NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Az 1970-es 1. körös választottunk John Small LB hétfőn elhunyt. Nyugodjon békében!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064
 sportsillustrated.cnn.com/nfl/news/20121212/nfl-week-14-power-rankings/?eref=sihp&sct=hp_t11_a0
több mint 11 éve
Tonight Matt Bosher was named the Falcons' 2012 Walter Payton Man of the Year for his community service work!

gratula!
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
egy kis Trash Talk:
 link.brightcove.com/services/player/bcpid836827756001?bckey=AQ~~%2CAAAAFIvhljk~%2CNz7UFI321EYSAUsYGYx5WAk9m9XiXaY8&bctid=2025068385001&ref=nf

Bryant kurva nagy arc!! 😀 😀 "you gonna be watching us in January got to love it!"Sugar611
Azt az egy meccset túléljük valahogy 😛gabokocka
Ú,ez nagyon csúnya mélyütés volt 😀

több mint 11 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
egy kis Trash Talk:
 link.brightcove.com/services/player/bcpid836827756001?bckey=AQ~~%2CAAAAFIvhljk~%2CNz7UFI321EYSAUsYGYx5WAk9m9XiXaY8&bctid=2025068385001&ref=nf

Bryant kurva nagy arc!! 😀 😀 "you gonna be watching us in January got to love it!"Sugar611
Azt az egy meccset túléljük valahogy 😛

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Some notes from the playing time percentages from Sunday:

RB Jacquizz Rodgers was on the field for 30 offensive snaps, which came out to 46 percent of the total offensive snaps taken. Turner took 20 snaps for 31 percent. Jason Snelling had 15 snaps for 23 percent and Antone Smith had one for two percent.

Cornerback Robert McClain played 67 of the 69 defensive snaps for 97 percent playing time. He also played 11 snaps on special teams. With Asante Samuel not getting any snaps despite being active, CB Chris Owens played 37 snaps for 54 percent.

In relief of William Moore, who was inactive Sunday, Chris Hope played all 69 defensive snaps and 13 special teams snaps.

DT Corey Peters played 60 snaps Sunday, which was 87 percent of the defensive snaps. DT Peria Jerry, in his return from a thigh injury that kept him out two games, played just 28 snaps for 41 percent.

Middle linebacker Akeem Dent, whose snaps fluctuate week-to-week depending on if the Falcons spend more time in base or nickel, played 32 snaps for 46 percent of the defense.

DT Jonathan Babineaux left the game in the first half due to a rib injury but ended up returning to the game in the third quarter. Usually the leader of the DTs in playing time percentage, Babs played just 28 snaps for 41 percent.
több mint 11 éve
egy kis Trash Talk:

Bryant kurva nagy arc!! 😀 😀 "you gonna be watching us in January got to love it!"
több mint 11 éve
ha ma nyer a Giants akkor szerintem minket is megvernek jövő héten!
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 14 858 — a new hope (again)
jó lenne a teljes első félidei játékot úgy ahogy van kitörölni a playbookból...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
a sikeres 3rd down eff arány megmutatta, hogy nekünk mennyire volt fontos ez a meccs.
ez mos simán belefért főleg, hogy régen kaptunk már ki a Pantherstől. jó lenne ezektől a pofonoktól erősebbé válni, mert jelenleg nem vagyunk azok...

több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
tippek estére? sima lesz, vagy megint szoros meccset játszunk?Sugar611
szoros lesz, és szerintem a második L (ami jó, mert ahányszor vereséget tippeltem, behúztuk, kopkop)

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Willy Mo inaktív...empty taxi
reméljük nem érezzük meg a hiányát! amúgy azt nem értem, hogy Samut megint, hogy drótozták össze! 😀
több mint 11 éve
Willy Mo inaktív...

Madden hates me.
több mint 11 éve
tippek estére? sima lesz, vagy megint szoros meccset játszunk?
több mint 11 éve
Új D Block videó😀
Rosszul megy a srácoknak.Kenny
ki a kék adidas-os??
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Új D Block videó😀
Rosszul megy a srácoknak.

több mint 11 éve
6atos Atlanta Falcons 668 — Falcons Fan
Michael Turner RB Elbow Limited Participation in Practice Questionable
Asante Samuel CB Shoulder Did Not Participate In Practice Questionable
William Moore S Hamstring Did Not Participate In Practice Questionable
Peria Jerry DT Quadricep Limited Participation in Practice Questionable
több mint 11 éve
State Farm Player of the week: Peter Konz
 www.atlantafalcons.com/media-lounge/videos/State-Farm-Player-of-the-Week-Peter-Konz/32f65157-0275-4a64-8f7f-24280ed779d1

Madden hates me.
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 14 858 — a new hope (again)
most megmondtam vagy megmondtam előre? 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
William Moore named NFC Defensive player of the week. He was -- always ready -- for the honor.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 213 — Egyéb témák lakó
egy szó mint 100, a f@szom kivan a médiával! 😀Sugar611
Már korábban is írtam: szokd meg 😀 Vagy írj a tulajnak, hogy költöztesse el a csapatot LA-be, máris egy későbbi esetleges 2-14 szezonnal is ti lesztek a legjobb csapat ever 😀

több mint 11 éve
visszatérve még a média visszhangra már akkor akartam írni, hogy nekem nem csak az nem tetszik, ahogy itthon Ricsiék beszélnek rólunk, hanem az is ahogy kinn.
szezon eleje óta folyton csak fanyalognak. most nálam az verte ki a biztosítékot, hogy az SI.com-os Power Ranking-en a másodikról a harmadik helyre tettek minket. ami tudom, hogy kurvára nem jelent semmit és senkit sem érdekel, de akkor is!!
 sportsillustrated.cnn.com/2012/writers/don_banks/12/05/nfl-week-13-power-rankings/index.html?eref=sihp&sct=hp_t11_a0

a másik meg ez:
 www.nfl.com/videos/atlanta-falcons/0ap2000000103709/Are-Falcons-viewed-differently-after-beating-Saints

nem'tom láttátok-e már. amúgy sok igazság van benne (mi is tudjuk, hogy mik a hibáink, miben kéne javulni), de akkor is már megint csak fanyalognak!
azért a 11 győzelem nem lehet véletlen!!

egy szó mint 100, a f@szom kivan a médiával! 😀
több mint 11 éve
NFC South Champions!shawnka
az első lépés megvan!!Sugar611
step by step..😊Keano
a hátralévő lépések: 1st PO win --> 1st Super Bowl --> 1st Super Bowl WINSugar611
Super Bowl-ban járt már a csapat.shawnka
igen tudom, PO-t is nyertünk már! úgy értettem, hogy a Smith-érában! 😀
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
step by step..😊Keano
a hátralévő lépések: 1st PO win --> 1st Super Bowl --> 1st Super Bowl WINSugar611
Super Bowl-ban járt már a csapat.
több mint 11 éve
step by step..😊Keano
a hátralévő lépések: 1st PO win --> 1st Super Bowl --> 1st Super Bowl WIN