NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 399 — Lájkold a zsűrit!
Ha 3 . körben jó a DE és 7.ben az OLB az A+, de így is tetszik.
Közben újabb privát workoutok:
Donald Stephenson OL Oklahoma: én húztam be a mock draft game-ben a Chargersnek a 4. körben, talán egyesek szerint ez reach, de a srác az OL bármely pontján bevethető, ami egy nagyon klassz dolog. College karrierje végefelé egyébként Landry Jones vakoldalát őrizte...
Gino Gradkowski G/C Delaware: A West Virginián kezdte a karrierjét, potenciális UDFA, idén FCS All-American volt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
csizizoli Atlanta Falcons 94 — Falcons fan
Ezzel meg lenék elégedve...

GO FALCONS!
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
ez jött össze, be proud of me:

2/55 Atlanta Falcons: Orson Charles, TE (Georgia)
3/84 Atlanta Falcons: Sean Spence, OLB (Miami)
5/157 Atlanta Falcons: Eric Page, WR (Toledo)
6/192 Atlanta Falcons: Josh LeRibeus, OG (SMU)
7/229 Atlanta Falcons: Tim Fugger, DE (Vanderbilt)
7/249* Atlanta Falcons: Sean Richardson, SS (Vanderbilt)

jöhetett volna még CB is akár, de Owens mögé minek? naugye.
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 14 854 — a new hope (again)
én sztem az este végén a budiban fogok booozni, de ha elb*szod akkor leváltunk a GM pozícióból... :mad: 😂

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
másfél óra múlva kezdődik a bowl.hu gigamega mock draftja. én viszem a Falconst, lehet jönni booozni 😛
több mint 12 éve
nicholas sztem is teljesen ok, safetybe meg kezdő ember nem kell, decoud és moore sztem megoldja, a depth az természetesen kellene...

több mint 12 éve
Nicholas jó, egy SLB ritkán hoz látványos upgradet, eléggé szűrke poszt, amit kell azt megoldja ő, nem véletlen vitte volna a tavalyi FA-szezon alatt a Jax meg a Lions is kezdőnek. A többi való igaz, kb. ezek a needek, én mondjuk még a pass rushert hozzácsaptam volna.

Madden hates me.
több mint 12 éve
deadmike Atlanta Falcons 488 — dirty bird
szerintem mindenképpen várható a secondarybe egy, akár két játékos is

íme a csapat draft szükségletei:

http://dirtybirds.blog.hu/2012/04/07/draft_szuksegletek

meglepi, azt hittem a sanders-hayden duóból legalább az egyik marad. :/ , grimes nyom egy hold outot és marad dunta,owens,franks,decoud és moore. elég vékonka, főleg a safety poszt, sztem lassan borítékolhatjuk a 3. körös safety draftot?peach
több mint 12 éve
meglepi, azt hittem a sanders-hayden duóból legalább az egyik marad. :/ , grimes nyom egy hold outot és marad dunta,owens,franks,decoud és moore. elég vékonka, főleg a safety poszt, sztem lassan borítékolhatjuk a 3. körös safety draftot?

több mint 12 éve
Hayden -> Bears, 1 év

http://dirtybirds.blog.hu/2012/04/06/hayden_chicagoban_folytatja
több mint 12 éve
megvan McClure és Zelenka fizetése:

http://dirtybirds.blog.hu/2012/04/05/a_jelenlegi_penzugyi_helyzet

Az olcsónál is olcsóbb üzlet köttetett.
több mint 12 éve
Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem! 😊 A probléma megoldódott, a régi-új bejegyzés megszületett, most már elérhető:

http://dirtybirds.blog.hu/2012/04/05/a_nike-era

Hírek Sandersről és az előszezonbeli meccsekről a blogon!deadmike
A Nike-éra cikket szívesen megnézném de a snap utáni hivatkozást nem találja :/Buga
csekkoltam, de nem találtam hibát. nálam rendesen megjeleníti a snapre kattintva is.

bár valóban valami kehe lehet, mert elég érdekes a linkje :s pedig van címe

már látom a problémát: a cikk címére kattintva nem jeleníti meg, a snapre kattinva viszont igen és két különböző oldalra mutatnak.
akkor most lelövöm a posztot és csinálok egy újat, remélem megoldódik a dolog 😊
több mint 12 éve
Buga Atlanta Falcons 435 — Falcons fan
Hírek Sandersről és az előszezonbeli meccsekről a blogon!deadmike
A Nike-éra cikket szívesen megnézném de a snap utáni hivatkozást nem találja :/

több mint 12 éve
Hírek Sandersről és az előszezonbeli meccsekről a blogon!
több mint 12 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 058 — Falcons Fan
A preseason-ban nyomjuk a Ravens-el, a Bengals-al, a Dolphins-al és a Jaguars-al...részletek :
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d82815357/article/cardinalssaints-game-set-to-kick-off-2012-preseason-schedule

több mint 12 éve
Új privát workout:
Ryan Broyles WR Oklahoma: ő jegyzi az NCAA történetének legtöbb elkapását, ugyanakkor, se a magassága, se a gyorsasága, se az ereje nem elit. Ráadásul elszakította az ACL-jét. Ha behúzzuk a 6. körben valszeg slot WR-ként számolunk vele, ami nem is hülyeség elvégre h nincs Weems lehet h Douglasből megint többet láthatunk mint returner. Egyébként PR-ként Broyles is jó.

Madden hates me.
több mint 12 éve
Hát, kövezzetek meg, de nekem nagyon bejön a Seahawks meze és az új sisak is. big_smile Valami hasonló új dizájnt el tudnék képzelni nálunk is. Goodell azt nyilatkozta, hogy azért előbb-utóbb váltani fognak csapatok az új kinézetre.deadmike
Sisakról annyit, hogy több helyen olvastam, sokak szerint vissza kellene térnünk a piros helmethez 😊 csípem a piros sisakot, nem tudom miként mutatna az új logóval 😊 ( a mostanival sincs semmi bajom )

több mint 12 éve
vaskalaposak 😀

Hát, kövezzetek meg, de nekem nagyon bejön a Seahawks meze és az új sisak is. 😀 Valami hasonló új dizájnt el tudnék képzelni nálunk is. Goodell azt nyilatkozta, hogy azért előbb-utóbb váltani fognak csapatok az új kinézetre.deadmike
Állítólag nem egy csapatnál hozott újítást a Nike, csak azt visszadobták az adott franchise vezetői.empty taxi
több mint 12 éve
Hát, kövezzetek meg, de nekem nagyon bejön a Seahawks meze és az új sisak is. 😀 Valami hasonló új dizájnt el tudnék képzelni nálunk is. Goodell azt nyilatkozta, hogy azért előbb-utóbb váltani fognak csapatok az új kinézetre.deadmike
Állítólag nem egy csapatnál hozott újítást a Nike, csak azt visszadobták az adott franchise vezetői.

Madden hates me.
több mint 12 éve
Hát, kövezzetek meg, de nekem nagyon bejön a Seahawks meze és az új sisak is. 😀 Valami hasonló új dizájnt el tudnék képzelni nálunk is. Goodell azt nyilatkozta, hogy azért előbb-utóbb váltani fognak csapatok az új kinézetre.
több mint 12 éve
amúgy mindenki valamelyik sztár játékosát vagy egy jó kiállású izmos playert küldött, mi meg pont ezt a kövér Blalock-ot?! 😀 marha jól mutat... 😊Buga
Justin is izmos. Csak máshol 😀
több mint 12 éve
amúgy mindenki valamelyik sztár játékosát vagy egy jó kiállású izmos playert küldött, mi meg pont ezt a kövér Blalock-ot?! 😀 marha jól mutat... 😊

több mint 12 éve
grrr, nem kicsinyítette le a képet, na jó, most inkább nem pöcsölök vele, itt a link:

http://twitter.com/#!/UniWatch/status/187210831052800000/photo/1

nagyon nagyot csalódtam, de talán majd az alternate mezeknél láthatunk némi kreativitást...deadmike
Én nem tudom miért ilyen csalódott mindenki, én nem is vártam, hogy változtassanak a mezeken... láttam már milyen hagyomány kedvelőek az usában, én akkor lepődtem volna meg ha drasztikusan változnak a mezek. amikor reebookra váltottak se volt változás max. a szabásában de az uniform ugyan olyan maradt 😊

több mint 12 éve
normális verzióban:

több mint 12 éve
Ryan az új mezben, bár sok nem látszik, mert "művészfotó".

http://blog.atlantafalcons.com/jayadams/2012/04/03/nike-launches-jerseys/