NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 12 éve
Úgy h előbb volt a JAX a waiver sorrenden, de megsúgom h a Skins meg a Buffalo is claimelte, mi nem.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Sugar611
1 064
hogy lehet Jacksonvillebe igazolni?! áhhhh el se hiszem, pedig de jó lett volna ha idejön!!meg van vmi hülye lista, hogy W-L mutató alapján sorrendben tárgyalhatnak vele a csapatok... nah akkor mi kb tökutolsók vagyunk 😕peachkaszo
több mint 12 éve
meg van vmi hülye lista, hogy W-L mutató alapján sorrendben tárgyalhatnak vele a csapatok... nah akkor mi kb tökutolsók vagyunk 😕peach
több mint 12 éve
Variálgattunk kicsit a sémán ennek köszönhető a rush D javulása: www.atlantafalcons.com/news/article-1/Three-DT-Front-Helping-In-Run-Defense/f032aeb4-da36-4a25-813b-b310527445df
Madden hates me.
több mint 12 éve
meg van vmi hülye lista, hogy W-L mutató alapján sorrendben tárgyalhatnak vele a csapatok... nah akkor mi kb tökutolsók vagyunk 😕
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
bergerdani
4 913
babint nem tudnánk felszedni? absz. megérné egy ilyen domináns end...peachHanzus szerint nem lenne hülyeség, fasza lenne a passrushba. Baj viszont, hogy Chicagoban is kiköthet, ők egyszer már tárgyaltak vele mikor FA volt.
Osztom amúgy én is, szerintem jó lenne.
Mindig jövőre
több mint 12 éve
babint nem tudnánk felszedni? absz. megérné egy ilyen domináns end...
több mint 12 éve
csak, hogy károgjak még egy kicsit... engem komolyan aggaszt, hogy brayant rászokott a field goal kihagyásokra. az egyik legjobb kicker a ligában, a PO-ra muszáj, hogy összeszedje magátpeach37 éves, ez már K-nél is komoly kor. Egyébként 84%-os a FG%-a idén is, ez absz ligaátlag még most is. Jövő évben drafton/UDFA-ként szvsz bepróbálunk egy kickert (v esetleg Boshert megnézzük ott is elvégre azt is nyomta a U-n), azt ha lenyomja Bryant a vetélytársat a TC-n, akk a fiatal meg mehet PS-be.
Madden hates me.
több mint 12 éve
órán ülök, el lehet nézni, hogy nem működök 😀hát épp azért mondom 😊Buga22-ről is elhartleyzta.shawnkacsak, hogy károgjak még egy kicsit... engem komolyan aggaszt, hogy brayant rászokott a field goal kihagyásokra. az egyik legjobb kicker a ligában, a PO-ra muszáj, hogy összeszedje magátpeachegyszerű, 50 alatt nem szabad rúgatni vele 😀 Buga
több mint 12 éve
a múltkor egy 5X-est is mellé nyomott 😕
több mint 12 éve
hát épp azért mondom 😊22-ről is elhartleyzta.shawnkacsak, hogy károgjak még egy kicsit... engem komolyan aggaszt, hogy brayant rászokott a field goal kihagyásokra. az egyik legjobb kicker a ligában, a PO-ra muszáj, hogy összeszedje magátpeachegyszerű, 50 alatt nem szabad rúgatni vele 😀 Buga
több mint 12 éve
22-ről is elhartleyzta.csak, hogy károgjak még egy kicsit... engem komolyan aggaszt, hogy brayant rászokott a field goal kihagyásokra. az egyik legjobb kicker a ligában, a PO-ra muszáj, hogy összeszedje magátpeachegyszerű, 50 alatt nem szabad rúgatni vele 😀 Buga
több mint 12 éve
csak, hogy károgjak még egy kicsit... engem komolyan aggaszt, hogy brayant rászokott a field goal kihagyásokra. az egyik legjobb kicker a ligában, a PO-ra muszáj, hogy összeszedje magátpeachegyszerű, 50 alatt nem szabad rúgatni vele 😀
több mint 12 éve
csak, hogy károgjak még egy kicsit... engem komolyan aggaszt, hogy brayant rászokott a field goal kihagyásokra. az egyik legjobb kicker a ligában, a PO-ra muszáj, hogy összeszedje magát
több mint 12 éve
steroid stewie
268
Hálás vagyok a csapatnak az eddigi csodálatos szezonért!Tehát akkor itt csak szopó évben van tagfelvétel? 😊
Hálás vagyok a nézőknek, hogy a sikerek ellenére sem jöttek hirtelen divatfanok és bandwagonisták, és megmaradt az utóbbi években kialakult kis csapatunk. Köszönöm.shawnka
több mint 12 éve
Since 2008, #Falcons are 29-11 in one score games. Their .725 winning % is best in NFL in that span.
Madden hates me.
több mint 12 éve
ez mondjuk szerintem nem kérdés 😊Roddy már ezredes!! zsinórban hatodszor! GRATULA!!Sugar611jaa és 49 TD-je van! a Saints ellen jó lenne ha meglenne az a szép kerek szám! 😊Sugar611
javítani szeretném magam:
a BIZTOS csoportgyőzelemhez a következő két meccset kell nyerniGyurma PappaA BIZTOS csoportgyőzelemhez nyerni kell a csütörtöki meccset ÉS a Bucsnak ki kell kapnia vasárnap VAGY a Panthers ellen nyerni kell, ha a ATL és TB győzelem lesz. Csak hogy pontos legyek.
több mint 12 éve
Sugar611
1 064
Roddy már ezredes!! zsinórban hatodszor! GRATULA!!Sugar611jaa és 49 TD-je van! a Saints ellen jó lenne ha meglenne az a szép kerek szám! 😊
több mint 12 éve
Sugar611
1 064
Roddy már ezredes!! zsinórban hatodszor! GRATULA!!
több mint 12 éve
Mondjuk azt álmomban sem gondoltam volna, hogy 21 kísérletből 50 yardon tartjuk Martint, még ha 2 TD is van mellette 😊
több mint 12 éve
Sugar611
1 064
dettó!! 😀falconsfigyelo.blog.hu/2012/11/25/a_hard_day_s_night_falcons_24_bucsneked is beakadt a stream a final playnél? 😀empty taxi
Quick recap.berger90
több mint 12 éve
bergerdani
4 913
Már tudom, mit érezhettek a GB fanok 😂falconsfigyelo.blog.hu/2012/11/25/a_hard_day_s_night_falcons_24_bucsneked is beakadt a stream a final playnél? 😀empty taxi
Quick recap.berger90
Mindig jövőre
több mint 12 éve
falconsfigyelo.blog.hu/2012/11/25/a_hard_day_s_night_falcons_24_bucsneked is beakadt a stream a final playnél? 😀
Quick recap.berger90
Madden hates me.
több mint 12 éve
bergerdani
4 913
falconsfigyelo.blog.hu/2012/11/25/a_hard_day_s_night_falcons_24_bucsQuick recap.
Mindig jövőre