NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
126
14
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
57
10
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
54
13
22:25
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 12 éve
simán benne van a pakliban, hogy én vagyok műveletlen, de nemsok olyan TE ugrik be, aki rookieként akkorát villantott volna az elmúlt x évben... ez a mentor dolog is meg lufi sztem. palmer 3 éve játszik gonzoval, mégis szar marad örökre... 😂
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Persze, hogy mond. 😊 De azt nem tudom, hogy mennyire volt ő az alapköve a támadójátéknak. 😊 Mármint MJD mellett. Mondjuk épeszű elkapó nem igazán volt ott, így Lewis számított annak. Most pedig Koetternek lesz két kiváló elkapója is. Majd meglátjuk mit talál ki.nem tudom a Koetter-féle offense mennyire támaszkodott a TE-re. Ezt egy Jags szurkoló jobban tudja.deadmikeMarcedes Lewis neve mond valamit? 😛shawnka
több mint 12 éve
nem tudom a Koetter-féle offense mennyire támaszkodott a TE-re. Ezt egy Jags szurkoló jobban tudja.deadmikeMarcedes Lewis neve mond valamit? 😛
több mint 12 éve
Szerintem jelen pillanatban van nagyobb gondunk is annál, mint hogy RB-t hozzunk. 😊 Turnert nem hiszem, hogy elcserélnénk most, Snellinget nem fogjuk elküldeni és Quizzt sem. Főleg úgy, hogy utóbbi nagy eséllyel pályázik a PR/KR szerepre.Belegondolva, azzal viszont egyetértek, hogy első körben felesleges volna RB-re pazarolni a picket, de tartom magam ahhoz, hogy ennek nem idén van itt az ideje. Mármint a futójátékos draftolásának.
Gonzo pedig más tészta, én is örülök, hogy jelenleg őt fizetjük, de szerintem jövőre nem kéne veteránt hozni. Jöjjön most egy rookie, aki Tony mögött egy évet tanulhat, jövőre meg jöhet a mélyvíz. Az anyagi vonzatáról nem is beszélve a dolognak. A másik fontos aspektus, hogy nem tudom a Koetter-féle offense mennyire támaszkodott a TE-re. Ezt egy Jags szurkoló jobban tudja. És ha már Koetter meg az új offense, abban szerintem Quizz is nagyobb szerephez juthat majd.
rogers szituációs játékos, max 8-10 carry/ meccsre jó. szóval ilyen szinten én nem számolnék vele... burneren meg már látszódnak az elhasználódás jelei... akkor még marad snelling, de ő is eléggé behatárolt. szal ha nem is 2. de vmeik középső körben és hoznék RB-t! a TE kérdés meg elég faramuci, én spec. egyáltalán nem sajnálom h egy rookie helyett inkább gonzot fizetjük... 😉
szerk.: amúgy sem vagyok híve az első körös RB draftnak, ha annyira kimagasló tehetség vki hozzánk nem fog lecsúszni, ill. elég sok példa bizonyítja h középső körökben milyen jó játékosokat lehet pecázni...peach
több mint 12 éve
zsoca kérdésére a válasz:http://dirtybirds.blog.hu/2012/03/23/mi_a_helyzet_lofton_ugyben_attekintes
több mint 12 éve
rogers szituációs játékos, max 8-10 carry/ meccsre jó. szóval ilyen szinten én nem számolnék vele... burneren meg már látszódnak az elhasználódás jelei... akkor még marad snelling, de ő is eléggé behatárolt. szal ha nem is 2. de vmeik középső körben és hoznék RB-t! a TE kérdés meg elég faramuci, én spec. egyáltalán nem sajnálom h egy rookie helyett inkább gonzot fizetjük... 😉szerk.: amúgy sem vagyok híve az első körös RB draftnak, ha annyira kimagasló tehetség vki hozzánk nem fog lecsúszni, ill. elég sok példa bizonyítja h középső körökben milyen jó játékosokat lehet pecázni...
több mint 12 éve
vagány, gyors, kis RB = Jacquizz Rodgersteljesen felesleges az 55. választási jogot RB-re pazarolni szerintem
jövőre lesz újra első körös jogunk és akkor Turner helyére lehet hozni egy igazi elsőszámú futót.
egyébként van 5 pickünk (jelen állás szerint), úgyhogy ebbe belefér egy TE, O-line és WR (sorrendben 2, 3 és 5. kör). De valóban ott van még a LB kérdés, de oda csak depth kéne, és ne felejtsük el, hogy még Mike Petersont is vissza tudjuk hozni. Egyébként ha Meier összeszedi végre magát, Weems helyére 4. számú elkapónak simán jó. Ez esetben még akár 6-7. körben is elég egy elkapó.
TE szabadügynököt felesleges megfizetni, bagóért egy újonc sokkal jobb üzlet, plána a 2. kör vége felé.
rettentően utálom a gondolatot, hogy lofton saints mezben feszít 😛Fleenert nyilván elviszik. Charles és Allen közül kéne majd választanunk, attól függően, hogy ki marad bent.szvsz kivár... ha Vilma leves, naaaaagyon túl fogjuk fizetniGyurma Pappa
ha Lofton valamilyen módon maradna, akkor adnám én is a TE pick-et. más esetben őt kell pótolni, bármennyire is vékony a wr corp is.
Loftonnal mi a szett, btw?Zsoca
én nem TE-t draftolnék, azok mindig vannak jók a piacon, bár nemtudom jövőre kiknek jár majd le a szerződése... :/ valami vagány gyors kis RB jól mutatna, a két tank mellé. nem ártana még egy playmaker skill playa. bár az O falba is elférne egy kis erősítés, pláne ha mcclure nem tér vissza...peach
több mint 12 éve
rettentően utálom a gondolatot, hogy lofton saints mezben feszít 😛szvsz kivár... ha Vilma leves, naaaaagyon túl fogjuk fizetniGyurma PappaAhogy Deadmike irta a blogon én is remélem, hogy a Top3 TE -ek közül valaki ott marad nekünk a drafton...bár szerintem Fleenert elviszik de ez az Allen gyerek is megfelelő lenne Gonzo mögé.... :cool:KeanoFleenert nyilván elviszik. Charles és Allen közül kéne majd választanunk, attól függően, hogy ki marad bent.
ha Lofton valamilyen módon maradna, akkor adnám én is a TE pick-et. más esetben őt kell pótolni, bármennyire is vékony a wr corp is.
én nem TE-t draftolnék, azok mindig vannak jók a piacon, bár nemtudom jövőre kiknek jár majd le a szerződése... :/ valami vagány gyors kis RB jól mutatna, a két tank mellé. nem ártana még egy playmaker skill playa. bár az O falba is elférne egy kis erősítés, pláne ha mcclure nem tér vissza...
több mint 12 éve
szvsz kivár... ha Vilma leves, naaaaagyon túl fogjuk fizetniAhogy Deadmike irta a blogon én is remélem, hogy a Top3 TE -ek közül valaki ott marad nekünk a drafton...bár szerintem Fleenert elviszik de ez az Allen gyerek is megfelelő lenne Gonzo mögé.... :cool:KeanoFleenert nyilván elviszik. Charles és Allen közül kéne majd választanunk, attól függően, hogy ki marad bent.
több mint 12 éve
Ahogy Deadmike irta a blogon én is remélem, hogy a Top3 TE -ek közül valaki ott marad nekünk a drafton...bár szerintem Fleenert elviszik de ez az Allen gyerek is megfelelő lenne Gonzo mögé.... :cool:KeanoFleenert nyilván elviszik. Charles és Allen közül kéne majd választanunk, attól függően, hogy ki marad bent.
Loftonnal mi a szett, btw?
több mint 12 éve
A FA-mozgásokat látva még mindig tartom a véleményem: BPA 😊
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Ahogy Deadmike irta a blogon én is remélem, hogy a Top3 TE -ek közül valaki ott marad nekünk a drafton...bár szerintem Fleenert elviszik de ez az Allen gyerek is megfelelő lenne Gonzo mögé.... :cool:
több mint 12 éve
AF Facebook: BY THE NUMBERS: Matt Ryan, Michael Turner and Roddy White have accomplished what no other trio in NFL history has with 3-straight seasons of 3,000 yards passing, 1,000 yards rushing and 1,000 yards receiving, respectively. 😊Bugasokra mentünk vele... 😊
több mint 12 éve
AF Facebook: BY THE NUMBERS: Matt Ryan, Michael Turner and Roddy White have accomplished what no other trio in NFL history has with 3-straight seasons of 3,000 yards passing, 1,000 yards rushing and 1,000 yards receiving, respectively. 😊
több mint 12 éve
nah yap, csak ebben a pénzorientált ligában, akkor is jól eső érzés, hogy van ahol ilyen jó a csapatszellem, közösek a célok, és nem az számít elsődlegesen, hogy 6,5 v 7 millió dollárt keressél évente...úgy összessében eddig az összes free agent játékosunkkal nagyon baráti szerződéseket sikerült kötnünk...peachmert gyűrűt akarnak. Sólyomként. tudják ők is, ha az önös érdekeiket helyezik a csapatéval szembe, akkor úgy nem fognak.shawnka
több mint 12 éve
valaki szólhatna Grimesnak is, hogy ezt felfogja még időben 😀úgy összessében eddig az összes free agent játékosunkkal nagyon baráti szerződéseket sikerült kötnünk...peachmert gyűrűt akarnak. Sólyomként. tudják ők is, ha az önös érdekeiket helyezik a csapatéval szembe, akkor úgy nem fognak.shawnka
több mint 12 éve
úgy összessében eddig az összes free agent játékosunkkal nagyon baráti szerződéseket sikerült kötnünk...peachmert gyűrűt akarnak. Sólyomként. tudják ők is, ha az önös érdekeiket helyezik a csapatéval szembe, akkor úgy nem fognak.
több mint 12 éve
úgy összessében eddig az összes free agent játékosunkkal nagyon baráti szerződéseket sikerült kötnünk...
több mint 12 éve
A tegnapi napon napvilágot látott Abe új szerződésének egy-két részlete. Elöljáróban annyit, hogy az előzetes hírekkel ellentétben az a 21 csak 16 millió $. Részletekért katt:http://dirtybirds.blog.hu/2012/03/20/abe_visszaterese
több mint 12 éve
Akkor egy nappal le vagyok maradva.Ma kerül sor a vizitre a Saintsnél.szabaPedig nagy a csönd Lofton körülJanekUtoljára Big Easy felé repült, a táskájában egy ajánlat már volt a TB-től. A franc tudja, hogy mekkora igényei vannak...Gyurma Pappa
több mint 12 éve
szaba
10 545
Ma kerül sor a vizitre a Saintsnél.Pedig nagy a csönd Lofton körülJanekUtoljára Big Easy felé repült, a táskájában egy ajánlat már volt a TB-től. A franc tudja, hogy mekkora igényei vannak...Gyurma Pappa
több mint 12 éve
Pedig nagy a csönd Lofton körülJanekUtoljára Big Easy felé repült, a táskájában egy ajánlat már volt a TB-től. A franc tudja, hogy mekkora igényei vannak...
több mint 12 éve
nah, 3 nap után ez igazán jó hír. már csak mcclure és grimes szerződése van hátra... loftonról lemondtam 😕