Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 8 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Pees állítólag visszavonul az év végén, és Haribo Paganoval vacsorázott, szóval lehet lesz váltás DC szinten.
malkav
Ráadásul a Colts tábor egy jelentős része pont oda kívánja Paganot, mint mi Peest.

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Pees állítólag visszavonul az év végén, és Haribo Paganoval vacsorázott, szóval lehet lesz váltás DC szinten.
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Elmagyarazza valaki mért lett vége a meccsnek? Ha fumbliból kipattog a labda, akkor utána fut az óra ha felállnak a támadók vagy mi?
Rynald
Fut az óra, amint a bíró leteszi a labdát a helyére. (és jelt ad, hogy a labda játékra kész.)

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Rynald Indianapolis Colts 272
Elmagyarazza valaki mért lett vége a meccsnek? Ha fumbliból kipattog a labda, akkor utána fut az óra ha felállnak a támadók vagy mi?
több mint 8 éve
no Baltimore Ravens 8 722
A browns lehet ujrakezdi, GW johet hozzank es amugy is. DP-t fel kell buktatni.
több mint 8 éve
Bár igazából nem volt létkérdés a meccs, azért ebből is tanultunk valamit. Én leginkább azt, hogy az elit D-nk az ellenfelek miatt tűnik annak. Arra lett felépítve, hogy meccset nyerjen - erre nem az utolsó drive-ot nem tudja megállítani, hanem az utolsó negyedben egyet sem. Ami azért szomorú, mert így hátrább vagyunk a csapatépítésben, mint a statisztikák mutatják. Sajnos ez is aláhúzza, miért nem volt létkérdés a meccs: nekünk a Browns és a csere QB-s Colts a rangadó, míg a Steelers fejében joggal járhatott már a múlt héten is a a Patriots elleni meccs. Úgy vertek meg minket, ahogy egy gyenge csapatot szokás. Elég volt a végén belehúzniuk.
A meccs remek volt, de a tükör, amit mutatott rólunk, nekem nem sok jót jelez.
lucio
Allj be a sorba ( bar rovid). Tavalyrol a 2 feladat csapatepites teren az OL-t fel kellett minden ertelemben erositeni es a tavalyi meccsunk konkuzioja volt hogy jobb sec kell. TJ, Carr, a fiatalok szep melyseg, papiron jo nevek. De konstrukcios hiba van. Ha nincs nyomas es nyomjuk a prevent D-t, a zonazast, a vaniliat, a nyalt akkor nem fog sikerulni a LoB-nak sem ( max tobb idot ad egy kicsivel). Amikor meg elengedi a gyeplot akkor meg 50%-ban minimum bejon a mi erdemunkbol, nelkule meg 5%, de szerencsere er a ki nem kenyszeritett hiba is. Az egy mas kerdes hogy uabbol a felallasbol uaz, uott probalja meg es ebbol van 3-4 fele akkor be fogja bizonyitani, hogy felesleges kockaztatas.
több mint 8 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
Jó meccs volt ez.Az O pozitív csalódás,a D viszont jó szar volt,bár BB-Bell-Brown trió ellen senki sem tud kezdeni semmit.Végülis tudtuk,hogy kiszopunk,nem probléma ez.A többit hozni kell és sima liba a PO.Aztán ott majd elkenjük a Vasat száját,kutyát se érdekli az alapszakasz meccs 😊
több mint 8 éve
Gyoztunk iden pozitiv merlegu csapat ellen?
no
Lions és Packers.
Soldados
AR nelkul nem er, de a lions tokos volt.. Grrr 😊
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
no
Lions és Packers.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
sztem a legjobb védőnk wallace volt, tán két int-et is sikerült levédekeznie
gedam
a backfielden mindenkepp. 😊
Amugy Judon, a nagyjatek mestere meg Levine.
több mint 8 éve
Egy driveot láttam belőle meg néha felriadtam akkor ránéztem az eredménykövetőre:
1. nem ezt a meccset kellett megnyerni!
2. Nem gondoltam volna hogy ez az O ennyi pontot képes szerezni a steelers védelem ellen, ami idén nem tartozott a rosszak közé. Persze hiányzott pár ember a védelemből, de kinél nem.
3. A védelem nem volt toppon, de azért kiesett egy Jsmith és AB, Bell duó egyik védelemnek sem volt kellemes idén.
malkav
Igen, Igazából kulcs szituációkban nyeltük a nagy játékokat sajnos, eddig ilyenkor jöttek az INT-ek most sajnos nem, de ilyen a foci (felpattano lasztik, Humphrey majdnem int stb..)

Pár dolog:
-Collins kurva fasza, ligaelit RB teljesítményt hozott, Rice óta először van fr RB.
-Humphrey fasza lesz, jövőre Carr sanszosan mehet szerintem, ha Young felépül nickelbe.
-A D legnagyobb hiányossága, amit jövő Drafton orvosolni kell az egy cover ILB Mosley mellé, mert kb Jesse James karrier meccset tolt, nem vagyok képbe a prospectekkel, de Cravens, Dion Jones féle Safety/LB hibrid kell.
cikesz
Carr JS miatt van, mert jovore se birja ki az evet varhatoan.
több mint 8 éve
Egy driveot láttam belőle meg néha felriadtam akkor ránéztem az eredménykövetőre:
2. Nem gondoltam volna hogy ez az O ennyi pontot képes szerezni a steelers védelem ellen, ami idén nem tartozott a rosszak közé. Persze hiányzott pár ember a védelemből, de kinél nem.
3. A védelem nem volt toppon, de azért kiesett egy Jsmith és AB, Bell duó egyik védelemnek sem volt kellemes idén.
malkav
1, nem azzal van a baj, hogy nem nyertunk.
2, a vasas D legjobb eleme, hogy jo O-uk van egy Bell-el. Amikor vezetni tudtunk mi is, jott a futas es a kenyszerbol passzolo ellenfel ellen jottek a labdaszerzesek ( ahol a QB-k olyanok voltak amilyenek). Es ok jobbak. Persze Saci fontos nekik, ahogy nekunk Yanda, Dixon, Lewis.
3, pedig most kellett volna ott lenni, mert Trubisky-t anelkul is illett volna. Az elso PO szintu ellenfel olyan szamokat raktak fel, amit a 2000 D egy fel ev alatt engedett volna. JS-tol ugy szeretnek egy statot, hogy miota megvan a nagy penze, hany darab fontos meccsen jatszott es hogy jatszott mikor atlag feletti elkapo es QB volt az ellenel. Erzesbol nagyon keves a jo ilyen meccse.

több mint 8 éve
gedam 6 506
Hát a kérdés az hogy a Bills kikap-e a Patstől vagy legalább egyszer a Miamitől? Ha ez meglesz akkor nekünk be kell húzni a maradék 3 meccset és nincs gond.
malkav
Hát a kérdés az hogy a Bills kikap-e a Patstől vagy legalább egyszer a Miamitől? Ha ez meglesz akkor nekünk be kell húzni a maradék 3 meccset és nincs gond.
malkav
elvileg ha mindkét csapatnak 10-6-ja lesz, akkor minket tesz hatodiknak, ha mindkettőnknek 9-7-je akkor a buffalot. de ez gondolom a többi meccs eredményétől is függ, egyelőre még elég bonyi. nyerni kell ezt a 3 meccset az biztos. nem lehetetlen.
több mint 8 éve
gedam 6 506
sztem a legjobb védőnk wallace volt, tán két int-et is sikerült levédekeznie
több mint 8 éve
több mint 8 éve
lucio 329
Bár igazából nem volt létkérdés a meccs, azért ebből is tanultunk valamit. Én leginkább azt, hogy az elit D-nk az ellenfelek miatt tűnik annak. Arra lett felépítve, hogy meccset nyerjen - erre nem az utolsó drive-ot nem tudja megállítani, hanem az utolsó negyedben egyet sem. Ami azért szomorú, mert így hátrább vagyunk a csapatépítésben, mint a statisztikák mutatják. Sajnos ez is aláhúzza, miért nem volt létkérdés a meccs: nekünk a Browns és a csere QB-s Colts a rangadó, míg a Steelers fejében joggal járhatott már a múlt héten is a a Patriots elleni meccs. Úgy vertek meg minket, ahogy egy gyenge csapatot szokás. Elég volt a végén belehúzniuk.
A meccs remek volt, de a tükör, amit mutatott rólunk, nekem nem sok jót jelez.
több mint 8 éve
gedam 6 506
na most megint végigpötyögtem ezt a szar playoff masinát, jelenleg mindhárom meccset nyernünk kell, csak akkor vagyunk bent biztosan. aztán ez gondolom változik még, most a titans veresége nekünk rosszul jött a buffalonak meg kedvezett. ja meg a mi vereségünk sem jött jól nekünk, de az kalkulálva volt.

Szerkesztette: gedam
több mint 8 éve
gedam 6 506
malkav
Igen, Igazából kulcs szituációkban nyeltük a nagy játékokat sajnos, eddig ilyenkor jöttek az INT-ek most sajnos nem, de ilyen a foci (felpattano lasztik, Humphrey majdnem int stb..)

Pár dolog:
-Collins kurva fasza, ligaelit RB teljesítményt hozott, Rice óta először van fr RB.
-Humphrey fasza lesz, jövőre Carr sanszosan mehet szerintem, ha Young felépül nickelbe.
-A D legnagyobb hiányossága, amit jövő Drafton orvosolni kell az egy cover ILB Mosley mellé, mert kb Jesse James karrier meccset tolt, nem vagyok képbe a prospectekkel, de Cravens, Dion Jones féle Safety/LB hibrid kell.
cikesz
collins egyre jobban ráérez,stílusra bell és lynch gyermeke.
több mint 8 éve
cikesz Baltimore Ravens 627
malkav

Pár dolog:
több mint 8 éve
gedam 6 506
malkav
most nem nézem meg a stattot, de sztem ben 500yard fölött zárt. ha az elit támadógépezetek szuperelitként működnek ellenünk soha nem nyerünk.
viszont az o remek volt, bár flacco elég bizonytalan, de ez így összességében fasza.
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Amúgy nem volt ez egy rossz meccs... s az elmúlt két hétben mintha kezdene létezni az O# ... mintha 😊

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
James Twelvetrees Baltimore Ravens Georgia Bulldogs 32
Újra bebizonyosodott, hogy DP rendszere és hívásai semmit nem érnek. Gyenge QB-k ellen van esély rá, hogy kihasználják a hibákat, de éles meccsen, amikor igazán fontos lenne helytállni, cserben hagyja a csapatot. A kezei alatt az ütköző embereink is végtelenül puhává váltak. Mosley és Jefferson könnyfakasztóan gyenge volt. Se a TE játékra, se AB-ra nem tudtunk reagálni. Nálam Jimmy Smith (és korábban Brandon Williams) hiánya nem mentség, mert ellentétben az O-val, itt elvileg quality depth lett felhalmozva minden poszton. A legutóbbi három komoly meccsünkön is ez volt a forgatókönyv (eddigi utolsó playoff meccs, két pittsburghi derbi), a támadók jók, van előny és átmasírozik az ellen a védelmen. Így nem lehet eredményeket elérni.
több mint 8 éve
A D az elso O-nel megmutatta az arcat. DP-nek 2mp lehet a memoriaja, ha ment a nyomas akkor legalabb hibakba kenyszeritettuk oket, nem jott be mindig, de nelkule nagy kalap szar volt. Tudom, ha van JS akkor jobb lett volna, csak 199 yardot kap el.
Az O tartotta a lepest, de a D egy nagy szar volt nekik is, szoval nem tudom kie a fo erdem.
no
Boswell rúgta a nyertes gólt 😕 😊

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
A D az elso O-nel megmutatta az arcat. DP-nek 2mp lehet a memoriaja, ha ment a nyomas akkor legalabb hibakba kenyszeritettuk oket, nem jott be mindig, de nelkule nagy kalap szar volt. Tudom, ha van JS akkor jobb lett volna, csak 199 yardot kap el.
Az O tartotta a lepest, de a D egy nagy szar volt nekik is, szoval nem tudom kie a fo erdem.