NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
126
14
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
57
10
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
55
13
22:25
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 12 éve
legyen úgy 😊 még arra is gondoltam, hogy valamiféle ellenszenv alakult ki közte és a csapat között a tárgyalások során és azért választotta a Szenteket, de ez is csak spekuláció 😊Pontosan azt mondja, hogy bizony kapott nagyobb ajánlatot, de olyan csapatot akart, ahol van esélye SB-t nyerni. És ugye itt egyértelműen nem arra gondolt, hogy Atlantában nem lett volna rá esélye, szóval mivel a pletykák szerint csak a TB érdeklődött... okos srác ez 😊Gyurma PappaÁllítólag. 😊Bugatalán Loftonnak hiszel
http://www.790thezone.com/instantreplay/Episodes.aspx?PID=2446
az interjú közepén beszél erről, de érdemes végighallgatni az elejétől, kap pár nehéz kérdést.atapapa
több mint 12 éve
Pontosan azt mondja, hogy bizony kapott nagyobb ajánlatot, de olyan csapatot akart, ahol van esélye SB-t nyerni. És ugye itt egyértelműen nem arra gondolt, hogy Atlantában nem lett volna rá esélye, szóval mivel a pletykák szerint csak a TB érdeklődött... okos srác ez 😊talán Loftonnak hiszelÁllítólag a miénknél kapott egy nagyobb ajánlatot is, nem csak a pénz döntött nálaatapapaÁllítólag. 😊Buga
az interjú közepén beszél erről, de érdemes végighallgatni az elejétől, kap pár nehéz kérdést.atapapa
több mint 12 éve
talán Loftonnak hiszelÁllítólag a miénknél kapott egy nagyobb ajánlatot is, nem csak a pénz döntött nálaatapapaÁllítólag. 😊Buga
az interjú közepén beszél erről, de érdemes végighallgatni az elejétől, kap pár nehéz kérdést.
több mint 12 éve
Van egy 7. körös comp pickünk
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Állítólag a miénknél kapott egy nagyobb ajánlatot is, nem csak a pénz döntött nálaatapapaÁllítólag. 😊
több mint 12 éve
Állítólag a miénknél kapott egy nagyobb ajánlatot is, nem csak a pénz döntött nála
több mint 12 éve
arra lennék kivi, mi mennyit ajánlhattunk és mennyit a saints...? :/peachegyelőre jó lenne tudni, hogy mennyi a szerződés... de szerintem a nfl tulajok találkozójának végéig nem fogjuk megtudni, Loomis is ott van
több mint 12 éve
arra lennék kivi, mi mennyit ajánlhattunk és mennyit a saints...? :/
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Azt valószínűleg nem tudjuk meg soha, hogy a Tampa mennyit ajánlott, de azt nem hiszem hogy ne a pénz lett volna az elsődleges nála, véleményem szerint a legfontosabb, hogy megszedje magát a rookie szerződése után, ami ugye elég kevés volt.Buga+1. megérdemel egy rendes szerződést, de azért menjen a fenébe, hogy pont a Saints-hez ment.
több mint 12 éve
Azt valószínűleg nem tudjuk meg soha, hogy a Tampa mennyit ajánlott, de azt nem hiszem hogy ne a pénz lett volna az elsődleges nála, véleményem szerint a legfontosabb, hogy megszedje magát a rookie szerződése után, ami ugye elég kevés volt.
több mint 12 éve
azt nem tudom, de tampában van kb. 20 misi a capben, nálunk 4 misi... Nicks is Tampát választotta, pedig szépen kapott volna, feltételezem, hogy Tampa Loftonnak is többet kínált.. sokat elmond, hogy már a TB ajánlatával a táskájában érkezett New Orleansba, kizárt, hogy többet ajánlottunk, mint a Tampa... ma-holnap kiderül majd a szerződésTi mennyit adtatok neki? és a Tampa mennyit akart?Buganem figyelt az se csapatot, se káoszt csak a pénzt 😊Bugaakkor Tampába megy...Gyurma Pappa
több mint 12 éve
Ti mennyit adtatok neki? és a Tampa mennyit akart?akkor Tampába megy...Gyurma Pappalol, ez jó volt. Akkora káosz van, hogy Lofton is inkább idejött játszani. 😊Gyurma Pappanem figyelt az se csapatot, se káoszt csak a pénzt 😊Buga
több mint 12 éve
akkor Tampába megy...nem figyelt az se csapatot, se káoszt csak a pénzt 😊Bugaazért a jelenlegi káosznál nagyobbat teremteni NO-ban meglehetősen nehéz lenne 😀lol, ez jó volt. Akkora káosz van, hogy Lofton is inkább idejött játszani. 😊Gyurma Pappa
deadmike
több mint 12 éve
nem figyelt az se csapatot, se káoszt csak a pénzt 😊azért a jelenlegi káosznál nagyobbat teremteni NO-ban meglehetősen nehéz lenne 😀lol, ez jó volt. Akkora káosz van, hogy Lofton is inkább idejött játszani. 😊Gyurma Pappa
hát, csak nem lepett meg minket... van hátha 2ős ügynökként küldtük át NO-ba, hogy bomlassza a rendet 😀 😀peachdeadmike
több mint 12 éve
azért a jelenlegi káosznál nagyobbat teremteni NO-ban meglehetősen nehéz lenne 😀lol, ez jó volt. Akkora káosz van, hogy Lofton is inkább idejött játszani. 😊
hát, csak nem lepett meg minket... van hátha 2ős ügynökként küldtük át NO-ba, hogy bomlassza a rendet 😀 😀peachdeadmike
Van egy cikk, ahol leírják: ha csak 75%-ot hoz a csapat a tavalyhoz képest, akkor is bajban van azért a liga védelmeinek nagy része. Csak mondom: Carmicheal Jr. hívta a playeket ellenetek Atlantában is, ahol bírói segítség nélkül (nem én mondtam, Zsoca írta le először itt is meg az eredménykövetőben is), soha nem jöttök vissza a meccsbe 😊
több mint 12 éve
azért a jelenlegi káosznál nagyobbat teremteni NO-ban meglehetősen nehéz lenne 😀hát, csak nem lepett meg minket... van hátha 2ős ügynökként küldtük át NO-ba, hogy bomlassza a rendet 😀 😀peach
több mint 12 éve
hát, csak nem lepett meg minket... van hátha 2ős ügynökként küldtük át NO-ba, hogy bomlassza a rendet 😀 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Ez ilyen formában azért nagyon nem fasza, nah mind1 in Nolan we trust...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
lofton --> saints 5 évre😕 😕 😕
nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyi pénzért...deadmike
több mint 12 éve
lofton --> saints 5 évrenagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyi pénzért...
több mint 12 éve
rettentően utálom a gondolatot, hogy lofton saints mezben feszít 😛Kezd el megszokni 😊
peach
több mint 12 éve
+1 😊simán benne van a pakliban, hogy én vagyok műveletlen, de nemsok olyan TE ugrik be, aki rookieként akkorát villantott volna az elmúlt x évben...peachha nem is az első évben futnak be, de érdemes draftolni TE-t.
oké. nem egy, hanem két év kellett, de nézd meg, hogy mit művel egy Hernandez, egy Gronkowski, egy Graham vagy akár Pettigrew, aki már az első évében sem volt szar. valójában a tavalyi TE felhozatal volt csupán fos.
teljesen reális ide is draftolni. nem mély a wr corp és pont hogy egy év azért nem árt egy tightend-nek(ahogy a példák is mutatják). ez olyan, hogy Julio nagy eséllyel jobb lesz idén, mint tavaly volt.
előre kell gondolkodni. megjegyzem, hogy az RB téma pont nem ilyen. minden évben hemzsegnek a jobbnál-jobb FA-k a piacon, akik már bizonyítottak. RB-t a legnagyobb lutri igazolni (kivéve, ha egy Michael Bush-ról van szó, vagy egy LaGarette Blountról van szó).
de bevagyok basszívvvaZsoca
több mint 12 éve
simán benne van a pakliban, hogy én vagyok műveletlen, de nemsok olyan TE ugrik be, aki rookieként akkorát villantott volna az elmúlt x évben...peachha nem is az első évben futnak be, de érdemes draftolni TE-t.
oké. nem egy, hanem két év kellett, de nézd meg, hogy mit művel egy Hernandez, egy Gronkowski, egy Graham vagy akár Pettigrew, aki már az első évében sem volt szar. valójában a tavalyi TE felhozatal volt csupán fos.
teljesen reális ide is draftolni. nem mély a wr corp és pont hogy egy év azért nem árt egy tightend-nek(ahogy a példák is mutatják). ez olyan, hogy Julio nagy eséllyel jobb lesz idén, mint tavaly volt.
előre kell gondolkodni. megjegyzem, hogy az RB téma pont nem ilyen. minden évben hemzsegnek a jobbnál-jobb FA-k a piacon, akik már bizonyítottak. RB-t a legnagyobb lutri igazolni (kivéve, ha egy Michael Bush-ról van szó, vagy egy LaGarette Blountról van szó).
több mint 12 éve
Most jelentették be hivatalosan Vance Walker aláírását, valamint Joe Zelenka, a long snapperünk is visszatér. juhuuu 😊
több mint 12 éve
nos, ha valóban így van, akkor szükség van a jó TE játékraés hát... mit is mondjak... Palmer... khmm... szarból nem lehet várat építeni :rolleyes: 😂
simán benne van a pakliban, hogy én vagyok műveletlen, de nemsok olyan TE ugrik be, aki rookieként akkorát villantott volna az elmúlt x évben... ez a mentor dolog is meg lufi sztem. palmer 3 éve játszik gonzoval, mégis szar marad örökre... 😂peach