NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 12 éve
milyen volt, jók voltunk? nem tudtam nézni 😕 látom ryan megint csinált 2 TO-t, mi meg egyet sem peachJól haladt alapvetően az O, Bryant mellérúgott 2 FG-t, ez sokat számított, a Bucs O-tól ennyi pontot kapni nem szégyen szvsz.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
milyen volt, jók voltunk? nem tudtam nézni 😕 látom ryan megint csinált 2 TO-t, mi meg egyet sem
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
11 megpróbálta, 10 elbukott. Csütörtökön a 11. is el fog.
több mint 12 éve
10-1!
több mint 12 éve
...a Saints 0-4-es kezdése sem volt a realitás.Gyurma PappaMiért?😉
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Sugar611
1 064
játszik mindenki! 😊WR Julio Jones, LB Sean Weatherspoon and CB Asante Samuel are ACTIVE and will play today!
Julio jó lenne ha vigyázna magára!!
több mint 12 éve
- Befolyással nem vagyunk, viszont biztosan a sajátjainkat úgy alakítjuk majd, hogy cseppet se kelljen izgulnunk, és ebbe beleértem az alig legyőzött Panthers elleni visszavágót, idegenben, rólatok nem is beszélve.berger90Ez jól hangzik, de azért a másik csapat is ott lesz a pályán.
- A TB NEM fog mindent nyerni, ezt már most ki merem jelenteni. Jók, tényleg jók, de a divízióharcba nem szólnak bele.berger90Azt sem gondoltam, hogy 4 győzelemnél többjük lesz Freemannel, és erre tessék. Matematikailag beleszólhatnak a meccsekbe.
Igazából ha úgy nézzük (kicsit kiforgatva a dolgok) semennyire sem volt reális a 8-0, de ez a 9-1 is irreális, elnézve a szezon előtti sorsolás alapján (soha nem gondoltam volna, hogy az Eagles ekkorát tanyázik, vagy hogy Manning nem kapja szét a secondaryteket). Innentől kezdve nem tartom kevésbé elképzelhetetlennek, hogy a TB nyerjen még annyi meccset és a Falcons bukjon még annyit, hogy ez számítson. A realitásokat tegyük most félre, a Saits 0-4-es kezdése sem volt a realitás.
Nyilván a presztízs, rivalry stb miatt tényleg nem lenne jó beszedni a második vereséget épp a Bucs ellen, de ha ki is kapunk, fenntartom, hogy ez a csata a mi csapatainké.berger90Nézd, ez a része, a PR nyilatkozgatásokat eltekintve elég kevés profi játékost érdekel. Ha érdekes lenne, Lofton nem szerződik hozzánk. A lényeg az, hogy a BIZTOS csoportgyőzelemhez a következő két meccset kell nyerni, és onnantól kezdve a Panthers elleni meccs bukható. Általában mindig a következő meccsre kell koncentrálni, így ha én lennék a Falcons, tuti nem jutna eszembe, hogy ez a meccs a Bucs ellen bukható, mert úgy alakult az élet, hogy a következő hetekben mégsem annyira könnyűek a meccsek.
több mint 12 éve
- Csoportvezető alatt azt érted, hogy akik jelenleg azok? A Broncost ugyanis ütöttük, igaz hogy nekik nem indult túl jól, csak azóta mennek jobban.Csak az NFC számít.
berger90
több mint 12 éve
bergerdani
4 913
A fontosabbak:Jó reggelt, Falcons-győzelmet!Kritikát kértél, és nem Saints szurkolóként írom a következőket:
falconsfigyelo.blog.hu/2012/11/25/week_11_atlanta_falcons_tampa_bay_buccaneers
Kíméletlen kritikát szeretnék, köszönöm.berger90
Nem szabad elfelejteni azt sem, hogy ez a meccs bőven bukható, már csak azért is, mert szívesebben látnánk a kalózokat a PO-ban, mint mondjuk a Saints-et.Ez nem igaz, konkrétan tévedés. Azon felül, hogy a PO contender csapatnak a div-en belüli meccsek soha nem bukhatóak, pontosan meg is tudom magyarázni, hogy miért:
Ott kezdődik, hogy jelenleg nem nyertétek meg a csoportot, sőt az sem automatikus, hogy nem buktok 6-ot zsinórban. De nem kell minden meccset bukni: a TB 3 meccsre van, a Saints 4-re. Ha bukó a következő két meccs, és tfh a Saints és a TB is nyeri a mostani és a jövő heti meccsét is, akkor a Bucs 1 meccsre lesz, a Saints pedig 2-re, ráadásul úgy, hogy a akkor a NO a ti szempontotokból 0-2-re zárja az évet, tehát azonos mérleg esetén a Saints megy tovább. Ha még becsúszik egy vereség a Giants vagy a Lions vagy akár a Panthers ellen, akkor az utolsó heti meccsen a TB (ha addig mindent nyer) megnyerheti a csoportot, a Saints pedig elviheti a második helyet, és még a PO-ba se juttok be, hacsak nem mindkét WC helyet a csoport viszi.
Nyilván, ehhez kell, hogy a többi meccsét nyerje a két csapat, meg hogy jövő héten a Saints nyerjen Atlantában, de arra nektek már semmi befolyásotok sincs, hogy a rajtatok kívüli meccseken mi történik. Kevésbé rossz forgatókönyv, de szintén nem kellemes: egyik csoportvezetővel sem játszottatok idén, így a conf belüli eredmény a döntő tie-breaker, és ha veszítetek a diven belül, akkor a #1 elmehet erre.
Tehát: ez a vereség kicsit sem fér bele, sőt. Az, hogy a Saints helyett a Bucs jusson be, szintén nem rajtatok múlik, mivel a Saints még játszik a Bucs-szal, és ha ugyanazzal az eredménnyel zárnak, akkor az egymás elleni eredmény a döntő. Ezzel és egy esetleges jövő heti győzelemmel lenne meg a csoportgyőzelem, és onnan már csak a #1-et lehet elbukni. Ez és a jövő heti győzelem sokkal fontosabb, mint aminek látod.Gyurma Pappa
- Csoportvezető alatt azt érted, hogy akik jelenleg azok? A Broncost ugyanis ütöttük, igaz hogy nekik nem indult túl jól, csak azóta mennek jobban.
- Befolyással nem vagyunk, viszont biztosan a sajátjainkat úgy alakítjuk majd, hogy cseppet se kelljen izgulnunk, és ebbe beleértem az alig legyőzött Panthers elleni visszavágót, idegenben, rólatok nem is beszélve.
- A TB NEM fog mindent nyerni, ezt már most ki merem jelenteni. Jók, tényleg jók, de a divízióharcba nem szólnak bele.
Nyilván a presztízs, rivalry stb miatt tényleg nem lenne jó beszedni a második vereséget épp a Bucs ellen, de ha ki is kapunk, fenntartom, hogy ez a csata a mi csapatainké.
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Jó reggelt, Falcons-győzelmet!Kritikát kértél, és nem Saints szurkolóként írom a következőket:
Nem szabad elfelejteni azt sem, hogy ez a meccs bőven bukható, már csak azért is, mert szívesebben látnánk a kalózokat a PO-ban, mint mondjuk a Saints-et.Ez nem igaz, konkrétan tévedés. Azon felül, hogy a PO contender csapatnak a div-en belüli meccsek soha nem bukhatóak, pontosan meg is tudom magyarázni, hogy miért:
Ott kezdődik, hogy jelenleg nem nyertétek meg a csoportot, sőt az sem automatikus, hogy nem buktok 6-ot zsinórban. De nem kell minden meccset bukni: a TB 3 meccsre van, a Saints 4-re. Ha bukó a következő két meccs, és tfh a Saints és a TB is nyeri a mostani és a jövő heti meccsét is, akkor a Bucs 1 meccsre lesz, a Saints pedig 2-re, ráadásul úgy, hogy a akkor a NO a ti szempontotokból 0-2-re zárja az évet, tehát azonos mérleg esetén a Saints megy tovább. Ha még becsúszik egy vereség a Giants vagy a Lions vagy akár a Panthers ellen, akkor az utolsó heti meccsen a TB (ha addig mindent nyer) megnyerheti a csoportot, a Saints pedig elviheti a második helyet, és még a PO-ba se juttok be, hacsak nem mindkét WC helyet a csoport viszi.
Nyilván, ehhez kell, hogy a többi meccsét nyerje a két csapat, meg hogy jövő héten a Saints nyerjen Atlantában, de arra nektek már semmi befolyásotok sincs, hogy a rajtatok kívüli meccseken mi történik. Kevésbé rossz forgatókönyv, de szintén nem kellemes: egyik csoportvezetővel sem játszottatok idén, így a conf belüli eredmény a döntő tie-breaker, és ha veszítetek a diven belül, akkor a #1 elmehet erre.
Tehát: ez a vereség kicsit sem fér bele, sőt. Az, hogy a Saints helyett a Bucs jusson be, szintén nem rajtatok múlik, mivel a Saints még játszik a Bucs-szal, és ha ugyanazzal az eredménnyel zárnak, akkor az egymás elleni eredmény a döntő. Ezzel és egy esetleges jövő heti győzelemmel lenne meg a csoportgyőzelem, és onnan már csak a #1-et lehet elbukni. Ez és a jövő heti győzelem sokkal fontosabb, mint aminek látod.
több mint 12 éve
bergerdani
4 913
szerintem elférne még több odaszúrás is, nyugodtan vállald fel szubjektívebben a véleményedet.shawnkacseszegetem eleget a többi csapatot itt a fórumon és egy másik blogban egyaránt. lehet, hogy kiégtem.
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Jó reggelt, Falcons-győzelmet!fanblog révén jobban belemehetnél a positional matchupokba, lehetne kicsit részletesebben merengeni, hogy ki miért mit csinálhat, akár a hétközi dolgokat is beleírhatod: edzések, nyilatkozatok, d-block baromkodás. szerintem elférne még több odaszúrás is, nyugodtan vállald fel szubjektívebben a véleményedet.
több mint 12 éve
Hálás vagyok a nézőknek, hogy a sikerek ellenére sem jöttek hirtelen divatfanok és bandwagonistákshawnkaMivel még a "bandwagonerek" is tudják, hogy a Falcons a PO-ban mindig csak egy meccset játszik 😉
több mint 12 éve
bergerdani
4 913
Jó reggelt, Falcons-győzelmet!falconsfigyelo.blog.hu/2012/11/25/week_11_atlanta_falcons_tampa_bay_buccaneers
Kíméletlen kritikát szeretnék, köszönöm.
Mindig jövőre
több mint 12 éve
hát igen, sajnos nem sokan akarnak olyan csapatot választani kedvencként, amiről azt látják, hogy még attól a gyenge Saintstől is kikap, amit a Chiefs elvert 😛Hálás vagyok a csapatnak az eddigi csodálatos szezonért!Mert egy ilyen csapatnak még bandwagonok sem tudnak szurkolni 😀 😀Wyatt
Hálás vagyok a nézőknek, hogy a sikerek ellenére sem jöttek hirtelen divatfanok és bandwagonisták, és megmaradt az utóbbi években kialakult kis csapatunk. Köszönöm.shawnka
több mint 12 éve
csak úgy sziporkázol 😛Hálás vagyok a csapatnak az eddigi csodálatos szezonért!Mert egy ilyen csapatnak még bandwagonok sem tudnak szurkolni 😀 😀Wyatt
Hálás vagyok a nézőknek, hogy a sikerek ellenére sem jöttek hirtelen divatfanok és bandwagonisták, és megmaradt az utóbbi években kialakult kis csapatunk. Köszönöm.shawnka
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Hálás vagyok a csapatnak az eddigi csodálatos szezonért!Mert egy ilyen csapatnak még bandwagonok sem tudnak szurkolni 😀 😀
több mint 12 éve
Sugar611
1 064
CB Asante Samuel, LB Sean Weatherspoon and WR Julio Jones are questionable for Sunday's game vs. Tampa.
több mint 12 éve
Sound FX Matt Ryan:Ezek a kedvenc videóim.Ezeknél nincs jobb.
www.nfl.com/videos/atlanta-falcons/0ap2000000098806/Sound-FX-Ryan-gets-roughed-upSugar611
több mint 12 éve
Sugar611
1 064
Sound FX Matt Ryan:www.nfl.com/videos/atlanta-falcons/0ap2000000098806/Sound-FX-Ryan-gets-roughed-up
több mint 12 éve
...mondjuk én a ki miért szurkol kinek topikban bandwagonistának lettem titulálva 😀
több mint 12 éve
Hálás vagyok a csapatnak az eddigi csodálatos szezonért!Hálás vagyok a nézőknek, hogy a sikerek ellenére sem jöttek hirtelen divatfanok és bandwagonisták, és megmaradt az utóbbi években kialakult kis csapatunk. Köszönöm.
több mint 12 éve
www.thefalcoholic.com/2012/11/20/3672520/falcons-sign-guard-harland-gunnKennyVettünk egy Sains playbookot, ennyi.
Madden hates me.
több mint 12 éve
YES! YES! YES!pont linkelni akartam
blog.atlantafalcons.com/jayadams/2012/11/21/was-chris-owens-last-sundays-savior/shawnka
Madden hates me.