NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
153
13
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
75
9
RedZone week 12
72
12
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
65
14
Washington Commanders - Dallas Cowboys
42
9
Chicago Bears - Minnesota Vikings
21
8
Houston Texans - Tennessee Titans
19
6
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 12 éve
McClure iránt érdeklődik a Rams, Todd ős-Falcon ha őt elengednénk akk nagyon szomorú lennék 😕empty taxiLeigazolták Scott Wellst, szal tőlük nem kell félni, de Todd ne játsszon már más mezben 😕
Szerk. A PFT szerint nemzeti ünnepünkön 6 misi cap space volt, azóta jött Ábrahám Jani.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
még a secondaryben kell dolgozni kicsit, meg petersont visszahozhatnánk és azt hiszem lehet várni a draftotFA már nem hiszem hogy jönni fog
több mint 12 éve
Abraham 3 év 21 millabár a lebontása és a garantált pénzt nem tudni, de azért vélhetően nem lesz az 12 milla idén 😀 csak volt esze az öregnek 😀
örülünk vincent
több mint 12 éve
Tatupu 46-os mezben fog játszani, Vince pedig 65-öst fog viselni.
több mint 12 éve
Én is örülök, hogy nem hoztatok meghatározó pass-rushert 😀
több mint 12 éve
Schefter: Falcons reached agreement with DE John Abraham on a three-year deal.vassadiThe Predator Returns! 😀
na legalább ő ittmarad, örülök neki 😊
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Schefter: Falcons reached agreement with DE John Abraham on a three-year deal.
több mint 12 éve
McClure iránt érdeklődik a Rams, Todd ős-Falcon ha őt elengednénk akk nagyon szomorú lennék 😕
Madden hates me.
több mint 12 éve
...ne viccelődjünk.... 😀weems jobb... 😀peachNem Wr-nek jön....gunner és returner lesz....Bearmi van Hesterrel? vmiről lemaradtam?Zsoca
Graham helyét veszi majd át, illletve Knox helyett lesz másik returner....Hester marad régi szerepében...
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
weems jobb... 😀mi van Hesterrel? vmiről lemaradtam?Zsocaoda ő is erősítés, bár kicsit sajnálom, kár érte... maddenben mondjuk én többet használtam WR ként is 😀peachNem Wr-nek jön....gunner és returner lesz....Bear
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
mi van Hesterrel? vmiről lemaradtam?Nem Wr-nek jön....gunner és returner lesz....BearWeems -> Bears, 3 évshawnkaoda ő is erősítés, bár kicsit sajnálom, kár érte... maddenben mondjuk én többet használtam WR ként is 😀peach
több mint 12 éve
Vance Walker is aláírt, csak ez valahogy sehol nem volt hír. Összefoglaló alant:http://dirtybirds.blog.hu/2012/03/14/az_elso_24_ora_esemenyei
több mint 12 éve
Nem Wr-nek jön....gunner és returner lesz....Weems -> Bears, 3 évshawnkaoda ő is erősítés, bár kicsit sajnálom, kár érte... maddenben mondjuk én többet használtam WR ként is 😀peach
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Weems -> Bears, 3 évshawnkaoda ő is erősítés, bár kicsit sajnálom, kár érte... maddenben mondjuk én többet használtam WR ként is 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
10 másodperces hír: Eric Weems a Bearsnél kötött ki.hopsz, néha nem árt frissíteni 😀 shawnka megelőzött és akkor van az már 1 perces hír is 😀
több mint 12 éve
Weems -> Bears, 3 év
több mint 12 éve
a bucs kezd idegesítően megerősödni: Carl Nicks is aláírt hozzájuk
több mint 12 éve
ok-ok 😀 nem támadásnak szántam 😊Elég nagy baj viszont az, ha Finnegant akarja kiindulási alapnak, akkor ebből túl jól nem fogunk tudni kijönni.
Mondjuk, ha valami progresszív fizetést tudnánk neki adni, idén és jövőre olyan 6 milla körül. Aztán emelkedhet a lé, mert a sapka is nagyot fog ugrani a várakozások (tv pénzek) szerint.
Igazából idegesítő, hogy még annyi hírünk sincs, hogy tárgyalnak vagy valami. Síri csend honol.
A tegnapi nap száma viszont VJ keresete: 55 555 555 $ 😀 ocho cinco 😛
A para csak ott van, hogy egy drama queen-t ki a tököm akar 1. körös pickért elhozni? Nem szokták szeretni a csapatok az ilyen "nem írom alá a taget, mert nem" típusú játékosokat. Most fejből nem emlékszem, hogy hány franchise játékost cseréltek el az elmúlt évek során, de nem hinném, hogy sokat. Első körös választási jogot meg eleve nem adnának érte. Én nagyon afelé hajlok, hogy vagy aláírás lesz vagy holdout.A szmájli annak szólt h én sem gondolom komolyan. Korábban az RFA tenderét is aláírta mindenféle panasz nélkül, nem hinném h a taggel ne tenné ezt, a legjobb viszont tényleg az lenne ha normális áron meg tudnánk vhogy tartani. Finnegan 5 év 50 milliót kapott a Ramstől, ami túlzás, de ez lesz a kiindulási alap...empty taxi
Ha nem írja alá és eltradeljük akk meg idén is van 1. körösünk 😀empty taxideadmike
több mint 12 éve
A para csak ott van, hogy egy drama queen-t ki a tököm akar 1. körös pickért elhozni? Nem szokták szeretni a csapatok az ilyen "nem írom alá a taget, mert nem" típusú játékosokat. Most fejből nem emlékszem, hogy hány franchise játékost cseréltek el az elmúlt évek során, de nem hinném, hogy sokat. Első körös választási jogot meg eleve nem adnának érte. Én nagyon afelé hajlok, hogy vagy aláírás lesz vagy holdout.A szmájli annak szólt h én sem gondolom komolyan. Korábban az RFA tenderét is aláírta mindenféle panasz nélkül, nem hinném h a taggel ne tenné ezt, a legjobb viszont tényleg az lenne ha normális áron meg tudnánk vhogy tartani. Finnegan 5 év 50 milliót kapott a Ramstől, ami túlzás, de ez lesz a kiindulási alap...
deadmikeazért az elég erős kijelentés, hogy we have Grimes, csak tag van, de még nem írta aláHa nem írja alá és eltradeljük akk meg idén is van 1. körösünk 😀empty taxi
deadmike
Madden hates me.
több mint 12 éve
A para csak ott van, hogy egy drama queen-t ki a tököm akar 1. körös pickért elhozni? Nem szokták szeretni a csapatok az ilyen "nem írom alá a taget, mert nem" típusú játékosokat. Most fejből nem emlékszem, hogy hány franchise játékost cseréltek el az elmúlt évek során, de nem hinném, hogy sokat. Első körös választási jogot meg eleve nem adnának érte. Én nagyon afelé hajlok, hogy vagy aláírás lesz vagy holdout.azért az elég erős kijelentés, hogy we have Grimes, csak tag van, de még nem írta aláHa nem írja alá és eltradeljük akk meg idén is van 1. körösünk 😀empty taxi
deadmike
több mint 12 éve
azért az elég erős kijelentés, hogy we have Grimes, csak tag van, de még nem írta aláHa nem írja alá és eltradeljük akk meg idén is van 1. körösünk 😀
deadmike
Madden hates me.
több mint 12 éve
azért az elég erős kijelentés, hogy we have Grimes, csak tag van, de még nem írta alásztem Grimes bebizonyította már párszor, hogy nem számít neki, ha egy kétszer nagyobb embert kell őriznie. Még Megatron ellen sem volt annyira gyalázat, sőt... 😊
arról nem is beszélve, hogy VJ tüsszent egyet és Grimes baba felborul 😀
Hayden a Bearshez látogat, ő valszeg nem fog már visszajönni hozzánk, mínusz egy ember a secondaryből
deadmikeszerencsére megjött VJ is a csoportba, hurrá! 😀peachVJ cries -> we have Grimes.empty taxi