NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
14
4
2:15, Arena4
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
step by step..😊NFC South Champions!shawnkaaz első lépés megvan!!Sugar611
több mint 11 éve
Miért lenne az? Vannak nála jobbak.off:ugyanez... csak leader és tud passzolni (helyesebb megfogalmazás, hogy nem vállalja magát túl). 😀a Giants meccséről jut eszembe, nem'tom ti hogy vagytok vele, de én imádom RG3-t! egy csomó Redskins meccset szoktam nézni.a nagyobbik manningre gondoltam a Tampa ellen, de egyelőre a bucs vezet.berger90a Giants győzelme nekünk miért jó?ZsocaSose hittem, hogy egyszer Manningnek fogok szurkolni. Akármelyiknek.berger90Undorítóan kényelmes helyzetben vagyunk.shawnkaigen, eddig elég jól alakultak a mai meccsek!! 😊Sugar611
úgy játszik mint Vick, ami miatt ugye Falcons fan lettem!! 😊Sugar611
szerintem már most hatalmas tálentum (Freeman és Cam szintű legalább 😊 ). vicces, hogy RGIII így sem fogja megkapni az év újonca címet.
off2: miattuk megnézem az MNF-et. régebben nagyon drukkoltam nekik, de már csak egy Moss maradt abból a csapatból.
Zsoca
Gratulálok nektek a csoportgyőzelemhez.
több mint 11 éve
off:ugyanez... csak leader és tud passzolni (helyesebb megfogalmazás, hogy nem vállalja magát túl). 😀a Giants meccséről jut eszembe, nem'tom ti hogy vagytok vele, de én imádom RG3-t! egy csomó Redskins meccset szoktam nézni.a nagyobbik manningre gondoltam a Tampa ellen, de egyelőre a bucs vezet.berger90a Giants győzelme nekünk miért jó?ZsocaSose hittem, hogy egyszer Manningnek fogok szurkolni. Akármelyiknek.berger90Undorítóan kényelmes helyzetben vagyunk.shawnkaigen, eddig elég jól alakultak a mai meccsek!! 😊Sugar611
úgy játszik mint Vick, ami miatt ugye Falcons fan lettem!! 😊Sugar611
szerintem már most hatalmas tálentum (Freeman és Cam szintű legalább 😊 ). vicces, hogy RGIII így sem fogja megkapni az év újonca címet.
off2: miattuk megnézem az MNF-et. régebben nagyon drukkoltam nekik, de már csak egy Moss maradt abból a csapatból.
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
a Giants meccséről jut eszembe, nem'tom ti hogy vagytok vele, de én imádom RG3-t! egy csomó Redskins meccset szoktam nézni.a nagyobbik manningre gondoltam a Tampa ellen, de egyelőre a bucs vezet.berger90a Giants győzelme nekünk miért jó?ZsocaSose hittem, hogy egyszer Manningnek fogok szurkolni. Akármelyiknek.berger90Undorítóan kényelmes helyzetben vagyunk.shawnkaigen, eddig elég jól alakultak a mai meccsek!! 😊Sugar611
úgy játszik mint Vick, ami miatt ugye Falcons fan lettem!! 😊
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
a nagyobbik manningre gondoltam a Tampa ellen, de egyelőre a bucs vezet.a Giants győzelme nekünk miért jó?ZsocaSose hittem, hogy egyszer Manningnek fogok szurkolni. Akármelyiknek.berger90Undorítóan kényelmes helyzetben vagyunk.shawnkaigen, eddig elég jól alakultak a mai meccsek!! 😊Sugar611
Mindig jövőre
több mint 11 éve
a Giants győzelme nekünk miért jó?Sose hittem, hogy egyszer Manningnek fogok szurkolni. Akármelyiknek.berger90Undorítóan kényelmes helyzetben vagyunk.shawnkaigen, eddig elég jól alakultak a mai meccsek!! 😊Sugar611
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Sose hittem, hogy egyszer Manningnek fogok szurkolni. Akármelyiknek.Undorítóan kényelmes helyzetben vagyunk.shawnkaigen, eddig elég jól alakultak a mai meccsek!! 😊Sugar611
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
Undorítóan kényelmes helyzetben vagyunk.shawnkaigen, eddig elég jól alakultak a mai meccsek!! 😊
több mint 11 éve
Undorítóan kényelmes helyzetben vagyunk.
több mint 11 éve
Kis Bosher hype: www.atlantafalcons.com/news/article-1/Bosher-Has-Career-Night-Against-Saints/389d8610-46d9-4089-9b70-b520c3b15ad7
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Falcons győztes meccsein kívül Saints meccseket szoktam nézni ahogy kikapnak, de ebből már volt a héten 😊😊😊Marad a TB.......
több mint 11 éve
hát nemtom, nekem a saints elleni bőven elég volt egyszer, az offense égése nem igazát vidít fel még a győzelem ellenére sem 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
csak én vagyok úgy vele, hogy szívesen néznék ma is egy Falcons meccset?! 😀Sugar611győzelem után mindig ez van. olyan szépen nyomjuk hogy naphosszat nézném 😀
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
csak én vagyok úgy vele, hogy szívesen néznék ma is egy Falcons meccset?! 😀
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
ez kurva jóó!! nézzétek meg!www.nfl.com/videos/atlanta-falcons/0ap2000000103139/NFL-Films-Presents-The-Falcons-just-want-to-have-fun
több mint 11 éve
Hát azért Höritől is kaptunk rendesen, felesleges Ricsire fogni az egészet 😀Semmi bajom nem lenne az egésszel, ha ki lenne ez egyensúlyozva Ricsi részéről. Nem véletlenül hoztam fel a Broncos elleni MNF-et, az a meccs ugyanis minden szurkolóban kiverte volna a biztosítékot, ahogy még három pick után is Manninget emelték az égbe "hááát mindenkinek mehet rosszul", stb. (Fordított esetben, ha Ricsi közvetítette volna a Cards elleni meccsünket, egészen biztos a föld alá húzta volna Mattyt) Ugyanígy említhettem volna Favre utolsó szezonját, ahol hiába játszott rettenetesen, Ricsi nem látott tovább a múltnál.berger90Ezt már baromi sokszor kielemeztük a Saints topikban. Ha a Giants vagy a Packers lenne a liga első: agyonajnároznák. A Saints-szel kapcsolatban 2006-ban kb. ugyanez volt a médiavisszhang, pedig már volt akkor PO győzelmük. 2009-ben is inkább a Coltsról és a Vikesról szólt a média, a Saints-szel kapcsolatban pedig inkább Drewról beszéltek, mint az egész csapatról.Amíg nem nyerünk PO-meccset nem változik a közvélemény álláspontja rólunk.empty taxiEzt aláírom.De talán mégis lehetne nagyobb tisztelettel beszélni egy ligaelső csapatról,pláne a TV-ben.Kenny
Nem kell ezzel foglalkozni. 2010-ben is 13-3-as szezonban sokkal több figyelmet kapott a Falcons, de akkor elég lehangoló vereséget szenvedett el a Falcons, tavaly már óvatosabb volt a média, és igazuk is lett. Ha megnyeritek az első meccset, akkor már ugye Conf döntő, és ha ott jól játszik a csapat, megint menni fog a "red hot" stb.Gyurma Pappa
több mint 11 éve
Igaz! Az elit csapat jobb szó arra, amit írni akartam. 😉Mi is tudjuk, hogy döcög a szekér és mégis mindig nyerünk (1 kivétellel)Nem, ez az elit csapatok erénye. 😊 Azt pedig senki nem vonja kétségbe, hogy a Falcons elit csapat. De az elit csapat még nem bajnok csapat.peterk2005
Felteszem a kérdést: Nem ez az igazi bajnokcsapatok erénye?csizizoli
GO FALCONS!
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Semmi bajom nem lenne az egésszel, ha ki lenne ez egyensúlyozva Ricsi részéről. Nem véletlenül hoztam fel a Broncos elleni MNF-et, az a meccs ugyanis minden szurkolóban kiverte volna a biztosítékot, ahogy még három pick után is Manninget emelték az égbe "hááát mindenkinek mehet rosszul", stb. (Fordított esetben, ha Ricsi közvetítette volna a Cards elleni meccsünket, egészen biztos a föld alá húzta volna Mattyt) Ugyanígy említhettem volna Favre utolsó szezonját, ahol hiába játszott rettenetesen, Ricsi nem látott tovább a múltnál.Ezt már baromi sokszor kielemeztük a Saints topikban. Ha a Giants vagy a Packers lenne a liga első: agyonajnároznák. A Saints-szel kapcsolatban 2006-ban kb. ugyanez volt a médiavisszhang, pedig már volt akkor PO győzelmük. 2009-ben is inkább a Coltsról és a Vikesról szólt a média, a Saints-szel kapcsolatban pedig inkább Drewról beszéltek, mint az egész csapatról.Amíg nem nyerünk PO-meccset nem változik a közvélemény álláspontja rólunk.empty taxiEzt aláírom.De talán mégis lehetne nagyobb tisztelettel beszélni egy ligaelső csapatról,pláne a TV-ben.Kenny
Nem kell ezzel foglalkozni. 2010-ben is 13-3-as szezonban sokkal több figyelmet kapott a Falcons, de akkor elég lehangoló vereséget szenvedett el a Falcons, tavaly már óvatosabb volt a média, és igazuk is lett. Ha megnyeritek az első meccset, akkor már ugye Conf döntő, és ha ott jól játszik a csapat, megint menni fog a "red hot" stb.Gyurma Pappa
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Ezt már baromi sokszor kielemeztük a Saints topikban. Ha a Giants vagy a Packers lenne a liga első: agyonajnároznák. A Saints-szel kapcsolatban 2006-ban kb. ugyanez volt a médiavisszhang, pedig már volt akkor PO győzelmük. 2009-ben is inkább a Coltsról és a Vikesról szólt a média, a Saints-szel kapcsolatban pedig inkább Drewról beszéltek, mint az egész csapatról.Amíg nem nyerünk PO-meccset nem változik a közvélemény álláspontja rólunk.empty taxiEzt aláírom.De talán mégis lehetne nagyobb tisztelettel beszélni egy ligaelső csapatról,pláne a TV-ben.Kenny
Nem kell ezzel foglalkozni. 2010-ben is 13-3-as szezonban sokkal több figyelmet kapott a Falcons, de akkor elég lehangoló vereséget szenvedett el a Falcons, tavaly már óvatosabb volt a média, és igazuk is lett. Ha megnyeritek az első meccset, akkor már ugye Conf döntő, és ha ott jól játszik a csapat, megint menni fog a "red hot" stb.
több mint 11 éve
Amíg nem nyerünk PO-meccset nem változik a közvélemény álláspontja rólunk.empty taxiEzt aláírom.De talán mégis lehetne nagyobb tisztelettel beszélni egy ligaelső csapatról,pláne a TV-ben.
több mint 11 éve
Mi is tudjuk, hogy döcög a szekér és mégis mindig nyerünk (1 kivétellel)Nem, ez az elit csapatok erénye. 😊 Azt pedig senki nem vonja kétségbe, hogy a Falcons elit csapat. De az elit csapat még nem bajnok csapat.
Felteszem a kérdést: Nem ez az igazi bajnokcsapatok erénye?csizizoli
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Amíg nem nyerünk PO-meccset nem változik a közvélemény álláspontja rólunk.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...