NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 399 — Lájkold a zsűrit!
McClure iránt érdeklődik a Rams, Todd ős-Falcon ha őt elengednénk akk nagyon szomorú lennék 😕empty taxi
Leigazolták Scott Wellst, szal tőlük nem kell félni, de Todd ne játsszon már más mezben 😕
Szerk. A PFT szerint nemzeti ünnepünkön 6 misi cap space volt, azóta jött Ábrahám Jani.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
deadmike Atlanta Falcons 488 — dirty bird
még a secondaryben kell dolgozni kicsit, meg petersont visszahozhatnánk és azt hiszem lehet várni a draftot
FA már nem hiszem hogy jönni fog
több mint 12 éve
Abraham 3 év 21 milla
bár a lebontása és a garantált pénzt nem tudni, de azért vélhetően nem lesz az 12 milla idén 😀 csak volt esze az öregnek 😀
örülünk vincent
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
Tatupu 46-os mezben fog játszani, Vince pedig 65-öst fog viselni.
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
ezaz!Marad a főnök!

több mint 12 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 208 — Egyéb témák lakó
Én is örülök, hogy nem hoztatok meghatározó pass-rushert 😀

több mint 12 éve
csizizoli Atlanta Falcons 94 — Falcons fan
Király!
Öröm és Boldogság!

GO FALCONS!
több mint 12 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Schefter: Falcons reached agreement with DE John Abraham on a three-year deal.vassadi
The Predator Returns! 😀
na legalább ő ittmarad, örülök neki 😊
több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Schefter: Falcons reached agreement with DE John Abraham on a three-year deal.
több mint 12 éve
McClure iránt érdeklődik a Rams, Todd ős-Falcon ha őt elengednénk akk nagyon szomorú lennék 😕

Madden hates me.
több mint 12 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Nem Wr-nek jön....gunner és returner lesz....Bear
mi van Hesterrel? vmiről lemaradtam?Zsoca
weems jobb... 😀peach
...ne viccelődjünk.... 😀
Graham helyét veszi majd át, illletve Knox helyett lesz másik returner....Hester marad régi szerepében...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 14 854 — a new hope (again)
oda ő is erősítés, bár kicsit sajnálom, kár érte... maddenben mondjuk én többet használtam WR ként is 😀peach
mi van Hesterrel? vmiről lemaradtam?Zsoca
weems jobb... 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
Weems -> Bears, 3 évshawnka
oda ő is erősítés, bár kicsit sajnálom, kár érte... maddenben mondjuk én többet használtam WR ként is 😀peach
mi van Hesterrel? vmiről lemaradtam?

több mint 12 éve
Vance Walker is aláírt, csak ez valahogy sehol nem volt hír. Összefoglaló alant:

http://dirtybirds.blog.hu/2012/03/14/az_elso_24_ora_esemenyei
több mint 12 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Nem Wr-nek jön....gunner és returner lesz....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 14 854 — a new hope (again)
oda ő is erősítés, bár kicsit sajnálom, kár érte... maddenben mondjuk én többet használtam WR ként is 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
egy kis móka mára:

http://dirtybirds.blog.hu/2012/03/14/jj_megszabadult_a_hajatol
több mint 12 éve
10 másodperces hír: Eric Weems a Bearsnél kötött ki.

hopsz, néha nem árt frissíteni 😀 shawnka megelőzött és akkor van az már 1 perces hír is 😀
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
Weems -> Bears, 3 év
több mint 12 éve
a bucs kezd idegesítően megerősödni: Carl Nicks is aláírt hozzájuk
több mint 12 éve
ok-ok 😀 nem támadásnak szántam 😊

Elég nagy baj viszont az, ha Finnegant akarja kiindulási alapnak, akkor ebből túl jól nem fogunk tudni kijönni.

Mondjuk, ha valami progresszív fizetést tudnánk neki adni, idén és jövőre olyan 6 milla körül. Aztán emelkedhet a lé, mert a sapka is nagyot fog ugrani a várakozások (tv pénzek) szerint.

Igazából idegesítő, hogy még annyi hírünk sincs, hogy tárgyalnak vagy valami. Síri csend honol.

A tegnapi nap száma viszont VJ keresete: 55 555 555 $ 😀 ocho cinco 😛

A para csak ott van, hogy egy drama queen-t ki a tököm akar 1. körös pickért elhozni? Nem szokták szeretni a csapatok az ilyen "nem írom alá a taget, mert nem" típusú játékosokat. Most fejből nem emlékszem, hogy hány franchise játékost cseréltek el az elmúlt évek során, de nem hinném, hogy sokat. Első körös választási jogot meg eleve nem adnának érte. Én nagyon afelé hajlok, hogy vagy aláírás lesz vagy holdout.

Ha nem írja alá és eltradeljük akk meg idén is van 1. körösünk 😀empty taxi
deadmike
A szmájli annak szólt h én sem gondolom komolyan. Korábban az RFA tenderét is aláírta mindenféle panasz nélkül, nem hinném h a taggel ne tenné ezt, a legjobb viszont tényleg az lenne ha normális áron meg tudnánk vhogy tartani. Finnegan 5 év 50 milliót kapott a Ramstől, ami túlzás, de ez lesz a kiindulási alap...empty taxi
több mint 12 éve
A para csak ott van, hogy egy drama queen-t ki a tököm akar 1. körös pickért elhozni? Nem szokták szeretni a csapatok az ilyen "nem írom alá a taget, mert nem" típusú játékosokat. Most fejből nem emlékszem, hogy hány franchise játékost cseréltek el az elmúlt évek során, de nem hinném, hogy sokat. Első körös választási jogot meg eleve nem adnának érte. Én nagyon afelé hajlok, hogy vagy aláírás lesz vagy holdout.

azért az elég erős kijelentés, hogy we have Grimes, csak tag van, de még nem írta alá

deadmike
deadmike
A szmájli annak szólt h én sem gondolom komolyan. Korábban az RFA tenderét is aláírta mindenféle panasz nélkül, nem hinném h a taggel ne tenné ezt, a legjobb viszont tényleg az lenne ha normális áron meg tudnánk vhogy tartani. Finnegan 5 év 50 milliót kapott a Ramstől, ami túlzás, de ez lesz a kiindulási alap...

Madden hates me.
több mint 12 éve

azért az elég erős kijelentés, hogy we have Grimes, csak tag van, de még nem írta alá

deadmike
több mint 12 éve

deadmike
Ha nem írja alá és eltradeljük akk meg idén is van 1. körösünk 😀

Madden hates me.
több mint 12 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
arról nem is beszélve, hogy VJ tüsszent egyet és Grimes baba felborul 😀

Hayden a Bearshez látogat, ő valszeg nem fog már visszajönni hozzánk, mínusz egy ember a secondaryből

szerencsére megjött VJ is a csoportba, hurrá! 😀peach
VJ cries -> we have Grimes.empty taxi
deadmike
sztem Grimes bebizonyította már párszor, hogy nem számít neki, ha egy kétszer nagyobb embert kell őriznie. Még Megatron ellen sem volt annyira gyalázat, sőt... 😊