Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 5 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Abban lehet ráció,hogy azért nem jött projekt OLB,mert kilátásban van egy veterán.
A Kerrigan vagy Matthews duóból valaki érkezhet.Clayt hívtuk a Rams előtt,Kerrnek is udvarolgatottunk párszor.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 5 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
Baltimore Ravens
Top Day 3 sleeper picks of 2020 draft according to Jeremiah
Draft picks: LSU LB Patrick Queen (No. 28 overall), Ohio State RB J.K. Dobbins (No. 55), Texas A&M DT Justin Madubuike (No. 71), Texas WR Devin Duvernay (No. 92), Ohio State LB Malik Harrison (No. 98), Mississippi State OG Tyre Phillips (No. 106), Michigan OG Ben Bredeson (No. 143), Texas Tech DT Broderick Washington (No. 170), SMU WR James Proche (No. 201), Iowa S Geno Stone (No. 219)
Day 1 grade: A
Day 2 grade: A
Day 3 grade: A
Overall grade: A
Draft analysis: Just another outstanding draft for GM Eric DeCosta, finding good value at every pick in the first three rounds and meeting most of the team's top needs. It wasn't surprising to see the Ravens pick Bredeson given how much they loved having another Big Ten guard for the past decade: Marshal Yanda from Iowa. Washington is an active nose tackle who will be effective in a rotation. Proche might be the steal of the draft, or it might be Stone. It's criminal that DeCosta is this good at drafting players.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 945 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az UDFA igazolásaitok közül felhívnám a figyelmet a James Madison EDGE John Daka-ra. Még olyan szakírók is nagy sleepernek emlegették, mint Tony Pauline.
Who’s your sleeper pick in this year’s draft on both offense and defense?
Defense- John Daka/James Madison: Daka was a sack machine at JMU last season and impossible to stop off the edge. He’s short and doesn’t have a true position for the next level, though I think he’ll surprise as a situational pass rusher/special teams player.
 www.profootballnetwork.com/nfl-draft-prospects-free-agency-news-rumors-giants-draft-plans/

Meglepődnék, ha nem lenne minimum practice squados itt.

Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
gedam 6 506
 twitter.com/pff_college/status/1254148927202435074?s=21
na rá lehet dobálni az 50-50-es lasztikat
több mint 5 éve
bowI 143
EDC leigazolt egy fullbacket UDFA-ként, aki 4.48 alatt futja a 40 yardot. Tényleg gyors csapatot akar. 😀

Szerkesztette: bowI
több mint 5 éve
bowI 143
Tyler BIADASZ, miért nem öt? Hu de mérges vagyok, erre kiválasztjuk ezt a csöves bánat Bredeson-t, valaki írja már le mi a tökömet látott benne eric.
Norbi180
A 2.körre várták intelligens,vezéregyéniség,junior,senior korában csapatkapitány.All-amerika 3.csapat.
Potenciális kezdő.
4.körben óriási húzás.
kátrány
Köszönöm a segítséget, akkor így már értem hogy miért választottuk ki.
Norbi180
Jó tanács: NE kételkedj DeCosta-ban. 😀
bowI
több mint 5 éve
bowI 143
😀😀

twitter.com/TomPelissero/status/1254188665997328388
több mint 5 éve
Szépen huzgaljuk a fal embereket, nagyon helyes.

több mint 5 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 740
Tyler BIADASZ, miért nem öt? Hu de mérges vagyok, erre kiválasztjuk ezt a csöves bánat Bredeson-t, valaki írja már le mi a tökömet látott benne eric.
Norbi180
A 2.körre várták intelligens,vezéregyéniség,junior,senior korában csapatkapitány.All-amerika 3.csapat.
Potenciális kezdő.
4.körben óriási húzás.
kátrány
Köszönöm a segítséget, akkor így már értem hogy miért választottuk ki.
több mint 5 éve
Norbi180
Potenciális kezdő.
4.körben óriási húzás.

több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Norbi180
Azt, hogy jó futásblokkoló és nem egy évet játszott. Ergo azonnal bevethetõ.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 740
több mint 5 éve
gedam 6 506
OG Bredeson Michigan
kátrány
azt olvasom, hogy lehet, hogy centert játszik majd nálunk
több mint 5 éve
OG Bredeson Michigan

több mint 5 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
én ezeket az rb választásokat nem értem. mintha csak 1,80 alatti erőfutók léteznének. lehet hogy úgy látták kihagyjatatlan ott, de most van 4 hasonló stílusú futónk.
gedam
BPA, nekem tetszik. Run heavy O#, Ingram mögé kell valaki, Gusnak lejár a szerződése jövőre ha jól tudom.
bowI
ja idén is csak tendere van ...
több mint 5 éve
bowI 143
én ezeket az rb választásokat nem értem. mintha csak 1,80 alatti erőfutók léteznének. lehet hogy úgy látták kihagyjatatlan ott, de most van 4 hasonló stílusú futónk.
gedam
BPA, nekem tetszik. Run heavy O#, Ingram mögé kell valaki, Gusnak lejár a szerződése jövőre ha jól tudom.
több mint 5 éve
bowI 143
Harbough nagyon örült ennek a picknek.

twitter.com/Ravens/status/1253886974341103620
bowI
Itt a válasz, hogy miért örült neki ennyire. Látszott, hogy nem csak egy szimpla pickről van szó.

twitter.com/Ravens/status/1253901344815173637
több mint 5 éve
ahogy én látom nem sok minden maradt hátra... IOL, OLB, project TE és project S .. mondjuk akár McPhee visszajöhetne egy évre és akkor az OLB keret is rendben lesz ..
malkav
Vagy egy Kerrigan trade.

több mint 5 éve
ahogy én látom nem sok minden maradt hátra... IOL, OLB, project TE és project S .. mondjuk akár McPhee visszajöhetne egy évre és akkor az OLB keret is rendben lesz ..
több mint 5 éve
Dobbins óriási fogás👌, tudja azokat a routokat amit Ingram,jó kezei vannak,az RPO-t nagyon jól csinálja.Ingramet frissen tarthatjuk.
Kellett egy Speedy Gonzales Hollywood mellé ,jött Duvernay.Nagyon magasan volt a boardunkon,olvastam mennyire örültek EDCék,hogy bent maradt.
Látványosan visszaesett a támadó játék,mikor nem volt Hollywood és Ingram.Dev.4.39 ,a 40y,jó kezekkel.
Ezért volt fontos az olcsó frissítése a két húzóemberünknek.
Harrisont stabil 2.körre láttam,Igazi klasszikus futás elleni mlb,jól blitzel,már Harbs nyilatkozta h.sokat várnak tőle.Ennél tökéletesebben nem tudom hogy lehetett volna a lb sor Queen ,Harrison, Fort, Ryan?.
Madubuike,Campbell mester mentorálása mellett,Wolfe mentalitása mellett fejlődhet.Legfeljebb Wormley lesz belőle.Csak W nek nem voltak ilyen mentorai.
Phillips ,bízok a OL projektekből kihozott maximumban.Yanda mester,Oshemele,Flynn,Mulitano ,Lewis.
Hiányolom az edge projectet,kellene még IOL is.

több mint 5 éve
Rb -re csak annyit, hogy sem Edwards sem Hill nem ikazi 3down futó... most jött olyan futó akit passblockban és passban is lehet használni .
több mint 5 éve
cikesz Baltimore Ravens 627
Philips és Harrisonról tudna valaki írni, pár highlightot láttam csak róluk, de az alapján ígéretesek, bár tudom ez nem mérvadó.

Edge még jöhet depth-nek, bár itt már totál BPA.

Bowser reméljük folytatja a hagyományt és megy egy nagy contract year-t mint elődei (Kruger,Mcphee,ZSmith,Judon)

Campbell-Madubuike-Wolfe-Judon
egész pofás kis 4 man rush.
több mint 5 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Ha Ravens fan lennénk erre biztos felállitanám azt. De még lehet így is.
Duvernay sebesség egyedülálló, s nem az a nagyon fluid srác, de meg van benne a faltörő kos stílus is.
Eddig Parádé szerintem.
több mint 5 éve
2. naprol roviden:
Kihuztuk a class talan legjobb Guardjat, kihuztuk a top5 futó egyiket.
Huztunk DT (top6) es WR-t (itt erzem azt hogy nem BPA volt, hanem inkabb jatekstilust valasztottunk) depthnek, illetve Malik Harrisonnal mar a top9 LBbol 2 van nalunk az idei classbol.

Eddig sem voltak rossz draftjaink, de ez az idei kulonosen tetszik. 2. nap végén, kb minden lyuk befoltozva.

több mint 5 éve
gedam
Érdemes a draftrol hozni futót, mert megfizetni őket, már nem érdemes.

Szerkesztette: Voice