Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 1 éve
Ravens RB Owen Wright broke his foot today during Baltimore’s preseason finale in Green Bay.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
A vetett turnovereink tort ulnek felettunk.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
Tylan Wallace jol harcol.Hamar a futasaink katasztrofak, legalabb passzjatek akad.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
Szep az ido GB-ben. 😄1.drive: futas ergya, passz ergya, OL ergya. 3&out.
Tuloldalon futas is van passz is, de Joe Evans is legalabb mutat vmit. O lehet egy UDFA vajon?
több mint 1 éve
Roquan nincs beöltözve, ma sem láttunk semmit a kezdőkből.
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Igy az uccso gyakszi nekigyurkozes elott par gondolat. A cserek cserei jatekok kiket mirol gyozott meg nem tudom, de a futasaink es a futasvedelmunk engem semmirol. Keressuk a falaink, nagy talany ez az egesz, de biztos contenderek vagyunk vagymi. En mar azt se vagom hogy most akkor nekunk mennyire mely a kispad, de ez eddig nem is errol szolt.Szerintem lesz. Fingom nincs semmirol, de a tippem, hogy lesz udfa a keretben.
Oweh, Ojabo, Bateman kitoresi ev a vagyalmom, meg hogy a joarasitott bal tackle-unk ujra probowler legyen, Lamar es Henry kiraly szetfirkalja az ellent egy komoly passzfenyegetes mellett.
Tipp arra hogy ki lesz a draftolatlan kerettag iden es draftolt picsanrugott lesz e? Valaki?
RedFive
Mondjuk a keressuk a falainkat es a komoly passzfenyegetes nem feltetlenul illik ossze egy parositsunk jatekban, persze nem is lehetetlen, gondolom sok jo elkaponk van es/vagy egy allat QB2-nk. Vagy megtalaljuk a falat. Errol irhatnal hamar nezed es kepben vagy.
De az mar elkeserito hogy remenykednunk kell egy kitoresben Edge-edge-LT-WR poszton es ha sikerulne ez a kitores akkor sem tudom mi lenne mert megfizetni sem tudnank oket bar a zerot jatszo papir alatt es Bate is egy technikai malor miatt. Persze a jelenben jol jonne a jovo meg nem szamit, tele a liga kivenhedt talan meg van benne 2 ev kozepes aron levo jatekosokkal.
több mint 1 éve
Igy az uccso gyakszi nekigyurkozes elott par gondolat. A cserek cserei jatekok kiket mirol gyozott meg nem tudom, de a futasaink es a futasvedelmunk engem semmirol. Keressuk a falaink, nagy talany ez az egesz, de biztos contenderek vagyunk vagymi. En mar azt se vagom hogy most akkor nekunk mennyire mely a kispad, de ez eddig nem is errol szolt.Oweh, Ojabo, Bateman kitoresi ev a vagyalmom, meg hogy a joarasitott bal tackle-unk ujra probowler legyen, Lamar es Henry kiraly szetfirkalja az ellent egy komoly passzfenyegetes mellett.
Tipp arra hogy ki lesz a draftolatlan kerettag iden es draftolt picsanrugott lesz e? Valaki?
több mint 1 éve
gedam
6 506

fasza munkát végez edc, meg minden, de ez a kép lehetne 2020-tól minden évben.
több mint 1 éve
Highest-graded Ravens in the preseason opener:
— PFF BAL Ravens (@PFF_Ravens) August 10, 2024
🥇 Nate Wiggins - 89.2
🥈 Corey Bullock - 87.9
🥉 Ar'Darius Washington - 80.2
🏅 Ryan Cooper Jr. - 79.6
🏅 Nick Samac - 76.6 pic.twitter.com/PvY7XAncd0
több mint 1 éve
Ravens 1st round CB Nate Wiggins in his NFL debut:
— PFF (@PFF) August 12, 2024
🔒 90.2 coverage grade
🔒 8 yards allowed
🔒 3 forced incompletions
🔒 42.4 passer rating pic.twitter.com/m4aRRYzSy0
több mint 1 éve
The highest-graded first round rookies from Preseason Week 1 📊 pic.twitter.com/ZoYRAf25Mo
— PFF (@PFF) August 13, 2024
több mint 1 éve
Harom het mulva rajt, de most muszaj volt uj O-line edzot kinevezni mert Joe D'Alessandris rottyon van. Jobbulast neki!www.baltimoreravens.com/news/joe-dalessandris-baltimore-ravens-offensive-line-coach-steps-away-acute-illness-george-warhop-news
Eddig is az O fal volt a szuk keresztmetszet... 😬
több mint 1 éve
6-6 ig neztem a madaras meccset aztan bealudtam. Most ebredtem, 12-16 lett. Halaggyunk...pedig nem semmi módon kaptunk ki 😀
RedFive
több mint 1 éve
6-6 ig neztem a madaras meccset aztan bealudtam. Most ebredtem, 12-16 lett. Halaggyunk...
több mint 1 éve
...marmint JuJu...Better than Russell Gage and Anthony Miller lol
— RAMEY (@HoodieRamey) August 9, 2024
több mint 1 éve
Baltimore Ravens are expected to sign WR Anthony MillerÖöö nem tudom ki ő, ESPN adatok után sem.
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
gedam
6 506
x.com/koestreicher34/status/1820150172355117275?s=46&t=9Zhpq jól bomlaszt a vasas edzőtáborban. vansz a ravens…Ezt hol olvastad? érdekelne
gedam
astroid
több mint 1 éve
Ravens signed veteran WR Russell Gage.
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
pq jól bomlaszt a vasas edzőtáborban. vansz a ravens…Ezt hol olvastad? érdekelne
gedam
több mint 1 éve
Free-agent offensive lineman Connor Williams visited the Ravens today. He is said to be considering both the Ravens and Seahawks proposals right now and “should make a decision soon.”Miután feltöltöttük a fontos S posztot. 😂
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
gedam
6 506
pq jól bomlaszt a vasas edzőtáborban. vansz a ravens…
több mint 1 éve
A Maddenbe Vorhees lett a második legerősebb ember. Remélem a pályán is fogjuk látni és a térde nem fog vacakolni.
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Höri szezonbeharangozója a Ravensről. youtu.be/31FI-KeHzuY?si=uGCO6eKSL3iiKQm1
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Engem leginkább a viselkedése zavart a szerződése előtt voltak fura sérülései, igazából mára már lényegtelen ez számomra mert a szerződéssel visszatért sőt szintet lépett Lamar és aki látta a tavalyi szezont és ebben kételkedik, az nézze újra.azért a héterkedés szintjét jól mutatja, hogy lj esetleges szerződtetésén kb fél évig ment a polémia, hogy mekkora hülye a ravens, ha ennek az embernek nagy pénzt ad és egy agyonra sérült tua és egy noname, asztalra semmit le nem tévő játékos óriás szerződését mindenki tudomásul veszi. aztán még jön prescott is majd.Nem az agyon fizetés volt a vita tárgya (emlékeim szerint legalábbis), hanem az, hogy full garantált, gyakorlatilag szinte a végéig nem lehet belőle kiszállni. Ez érthető probléma, tekintve LJ stílusát és azt, hogy Wilson, Cam Newton stb. meddig bírták (kb. 8 évig), és LJ a hetedik évét kezdi.
a qb poszt jelenleg válságban van sztem és annyira kevés a kezdő kaliber, hogy ilyen love-okat muszáj megfizetni, mert mögötte nincs mezőny. ezért nem értettem a csapatokat, hogy nem törik magukat lj-ért, de ilyen embereket meg megfizetnek? innen a távolból ez egy ostobaságnak tűnik.
gedam
Ettől még persze a vita bizonyos szempontból értelmetlen, hiszen mégis mit csinálhatna a csapat? Van egy irányítója aki ha egészséges és jól mennek a dolgok top5 a ligában, vele a csapat SB-re is esélyes lehet. Ne hosszabbítson és húzzon be egy újoncot megint az első kör végén? (Erőltetve, hiszen muszáj lenne draftolni valakit.) Nem alternatíva. Azzal, hogy LJ 6 éve bevált, a kérdés és a pálya eldőlt. Ezt kell járni, pont.
peterk2005 udvari bolond
Valamelyik Höri szezonbeharangozóba hangzottak el számok, hogy fal mögött hány %-ban sérül meg valaki ha kijön belőle és ha fut, legnagyobb %-ba simán a fal mögött sérülnek meg a QB-k. Lehet pont Richardson miatt a Coltsnál volt ez, de erre már nem emlékszem pontosan.
Cam Newton sosem óvta magát ellenben LJ-vel akit vagy nem lehet elkapni és kilép vagy többnyire lemeny előtte. Wilsont nem tudom mi ette meg de nálam szemre ő teljesen kiégett.
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
azért a héterkedés szintjét jól mutatja, hogy lj esetleges szerződtetésén kb fél évig ment a polémia, hogy mekkora hülye a ravens, ha ennek az embernek nagy pénzt ad és egy agyonra sérült tua és egy noname, asztalra semmit le nem tévő játékos óriás szerződését mindenki tudomásul veszi. aztán még jön prescott is majd.Nem az agyon fizetés volt a vita tárgya (emlékeim szerint legalábbis), hanem az, hogy full garantált, gyakorlatilag szinte a végéig nem lehet belőle kiszállni. Ez érthető probléma, tekintve LJ stílusát és azt, hogy Wilson, Cam Newton stb. meddig bírták (kb. 8 évig), és LJ a hetedik évét kezdi.
a qb poszt jelenleg válságban van sztem és annyira kevés a kezdő kaliber, hogy ilyen love-okat muszáj megfizetni, mert mögötte nincs mezőny. ezért nem értettem a csapatokat, hogy nem törik magukat lj-ért, de ilyen embereket meg megfizetnek? innen a távolból ez egy ostobaságnak tűnik.
gedam
Ettől még persze a vita bizonyos szempontból értelmetlen, hiszen mégis mit csinálhatna a csapat? Van egy irányítója aki ha egészséges és jól mennek a dolgok top5 a ligában, vele a csapat SB-re is esélyes lehet. Ne hosszabbítson és húzzon be egy újoncot megint az első kör végén? (Erőltetve, hiszen muszáj lenne draftolni valakit.) Nem alternatíva. Azzal, hogy LJ 6 éve bevált, a kérdés és a pálya eldőlt. Ezt kell járni, pont.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)