Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 5 éve
gedam 6 506
ez csudálatos lett
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/95956421_269602464092229_7733014399413125120_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=An3nSHvaLx8Q7kNvwEuBVj7&_nc_oc=Ado96FoxbY7VvmZh6wvqU9BZb48GvZPwREBKpVnRVszyc7PISptjW7L_x4LIp3-EU2g&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=QRSfgQgAX_lklgxvd8u8HQ&_nc_ss=7a30f&oh=00_Afz8oo82CWClaGq7iTqmC1A8IIlAwCz8CEvmIoAhBPtlZg&oe=69C24B55
69.079 Aufrufe · 1.921 Reaktionen | Come on down for the Ravens 2020 schedule❗️❗️ BaltimoreRavens.com/schedule 📺: NFL Network 8 pm | Baltimore Ravens
Come on down for the Ravens 2020 schedule❗️❗️ BaltimoreRavens.com/schedule 📺: NFL Network 8 pm
több mint 5 éve
bowI 143
 twitter.com/Ravens/status/1258539498721304576/photo/1
több mint 5 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Levezette, de teljesen mindegy a kerdes szempontjabol hogy fer be Clowney. A lenyeg nem kell elkuldeni senkit miatta.

A kerdesekre a valaszok megleptek, ezert kerdeztem a ti velemenyeteket.

60% mondta hogy vele SB.
no
Jude helyett,talán.Ha betuszkolnánk a sapka alá,megrekedne a fejlődésben Feg,Bowser nyomhat egy Kruger idényt,JC vel ez nem jöhet létre.Jude is nyomhat egy ZaSmith évet.
Egy év nem ér annyit,hogy felboruljon a pénzügyi egyensúly.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
Clowney ebben a védelemben 5-ösként lenne hatékony, oda meg jött Campbell, Wolfe, Madubuike...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 717
Levezette, de teljesen mindegy a kerdes szempontjabol hogy fer be Clowney. A lenyeg nem kell elkuldeni senkit miatta.

A kerdesekre a valaszok megleptek, ezert kerdeztem a ti velemenyeteket.

60% mondta hogy vele SB.
több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Erdekes-kerdes jatek
Kihoztak hogy Clowney beleferne egy rovid 17m koruli szerzodessel.
no
Tavaly se sokon múlt az SB, nehéz megmondani, h egy pass rusher (még ha Clowney szintű is), dobhat-e annyit a csapaton.
Borbinho
Szerintem inkabb az EDGE kifejezest hasznaljatok Clowney-ra, mint a passrushert.
undisputedly

Blaszfémia! 😊
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 870 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Erdekes-kerdes jatek
no
Tavaly se sokon múlt az SB, nehéz megmondani, h egy pass rusher (még ha Clowney szintű is), dobhat-e annyit a csapaton.
Borbinho
Szerintem inkabb az EDGE kifejezest hasznaljatok Clowney-ra, mint a passrushert.
több mint 5 éve
gedam 6 506
 twitter.com/JoeyMulinaro/status/1258393513366093825

😀
Borbinho
 twitter.com/crobbins52/status/1258394110517489664?s=21
több mint 5 éve
gedam 6 506
Erdekes-kerdes jatek

Elso kerdes: leigazolasa SB csapatta teenne a Ravens-t
Masodik kerdes: Egy megnyert SB megerne hogy a jovoben csokkene a cap alatti rugalmassagunk.

Kivancsi vagyok a valaszaitokra. Az eredetiben csak nem-igen lehetoseg volt, de senki ne fogja vissza magat, ha hosszabb valaszok jonnek az meg jobb.
no
Gondolom akkor lenne rá cap, ha Stanley meg Judon hosszabbítanának, és így csökkenne az idei cap hitjük.
Esetleg ha Judont el tudnátok cserélni.
Clowney sztem sokoldalúbb és fiatalabb is (ami durva, h 2 évvel korábban került a ligába mint Judon). Ha évi 1-2 misi a difi, akkor lehet megérné, mert upgradenek upgrade.
Szvsz nem látom h mindkét pass rusher beférne, főleg h a fiataloknak is kellene lehetőséget adni.

Sztem inkább támadó oldalon kellene egy picit konzisztensebb játék (tudom h Jackson lett az MVP, de a Titans ellen amikor nagyon kellett, akkor nem ment a szekér, és jöttek a turnoverek), főleg ha a KC-vel akarjátok tartani a lépést. Mert ott tök8 lesz, h Clowney v Judon nem ér oda Mahomeshoz 😀
Borbinho
a titans elleni meccs azért ment el, mert erőltettük a sérült ingramet, sok volt a drop, csak a sérült hollywood tudott playmaker lenni és utoljára mondanám a turnovereket. ha lesz lamaron kívül 3-4 playmaker támadóoldalon, mint ahogy mahominak is van, túllendülünk mi is a rövidzárlaton klóni nélkül is.
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 twitter.com/JoeyMulinaro/status/1258393513366093825

😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
 amp.tmz.com/2020/05/06/earl-thomas-wife-arrested-gun-baltimore-ravens-star-cheating-allegations/?__twitter_impression=true
na ez jó kis video lesz
gedam
Csak semmi buzulás 😁

dailysnark.com/earl-thomas-wife-caught-earl-and-his-brother-both-naked-in-bed-with-alleged-mistress/?fbclid=IwAR1lQrDq18-yb_Ng7oJt2F4PdqsGY0ykSUqGGrGVPoZbT9NRKgmmLD44b1U
kapitnono
a jó testvérek megosztják, amijük van.
azért az ritka, hogy nfl játékos áldozatként jön ki egy családon belüli erőszakból.
gedam
McNair disagrees

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Erdekes-kerdes jatek

Masodik kerdes: Egy megnyert SB megerne hogy a jovoben csokkene a cap alatti rugalmassagunk.

Kivancsi vagyok a valaszaitokra. Az eredetiben csak nem-igen lehetoseg volt, de senki ne fogja vissza magat, ha hosszabb valaszok jonnek az meg jobb.
no
Gondolom akkor lenne rá cap, ha Stanley meg Judon hosszabbítanának, és így csökkenne az idei cap hitjük.
Esetleg ha Judont el tudnátok cserélni.
Clowney sztem sokoldalúbb és fiatalabb is (ami durva, h 2 évvel korábban került a ligába mint Judon). Ha évi 1-2 misi a difi, akkor lehet megérné, mert upgradenek upgrade.
Szvsz nem látom h mindkét pass rusher beférne, főleg h a fiataloknak is kellene lehetőséget adni.

Sztem inkább támadó oldalon kellene egy picit konzisztensebb játék (tudom h Jackson lett az MVP, de a Titans ellen amikor nagyon kellett, akkor nem ment a szekér, és jöttek a turnoverek), főleg ha a KC-vel akarjátok tartani a lépést. Mert ott tök8 lesz, h Clowney v Judon nem ér oda Mahomeshoz 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
gedam 6 506
Erdekes-kerdes jatek

no
nem
 sportsinjurypredictor.com/player/jadeveon-clowney/6932

Szerkesztette: gedam
több mint 5 éve
gedam 6 506
Csak nekem tunt fel, hogy mi volt a kivalto oka az egesz otthonrol elszokesnek?

Allitolag azon vesztek ossze, hogy ET iszik, kontextusbol arra kovetkeztetek, hogy karanten alatt sokat. Ez sokkal nagyobb problema lehetne, mint az, hogy ezutan a testverevel egyutt elmegy otthonrol egy Airbnb lakasba ahol a mar emlitett testverrel es tobb novel egyutt egy agyban hancurozik.

Az is erdekes, hogy a no belogolt ET snapchat fiokjaba es latta, hogy mit muvel a jo oreg Earl. Nem hasznalok snapchatet, de szerintem ott csak akkor latod a videokat, ha elkuldod valakinek. Tehat nagy buszkesegeben meg meg is osztotta 1-2 haverral, hogy mit csinal eppen.

Erre fel a feleseg hivott legalabb 2 (tobbesszam) baratnot, hogy nyakoncsipjek. A snapchat alapjan bemertek a koordinatakat es odamentek szembesitesre, ET egyik pisztolyaval.

A rendorok kierkezesekor azt lattak, hogy a feleseg kezeben mar nem a fegyver van, hanem egy kes, es eppen azzal kergeti ET-t, akinek a kezeben meg ott a fegyver.

Szerk: Jah, a legjobb az egeszben, hogy ET posztolt egy videot instan, hogy milyen kar, hogy ez kitudodott, es mondjanak egy imat ertuk, amire fel Frank Clark es hasonloan neves, am velhetoen hasonlo karakteru jatekosok batoritjak/tamogatjak 😀

Senki sem mondja, hogy WTF oreg, mit csinalsz, elmentek otthonrol? 😀 Ergo ez teljesen megszokott az o koreikben, sot, meg sajnaljak is, hogy a felesege megszivatta 😀
undisputedly
meg a kurvák résen voltak és videóztak. tmz penget nemsokára, reméljük beelőzik et stábját.
több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 717
Erdekes-kerdes jatek

több mint 5 éve
Törölt felhasználó

Allitolag azon vesztek ossze, hogy ET iszik, kontextusbol arra kovetkeztetek, hogy karanten alatt sokat. Ez sokkal nagyobb problema lehetne, mint az, hogy ezutan a testverevel egyutt elmegy otthonrol egy Airbnb lakasba ahol a mar emlitett testverrel es tobb novel egyutt egy agyban hancurozik.

Az is erdekes, hogy a no belogolt ET snapchat fiokjaba es latta, hogy mit muvel a jo oreg Earl. Nem hasznalok snapchatet, de szerintem ott csak akkor latod a videokat, ha elkuldod valakinek. Tehat nagy buszkesegeben meg meg is osztotta 1-2 haverral, hogy mit csinal eppen.

Erre fel a feleseg hivott legalabb 2 (tobbesszam) baratnot, hogy nyakoncsipjek. A snapchat alapjan bemertek a koordinatakat es odamentek szembesitesre, ET egyik pisztolyaval.

A rendorok kierkezesekor azt lattak, hogy a feleseg kezeben mar nem a fegyver van, hanem egy kes, es eppen azzal kergeti ET-t, akinek a kezeben meg ott a fegyver.

Szerk: Jah, a legjobb az egeszben, hogy ET posztolt egy videot instan, hogy milyen kar, hogy ez kitudodott, es mondjanak egy imat ertuk, amire fel Frank Clark es hasonloan neves, am velhetoen hasonlo karakteru jatekosok batoritjak/tamogatjak 😀

Senki sem mondja, hogy WTF oreg, mit csinalsz, elmentek otthonrol? 😀 Ergo ez teljesen megszokott az o koreikben, sot, meg sajnaljak is, hogy a felesege megszivatta 😀
undisputedly
Most kövezzetek meg de szerintem az NFL játékosok 70% bulizik, iszik, kokainozik,csajozik.

De különben jobban belegondolva ha havonta 1 millió dollárt keresnék á dehogy ha csak évi 500ezer dollárt keresnék hát bíz isten én is egy jó pár évig csak buliznék és csajoznák.
Havi 10 millio forint kereset azta kurva hány fullosabnál fullosabb ribit lehetne meglékelni te uram atyám itt a kis országunkban 😊
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 562

undisputedly
a magyar rendőrség nem tud ilyet bazzeg.
több mint 5 éve
rokaur 876
Azért bazdmeg ez nagyon komoly. Nagyon könnyen szörnyű tragédia lehetett volna ebből.
A vak szerencsén múlt, hogy ET még él. Nyilván amit csinált elítélendő (piálás meg asszony megcsalása, gondolom nem először fordult elő).
De ha azt se tudod h a pisztolyt eszik v isszák, akkor hogy mersz valakire fegyvert fogni?!
Töltött volt a stukker (mondjuk az is érdekes, h ET éles, csőre töltött pisztolyt tárol otthon, mert az gyanús h a muff nem tudta volna beüzemelni), és 30 centiről fogta Thomas fejére.
Ja igen, kivette belőle a tárat, csak épp csőre volt töltve és ki is volt biztosítva, plusz a rendőrök szerint az elsütőbillentyűn volt az ujja...
Thomas meg elvileg kicsavarta a kezéből...Tényleg kb a szerencsén múlt, h itt nem lett tragédia Hihetetlen bazmeg. (az se lenne meglepő ha ezek után kibaszná a Ravens szvsz).
Borbinho
sebzett nőnél nincs veszélyesebb.
Amadeus
féltékenynél pedig jobb nyomozó nincs.

Hogy témánál maradjunk, azért tesóval menni elég meredek 😀
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 870 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026

Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 562
Azért bazdmeg ez nagyon komoly. Nagyon könnyen szörnyű tragédia lehetett volna ebből.
A vak szerencsén múlt, hogy ET még él. Nyilván amit csinált elítélendő (piálás meg asszony megcsalása, gondolom nem először fordult elő).
De ha azt se tudod h a pisztolyt eszik v isszák, akkor hogy mersz valakire fegyvert fogni?!
Töltött volt a stukker (mondjuk az is érdekes, h ET éles, csőre töltött pisztolyt tárol otthon, mert az gyanús h a muff nem tudta volna beüzemelni), és 30 centiről fogta Thomas fejére.
Ja igen, kivette belőle a tárat, csak épp csőre volt töltve és ki is volt biztosítva, plusz a rendőrök szerint az elsütőbillentyűn volt az ujja...
Thomas meg elvileg kicsavarta a kezéből...Tényleg kb a szerencsén múlt, h itt nem lett tragédia Hihetetlen bazmeg. (az se lenne meglepő ha ezek után kibaszná a Ravens szvsz).
Borbinho
sebzett nőnél nincs veszélyesebb.
több mint 5 éve

Szerkesztette: Borbinho

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
 amp.tmz.com/2020/05/06/earl-thomas-wife-arrested-gun-baltimore-ravens-star-cheating-allegations/?__twitter_impression=true
na ez jó kis video lesz
gedam
Csak semmi buzulás 😁

dailysnark.com/earl-thomas-wife-caught-earl-and-his-brother-both-naked-in-bed-with-alleged-mistress/?fbclid=IwAR1lQrDq18-yb_Ng7oJt2F4PdqsGY0ykSUqGGrGVPoZbT9NRKgmmLD44b1U
kapitnono
azért az ritka, hogy nfl játékos áldozatként jön ki egy családon belüli erőszakból.
gedam
Akivel megcsalta az asszonyt arrol nem tudtok képet ?
több mint 5 éve
gedam 6 506
na ez jó kis video lesz
gedam
Csak semmi buzulás 😁

kapitnono
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 206 — WHO DAT!!!!
na ez jó kis video lesz
gedam
Csak semmi buzulás 😁

több mint 5 éve
gedam 6 506
 twitter.com/jeffzrebiec/status/1258131417986478082?s=21