Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 5 éve
lucio 329
John Harbaugh: "Jo esellyel" Yannick Ngakoue és Jimmy Smith visszater a rajátszasba.

Az egeszseg faktor.
Vasarnap egy fullos vedelemmel felallva a Tennesse ellen... a legjobb helyen, a legjobbkor...

Valszeg Koch es Snead is return.
RedFive
Illetve, most lesz Campbell, B-Will, a falba, van Yannick ,mint rush ,Dobbins, mint dinamit, úgy tűnik megvan a Hollywood-Lamar kapcsolat.
Ezek nálunk a plusszok,amik nem voltak az alapszakasz meccsen.
Optimista vagyok.
kátrány
Ha a Titans futást most sem tudjuk megállítani, akkor elmondható, hogy nem jöttek be/nem elégségesek azok az erősítések, amelyek történtek. Kvázi egy olyan vizsga előtt állunk, amin korábban elbuktunk, de a pótvizsgán ugyanazt kérdezik, és fektettünk energiát a tanulásba. Én is úgy látom, hogy az eszközeink meg vannak, OK, hogy nem fekszik a Titans, de ennyi D erősítéssel versenyben kell lennünk. Nem lenullázni őket, de olyan 20-25 pont között tartani (ez azért nem egy elit D elvárás). A többi LJ dolga.
több mint 5 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 099
Ha jól számolok és bejönne a tippem akkor
Titans -> Chiefs -> aztán AFC döntő a Steelers-szel
Snagal
Ebből az anyagból én is kérek... még azt se látom hogy mi egy kört menjünk, de az hogy a Steelers AFC döntő, na az is bebaszna...

Jó látni az optimizmust, én eléggé pesszimista vagyok és elég sima, 1-2 TD-s vereséget várok.
Igor
Szerintem az alapszakaszi merkozesen se volt jobb a Titans, mi adtuk nekik a momentumot a deep Duvernay Int-tel, mai napig nem ertem a hivast. Jo csapat a Titans, de megvan mindenunk , hogy az 1-2 TD az felenk legyen.

Orulok , hogy osszejott. Sok motivacio van a Titans ellen a fiuknak.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
Titans -> Chiefs -> aztán AFC döntő a Steelers-szel
Snagal
Ebből az anyagból én is kérek... még azt se látom hogy mi egy kört menjünk, de az hogy a Steelers AFC döntő, na az is bebaszna...

Jó látni az optimizmust, én eléggé pesszimista vagyok és elég sima, 1-2 TD-s vereséget várok.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
John Harbaugh: "Jo esellyel" Yannick Ngakoue és Jimmy Smith visszater a rajátszasba.

Az egeszseg faktor.
Vasarnap egy fullos vedelemmel felallva a Tennesse ellen... a legjobb helyen, a legjobbkor...

RedFive
Illetve, most lesz Campbell, B-Will, a falba, van Yannick ,mint rush ,Dobbins, mint dinamit, úgy tűnik megvan a Hollywood-Lamar kapcsolat.
Ezek nálunk a plusszok,amik nem voltak az alapszakasz meccsen.
Optimista vagyok.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 5 éve
 ravenswire.usatoday.com/gallery/baltimore-ravens-2021-schedule-opponents/
kátrány
Ugy fest 2021 ben odahaza inkabb fel kell kotnunk az alsogatyat, de idegenben picit konnyebb lesz.
RedFive
Vegas van a nyugati parton,ami messze van, LA jön, Green Bay jön, KC jön, uh. nem rossz.

több mint 5 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés

Az egeszseg faktor.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
kátrány
Ugy fest 2021 ben odahaza inkabb fel kell kotnunk az alsogatyat, de idegenben picit konnyebb lesz.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Szerintem a KC mellett az AFC-ben egyedül a Titans vágja hogy kell ellenünk eredményesen játszani. Egyszerűen csírájában fojtanak el minket és ha nem tudunk szép lassú 5-8perces driveokat vezetni,akkor kiesünk a komfortzónából és hugyoztak. Nálam a KC után ez a lehető legszarabb párosítás. (nem lenézve a többi csapatot) Annyival indulhatunk előnyből,hogy Ők azt hiszik meg van ránk a gyógyszer,mi meg csinálhatunk mást és muszáj is lesz,mert különben hamar vége idén is a műsornak.
LeviPoki
Szerintem a KC mellett az AFC-ben egyedül a Titans vágja hogy kell ellenünk eredményesen játszani. Egyszerűen csírájában fojtanak el minket és ha nem tudunk szép lassú 5-8perces driveokat vezetni,akkor kiesünk a komfortzónából és hugyoztak. Nálam a KC után ez a lehető legszarabb párosítás. (nem lenézve a többi csapatot) Annyival indulhatunk előnyből,hogy Ők azt hiszik meg van ránk a gyógyszer,mi meg csinálhatunk mást és muszáj is lesz,mert különben hamar vége idén is a műsornak.
LeviPoki
szerintem az első playoff meccsünkön pont az volt a baj, hogy elkezdtünk kapkodni és mást akartunk játszani, mint amit tudunk. a második meccset meg torzítja a mi o.-nk akkori gyengélkedése és pont azok az emberek voltak sérültek, campbell, fort, bwill, akik nélkül henryt megállítani lehetetlen volt. akkor nem is gondoltam, hogy akár szoros meccset is játszhatunk, ahhoz képest jól teljesítetünk. ha nem hibázunk bele a meccsbe, vigyázunk a labdára, nyerünk.
gedam
Illetve a félig felépült Ingram játszatása ,lassulása és vissza sérülése.
Ezért is volt féltökű offense.

több mint 5 éve
Sracok, nekem az a velemenyem, hogy minden ugy jo, ahogy tortent. Nekunk van elszamolnivalonk a Titanokkal. Lamarnak mindenesetre van. Most nem is hozom fel a logon bemutatott performance-ukat, a palyan kell oket szetcsapni. Iden 2 pozitiv merlegu playoff csapatot vertunk idegenben, a Tennesse ellen eppenseggel otthon OT-oztunk es buktunk el.

Tegyuk merlegre: mi valtozott tavaly ota vagy az idei 11.fordulo ota?

Az O jobb lett? Az O fal jobb mint ev elejen de nem jobb mint a tavalyi. Ami remenytkelto, hogy futas tamogatasra egyre hasznalhatobbak. Jobban megvedik Lamart? Az ev elejehez kepest talan igen. De az most fontosabb hogy a Titans a tavalyi 49 sack-es szezon utan iden toltak egy 18 sack-es szezont. Tan ok ezzel tobbet fognak beletenni abba, hogy Lamar kevesbe legyen nyomas alatt.

A D fal jobb lett? Jobbnak tunik, bar a futasbol benyelt yardokban gyengebb mint a tavalyi. Ha Campbellek teljes fegyverzetben allnak fel (hejj ha felepulne mindenki), jobbak lesznek most? Merget vennek ra.

A Secondary ketarcu, de keszuljunk fel Tanyahillbol es oldjuk meg. Top 10es vedelmunk van, basszanak oda! D.Henryt is 100 yard alatt kell tartani. Nem lehetetlen.

A Titanok vedelme szarabb mint tavaly, ez biztos. Szetpasszolhatok? Ha Lamarnak tobb ido jut, nem leszunk egysikuak a tamadasban.

Tudunk majd futni? A 11.heti 129 yardnal tobbet, biztosan. Jol toltuk mostansag liga top 10es futasvedelmei ellen is min.200-250 yarddal.

A Titans mindazonaltal a jol passzolo csapatok ellen olvadt le inkabb iden. Fussunk de passzoljunk es trukkozzunk is. Jatsszunk felszabadultan, gorcsok nelkul. Hatranyban se kene kapkodni, csak daralni, daralni.

Van egy olyan erzesem, turnoverek aranya fog meg belenyulni a meccsbe, vigyaznunk kell a bogyora. (A Titans abban eddig jobb mint mi, ezt fogadjuk el, de ne torodjunk bele)

több mint 5 éve
gedam 6 506
LeviPoki
LeviPoki
szerintem az első playoff meccsünkön pont az volt a baj, hogy elkezdtünk kapkodni és mást akartunk játszani, mint amit tudunk. a második meccset meg torzítja a mi o.-nk akkori gyengélkedése és pont azok az emberek voltak sérültek, campbell, fort, bwill, akik nélkül henryt megállítani lehetetlen volt. akkor nem is gondoltam, hogy akár szoros meccset is játszhatunk, ahhoz képest jól teljesítetünk. ha nem hibázunk bele a meccsbe, vigyázunk a labdára, nyerünk.
több mint 5 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
több mint 5 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
Bár a tavalyihoz képest mindenképpen csalódást keltő a szezon (az O gyengült, a D nem erősödött annyit mint vártuk - sőt, talán semennyit sem).
Viszont a könnyű sorsolás és a komolyabb ellenfelek ellen meg a covid miatti kiesések eléggé elfedik mire is vagyunk képesek így fogalmam sincs mire számíthatok. (remélem így van ezzel a Titans is 😊 )
Abban azért bízom, hogy az utóbbi meccsek (könnyebb sorsolás révén) nem viszik a FO-t tévútra, és hiszik el, hogy a bab is hús. Szép teljesítmény volt az utolsó néhány meccs, de ez kötelező volt.
A Titans-től tavaly jobban féltem, de így is veszélyesek lesznek, ráadásul a KC-hoz hasonlóan ők is most már egy fajta mumus LJnek. De a keret alkalmas arra, hogy ezúttal mi jöjjünk ki győztesen a csörtéből így szerintem ezúttal is a gameplan-en és a kordinátorokon fog múlni a siker.

Viszont a tavalyi miatt örülök, hogy rajtuk vezet a döntő felé az első lépés. Kemény dió lesz, de ha ellenük végre sikerül megtörni a jeget az adhat egy boostot a csapatnak.
Titans -> Chiefs -> aztán AFC döntő a Steelers-szel ahol revansot veszünk az alapszakaszban elszenvedett vereségekért 😊
Snagal
Egy jó Steelers-Ravens playoff csata már hiányzik,mint a régi szép időkben.

több mint 5 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 193
Bár a tavalyihoz képest mindenképpen csalódást keltő a szezon (az O gyengült, a D nem erősödött annyit mint vártuk - sőt, talán semennyit sem).
Viszont a könnyű sorsolás és a komolyabb ellenfelek ellen meg a covid miatti kiesések eléggé elfedik mire is vagyunk képesek így fogalmam sincs mire számíthatok. (remélem így van ezzel a Titans is 😊 )
Abban azért bízom, hogy az utóbbi meccsek (könnyebb sorsolás révén) nem viszik a FO-t tévútra, és hiszik el, hogy a bab is hús. Szép teljesítmény volt az utolsó néhány meccs, de ez kötelező volt.
A Titans-től tavaly jobban féltem, de így is veszélyesek lesznek, ráadásul a KC-hoz hasonlóan ők is most már egy fajta mumus LJnek. De a keret alkalmas arra, hogy ezúttal mi jöjjünk ki győztesen a csörtéből így szerintem ezúttal is a gameplan-en és a kordinátorokon fog múlni a siker.

Viszont a tavalyi miatt örülök, hogy rajtuk vezet a döntő felé az első lépés. Kemény dió lesz, de ha ellenük végre sikerül megtörni a jeget az adhat egy boostot a csapatnak.
Titans -> Chiefs -> aztán AFC döntő a Steelers-szel ahol revansot veszünk az alapszakaszban elszenvedett vereségekért 😊

Szerkesztette: Snagal
több mint 5 éve
Az egyetlen csapat aki idegenbe megy es a matek eselyt mutat: -4 -es spread, a Ravens mellett.

Szerkesztette: RedFive

több mint 5 éve
Nandito Tennessee Titans 3 329 — Titans fan
mindenesetre a team meeting a titans logón kötelező!!!
van egy olyan érzésem, hogy nem lesz egy barátságos meccs, fel köll keményedni!
gedam
Szerintem nem a team meeting volt a probléma forrása. Hanem utána Butler, meg talán Simmons középen maradt, és olyan mozdulatot tett, mintha a cipője talpát a lógóba törölné. Szerintem ez ovis dolog volt részünkről, de persze visszaadni is az lenne. Ne ettől legyen senki kemény, hanem azért, mert elkezdődik playoff. A meccsen meg lehet mutatni, győzzön a jobban felkészült vagy a jobb formában lévő. Én így látom, peace.

Music City Miracle
több mint 5 éve
gedam 6 506
mindenesetre a team meeting a titans logón kötelező!!!
van egy olyan érzésem, hogy nem lesz egy barátságos meccs, fel köll keményedni!
több mint 5 éve
lucio 329
Itt a lehetőség LJ előtt, hogy PO meccset nyerjen. (Flaccot nem lehet még leigazolni?😀))
A Titans szerencsés meg szerencsétlen ellenfél is. Szerencsétlen, mert az egyik legrosszabb párosítás a stílusát tekintve. Kiderül, mi lesz, ha van Bwill, Campbell, Wolfe + az egyéb erősítések, amelyek kábé azt a lyukat foldozták be, amin tavaly a Titans átfutott. Lehet, elég lesz, lehet, nem. Rossz emlék lehet az is, hogy az idei alapszakasz meccsen fizikailag felőröltek minket.
Szerencsés, mert a Titans elég kiszámítható, a kb. teljesítménye és annak a maximuma is...Ha jól játszunk, megverjük őket. Ha nem, tuti kikapunk. Azaz csupán jól kell játszanunk😀) (egy KC ellen ez sem biztos, hogy elég)

Lélektanilag tán kedvezőbb tavalyhoz képest az, hogy anno mindenki a csodaoffenzünktől várta a továbbjutás kiharcolását, a D-n volt elvileg kevesebb teher (azt se bírta el). Most szerintem egyértelműen Henry vs Ravens D a meccs fókusza. Ez a D fókusz régen is így volt...és általában jól jöttünk ki belőle. Ráadásul most a D-től nem az kell, hogy megnyerje a meccset, hanem lehet elég annyi, hogy nem veszíti el.

Korábban azt írtam, nálunk kiszámíthatóbb csapat nincs: a rosszakat legyaluljuk, a jóktól kikapunk. Hm...meg vagyok lőve, azért nem hiszek az elmúlt négy forduló pontszüretének, de azt se hiszem, hogy a Titans annyira jó csapat.
több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 128 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Nah fasza, itt az esely a visszavagasra, es meg az idopont is emberi. 😊

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Akkor:

Buffalo - Indianapolis
Pittsburg - Cleveland
Tennesse - Baltimore
RedFive
Akkor már legyen Buffal 😊)
Wyatt
Sot!
Akkor mar legyen:
Buffal☺ - Baltim😊re AFC donto!

több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Akkor:

Buffalo - Indianapolis
Pittsburg - Cleveland
Tennesse - Baltimore
RedFive
Akkor már legyen Buffal 😊)

több mint 5 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 099
Vasarnap 19:05 a csorte idopontja.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Akkor:

Buffalo - Indianapolis
Pittsburg - Cleveland
Tennesse - Baltimore

több mint 5 éve
Csak megvartam a Texans - Titans meccs veget. Hosszabitasos drama, a vegen kapufarol bement FG 41-38 a Titanoknak.

Megyunk az elso wildcard korben Nashville be. ☺

több mint 5 éve
https://static.cdninstagram.com/rsrc.php/v4/yD/r/R0fBIMurK8v.png
Instagram
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.