Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 5 éve
www.baltimoreravens.com/news/ravens-sign-jayron-kearse-to-practice-squadNem volt safety mélység.
Szerkesztette: kátrány

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 5 éve
Annyit szidtam mar Queen-t hogy gondoltam egy kicsit konnyitek rajta. 😊Nagyon fiatal, csak 21 és egy évet volt kezdő.
Szerintem nem kellett a posztja mert nem ertekes annyira, bar ha HOF lesz akkor minden posztot ertekesse lehet tenni. Az hogy a jelenben nem tudott eddig hasznos lenni sem az o hibaja, o a jovonek lett huzva es ezzel szerintem jogosan lehet vitatkozni de ezert nem o a hibas. Egy darabig lehetett a felkeszules megzavarasa miatt magyarazni a gyenge produkciot de az mar nem kifogas.
Egy erdekes jelenseg mert eleg sok splash play-t hoz ossze de a nyomas, fumble osszeszedese nem az o erdeme, de ha Raul szinten lesz mindig jo helyen akkor ok. Cserebe a miss-tackle az aggaszto.
A passz ellen:
1. az emberezes a leggyengebb, es ez kellene lennie az erossegenek.
2. a zonazas jobban megy mar de ott egyertelmuen kiosztott feladata van es "egyszeru" ha erti a dolgat
A futas ellen: Egy kivalo vedo elorelat, egy jo reagal. O viszont nagyon lassan teszi. Pedig ez egyszeru mert ki van osztva a feladat es ember es az 1x1 megoldokulcs mondokak is egyszeruek. Beli papa a jobb ha elfelejtuk meccsen tonkrevert minket ahol Queen vitte a zaszlot es a Titans ellen is ( akik majdhogynem nalunk csapatepito befolyassal rendelkeztek ) borzaszto volt. Ezeket azert hoztam fel hogy felhozhassam a Jags meccset is. Ugye elozetesen a futojuk es futojatekukat akartuk megfogni es itt remekelt.
Amit ki akarok hozni belole hogy szerintem nagyon latszik hogy edzoi hibak is vannak vele, foleg hogy tudtuk hogy nyers. Egy D athivasnal, motion-el o az ha valaki nem tudja mi jon es szolni kell neki ( nem gyakran, de akkor is ). A Futasnal annyira lassu fejben, hogy az OL emberkek ernek hozza es nem forditva. Utana mar nincs egy sulycsoportban veluk, de a blokkrol levalas is menne neki fizikailag. De a legnagyobb baj hogy 3-4 lepest tesz meg az OL playa es szinte csak bevarja a blokkot.
no
Úgy gondolták, ha marad senior évére, akkor top10-ben viszik. Kalkuláltak a hibáival.
Szigorú vagy vele, nem voltak a training Campek, ahol a bonyolult sémákat megismeri, megtanulja.
Még nem látni, hogy milyen futball IQ-val rendelkezik, az majd kiderül, az hogy Belichick túljárt az eszén, nabumm nem ő az első, nem is az utolsó. Hof HC, megy Canton-ba. PQ pedig rookie.
A 100 +tackle, tfl,3sack, 2fumble, 1intet ,fumble recovery ket nem a szél fújta össze.
A tehetsége megvan, csak campek nélkül az újaknak, rookie-nak nehéz, ezért kell türelmesnek lenni vele.
Nem vitatom, amit mondasz, viszont ne legyünk igazságtalanok.
Csak Ruiz jobb lett volna.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 5 éve
gedam
6 506
Emlekezzetek szavamra:szerintem is óriási a kockázata a pihentetésnek. 1-2 hét otthon, szilveszter idején? good luck!
A Covid meg ugy bele fog nyulni a playoffba is mint a huzat!
Pihentessenek akik tehetik de mindig lesz egy aki a nagy megerdemelt hedereles kozben beszerzi maganak a koronat, es aztan dol a domino. Szivtunk vele a szezonkozep legkemenyebb szakaszaban amikor a leginkabb kellettek volna a gyozelmek es meg nalunk is akadhat gebasz meg ha az eselyunk kisebb is erre de 1: ha megoldjuk a Cinci W-t tan elmondhatjuk hogy visszajottunk a melypontrol ahova bennunket nem a kozepszar formank taszitott (lasd Steelers) es jokor letudtuk nem most szivunk vele (lasd Browns) es nem a playoffban jon el (lasd majd ki tudja kinel).
Ujra van O, ha a D ismet elorelep, barmi megtortenhet. Zavarba ejtoen sok a 2012 es SB run analogiara mutatnak ra az elmult hetek.
RedFive
több mint 5 éve
Valamint varhatoan alairjuk Jaylon Kearse-t. Ex Clemson, 7round pick Vikes, majd Lion, kicsiket cuccolt vmi szerekkel, egy horihorgas DB jo rugokkal, rotacioba jo lesz, de meg jobb is lehet.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
Jimmy Smith marad még egy évre.Jo dontes.
Ravens and CB Jimmy Smith have agreed to a one-year contract extension worth up to $5 million that ties him to Baltimore through the 2021 season, @RosenhausSports told ESPN. Smith was set to become a free agent this off-season.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) December 31, 2020
iktriad
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
Jimmy Smith marad még egy évre. Ravens and CB Jimmy Smith have agreed to a one-year contract extension worth up to $5 million that ties him to Baltimore through the 2021 season, @RosenhausSports told ESPN. Smith was set to become a free agent this off-season.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) December 31, 2020
több mint 5 éve
Emlekezzetek szavamra:A Covid meg ugy bele fog nyulni a playoffba is mint a huzat!
Pihentessenek akik tehetik de mindig lesz egy aki a nagy megerdemelt hedereles kozben beszerzi maganak a koronat, es aztan dol a domino. Szivtunk vele a szezonkozep legkemenyebb szakaszaban amikor a leginkabb kellettek volna a gyozelmek es meg nalunk is akadhat gebasz meg ha az eselyunk kisebb is erre de 1: ha megoldjuk a Cinci W-t tan elmondhatjuk hogy visszajottunk a melypontrol ahova bennunket nem a kozepszar formank taszitott (lasd Steelers) es jokor letudtuk nem most szivunk vele (lasd Browns) es nem a playoffban jon el (lasd majd ki tudja kinel).
Ujra van O, ha a D ismet elorelep, barmi megtortenhet. Zavarba ejtoen sok a 2012 es SB run analogiara mutatnak ra az elmult hetek.
Szerkesztette: RedFive
több mint 5 éve
Annyit szidtam mar Queen-t hogy gondoltam egy kicsit konnyitek rajta. 😊Nem unod még? Te nagy "szaki" ,állandóan fikázod.Miből gondold azt, ha ruizt húzzuk jobbak lennék? Mer szerintem kurvára nem. És akkor Marlont miért nem szidod,aki megkapta a nagy pénzt oszt egy kalap szar,vagy a nagy kedvenceded Yannick Ngakoue, aki egy nagy nulla mióta itt van ,jah mert a kis kedvenced. Könyű az újoncot fikázni ,mint adni neki időt hogy tudjon fejlődni, mert minden megvan benne ami kell hogy elit játékos legyen.Meg ahol mi huzztunk az elsö körben ,ott már lutri vagy bejön vagy nem, a védelemböl 5 embert is feltudok sorolni aki szarabul játszik nála mégse szidod öket. Most leirthatod 25 ször hogy így szar meg úgy szar,de ettől jobb lesz neked vagy mi,igenis jó helyen lett kihuzva, jo értéket képvisel ez simán A++. Most kihuzzák "creed humphrey"center,egy igazi betonfal,sokkal jobb játékos mint ruiz valaha lesz.
Szerintem nem kellett a posztja mert nem ertekes annyira, bar ha HOF lesz akkor minden posztot ertekesse lehet tenni. Az hogy a jelenben nem tudott eddig hasznos lenni sem az o hibaja, o a jovonek lett huzva es ezzel szerintem jogosan lehet vitatkozni de ezert nem o a hibas. Egy darabig lehetett a felkeszules megzavarasa miatt magyarazni a gyenge produkciot de az mar nem kifogas.
Egy erdekes jelenseg mert eleg sok splash play-t hoz ossze de a nyomas, fumble osszeszedese nem az o erdeme, de ha Raul szinten lesz mindig jo helyen akkor ok. Cserebe a miss-tackle az aggaszto.
A passz ellen:
2. a zonazas jobban megy mar de ott egyertelmuen kiosztott feladata van es "egyszeru" ha erti a dolgat
A futas ellen: Egy kivalo vedo elorelat, egy jo reagal. O viszont nagyon lassan teszi. Pedig ez egyszeru mert ki van osztva a feladat es ember es az 1x1 megoldokulcs mondokak is egyszeruek. Beli papa a jobb ha elfelejtuk meccsen tonkrevert minket ahol Queen vitte a zaszlot es a Titans ellen is ( akik majdhogynem nalunk csapatepito befolyassal rendelkeztek ) borzaszto volt. Ezeket azert hoztam fel hogy felhozhassam a Jags meccset is. Ugye elozetesen a futojuk es futojatekukat akartuk megfogni es itt remekelt.
Amit ki akarok hozni belole hogy szerintem nagyon latszik hogy edzoi hibak is vannak vele, foleg hogy tudtuk hogy nyers. Egy D athivasnal, motion-el o az ha valaki nem tudja mi jon es szolni kell neki ( nem gyakran, de akkor is ). A Futasnal annyira lassu fejben, hogy az OL emberkek ernek hozza es nem forditva. Utana mar nincs egy sulycsoportban veluk, de a blokkrol levalas is menne neki fizikailag. De a legnagyobb baj hogy 3-4 lepest tesz meg az OL playa es szinte csak bevarja a blokkot.
no
több mint 5 éve
Annyit szidtam mar Queen-t hogy gondoltam egy kicsit konnyitek rajta. 😊Szerintem nem kellett a posztja mert nem ertekes annyira, bar ha HOF lesz akkor minden posztot ertekesse lehet tenni. Az hogy a jelenben nem tudott eddig hasznos lenni sem az o hibaja, o a jovonek lett huzva es ezzel szerintem jogosan lehet vitatkozni de ezert nem o a hibas. Egy darabig lehetett a felkeszules megzavarasa miatt magyarazni a gyenge produkciot de az mar nem kifogas.
A passz ellen:
több mint 5 éve
Draga Cicaink ellen ez csak nem lesz probléma, bar nincsenek rossz formában..Ravens Place Punter Sam Koch on Reserve/COVID-19 ListPersze, visszaterhet meg vasarnapig. ☺
Hetvegen nem puntolunk , tamado felfogas 😊
KeyG
Ha megsem, Tucker Texasban az egyetemen meg nyomatta punterkent is, 40,5 yard / punt atlaggal lehozta azt is 155 puntbol. 😁 Jo a Tenor a haznal.
Koch mint hianyzo holder, nnna az mar felvet nahany kerdest.
Minden tamadast vegigvinni TD re, es a 4&long se legyen akadaly.😅
Jjja, es a TD utan ramenni mindig a ketpontosra, nem is kell holder. 😂
RedFive
több mint 5 éve
nem is rugtuk ki az erőnléti edzőt, aki a covid-szóró volt, csak 30 napra eltiltottuk. mán visszatért.Jobbulást! Reméljük néhány nap és úgy futsz majd, mint Lamar 😉
most éppen én is covidos vagyok, már egy kicsit jobban, de volt 3-4 kemény napom. csak lamar miatt írom, mert elvileg ő sem kelt ki az ágyból 10 napig. és tudjátok milyen tünetem volt még? görcsölt a karom, alig tudtam fogni. mondjuk nekem ez az első jel volt, azt hittem ínhüvelygyulladás. zsibbadt a karom 2-3napig. szóval lamar görcse a browns ellen simán lehetett még covid szövődmény.
gedam
több mint 5 éve
Ravens Place Punter Sam Koch on Reserve/COVID-19 ListPersze, visszaterhet meg vasarnapig. ☺
KeyG
Ha megsem, Tucker Texasban az egyetemen meg nyomatta punterkent is, 40,5 yard / punt atlaggal lehozta azt is 155 puntbol. 😁 Jo a Tenor a haznal.
Koch mint hianyzo holder, nnna az mar felvet nahany kerdest.
Minden tamadast vegigvinni TD re, es a 4&long se legyen akadaly.😅
Jjja, es a TD utan ramenni mindig a ketpontosra, nem is kell holder. 😂
Szerkesztette: RedFive
több mint 5 éve
gedam
6 506
Ravens Place Punter Sam Koch on Reserve/COVID-19 Listvan remény? azt olvasom, hogy “inconclusive test”. gondolom az az lehet, hogy lett egy pozitív, csináltak mégegyet, az meg negatív. dez ugye nem játszhatott, de vszeg ezen változtattak. azért ha vasárnapig minden egyes nap negatív lesz, csak engedik játszani.
KeyG
több mint 5 éve
Ravens Place Punter Sam Koch on Reserve/COVID-19 ListHetvegen nem puntolunk , tamado felfogas 😊
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
gedam
6 506
köszi. vasárnap már szarul voltam, de tudtam úgy is meccset nézni, nem kerültem covid listára. most már azért sokkal jobb.nem is rugtuk ki az erőnléti edzőt, aki a covid-szóró volt, csak 30 napra eltiltottuk. mán visszatért.Jobbulast bro, szukseg lesz rad a PO-ra addig Covid IR agynyugalom, noverkeegyenruhas thai masszozlanyok es forraltbor! 🙏😉😌
most éppen én is covidos vagyok, már egy kicsit jobban, de volt 3-4 kemény napom. csak lamar miatt írom, mert elvileg ő sem kelt ki az ágyból 10 napig. és tudjátok milyen tünetem volt még? görcsölt a karom, alig tudtam fogni. mondjuk nekem ez az első jel volt, azt hittem ínhüvelygyulladás. zsibbadt a karom 2-3napig. szóval lamar görcse a browns ellen simán lehetett még covid szövődmény.
gedam
RedFive
több mint 5 éve
nem is rugtuk ki az erőnléti edzőt, aki a covid-szóró volt, csak 30 napra eltiltottuk. mán visszatért.Jobbulast bro, szukseg lesz rad a PO-ra addig Covid IR agynyugalom, noverkeegyenruhas thai masszozlanyok es forraltbor! 🙏😉😌
gedam
több mint 5 éve
gedam
6 506
nem is rugtuk ki az erőnléti edzőt, aki a covid-szóró volt, csak 30 napra eltiltottuk. mán visszatért.most éppen én is covidos vagyok, már egy kicsit jobban, de volt 3-4 kemény napom. csak lamar miatt írom, mert elvileg ő sem kelt ki az ágyból 10 napig. és tudjátok milyen tünetem volt még? görcsölt a karom, alig tudtam fogni. mondjuk nekem ez az első jel volt, azt hittem ínhüvelygyulladás. zsibbadt a karom 2-3napig. szóval lamar görcse a browns ellen simán lehetett még covid szövődmény.
több mint 5 éve
Kit szeretnetek ha osszejon a PO.Steelers. Szerintem jobb esélyünk lenne ellenük... már írtam h a Titanstől fázok.
Vasas-Titans?
no
Chiefs >>>>>>>>>>>>>> Titans >>> Bills >> Ravens/Steelers/többiek.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Fogós kérdés az biztos. Nekünk biztosan jót tesz majd a pihi, a Bills viszont nekem is kérdéses. Aztán hirtelen beugrik a 2016-os Oakland és Carr sérülése. Pedig az a csapat annyira lendületben volt, hogy bármi lehetett volna a vége, aztán..Mi tavaly ott basztuk el , hogy pihentunk , ott ment ki az egesz lendulet a csapatbol. Amikor nem pihentunk 12-be Bowlt nyertunk. A Steelersnek a pihenohet miatt mindegy, csak pihenjenek es foleg Big Ben. A Bills-nek azert, mert jobb mint barmelyik 10-5 os csapat jelenleg, es talan a KC legfobb kihivoi, nem egy meccsre szamolnak.A Steelers - Bills parosnak vajon miert mindegy a 2.seed? A Picc epp most, a Bills mar regebb ota jott vissza a tuzbe, kell ujra a rozsda? Az orok pihenni vagy nem pihenni kerdes...Meg erdekesebb lesz ha mi is pihentetunk a masodik felidotol. ☺szundiforduló
RedFive
gedam
RedFive
KeyG
több mint 5 éve
...neha almaban az ember felsir, mikor beugrik hogy se DK Metcalfot se Calvin Ridley-t nem draftoltuk meg amikor bent voltak.én mondjuk pont azt nem szoktam látni, hogy az elkapóink nagyon igyekeznének kisegíteni a QB-t. Lehet csak nekem szelektív a figyelmem de sokszor inkább azt látom, hogy nincs nagy szeparáció ha beomlik a ház, hanem kb nézik, hogy lj megfutja-e. Brown-t nem egyszer láttam a védők mögé befutni ilyenkor... azzal mégis hogy akar segíteni az életéért menekülő QB-n?lamar redzone stat:Ez egy makulatlan merleg. 😉
45td
0Int
gedam
Lamar utempasszairol mi a velemeny? Mikor sok ideje van de nem passzol es vegul csak nekilodul futni. A visszajatszasokban mikor hatso kameraallasbol mutatjak a palyat, azt latni hogy 1-2 elkapo jol szeparalodik, passzolhato de megis fut. Ez tulzo vagy nem tulzo ovatossag a reszerol? Vagy ezek a szeparalodasok mar nem az elore felrajzolt routok, hanem az "iranyitomon segitek es szabadda teszem magam" amikben nem bizik? Mert ha hatranyban vagyunk es passzolni kell, akkor nincs hezitalas, megy a lezer. (Vagy nem lezer de csak odamegy az emberhez)
RedFive
Nem gondoltam, hogy ezt fogom írni de ebben még Dez tűnik a legproaktívabbnak (bár neki van is mit bizonyítania + a rutin is mellette szóval annyira talán nem meglepő).
Más téma, de érdekes, hogy tavaly még hajlottunk rá, hogy Suggs-t összeszedjük a PO-ra (csak túl jól sikerült az alapszakasz és a KC behúzta előlünk ugye...), idén sem gondolnám kevésbé hasznosnak mégsem nyúltunk utána.
Kár érte, nyugodtabb lennék ha lenne egy régi oldschool player a háznál, aki segít átlendülni a fiataloknak a kudarcokon. (és egy két játékost megtaníthatna ütközni is... )
Snagal
több mint 5 éve
én mondjuk pont azt nem szoktam látni, hogy az elkapóink nagyon igyekeznének kisegíteni a QB-t. Lehet csak nekem szelektív a figyelmem de sokszor inkább azt látom, hogy nincs nagy szeparáció ha beomlik a ház, hanem kb nézik, hogy lj megfutja-e. Brown-t nem egyszer láttam a védők mögé befutni ilyenkor... azzal mégis hogy akar segíteni az életéért menekülő QB-n?lamar redzone stat:Ez egy makulatlan merleg. 😉
45td
0Int
gedam
Lamar utempasszairol mi a velemeny? Mikor sok ideje van de nem passzol es vegul csak nekilodul futni. A visszajatszasokban mikor hatso kameraallasbol mutatjak a palyat, azt latni hogy 1-2 elkapo jol szeparalodik, passzolhato de megis fut. Ez tulzo vagy nem tulzo ovatossag a reszerol? Vagy ezek a szeparalodasok mar nem az elore felrajzolt routok, hanem az "iranyitomon segitek es szabadda teszem magam" amikben nem bizik? Mert ha hatranyban vagyunk es passzolni kell, akkor nincs hezitalas, megy a lezer. (Vagy nem lezer de csak odamegy az emberhez)
RedFive
Nem gondoltam, hogy ezt fogom írni de ebben még Dez tűnik a legproaktívabbnak (bár neki van is mit bizonyítania + a rutin is mellette szóval annyira talán nem meglepő).
Más téma, de érdekes, hogy tavaly még hajlottunk rá, hogy Suggs-t összeszedjük a PO-ra (csak túl jól sikerült az alapszakasz és a KC behúzta előlünk ugye...), idén sem gondolnám kevésbé hasznosnak mégsem nyúltunk utána.
Kár érte, nyugodtabb lennék ha lenne egy régi oldschool player a háznál, aki segít átlendülni a fiataloknak a kudarcokon. (és egy két játékost megtaníthatna ütközni is... )
több mint 5 éve
Mi tavaly ott basztuk el , hogy pihentunk , ott ment ki az egesz lendulet a csapatbol. Amikor nem pihentunk 12-be Bowlt nyertunk. A Steelersnek a pihenohet miatt mindegy, csak pihenjenek es foleg Big Ben. A Bills-nek azert, mert jobb mint barmelyik 10-5 os csapat jelenleg, es talan a KC legfobb kihivoi, nem egy meccsre szamolnak.A Steelers - Bills parosnak vajon miert mindegy a 2.seed? A Picc epp most, a Bills mar regebb ota jott vissza a tuzbe, kell ujra a rozsda? Az orok pihenni vagy nem pihenni kerdes...Meg erdekesebb lesz ha mi is pihentetunk a masodik felidotol. ☺szundiforduló
RedFive
gedam
RedFive
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve

-12 spread.
1996 ota, szal miota Baltimore ban van a Hollofeszek, alapszakaszban 41x voltunk ketszamjegyu kedvencek.
Eddig: 41-0. Ooooookaaay. 😉
több mint 5 éve
A vasas adta fel, a Bills nem nyilatkozott eddig. Persze nekik meg kar erolkodni mert nem rajtuk mulik.A Steelers - Bills parosnak vajon miert mindegy a 2.seed? A Picc epp most, a Bills mar regebb ota jott vissza a tuzbe, kell ujra a rozsda? Az orok pihenni vagy nem pihenni kerdes...Meg erdekesebb lesz ha mi is pihentetunk a masodik felidotol. ☺szundiforduló
RedFive
gedam
RedFive
A lenyeg hogy a 2.-3. megvan tehat ok csak a Dontoben talalkozhatnak a KC-vel.
több mint 5 éve
A matekrajongoknak. 😄