éve
Tudom hogy korán van még,de van már arról valami susmus,hogy kiket figyelünk,kik jöhetnek szóba a drafton?KennyNeedekről van értelme beszélni, meg arról h jelenleg ki képvisel olyan értéket h az adott körben kiválasszuk, h konkrétan ki melyik meccsen volt scoutolni azt nem igazán hozzák nyilvánosságra.
Ha már belekezdtem akk egy offseason preview:
Ugye a cap alá nem volt könnyű beférni tavaly sem, idén is szvsz javarészt újraigazolások lesznek, nagy nevű FA-ra nincs lóvé.
UFA lesz:
- Gonzo gyanúsan visszavonul keletkezik egy TE need.
- Az OL-ből FA lesz McClure, ő nem fog elmenni más csapathoz ebben biztos vagyok v hosszabbít 1 évet v visszavonul. Konz/Hawley személyében helyettese is van. Továbbá Baker és Svitek. Baker idén brutál jó, pass happy játékkal nyelt be eddig összesen 3 sacket és még nem dobtak rá zászlót. Ő egy ilyen szezon után sajna mocskos drága lesz, a probléma az h az IR-en lévő cseréje Svitek is FA, ő s jó volt tavaly mikor játszott, kérdés h mennyire épül fel, mit gondol róla a stáb h képes lesz-e hozni a korábbi színvonalat, ha igen, sztem ő marad. Ugye tavaly draftoltuk Holmes-t belőle még nem sokat láttunk. Sok-sok LT-ként is használható playa lesz UFA idén Bushrod, Clady, Jake Long, Vollmer, Branden Albert, Starks. Csak ugye ez egy olyan poszt, amit ha kell tag árán is, de megtartják a jó játékost (szvsz a QB után a legfontosabb az offense-ben). Szal LT needünk szvsz nem lesz, ha mégis lesz akk instant erre megy el az 1. körösünk ez kb. fix.
- Grimes, jövőre már 30 éves Achilles-szakadás után van, ez talán csökkenti iránta a keresletet, de ne legyen kétségünk afelől h ő oda ír alá ahol a legtöbb lóvét kapja. Mondjuk az nem baj h nem a több mint 10 misis tag-fizetéssel terheli a capet. Tavalyi FA-ból kiindulva szvsz nem fog senkitől Carr/Finnegan szintű 5 év 50 milliós szerződést kapni, egy Carlos Rogers-féle 4 év 29,3 misis szerződést ha eléteszünk sztem az kb. korrekt ha elfogadja spóroltunk 3 milliót az idei fizujához képest, ha nem akk sincs nagy baj hisz a CB-részlegünk kellően mély.
- Még kurva drága UFA lesz: Willy Mo. Ink Grimes menjen kettőjük közül.
- A secondaryből még UFA Owens és Franks is, nem hinném h vki elvinné őket kezdőnek, backup pénzt meg itt is kapnak.
- További UFA-k: Coffman (harmadik számú TE-t UDFA-n is lehet találni), Cox és Polite (nem drága FB-k, a rendszerbe passzolnak, vmelyik biztos marad), Drew Davis és Tim Toone (Davis 4. számú WR-nek OK, Toone max ST-er, pótolhatóak), Hope (kezdő tapasztalattal rendelkező csere-S, ő v vki hasonló nem árt a csapatba), McCown (backup QB pénzért maradhat), Peterson (szvsz visszavonul, LB depth kell a draftról feltétlen) és Sidbury (mehet, nem jött be)
Az RFA-k sztem maradnak, nekünk hasznos depth, picket nem igazán érnek másik csapatnak: McClain, Antone Smith, Palmer és Vance Walker.
Draft szvsz legfontosabb needek:
- TE kell.
- Jó run stuffer DT kell, aki 3-4 NT-t is eljátszik, hisz amíg Nolan a DC szvsz az átállás minden offseasonben téma lesz.
- Turner utód kell.
- Abrahammel 3 éves szerződést kötöttünk tavaly, ezért nem számolok azzal, hogy visszavonul, oda ink vmi projekt arcot képzelek el most, aki 3-4 OLB-ként is játszhat.
- LB depth kell
Kb. ez lenne az első 5 kör nálam aztán jöhet backup QB, S, OL azokkal most nem foglalkoznék, mert az nagyban függ az újraigazolásoktól.
Egy számomra szimpatikus szcenárió:
1. kör: Tyler Eifert TE, Notre Dame
2. kör: Sylvester Williams DT, North Carolina vagy Eddie Lacy RB, Alabama vagy Giovani Bernard RB, North Carolina
3. kör: Daniel McCullers DT, Tennessee vagy Stepfan Taylor RB, Stanford vagy Mike Gillislee RB, Florida
4. kör: Cornellius Carradine DE/OLB, Florida State
5. kör: DeVonte Holloman LB, South Carolina vagy Lerentee McCray LB, Florida vagy Kevin Reddick LB, North Carolina
Madden hates me.
több mint 11 éve
gondolom RB, DE első sorban...legalábbis remélem.szerk: ezt höri írta a draftolós topicban.
"kemény év lesz ez, 7. körben ugyanolyan futót tudsz draftolni mint a 2. végén."
sztem ez nekünk jó hír, akkor mehetünk vmi jóféle endre az első körben. + ha van rá sansz vhol hátul én behúznám lattimoret is a másik RB mellé, aztán 2 év múlva hátha bejön....
több mint 11 éve
Tudom hogy korán van még,de van már arról valami susmus,hogy kiket figyelünk,kik jöhetnek szóba a drafton?