Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 4 éve
Ebbol a meccsbol is kiindulva nezzetek meg ezt a korai 2022es mockot. Sztem telitalalat:www.baltimorebeatdown.com/2021/11/5/22763703/midseason-ravens-7-round-2022-nfl-mock-draft-baltimore
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Szerintem 75-80% ma improvizálás volt.....Nem tudom ebből mennyi ami imprivizalas mert nincs üresen senki vagy mennyi mikor menekul az életéért ....Sok szar volt D vagy az O vagy mindketto az oltozoben maradt, szar passzok, droppok, faszsagok.21 futás rengeteg
De hosszutavon ezek a gyozelmek tobbet ernek mint a 2019es 4. negyedben padozo kezdok szerintem.
Ps.: nem tudom LJ teste meddig fogja birni ezt a daraloba futast de kurva rossz nezni
Morfil
KeyG
Benibácsi
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Nem tudom ebből mennyi ami imprivizalas mert nincs üresen senki vagy mennyi mikor menekul az életéért ....Sok szar volt D vagy az O vagy mindketto az oltozoben maradt, szar passzok, droppok, faszsagok.21 futás rengeteg
De hosszutavon ezek a gyozelmek tobbet ernek mint a 2019es 4. negyedben padozo kezdok szerintem.
Ps.: nem tudom LJ teste meddig fogja birni ezt a daraloba futast de kurva rossz nezni
Morfil
KeyG
Szerkesztette: Benibácsi
több mint 4 éve
4 emberrel nem tudunk nyomást helyezni senkire. Ma asszem sacket sem szereztünk...
több mint 4 éve
Sok szar volt D vagy az O vagy mindketto az oltozoben maradt, szar passzok, droppok, faszsagok.21 futás rengeteg
Morfil
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Sok szar volt D vagy az O vagy mindketto az oltozoben maradt, szar passzok, droppok, faszsagok.De hosszutavon ezek a gyozelmek tobbet ernek mint a 2019es 4. negyedben padozo kezdok szerintem.
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 4 éve
Hát ez kemény meccs volt...Fizetésemelést Tuckernek
több mint 4 éve
Boyle nem lesz még ma.Meg Wolfe sem.
KeyG
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Boyle nem lesz még ma.
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
www.nfl.com/news/ravens-tried-for-a-variety-of-deals-had-targeted-dolphins-cornerback-xavien-howaKemény, ennek fényében végképp nem értem, hogy ha tudják , hogy ennyire lyukas a poszt akkor miért nem tradeltek valakiért? Vagy úgy gondolják , hogy akkor majd Averett megoldja?
EDC meg elso kort is adott volna erte, a fizun bukott a dolog.
RedFive
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
www.nfl.com/news/ravens-tried-for-a-variety-of-deals-had-targeted-dolphins-cornerback-xavien-howaEzt nem gondoltam volna. De ott lennèk egy ilyen megbeszélés.folyamban. hogyan zajlik a GM-ek között....
RedFive
több mint 4 éve
Csak -6 a spreadÉn a Cousins-féle sorozat továbbvitelére szavaznék. 😜Cousins meg nem vesztett meccset a Ravens ellen. 2-0 a merlege (igaz, meg rezborukent)Ebből egyet, a soron következőt már be is könyvelheted! 😀Jelenleg kemények tűnik a Browns Steelers Browns Packers Bengals Rams Steelers hetes a végén.A kövi 3 meccset hozni kell, az fix.
KeyG
Vrij6
PatrickSKOL
Lamar pedig meg nem gyozott (meg nem is jatszott) a Vikes ellen. Oke, itt mindenki az remeli, hogy mindketto elvesziti a szuzesseget... ☺
RedFive
Végülis.. legalább erre az esély a 0-hoz közelít. 😀
Hány pontos favoritok vagytok? Biztosan 10+
PatrickSKOL
több mint 4 éve
Én a Cousins-féle sorozat továbbvitelére szavaznék. 😜Cousins meg nem vesztett meccset a Ravens ellen. 2-0 a merlege (igaz, meg rezborukent)Ebből egyet, a soron következőt már be is könyvelheted! 😀Jelenleg kemények tűnik a Browns Steelers Browns Packers Bengals Rams Steelers hetes a végén.A kövi 3 meccset hozni kell, az fix.
KeyG
Vrij6
PatrickSKOL
Lamar pedig meg nem gyozott (meg nem is jatszott) a Vikes ellen. Oke, itt mindenki az remeli, hogy mindketto elvesziti a szuzesseget... ☺
RedFive
Végülis.. legalább erre az esély a 0-hoz közelít. 😀
Hány pontos favoritok vagytok? Biztosan 10+
több mint 4 éve
Mikor mar Lamar is elrohogi magat az OBJ -t a Ravenshez ohajokon...I can’t do nothing for y’all @ the @ravens not meeee🤣🤣 I can’t do nothing
— Lamar Jackson (@Lj_era8) November 5, 2021
több mint 4 éve
Cousins meg nem vesztett meccset a Ravens ellen. 2-0 a merlege (igaz, meg rezborukent)Ebből egyet, a soron következőt már be is könyvelheted! 😀Jelenleg kemények tűnik a Browns Steelers Browns Packers Bengals Rams Steelers hetes a végén.A kövi 3 meccset hozni kell, az fix.
KeyG
Vrij6
PatrickSKOL
több mint 4 éve
Kivancsi leszek, igy a trade deadline lezarulasa utan mikor mar nem kell drafttoket (is) elkotyavetyelni, "csak" penzt (az lesz-e), a free agentek kozul felszedunk e valakit?
több mint 4 éve
Amugy nem is tudtam hogy Lamar Jackson mar apuka...Aligha a postásé 😊
Cuki kislanya van. ☺
Thank you💜💜 https://t.co/yDsQcd05Gf
— Lamar Jackson (@Lj_era8) November 2, 2021
RedFive

több mint 4 éve
Amugy nem is tudtam hogy Lamar Jackson mar apuka...Ha jol emlekszem volt meg regebben egy cikk h a parja kerulni probal minden nyilvanossagot, LJ meg ezt tiszteletben tartva nem postol kb semmit roluk
Cuki kislanya van. ☺
RedFive
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 4 éve
Amugy nem is tudtam hogy Lamar Jackson mar apuka... Cuki kislanya van. ☺
több mint 4 éve
Mark Andrews es Justin Tucker a midseason all pro teamben. Meltan elso csapatos AllPro mindketto. 👏www.pff.com/news/nfl-midseason-all-pro-team-2021
több mint 4 éve
Erős túlzás, Vikings topicba év eleje óta írom , hogy jobb a csapat mint a mérleg mutatja.Ebből egyet, a soron következőt már be is könyvelheted! 😀Jelenleg kemények tűnik a Browns Steelers Browns Packers Bengals Rams Steelers hetes a végén.A kövi 3 meccset hozni kell, az fix.
KeyG
Vrij6
PatrickSKOL
Szerkesztette: KeyG
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Ebből egyet, a soron következőt már be is könyvelheted! 😀Jelenleg kemények tűnik a Browns Steelers Browns Packers Bengals Rams Steelers hetes a végén.A kövi 3 meccset hozni kell, az fix.
KeyG
Vrij6
több mint 4 éve
...Will-t jatszik es Bynes siman kiszoritotta. Ok ott jobb, de annak nem fizetsz. Ha Fort nem serult volna le es hozza azt a nem egetrengeto magas szinvonalu jatekat, de azt megbizhatoan akkor Harrison mar kivagva, es Queen rotacioban jatszana maximum, ha ez egy nevtelen/maszkos jatek lenne. De orulok hogy nem igy van mert hirtelen csak pislognank hogy jonne az ILB az elso napon a drafton, mert ugye Bynes mar ket eve se volt megoldas es azert a legjobb joindulattal meg az Anyukaja se tudna azt hazudni rohoges nelkul, hogy jobb lett a fia.
3. queent számtalanszor leírtuk, de az is lehet, hogy mellé egy veterán ilb hiányzott, aki rászól, hogy ne vállalja túl magát, ne akarjon minden playt megoldani egyedül. jött bynes és látványosan jobb lett a teljesítménye, mintha mentorkodna felette. lehet a szezon második felére beérik.
gedam
De a pozitiv oldala hogy jobban nezunk ki az biztos es ott akar ki is viragozhat ( mondjuk ez a krumplira is igaz lenne )
több mint 4 éve
Jelenleg kemények tűnik a Browns Steelers Browns Packers Bengals Rams Steelers hetes a végén.Az borzasztó komoly, hogy az utolsó 7 fordulóban 5 csoportmeccs van... 😀
KeyG
Így legalább a végéig izgi lesz a csoportsorrend.
A kövi 3 meccset hozni kell, az fix.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil